|
| M 700 : Bucuresti Nord - Urziceni - Faurei - Galati (2) | |
|
+60Luca tgv seby1998 MariusM AndreiSita98 ALEXCFR bobi t1972 AeroX Warrington Vale_ntin catalinu' Cipri Andrei Neculai florin94 gvd laurentzu ciprian71 DPS alliens StefanD_ Theo A. George CFR Norbi cfr500 razvan - trenuri Dionis Razvan Tudor cristi ar didinul Ikarus99 Andrey_tm TVlad Adirmvl Vitosa baiazid riciu Luna kasapis2007 NIKU24 Katalin4653 adrian rosca Raabis Stefan Bădită marius664 ldh80 cristy79 vatmanul user dezactivat... alex.alexus.tm nokia2010 marius_catalin84 liviulav33 dan tm Mihay COSTACHE MIHAIL Dr2005 Katalyn cardinal IonutCFR2009 Adrian78 mielutu zburator Nesebar 64 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
dan tm V.I.P Member
Numarul mesajelor : 9101 Reputatie : 13007 Data de inscriere : 16/07/2014
| Subiect: Re: M 700 : Bucuresti Nord - Urziceni - Faurei - Galati (2) Joi 08 Oct 2015, 08:09 | |
| Daca nu se dau bilete on line(si oricum nu se dau ca in vestul Europei) totusi in garile mari biletele se dau electronic deci ar trebui sa se stie numarul lor.
Si chiar daca s-ar da in tren unde conductorul trebuie sa scrie citeva minute un bilet, ar trebui in mod normal ca atunci cind preda cotorul, cineva sa faca o statistica si ar vedea , de 6 saptamini se dau X bilete in tren intre statiile si statiile. Pai daca se dau X bilete de 6 saptamini rezulta ca...
Nu ar fi atit de greu cu conditia sa se vrera acest lucru. |
| | | Katalyn
Numarul mesajelor : 7376 Varsta : 34 Localizare : Rugby, UK. Reputatie : 11194 Data de inscriere : 09/10/2014
| Subiect: Re: M 700 : Bucuresti Nord - Urziceni - Faurei - Galati (2) Joi 08 Oct 2015, 09:02 | |
| Asta cu biletele onn-line doar aici pe forum am auzit si vazut poze parca cardinal posta bilete onnline Barbosi-Buc.Nord in trenuri nu am vazut de cand s-a infiintat acest serviciu decat de 2 ori, ultima data pe IR 1634 Brasov-Buc.Nord acel tren de circula ca sardelele in week-end-uri. La Regiotrans am folosit de 3 ori serviciul onnline m-am urcat in tren am zis bilet onnline, nasul s-a uitat a gasit biletul pe relatia PL.Vest-Buc.Nord si apoi m-a intrebat pe ce nume. |
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22394 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: M 700 : Bucuresti Nord - Urziceni - Faurei - Galati (2) Joi 08 Oct 2015, 09:10 | |
| Ar trebuii sa mai creasca putin procentul de reducere pentru on-line, dar chiar si asa am vazut ca se vand destul de binisor si acest tip de bilete iar cele de la ATM chiar au crescut bine, cel putin in Bucuresti ca de exemplu in Timisoara cand a vazut casiera ca umblu la ATM a inceput sa tipe, "ce cautati acolo, ala nu e bun de nimic, se blocheaza, cine va da banii inapoi daca nu va elibereaza bilet, aici la mine se vand bilete nu acolo", asa ca ................... |
| | | Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18748 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24325 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: M 700 : Bucuresti Nord - Urziceni - Faurei - Galati (2) Joi 08 Oct 2015, 09:11 | |
| In Deva de 2 ani nu a umblat nimeni la el plus ca o vreme nu a mers deloc |
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22394 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: M 700 : Bucuresti Nord - Urziceni - Faurei - Galati (2) Joi 08 Oct 2015, 09:24 | |
| Acum 2 saptamani am fost in Deva dar e varza aparatul ala al vostru, merge ca ochii mortului. |
| | | Katalyn
Numarul mesajelor : 7376 Varsta : 34 Localizare : Rugby, UK. Reputatie : 11194 Data de inscriere : 09/10/2014
| Subiect: Re: M 700 : Bucuresti Nord - Urziceni - Faurei - Galati (2) Joi 08 Oct 2015, 09:41 | |
| Ar trebui provomate aceste sisteme de a cumpara biletele onnline sau de la ATM. La onnline iti da apa de ploaie numai 5% iar la ATM nu-ti da nimic ce mi-e ca iau de la casa de bilete ce mi-e ca iau de la ATM aceasi bani intr-un loc stau la coada si achit cash iar la ATM nu am coada dar imi ia bani de pe card, tot aia e. Ar trebui ceva reduceri sa convinga lumea ca tehnologia a avansat dar daca nu dau reduceri pentru ce folos le-au mai cumparat ? Ca sa vedem mersul trenurilor si legaturile. |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25567 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: M 700 : Bucuresti Nord - Urziceni - Faurei - Galati (2) Joi 08 Oct 2015, 10:22 | |
| Automatul se mişcă mai repede decât tanti de la ghişeu, mai ales dacă vrei să plăteşti cu cardul. Dacă lucrezi la negru şi primeşti banii în plic sau faci parte din categoria celor care în ziua de salariu fac coadă la bancomat... atunci asta e, te duci la ghişeu, dar dacă nimereşti pe vreunul care vine cu 100 lei pentru un bilet de 7,50 lei... Ce mă enervează e că automatul nu dă bilete de bicicletă şi nici bilete reduse cu cupoane (să treci seria cuponului şi acesta să fie reţinut de naş).
Evidenţă cu biletele vândute anticipat (indiferent de modul de achiziţie) există, chiar şi pe cfrcalatori.ro la trenurile IR se poate vedea în timp real câte locuri mai sunt disponibile. Există un parc - redus, ce-i drept - de vagoane de rezervă, care se adaugă în funcţie de numărul de bilete vândute anticipat. Dar cum la noi vreo 80% din bilete se vând cu 120 - 5 minute înainte de plecarea trenului, e cam greu să poţi anticipa unde să pui vagonul. În schimb, la sezoniere s-a practicat din plin metoda asta de suplimentare. _________________ :TTT:
|
| | | Katalyn
| Subiect: Re: M 700 : Bucuresti Nord - Urziceni - Faurei - Galati (2) Joi 08 Oct 2015, 10:36 | |
| Iar incepem ? CFR Calatori stie prea bine care sunt trenurile care trebuiesc suplimentate si cand trebuiesc suplimentate dar scuza ca nu sunt vagoane desi ele sunt dar nu se revizuiesc doar pentru zilele de vineri, duminica, Paste, 1 mai, Craciun si ANul Nou, Rusalii la Ghimes, Sf Parscheva ori cand sunt concerte ca UNTLOD sau pentru sezoniere. Se prefera investitie mica profit mare.
CFR Calatori stie de ani de zile care sunt perioadele maxime cand da navala caaltori la tren dar cam de fiecare data este luat prin surprindere iar faza cu cele 120-5 minute cu niste cautari in arhive la sarbatorile de mai sus se poate rezolva daca e vointa ca vorba aia exista statistici si acum tehnologia a avansat destul de mult dar cine sa le faca pe toate ? La munca sa fim seriosi toti cei care muncim am vrea sa luam bani dar sa muncim mai putin logic nu ? Asa si cu cei care trebuie sa vada acele statistici, cei care au ordinul in mana etc vin la munca la trecerea timpului, pana si militia se duce la munca cu gandul sa se odihneasca sa vada un film sau sa stea pe fb si pe livescore sa vada daca a castigat sau nu la pariuri.
Si eu m-am dus la casa de bilete cu 100 lei exact pentru un bilet de 7,50 lei PL.Vest-Sinaia Sud la ora aia nu aveam unde sa schimb ca nu era nici naiba, nici macar taxiuri nu erau in saptele gari, a strambat casiera un pic dar pana la urma s-0a rezolvat. Intr-un tren am vrut bilet si aveam doar 2 lei marunt, o hartie de 10 lei si inca 2 de 100 lei la care nasa a zis lasa-i pe cei 2 lei ca nu am sa-ti dau rest si a plecat, atat de grabita ce era sa termine revizia iar eu am venit cu 2 lei de la Valea Larga la PL.Vest cu Regio si cu bicicleta, doar nu era sa strig dupa ea "bai cucoana eu vreau bilet, vino si da-mi bilet" |
| | | vatmanul V.I.P Member
Numarul mesajelor : 646 Varsta : 38 Localizare : Oradea Reputatie : 5106 Data de inscriere : 14/10/2012
| Subiect: Re: M 700 : Bucuresti Nord - Urziceni - Faurei - Galati (2) Joi 08 Oct 2015, 16:31 | |
| - Dr2005 a scris:
- În schimb, la sezoniere s-a practicat din plin metoda asta de suplimentare.
Nu chiar. In iulie m-am dus cu sotia de la Oradea la Constanta. Am vrut sa ne cumparam biletul din gara, la vagon de dormit, cu o saptamana inainte. Deja nu mai erau locuri la vagonul de dormit. Si atunci am intrebat-o pe doamna de la ghiseu ca daca nu mai sunt locuri dar sunt cereri, de ce nu se suplimenteaza vagoanele, sa mai puna inca un vagon de dormit? Doar a zambit. Asta a fost raspunsul ei. Apoi m-am dus acasa si am zis ca incerc sa-mi iau online, poate vad aia ca solicit vagon de dormit si mai pune un vagon. Nici vorba, acelasi rezultat si online: "la tipul de vagon si clasa solicitata nu mai sunt locuri disponibile". Si asa mi-am luat la cuseta cu 6 locuri in cabina, ca nici la aia cu 4 nu mai erau locuri cu o saptamana inainte. |
| | | Katalyn
| Subiect: Re: M 700 : Bucuresti Nord - Urziceni - Faurei - Galati (2) Joi 08 Oct 2015, 17:27 | |
| Au fost vreo 3 week-end-uri cand au prelungit 1934/1741 pana la Constanta cu tot cu cusete si dormitoare. |
| | | vatmanul V.I.P Member
Numarul mesajelor : 646 Varsta : 38 Localizare : Oradea Reputatie : 5106 Data de inscriere : 14/10/2012
| Subiect: Re: M 700 : Bucuresti Nord - Urziceni - Faurei - Galati (2) Joi 08 Oct 2015, 18:47 | |
| Ştiu că au fost zile când au prelungit anumite trenuri până la Constanţa, dar nu neapărat despre asta este vorba. E vorba de faptul că eu am vrut să iau două bilete la vagonul de dormit la trenul x cu o săptămână înainte de plecarea trenului şi n-au mai fost locuri. Şi sunt convins că în săptămâna aceea au mai fost solicitări la vagonul de dormit şi totuşi, n-au mai pus încă un vagon sau câte mai trebuia ca să facă faţă cererilor. Despre asta este vorba. |
| | | mielutu zburator
Numarul mesajelor : 3172 Varsta : 29 Reputatie : 6987 Data de inscriere : 07/09/2014
| Subiect: Re: M 700 : Bucuresti Nord - Urziceni - Faurei - Galati (2) Vin 09 Oct 2015, 00:01 | |
| A mers mama cu trenul ăla Galați - Iași, cel făcut cu Desiro, și mi-a zis că dincolo de condițiile execrabile (frig, geamuri sparte, mizerie de nedescris), au fost vreo 20-25 de oameni maxim (pe 30 aprilie era asta) din care vreo 10 urcați în minunatul Bârlad, oameni care aparțineau unei etnii anume și au mers cu nașul. 2 lei/căciulă, sau ceva de acest gen. |
| | | cristy79
Numarul mesajelor : 1539 Varsta : 44 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5869 Data de inscriere : 27/02/2013
| Subiect: Re: M 700 : Bucuresti Nord - Urziceni - Faurei - Galati (2) Vin 09 Oct 2015, 04:14 | |
| Nici nu merita sa mergi altfel cu un asa "IR" format din tramvai. Si 25 erau prea multi. |
| | | ldh80 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 6889 Varsta : 42 Localizare : Pascani Reputatie : 12287 Data de inscriere : 03/11/2010
| Subiect: Re: M 700 : Bucuresti Nord - Urziceni - Faurei - Galati (2) Vin 09 Oct 2015, 08:59 | |
| Intradevar, aceste Desiro-uri nu ar trebui folosite pe trenurile IR de lung parcurs, insa apare problema eficientei si consumului de motorina. Din pacate nu mai exista destui calatori cat sa umple 8-10 vagoane pe aceasta ruta (cum erau in anii când circula personalul Iasi- Bârlad- Beresti- Galati, care aveea 12 vagoane), pentru ca sa se justifice motorina consumata de o locomotiva diesel-electrica. Ori decat sa pui un GM sa traga doua-3 vagoane, evident ca mai eficient dpdv al consumului de motorina este un Desiro.
In privinta celorlalte aspecte negative mentionate, unele sunt vina CFR-Calatori, dar altele si a unor indivizi care stiu numai sa strice si sa distruga (geamuri sparte si mizeria).
|
| | | mielutu zburator
Numarul mesajelor : 3172 Varsta : 29 Reputatie : 6987 Data de inscriere : 07/09/2014
| Subiect: Re: M 700 : Bucuresti Nord - Urziceni - Faurei - Galati (2) Dum 11 Oct 2015, 23:15 | |
| Restricția de 70 de km/h care afecta firul 2 pe distanța Plopu - Dedulești a fost ridicată. |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: M 700 : Bucuresti Nord - Urziceni - Faurei - Galati (2) | |
| |
| | | | M 700 : Bucuresti Nord - Urziceni - Faurei - Galati (2) | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |