Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13107 Data de inscriere : 06/04/2012
Subiect: Re: Să mai şi râdem (2) Mar 09 Iun 2020, 22:30
AeroX a scris:
E frumos, da' nu prea...
Deci l-au revergorat pana a doua zi, a? )
ldh80 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 6893 Varsta : 42 Localizare : Pascani Reputatie : 12294 Data de inscriere : 03/11/2010
Subiect: Re: Să mai şi râdem (2) Mar 09 Iun 2020, 23:02
O intamplare comica petrecuta in Husi inainte de revolutie si povestita mai demult de cineva pe facebook pe forumul "Mandru ca sunt husean":
Inainte de revolutie, in zona industriala din Husi, exista fosta fabrica de conserve. Gard in gard cu aceasta fabrica este si principalul cimitir al orasului. Cei care lucrau la fabrica de conserve din Husi inainte de revolutie aveau "obiceiul" ca la iesirea din schimb sa mai scoata din fabrica (ascunse pe sub haine) vreun borcan de tocana de legume, de bulion, diverse conserve, etc!
Dar unii mai "ingeniosi", ca sa nu riste sa iasa pe poarta cu conservele ascunse pe sub haine, in timpul schimbului de lucru sapasera o mica spartura pe sub gardul din spate (care dadea spre cimitir) al fabricii si pe acolo in timpul schimbului de lucru mai bagau o sacosa cu conserve, o dadeau pe sub gard, spre cimitir. Apoi la sfarsitul schimbului ieseau "curati" pe poarta (daca erau controlati de portar erau in regula), apoi inconjurau fabrica, se duceau in cimitir, lua sacosa cu conserve de sub gard si mergeau spre oras pe anumite carari din cimitir, apoi prin cartiere de case si ajungeau discret in centru, ca sa nu riste sa fie vazuti de vreo patrula de militie.
In acest mod s-au gandit sa procedeze si doi colegi (fara sa stie unul de altul), la iesirea din schimbul doi, noaptea. Primul a bagat din timp sacosa cu conserve pe sub gard, apoi la iesirea din schimb a trecut prin cimitir, a luat sacosa, cu gandul sa ajunga acasa ! Dar fiind noapte si in ziua precedenta in cimitir trebuind sa fie o inmormantare, fusesera sapata o groapa. Dar din cauza ca ploasera in ziua precedenta inmormantarea s-a amanat, iar groapa ramanand descoperita. Cel cu sacosa cu conserve, nestiind de acest lucru, fiind si noapte, a cazut in groapa! A incercat sa iasa din groapa, dar nu a reusit!
Colegul lui a procedat identic, cazand si el in acceiasi groapa. Asta al doilea care a cazut in groapa (nestind de primul) a incercat si el sa iasa din groapa, dar nu a reusit. In acest timp, primul care cazusera in groapa I spune: "Nu te mai chinui sa iesi, ca si eu am incercat dar nu am reusit"!
Asta al doilea cand a auzit s-a speriat, a escaladat peretii gropii mai ceva ca un alpinist , a abandonat si sacosa cu conserve si a fugit prin cimitir spre oras!
Dimineata cand au venit oamenii in cimitir l-au vazut pe primul in groapa (cu doua sacose pline cu conserve) si au anuntat militia, care l-a arestat pe primul care cazusera in groapa!
AeroX V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2162 Localizare : Bucuresti Reputatie : 6768 Data de inscriere : 25/05/2012
Subiect: Re: Să mai şi râdem (2) Lun 13 Iul 2020, 12:13
Vitosa
Numarul mesajelor : 9075 Reputatie : 14506 Data de inscriere : 08/01/2011
Subiect: Re: Să mai şi râdem (2) Dum 14 Mar 2021, 17:20
Pă facebuce văzută (grupul Chirie CLUJ-NAPOCA)
Cineva întreabă - Salut ! A stat vreodată cineva în zona strada Răsăritului, Mărăști, și poate să îmi spună cum e zgomotul de la trecerea trenurilor ? Mulțumesc.
Și vine și răspunsul - tagadam tagadam...uuu...cicicicici...ceva de genul cred
AeroX V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2162 Localizare : Bucuresti Reputatie : 6768 Data de inscriere : 25/05/2012
Subiect: Re: Să mai şi râdem (2) Lun 06 Dec 2021, 09:28
„Primul miliard din PNRR, împărţit azi în ghetuţe peneliştilor şi pesediştilor” https://www.timesnewroman.ro/politic/primul-miliard-din-pnrr-impartit-azi-in-ghetute-penelistilor-si-pesedistilor/
Oh, vai, asta e acum. Nu mai vin trenurile cu hidroguiț.
Vitosa
Numarul mesajelor : 9075 Reputatie : 14506 Data de inscriere : 08/01/2011
Subiect: Re: Să mai şi râdem (2) Mar 08 Mar 2022, 22:10
Pamflet.
La Kremlin s-a discutat cum să fie bombardată România... Pentru prima dată Putin se simte neputincios. Putin cu Medvedev: Bombardăm România?.. - Bineînțeles, domnule președinte! Cu ce să-ncepem ? - Păi, Mitea, eu zic să-ncepem cu infrastructura, să le distrugem fabricile. Uite, asta de tractoare din Brașov. - S-a închis, și s-au închis toate, domnu președinte. - Păi, obiective nevralgice - Institutul ăsta de vaccinuri, Cantacuzino. - Închis de zece ani, domnu președinte. - Spitalul de arși, că le-ar trebui în caz de război. - Și-așa nu funcționează, domnu' președinte. - Spitalul de copii din Timișoara să-l bombardăm ! - Tocmai a fost restituit bulibașei Vișinel Cîrpaci. - Parlamentul ! Casa poporului cu deputații! - O să se bucure tot poporul român că scapă de ei. - Să le bombardăm cartierul Primăverii, Rahovei, Ferentari ! - În primul stau țeparii mari, parlamentarii, în ultimele două, hoții de buzunare. De ce să le rezolvăm noi problemele interne ? - Rafinăriile de petrol !!! - domnu' președinte, le-am cumpărat noi, sînt ale noastre, ale Rosneftului - Nu știu, Mitea, ții cu noi sau cu românii !! Vrei să-i bombardăm sau nu ?!?!?! - Da, domnu' președinte. Să-i bombardăm. Să le bombardăm autostrăzile. - Alea-s autostrăzi ? Care se prăbușesc la o lună după darea în folosință sau la prima ploaie ? - Nu știu. Pădurile. Codrii României. Să ardă ca un snop de paie. - Le-au tăiat singuri. Nu prea au mai rămas. - Moldova ! Să bombardăm toată Moldova. - N-o să se observe, domnu' președinte. Au avut anul ăsta niște alunecări de teren de n-a rămas piatră pe piatră. - Vasluii !!! Orașul Vaslui !! - Sînt toți la muncă în Italia și Spania. Au rămas pompierii, primarul și fochistul de la primărie. - Mitea, trebuie să bombardăm ceva. Ceva mic, acolo. Orice! - Degeaba domnu' președinte! De 32 de ani practică tactica pămîntului pîrjolit. Ne-au luat-o înainte, au prevăzut tot.
Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18762 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24342 Data de inscriere : 05/10/2010
Subiect: Re: Să mai şi râdem (2) Joi 10 Mar 2022, 17:16
Numarul mesajelor : 957 Localizare : - Reputatie : 4081 Data de inscriere : 15/06/2016
Subiect: Re: Să mai şi râdem (2) Joi 21 Apr 2022, 18:47
https://adevarul.ro/locale/oradea/dorel-primarie-sute-litri-acid-sulfuric-turnati-putul-apa-potabila-unui-sat-bihor-video-1_6252ca805163ec42713b5d9b/index.html Cata prostie si incompetenta
MariusM V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2221 Varsta : 36 Localizare : Bucureşti Reputatie : 8344 Data de inscriere : 27/08/2008
Subiect: Re: Să mai şi râdem (2) Dum 18 Sept 2022, 19:17
Într-un magazin, clienta ajunge la casă, : - “Buon giorno, quanta il face productele?”, întreabă femeia cu accent italian. - “50 de lei”, răspunde vânzãtoarea. - “Scuzi, io non conosco dinero romeno”, continuã cumpărătoarea. Replica vânzătoarei a venit genial: - “50 de lei, fă! Că esti din sat cu mine!”
riciu
Numarul mesajelor : 1376 Localizare : Bucuresti Reputatie : 6667 Data de inscriere : 27/06/2010
Subiect: Re: Să mai şi râdem (2) Joi 22 Sept 2022, 14:36
Ala e banc, ce am patit eu e realitate. Pe vremuri "imemoriale", cere o tanti "Pampersi servetele" si zice:
Como se chiamo, como se dice... servetele de sters la c** aveti? Scuzati limbajul de mahala dar exact asa s-a exprimat doamna.
TVlad V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2818 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8417 Data de inscriere : 16/01/2010
Subiect: Re: Să mai şi râdem (2) Mar 06 Dec 2022, 17:58
La tirgul de vechituri din Valea Cascadelor, daca imi permiteti: