Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Revista presei

In jos 
+90
TudorVD
allred
Luca tgv
alinx3330
Bobby_TM
Gabry Gabriel
alliens
IonutChircu
NIKU24
tcm
kristi kkk
deconectat
laur 133
Amiralul
vatmanul
sorinache96
Jhonyla
didinul
cardinal
AeroX
Dutzu
Adisoft1991s
Luna
TVlad
ldh.ro
Mihay
@ndrey
yeu1
Costin.H
c o r v i n
alex.barac.5
Re6/6
stinky
nenuandrei
bubu
AMX 97-0548-4
Costin.B
Andrey_tm
mureseanu_976
DPS
alex.alexus.tm
19jimmy84
Katalyn
baiazid
user dezactivat...
COSTACHE MIHAIL
Teodor
Jurnal Feroviar
Dionis
DAS 2011
AndiCFR
lifetec
alex1987
cstefan
Nk11
Vitosa
Razvan Tudor
adytm
cristy79
LanceR
spiderpc
Petre_IFTE
IonutCFR2009
marius_catalin84
dan tm
riciu
florin.lifticariu
alexpopa
marius664
daniel_c
cfr500
Florin C
NicuS
apmatei
Norbi
tzifrea
Spartan1948
92Dragos
cristi CFR
razvan - trenuri
Adrian78
lapsanszkitamas
gabrielcr
TonyCFR
alexmorph3us
Dr2005
mielutu zburator
Adirmvl
DUAL
Nesebar
94 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 35 ... 66  Urmatorul
AutorMesaj
marius_catalin84
V.I.P Member
V.I.P Member
marius_catalin84

Numarul mesajelor : 579
Reputatie : 6193
Data de inscriere : 23/08/2009

Revista presei  - Pagina 5 Empty
MesajSubiect: Re: Revista presei    Revista presei  - Pagina 5 Icon_minitimeJoi 07 Mai 2015, 19:50

Da,sunt restricționate la30km\h!
Sus In jos
marius_catalin84
V.I.P Member
V.I.P Member
marius_catalin84

Numarul mesajelor : 579
Reputatie : 6193
Data de inscriere : 23/08/2009

MesajSubiect: Re: Revista presei    Revista presei  - Pagina 5 Icon_minitimeJoi 07 Mai 2015, 19:58

Oare vor fi firme interesate sa realizeze aceste proiecte?
Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

Numarul mesajelor : 7874
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 13276
Data de inscriere : 05/01/2011

MesajSubiect: Re: Revista presei    Revista presei  - Pagina 5 Icon_minitimeJoi 07 Mai 2015, 20:17

Evident ca vor fi.. Eu sper doar sa nu fie pe pile, cu dezinteres total. Oricum licitatiile de la stat sunt mega umflate in caietele de sarcini. Macar cei care castiga sa nu fie pe pile si sa isi dea un pic interesul.
Sus In jos
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

Numarul mesajelor : 18748
Reputatie : 24324
Data de inscriere : 05/10/2010

MesajSubiect: Re: Revista presei    Revista presei  - Pagina 5 Icon_minitimeVin 08 Mai 2015, 11:59

Navetiștii din Jimbolia, în situație DISPERATĂ din cauza Regiotrans care a scos trenurile care circulau pe ruta Timișoara –Jimbolia astfel că oamenii nu mai pot ajunge la serviciu.

„În 19 aprilie am aflat cu stupoare că de la orele 00.00 nu vor mai circula trenuri pe relaţia Jimbolia – Timişoara tur şi retur. Am încercat să contactăm Regionala CFR, de la Regionala CFR am fost direcţionaţi către Regiotrans. Cei de la Regiotrans ne-au rugat să nu îi mai deranjăm deoarece au solicitat rezilierea contractului, ne-au spus că trebuie să ne adresăm la Ministerul Transporturilor. Am făcut acest lucru, am adresele cu data de 21 aprilie anul curent trimise către Prefectura Timiș, Consiliul Județean Timiş și Ministerul Transporturilor şi nici la această dată nu am primit un răspuns. Pe ruta Timişoara – Jimbolia transportul rutier fost concesionat către Autotim care nu îşi onorează acest contract din motive financiare. Am contactat CJT şi am rugat să se ia măsuri mai ales că pe căile ferate nu circula trenul”, a spus Darius Postelnicu, primarul din Jimbolia. Edilul susține că nu mai puţin de 230 de călători fac zi de zi naveta de la Jimbolia la Timișoara și retur. „Am intervenit şi am contactat un autocar în prima săptămână pe care l-am pus la dispoziţie tuturor navetiştilor bineînţeles nu a fost de ajuns, autocarul avea 60 de locuri. Menţionez că nu am avut bani pentru această achiziţie. A trebuit să apelăm la societăţile din Jimbolia pentru a primi sponsorizări, nu ne putem permite această cheltuială, mai ales că bugetul nostru a fost vitregit anul acesta faţă de anii anterior. Sunt afectaţi dascăli, copii, medici, muncitori”, a completat Postelnicu. Acesta a făcut un apel public și vrea să scrie și o scrisoare deschisă către autoritățile centrale pentru ca problema să fie rezolvată. Practic deși primăria ar putea contacta un alt operator pentru transportul rutier, edilul susține că riscă o amendă de la CJT.

http://www.pressalert.ro/2015/05/navetistii-din-jimbolia-situatie-disperata-din-cauza-regiotrans-ce-apel-face-primarul-darius-postelnicu/
Sus In jos
marius664

Numarul mesajelor : 2938
Varsta : 45
Localizare : Alexandria
Reputatie : 6911
Data de inscriere : 23/01/2014

MesajSubiect: Re: Revista presei    Revista presei  - Pagina 5 Icon_minitimeVin 08 Mai 2015, 18:21

http://www.mediafax.ro/economic/aproape-40-de-treceri-la-nivel-cu-calea-ferata-din-8-judete-modernizate-cu-pana-la-6-milioane-euro-14221894
Sus In jos
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

Numarul mesajelor : 18748
Reputatie : 24324
Data de inscriere : 05/10/2010

MesajSubiect: Re: Revista presei    Revista presei  - Pagina 5 Icon_minitimeVin 08 Mai 2015, 19:54

ste bună pentru dâmbovițenii care fac naveta pe ruta Târgoviște Pietroșița! După mai mulți ani în care parlamentarii din județ și administrația județeană au făcut demersuri pentru ca circulația feroviară pe această linie să fie reluată, iată că reprezentanții CFR Călători s-au lăsat convinși de necesitatea transportului cu trenul. Astfel, în cursul lunii mai a anului curent, trenul urmează a fi repus pe șine, spre mulțumirea dâmbovițenilor.

Deputatul Ionuț Săvoiu care s-a implicat cel mai mult în rezolvarea acestei probleme a anunțat că ministrul secretar de stat în cadrul Ministerului Transporturilor, Maria Magdalena Grigore, l-a anunțat că transportul va fi reluat curând.

”Transportul ar putea fi reluat în cursul lunii mai. Sper să avem tren, nu trenuleț pe calea ferată. Mi s-a arătat un document, unde se spune că vor fi motoare de proveniență germană. CFR va relua acest transport de călători.”, a precizat parlamentarul.

Fiind închisă încă din luna mai a anului 2013, linia Târgoviște- Pietroșița a fost considerată neprofitabilă și niciun operator economic nu s-a prezentat la licitațiile organizate pentru a o prelua. Zeci de mii de locuitori din nordul județului au dificultăți în a face naveta din cauza lipsei transportului feroviar.

http://www.dambovitanews.ro/administratie/6769-trenul-va-fi-repus-pe-sine-pe-linia-targoviste-pietrosita.html
Sus In jos
IonutCFR2009
Administrator
Administrator
IonutCFR2009

Numarul mesajelor : 6584
Reputatie : 12455
Data de inscriere : 09/07/2009

MesajSubiect: Re: Revista presei    Revista presei  - Pagina 5 Icon_minitimeVin 08 Mai 2015, 22:35

Motoare de provenienta germana... adica LVT-uri. Laughing Fain.
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22393
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: Revista presei    Revista presei  - Pagina 5 Icon_minitimeVin 08 Mai 2015, 23:28

IonutCFR2009 a scris:
Motoare de provenienta germana... adica LVT-uri. Laughing Fain.

Adica Desiro, ca LVT-urile sunt moarte, alte mortaciuni bune de topit!

Dar pana nu vad ceva concret nu cred, pe site la CFR nu a aparut nimic momentan, nu este sectie secundara fara trafic preluata de CFR in prezent.

Numarul mesajelor : 2938
Varsta : 45
Localizare : Alexandria
Reputatie : 6911
Data de inscriere : 23/01/2014

MesajSubiect: Re: Revista presei    Revista presei  - Pagina 5 Icon_minitimeSam 09 Mai 2015, 11:29

http://www.newspascani.com/index.php/magazin/stiri-diverse/eveniment/13582-blindate-de-lupt%C4%83-%C3%AEn-tranzit-prin-gara-pa%C5%9Fcani
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20626
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25566
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Revista presei    Revista presei  - Pagina 5 Icon_minitimeSam 09 Mai 2015, 13:16

Probabil se va prelungi prestaţia Desiro-urilor, să nu mai stea degeaba în Târgovişte. Deşi ar putea duce vreo 2 - 3 900-uri să penduleze pe acolo, dar nu ştiu câte trenuri cuprinde PMS-ul (probabil vreo 4 - 5 perechi maxim).

DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

Numarul mesajelor : 7874
Reputatie : 13276
Data de inscriere : 05/01/2011

MesajSubiect: Re: Revista presei    Revista presei  - Pagina 5 Icon_minitimeSam 09 Mai 2015, 18:57

Deci CFR se plânge ca nu au material rulant. Ok.. Dacă deja Desiro-urile stau degeaba..  De ce sa aduci cotețele?
Dacă tot vor să le plimbe..  Sa le plimbe pe o secție înfundată la capătul căreia nu sta material rulant degeaba. Sau să le folosească pe o linie ne electrificată cu trafic redus la regio..

Dar cel mai bine ar fi sa facă niște mașini de spălat din ele, și sa cumpere altceva din valorificarea lor.
Sus In jos
Petre_IFTE

Petre_IFTE

Numarul mesajelor : 472
Varsta : 58
Localizare : Arad
Reputatie : 5511
Data de inscriere : 06/03/2011

MesajSubiect: Re: Revista presei    Revista presei  - Pagina 5 Icon_minitimeSam 09 Mai 2015, 20:14

Banii „deraiază” de pe şinele de tren din Arad
http://www.aradon.ro/banii-deraiaza-de-pe-sinele-de-tren-din-arad/1531685
Sus In jos
spiderpc

spiderpc

Numarul mesajelor : 421
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 4860
Data de inscriere : 12/10/2012

MesajSubiect: Re: Revista presei    Revista presei  - Pagina 5 Icon_minitimeJoi 14 Mai 2015, 14:30

http://www.biziday.ro/2015/05/14/a3-comarnic-brasov-autostrada-care-nu-ne-trebuie/
Sus In jos
http://2wireless.blogspot.ro
TonyCFR

TonyCFR

Numarul mesajelor : 419
Varsta : 24
Localizare : Alba Iulia
Reputatie : 4039
Data de inscriere : 25/02/2015

MesajSubiect: Re: Revista presei    Revista presei  - Pagina 5 Icon_minitimeJoi 14 Mai 2015, 19:07

Interesant.. Nu prea am auzit de aceasta.
Sus In jos
LanceR
V.I.P Member
V.I.P Member
LanceR

Numarul mesajelor : 6378
Varsta : 57
Localizare : NordulBucurestiului
Reputatie : 11399
Data de inscriere : 17/02/2011

MesajSubiect: Re: Revista presei    Revista presei  - Pagina 5 Icon_minitimeJoi 14 Mai 2015, 21:16

spiderpc a scris:
http://www.biziday.ro/2015/05/14/a3-comarnic-brasov-autostrada-care-nu-ne-trebuie/

mi se pare o abordare corecta
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Revista presei    Revista presei  - Pagina 5 Icon_minitime

Sus In jos

Revista presei
Sus 
Pagina 5 din 66Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 35 ... 66  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Revista presei
» Revista presei
» Revista presei (partea I)
» Revista presei (partea III)
» Revista presei

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: INFORMATII GENERALE-
Mergi direct la: