Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Să mai şi râdem (2)

In jos 
+52
Luna
alex.alexus.tm
delly
ciprian71
Amiralul
ets2oltromânia
19jimmy84
TVlad
cristi ar
Teodor
LanceR
AndreiStefan
spiderpc
AndreiCFRBucuresti
florin.lifticariu
DUAL
kristi kkk
TudorVD
Adirmvl
Razvan Tudor
COSTACHE MIHAIL
DonVILLy
Adrian78
Jhonyla
Vitosa
IonutCFR2009
vatmanul
AeroX
marius664
Katalyn
Nesebar
ldh.ro
cristi CFR
92Dragos
IonutChircu
gabrielcr
mureseanu_976
dan tm
alexpopa
George
mielutu zburator
Kogayon
Shinkasen
lapsanszkitamas
Dr2005
NicuS
M.I.C.I.
cortexedge
cstefan
tcm
Spartan1948
Andrey_tm
56 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19  Urmatorul
AutorMesaj
AeroX
V.I.P Member
V.I.P Member
AeroX

Numarul mesajelor : 2162
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 6769
Data de inscriere : 25/05/2012

Să mai şi râdem (2) - Pagina 15 Empty
MesajSubiect: Re: Să mai şi râdem (2)   Să mai şi râdem (2) - Pagina 15 Icon_minitimeJoi 23 Noi 2017, 07:27

Tu chiar esti o sursa inepuizabila de ridicol pe acest forum, dar asta e, trolleaza linistit, curând chiar s-ar putea sa mai ramaneti doar tu si Dr2005 pe aici sa scrieti ce vreti. Sa va ajute Dumnezeu sa intre numai studenti pe aici care sa saliveze la ce scrieti voi. Wink
Sus In jos
https://www.youtube.com/c/AdiMNET
Luna

Numarul mesajelor : 3274
Reputatie : 8305
Data de inscriere : 18/03/2011

MesajSubiect: Re: Să mai şi râdem (2)   Să mai şi râdem (2) - Pagina 15 Icon_minitimeJoi 23 Noi 2017, 10:23

Am presupus ca pe topicul asta este permis trolling-ul, doar nu e un topic serios.

Iti e dor de vara si caldura mare? Nu e nici o problema, exista o solutie simpla: trebuie sa faci o calatorie cu un vagon 20-54/55 (pe cat posibil pe o linie electrificata) si vei avea parte de toata caldura si transpiratia posibila fie ca e vara sau iarna, acasa nu poti face usor asa caldura.
Sus In jos
Adirmvl
V.I.P Member
V.I.P Member
Adirmvl

Numarul mesajelor : 8302
Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea
Reputatie : 13108
Data de inscriere : 06/04/2012

MesajSubiect: Re: Să mai şi râdem (2)   Să mai şi râdem (2) - Pagina 15 Icon_minitimeSam 02 Dec 2017, 22:30

Nu cred ca e pe bune faza cu 13 km/h viteza comerciala la marfare, da' e bun baiatul.

http://www.tetelejurnal.ro/video/tetelu-relee-cfr-16825737
Sus In jos
AeroX
V.I.P Member
V.I.P Member
AeroX

MesajSubiect: Re: Să mai şi râdem (2)   Să mai şi râdem (2) - Pagina 15 Icon_minitimeMier 20 Dec 2017, 13:51

Referitor la
http://stirileprotv.ro/stiri/inspectorul-pro/garile-fantoma-din-romania-autoritac-ile-au-cheltuit-pentru-ele-350-de-milioane-de-lei.html

Asta e raspunsul meritat:
Să mai şi râdem (2) - Pagina 15 XtospIT
Sus In jos
ets2oltromânia

Numarul mesajelor : 957
Localizare : -
Reputatie : 4082
Data de inscriere : 15/06/2016

MesajSubiect: Re: Să mai şi râdem (2)   Să mai şi râdem (2) - Pagina 15 Icon_minitimeJoi 28 Dec 2017, 14:06

Intr-o zi, Rabi se duce in vizita la Papa, la Vatican. Cind intra in birou, vede numai lucruri frumoase, vechi, aur, portelanuri, catifea, matasuri, ce mai, o frumusete. In mijlocul biroului, la loc de mare cinste, o masuta pe care era asezat un telefon.
- Sfinte parinte, intreaba Rabi, ce e cu telefonul acela?
- Vezi tu, Rabi, prin telefonul asta am linie directa cu ... (si aici arata cu degetul in sus).
Transfigurat, Rabi ii spune Papei:
- Te rog, lasa-ma si pe mine sa vorbesc!
Papa il lasa. Dupa citeva minute, Rabi, foarte fericit, se intoarce catre Papa si ii spune:
- Iti multumesc mult. Ma simt mult mai usurat acum ca am vorbit cu Domnul. Cit ma costa?
- Pentru tine, ca te cunosc, 10 dolari.
Rabi plateste si pleaca foarte incintat.
Dupa vreo doi ani, vine si Papa in vizita la Ierusalim. Intra tn biroul acestuia si observa o masuta cu un telefon pe ea.
- Vezi, spune Rabi, am si eu legatura directa cu Domnul.
- Pot sa dau si eu un telefon? intreaba Papa.
- Sigur ca da, te rog.
Da Papa telefon, vorbeste citeva minute si dupa ce termina il intreaba pe Rabi:
- Cit ma costa?
- Nu costa nimic, raspunde Rabi.
- Cum asa? se mira Papa.
- Aici convorbirile locale sunt gratuite

sursa:forumsoftpedia
Sus In jos
AeroX
V.I.P Member
V.I.P Member
AeroX

MesajSubiect: Re: Să mai şi râdem (2)   Să mai şi râdem (2) - Pagina 15 Icon_minitimeDum 31 Dec 2017, 19:05

Să mai şi râdem (2) - Pagina 15 Y4mWJkPSDt7XxDjNiElWalaUE8P30AlsAfxIjzZo6loXLUv9C9u3WqrFjGZLcpHc_BBSYS9Z8jjparZoIoK2EATo_mShGs3XTh99V-cvr294zTd98i_j2wmVE6KvRoF6xqC0jRTKJXgxIeSCymVAV-amiWFFtSjE-h4zFo3MogWMZo4ScCPl6AczWfbWK_zgSsmSXhtcJiGEBzjrCw0kQblOg?width=1000&height=750&cropmode=none
Sus In jos
Adirmvl
V.I.P Member
V.I.P Member
Adirmvl

Numarul mesajelor : 8302
Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea
Reputatie : 13108
Data de inscriere : 06/04/2012

MesajSubiect: Re: Să mai şi râdem (2)   Să mai şi râdem (2) - Pagina 15 Icon_minitimeDum 31 Dec 2017, 20:26

Poate "tare cu piatra, când trece Săgeata". Smile
Sus In jos
ets2oltromânia

MesajSubiect: Re: Să mai şi râdem (2)   Să mai şi râdem (2) - Pagina 15 Icon_minitimeLun 01 Ian 2018, 00:00

Un arab intră în magazinul unui evreu şi cere sutiene de culoare neagra. Evreul, mirosind o afacere bună, îi spune că sutienele negre sunt rare, că i-au rămas doar câteva şi îi cere 40 euro pe bucată. Arabul cumpără 6 bucăţi, dar revine peste câteva zile şi mai cere două duzine. Evreul îi spune că marfa este din ce în ce mai rara şi i le vinde cu 50 euro bucata. După o lună, arabul revine şi cumpără toate sutienele ramase, plătindu-le de data asta cu 60 de euro bucata.
Evreul, ros de curiozitate, îl întreabă ce face cu atâtea sutiene negre, la care arabul îi răspunde:
- Le tai în două şi din jumătăţile obţinute fac fesuri mici, negre, pe care le vând evreilor cu 100 euro bucata.

Trei evrei au magazinele alăturate.
Primul are un afiş foarte mare pe care scrie: “Aici găsiţi produsele de cea mai bună calitate!”.
Al doilea are un afiş, la fel de mare: “Aici cumpăraţi la cele mai mici preţuri!”.
Al treilea are, bineînţeles, şi el un afiş foarte mare: “Pe aici este intrarea!”.

Urmăream în pat, lângă nevastă-mea, „Vrei să fii miliardar?“.
M-am întors către ea şi am întrebat-o:
– Vrei să facem dragoste?
– Nu, mi-a răspuns ea.
– Ăsta e răspunsul tău final?, am întrebat-o.
De data asta nici nu m-a privit când mi-a răspuns că da. Aşa că am spus:
– Atunci aş vrea să sun o prietenă…

Sus In jos
ets2oltromânia

MesajSubiect: Re: Să mai şi râdem (2)   Să mai şi râdem (2) - Pagina 15 Icon_minitimeLun 01 Ian 2018, 16:30

Niste sefi de la Coca-Cola merg la Vatican cu o propunere:
- Sfintia-Voastra, va oferim 5 000 000 $ lunar ca sa schimbati "Painea noastra cea de toate zilele" cu "Coca-Cola noastra cea de toate zilele".
- Nu putem face asta, fiilor!
Dupa trei luni se intorc iarasi:
- Sfintia-Voastra, firma noastra va ofera 300 000 000 $ anual ca sa schimbati "Painea noastra cea de toate zilele" cu "Coca-Cola noastra cea de toate zilele".
- Sub nici o forma nu putem face asta fiilor!
Insistenti cei de la Coca-Cola reusec sa fie primiti din nou:
- Coca-Cola ofrea Bisericii 1 500 000 000 $ anual ca sa schimbati "Painea noastra cea de toate zilele" cu "Coca-Cola noastra cea de toate zilele".
Papa se intoarce spre secretarul sau:
- Pe ce data se termina contractul nostru cu brutarii?
Sus In jos
Luna

MesajSubiect: Re: Să mai şi râdem (2)   Să mai şi râdem (2) - Pagina 15 Icon_minitimeJoi 04 Ian 2018, 22:56

CFR Călători propune sejururi de 5-7 zile în trenurile zăpezii

sejur_tren_zapada_cfr_calatoriCetăţenii care doresc o vacanţă exotică în condiţii de maxim confort pot apela mai nou la oferta lansată de CFR Călători, respectiv sejururile de 5-7 zile în trenurile zăpezii. Potrivit CFR, oferta este valabilă chiar şi pe rute scurte, de mai puţin de 100 km.
"Poţi să petreci un sejur nemaipomenit cu 5 nopţi de cazare între Bucureşti şi Ploieşti. Acolo pasagerii sunt preluaţi cu autocarele şi duşi acasă în cel mai scurt timp posibil", se arată în comunicatul CFR.

Principalul avantaj deţinut de CFR faţă de ceilalţi operatori din turism îl reprezintă preţul cazării.

"La preţul unui bilet normal poţi petrece până la 7 zile în cele mai moderne trenuri de care dispunem, câteva fiind dotate inclusiv cu încălzire şi toalete", precizează purtătorul de cuvânt al CFR Călători.

Pasagerii pot opta şi pentru pachetul all-inclusive, respectiv un sejur de 7 zile pe ruta Bucureşti-Iaşi, sejur care include şi masa festivă de Revelion.

Sursa: http://www.timesnewroman.ro/monden/8515-cfr-calatori-propune-sejururi-de-5-7-zile-in-trenurile-zapezii

Nota personala: studentii sunt perfect de acord!!! Cazare si transport gratuit, vreauuu. Trebuie aflate detalii de la cfr Smile)
Sus In jos
ets2oltromânia

MesajSubiect: Re: Să mai şi râdem (2)   Să mai şi râdem (2) - Pagina 15 Icon_minitimeJoi 11 Ian 2018, 19:26

Un ofiter de la brigada antidrog a trecut ieri pe la ferma noastra:
- Trebuie sa inspectez ferma, sa vad daca nu cumva cultivati droguri ilegale.
- Nici o problema i-am zis, poti sa cauti unde vrei in afara de campul ala din dreapta.
Atunci a scos arogant legitima si mi-a lipit-o de fata:
- Vezi asta? Eu am autoritatea sa caut unde vreau, nu poti sa-mi spui tu unde sa caut si unde nu! Am incheiat discutia, ai inteles?!?
- Bine, ma scuzati, i-am raspuns politicos si mi-am vazut de-ale mele.
Nu trec 10 minute si-l vad alergand de mama focului pe campul din dreapta urmarit de un taur urias cu spume la gura.
Avea ochii iesiti din orbite de panica si urla cat il tinea gura:
- Ajutoooor, ajutoooor!!
Atunci am mers agale pana langa gard si i-am spus foarte rar:
- Legitimatia, arata-i legitimatia....
Sus In jos
IonutCFR2009
Administrator
Administrator
IonutCFR2009

Numarul mesajelor : 6586
Reputatie : 12462
Data de inscriere : 09/07/2009

MesajSubiect: Re: Să mai şi râdem (2)   Să mai şi râdem (2) - Pagina 15 Icon_minitimeVin 26 Ian 2018, 21:23

Laughing Laughing Laughing
Sus In jos
Luna

MesajSubiect: Re: Să mai şi râdem (2)   Să mai şi râdem (2) - Pagina 15 Icon_minitimeDum 28 Ian 2018, 21:56

La sugestia lui AeroX s-a decis de catre mai multi studenti, colegi cu mine ca daca tot incepe sesiunea si avem examene multe si grele vrem sa dam examen si la mers cu trenul daca tot e gratis, pentru a il promova fiind necesar sa calatoresti minim 1000 km, pentru a lua nota mare minim 5000 km, distante de parcurs in maxim o saptamana si neaparat doar la plimbare. Sunt vizate in special trenurile Pitesti - Bucuresti Nord in week-end (cu care cica trebuie sa facem naveta zilnic dus-intors), Bucuresti - Ploiesti, Valea Prahovei, Constanta. Nu cumva sa ne plimbam careva cu trenuri de la Oravita - Anina, Astra Trans Carpatic sau altele ce circula goale. Vom lua bilete cu anticipatie sa fim siguri ca nu scapa nestudenti in tren, iar daca cumva nu reusim sa umplem trenurile vom cere de urgenta ajutor prin facebook colegilor de la alte universitati, doar prietenii la nevoie se ajuta! Deasemenea cine calatoreste cel mai mult urmeaza a primi un premiu!

Textul de mai sus este un pamflet, suntem pe topicul cu glume, nu cu lucruri serioase!!!
Sus In jos
AeroX
V.I.P Member
V.I.P Member
AeroX

MesajSubiect: Re: Să mai şi râdem (2)   Să mai şi râdem (2) - Pagina 15 Icon_minitimeDum 28 Ian 2018, 22:13

Va mananc legitimatiile daca va atingeti de Astra! Macar acolo sa am parte de civilizatie.
Sus In jos
Vitosa

Numarul mesajelor : 9075
Reputatie : 14507
Data de inscriere : 08/01/2011

MesajSubiect: Re: Să mai şi râdem (2)   Să mai şi râdem (2) - Pagina 15 Icon_minitimeDum 28 Ian 2018, 22:16

Asa Aerox, nu te lasa, pe ei pe mama lor Very Happy
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Să mai şi râdem (2)   Să mai şi râdem (2) - Pagina 15 Icon_minitime

Sus In jos

Să mai şi râdem (2)
Sus 
Pagina 15 din 19Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Să mai şi râdem!!!
» Despre transportul public local

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: DIVERSE :: DISCUTII LIBERE-
Mergi direct la: