Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Linia de centura a Bucurestiului

In jos 
+78
yeu1
Capsuneanu
Radu161
mishu88
laur 133
ciprian71
19jimmy84
Traveller
alliens
lifetec
NIKU24
Luca tgv
LanceR
mielutu zburator
brutusel
IonutChircu
email2bav
dan tm
Andrey_tm
Balto
adascalu
spiderpc
ANDU2100HP
DPS
DUAL
baiazid
George
WAYNEN
alexmorph3us
razvan - trenuri
doctor cfr
Radu
cstefan
dan_dinca
cfr500
Shinkasen
sogard_2003
Rarau
elm
nenuandrei
Mircea Condilescu
Mihai-Aurel
ionutz85
mihaiuc
Dr2005
traian
Nk11
Adrian78
dave
nokia2010
stefan_br
TonyGFR
Razvan Tudor
040EC100
Boracik
Vitosa
popovici
AlexD
tuborgtnp
Nesebar
63-1143-5
srazvi
Andrei
riciu
tudor_toma82
cristi CFR
sorinucu
RazvanCFR
TVlad
cont dezactivat .
cata
SULZERUL 0733
IonutCFR2009
ldh80
didi
stakee
mardaryroby
COSTACHE MIHAIL
82 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 26 ... 34  Urmatorul
AutorMesaj
riciu

riciu

Numarul mesajelor : 1376
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 6665
Data de inscriere : 27/06/2010

Linia de centura a Bucurestiului - Pagina 18 Empty
MesajSubiect: Re: Linia de centura a Bucurestiului   Linia de centura a Bucurestiului - Pagina 18 Icon_minitimeLun 27 Iul 2015, 10:30

Pe soseaua Odai, se poate vedea cum la un fir dispare catenara de tot.
Sus In jos
Shinkasen

Shinkasen

Numarul mesajelor : 425
Reputatie : 6126
Data de inscriere : 30/04/2009

MesajSubiect: Re: Linia de centura a Bucurestiului   Linia de centura a Bucurestiului - Pagina 18 Icon_minitimeDum 02 Aug 2015, 12:11

de la capitolul am gasit pe net

Iar pe centura din cate am inteles se circula zilnic ( cel putin in zona Bragadiru - statia Varteju), dar numai intre anumite ore (parca 9-17), in timpul saptamani, trenuri sunt cam 3-5 trenuri pe ziua de lucru.
Sus In jos
LanceR
V.I.P Member
V.I.P Member
LanceR

Numarul mesajelor : 6378
Varsta : 57
Localizare : NordulBucurestiului
Reputatie : 11401
Data de inscriere : 17/02/2011

MesajSubiect: Re: Linia de centura a Bucurestiului   Linia de centura a Bucurestiului - Pagina 18 Icon_minitimeDum 02 Aug 2015, 12:38

eu,de cand lucrez in Oopeni(21 de ani) nu am vazut vreun tren pe linia de sub pasajul de la intrarea in localitate..
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20626
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25568
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Linia de centura a Bucurestiului   Linia de centura a Bucurestiului - Pagina 18 Icon_minitimeDum 02 Aug 2015, 15:34

E din 2010 filmarea...

Nu ştiu cum nu ai reuşit să vezi trenuri prin Otopeni, pentru că prin 2006 - 2007 şi chiar în 2009 au fost pe acolo deviate toate trenurile Bucureşti - Constanţa.
Circulaţia a fost întreruptă când s-a construit podul de la Otopeni. Apoi s-a construit cel de la Ştefăneşti... iar ambele au rămas acum fără rost, cu linia închisă... dar trăim în România, sigur nimeni dintre cei care au comandat aceste poduri şi le-au plătit nu va fi tras la răspundere, chiar dacă se vede de la o poştă că două poduri peste o linie închisă - probabil definitiv - nu au niciun rost.

dan tm
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 9103
Reputatie : 13010
Data de inscriere : 16/07/2014

MesajSubiect: Re: Linia de centura a Bucurestiului   Linia de centura a Bucurestiului - Pagina 18 Icon_minitimeDum 02 Aug 2015, 16:44

Sincer nu au de ce sa fie trasi la raspundere aia cu viaductele, ci cei cu linia de tren.

Cind s-a demarat constructia s-a cerut aviz de la CFR deci CFR trebuia sa zica, bai fratilor noi nu mai folosim linia nu faceti pasaj denivelat ca v-o dam voua sa largiti soseaua.

asa ca ei trebuie sa raspunda.Sint bune oricum poate peste 15 ani se desteapta cineva si zice ,, bai hai sa folosim linia aia"
Sus In jos
TVlad
V.I.P Member
V.I.P Member
TVlad

Numarul mesajelor : 2818
Reputatie : 8415
Data de inscriere : 16/01/2010

MesajSubiect: Re: Linia de centura a Bucurestiului   Linia de centura a Bucurestiului - Pagina 18 Icon_minitimeLun 03 Aug 2015, 00:47

Eu cred ca barosanii din Pipera nu prea au idee de circulatia feroviara si de asta nu realizeaza ca bariera de pe Sos. Petricani ar putea fi mult mai rar coborita daca trenurile de marfa ar fi deviate pe linia de centura. Mi-am propus sa scriu Primariei din Voluntari pe aceasta tema, poate pune nenea Pandele o vorba buna acolo unde trebuie cit mai sint inca la putere sau, ma rog, in libertate...
Sus In jos
Vitosa

Numarul mesajelor : 9075
Reputatie : 14504
Data de inscriere : 08/01/2011

MesajSubiect: Re: Linia de centura a Bucurestiului   Linia de centura a Bucurestiului - Pagina 18 Icon_minitimeJoi 24 Sept 2015, 23:09

Marti fiind in interes de serviciu am fost nevoit sa ocolesc tot Bucurestiul folosindu-i centura de la podul peste A1 unde m-am reintors la final. Ce am constatat:
- in gara Bucuresti Vest trei linii erau ocupate iar de la distanta de pe sosea una dintre garnituri mi s-a parut a fi cu vagoane IBBHS.
- Varteju - pustiu
- Jilava - mi-a scapat campului vizual fiind atent la trafic
- Bucuresti Sud - erau cateva vagoane dar nu le-am dat importanta
Pana aici liniile lucesc cat de cat semn ca mai exista ceva trafic, mai rar dar e.
Mai departe m-a apucat groaza vazand garile Popesti Leordeni, Cernica, Voluntari si Otopeni unde liniile sunt ruginite, garile sunt pustii sau cateva vagoane uitate de soarta, iar acolo unde exista electrificare lipsesc, cu exceptia celor din gari, firele de contact prin multe locuri si chiar si catenarele de pe stalpi. La Voluntari e un siloz parasit iar peste linia ce vine dinspre gara s-a turnat asfalt cat tine soseaua de centura. Aici am ramas socat sa vad cativa muncitori schimband doua traverse (cu altele tot din lemn dar noi) intre sosea si siloz. Pentru ce, n-am inteles.
Si niciodata nu mi-am inchipuit ca centura feroviara dintre Ramificatia Pasarea si Mogosoaia si chiar si mai departe va fi data uitarii de catre CFR SA   No
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20626
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25568
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Linia de centura a Bucurestiului   Linia de centura a Bucurestiului - Pagina 18 Icon_minitimeJoi 24 Sept 2015, 23:26

Macazul de pe centură de la Ram. Pasărea este eclisat spre Pantelimon (sau, cel puţin, era anul trecut). În cazul ăsta, practic, singurul acces la staţia Voluntari ar fi dinspre Constanţa, racordul dinspre Pantelimon fiind deja năpădit de boscheţi şi copăcei (oare e păstrată ca back-up în cazul unor trenuri blocate? Deşi Pantelimon şi Pasărea au loc destul, dar altfel nu s-ar explica prezenţa personalului CFR acolo).

IonutCFR2009
Administrator
Administrator
IonutCFR2009

Numarul mesajelor : 6584
Reputatie : 12457
Data de inscriere : 09/07/2009

MesajSubiect: Re: Linia de centura a Bucurestiului   Linia de centura a Bucurestiului - Pagina 18 Icon_minitimeVin 25 Sept 2015, 00:34

Zilnic vin trenuri de marfa GFR de la Capul Midia pentru Mogosoaia si teoretic n-ar avea de ce sa ocoleasca prin Chitila, dar linia este praff intre ram. PASAREA si MOGOSOAIA viteza maxima 30 km/h si catenara vraiste. Asa ca se circula pe ocolire cu schimbare de tractiune in Chitla
Sus In jos
dan tm
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 9103
Reputatie : 13010
Data de inscriere : 16/07/2014

MesajSubiect: Re: Linia de centura a Bucurestiului   Linia de centura a Bucurestiului - Pagina 18 Icon_minitimeVin 25 Sept 2015, 08:17

Operatorii feroviari nu se pot uni si sa ceara CFR Infrastructura refacerea anumitor racordari si portiuni de linie care i-ar scuti de cheltuieli suplimentare, de rebrusari, alt personal pe alte locomotive etc?
Sus In jos
ionutz85
V.I.P Member
V.I.P Member
ionutz85

Numarul mesajelor : 319
Varsta : 39
Localizare : Bucuresti/Suceava
Reputatie : 5903
Data de inscriere : 27/08/2009

MesajSubiect: Re: Linia de centura a Bucurestiului   Linia de centura a Bucurestiului - Pagina 18 Icon_minitimeMier 04 Noi 2015, 22:25

Astazi in drum spre midocar vitan intrand din CB, am fost oprit la calea ferata de un lucrator CFR. pentru naveta de marfa GFR.

Linia de centura a Bucurestiului - Pagina 18 13zv6s1
Sus In jos
riciu

riciu

MesajSubiect: Re: Linia de centura a Bucurestiului   Linia de centura a Bucurestiului - Pagina 18 Icon_minitimeJoi 19 Noi 2015, 14:17

Gara Catelu ieri
[img]Linia de centura a Bucurestiului - Pagina 18 Vndybk[/img]
Gara Voluntari ieri
[img]Linia de centura a Bucurestiului - Pagina 18 29awmbs[/img]
[img]Linia de centura a Bucurestiului - Pagina 18 2yv1ena[/img]

Pozele sunt facute cu telefonul.

La Voluntari bineinteles ca nu mai trece nimic.
De la Catelu spre Titan si de la Titan pana la Pantelimon linia e lucioasa semn ca mai trec trenuri.

Nu stiu de ce ultimele doua poze mi le-a pus cu susu'-n jos si nici stiu ce sa le fac, de aceea le-am lasat asa.
Sus In jos
riciu

riciu

MesajSubiect: Re: Linia de centura a Bucurestiului   Linia de centura a Bucurestiului - Pagina 18 Icon_minitimeLun 28 Dec 2015, 12:08

Poze gara Catelu
[img]Linia de centura a Bucurestiului - Pagina 18 2r5eubr[/img]
[img]Linia de centura a Bucurestiului - Pagina 18 2me3969[/img]
[img]Linia de centura a Bucurestiului - Pagina 18 68qx01[/img]
Sus In jos
Luca tgv

Numarul mesajelor : 282
Reputatie : 4114
Data de inscriere : 06/06/2014

MesajSubiect: Re: Linia de centura a Bucurestiului   Linia de centura a Bucurestiului - Pagina 18 Icon_minitimeLun 28 Dec 2015, 19:55

Care sunt porțiunile de pe linia de centura pe care se mai circula?
Sus In jos
IonutCFR2009
Administrator
Administrator
IonutCFR2009

Numarul mesajelor : 6584
Reputatie : 12457
Data de inscriere : 09/07/2009

MesajSubiect: Re: Linia de centura a Bucurestiului   Linia de centura a Bucurestiului - Pagina 18 Icon_minitimeLun 28 Dec 2015, 20:26

Se circula pe toata linia de centura mai mult sau mai putin.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Linia de centura a Bucurestiului   Linia de centura a Bucurestiului - Pagina 18 Icon_minitime

Sus In jos

Linia de centura a Bucurestiului
Sus 
Pagina 18 din 34Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 26 ... 34  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Sudul Bucurestiului
» Berceni (Centura Bucuresti)
» Popesti-Leordeni (Centura Bucuresti)
» M 500 : Bucureşti Nord - Buzău - Bacău - Suceava - Vicşani
» Voluntari (calea ferata de centura)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: MAGISTRALELE DIN ROMANIA :: ALTE LINII-
Mergi direct la: