|
| Să mai şi râdem (2) | |
|
+52Luna alex.alexus.tm delly ciprian71 Amiralul ets2oltromânia 19jimmy84 TVlad cristi ar Teodor LanceR AndreiStefan spiderpc AndreiCFRBucuresti florin.lifticariu DUAL kristi kkk TudorVD Adirmvl Razvan Tudor COSTACHE MIHAIL DonVILLy Adrian78 Jhonyla Vitosa IonutCFR2009 vatmanul AeroX marius664 Katalyn Nesebar ldh.ro cristi CFR 92Dragos IonutChircu gabrielcr mureseanu_976 dan tm alexpopa George mielutu zburator Kogayon Shinkasen lapsanszkitamas Dr2005 NicuS M.I.C.I. cortexedge cstefan tcm Spartan1948 Andrey_tm 56 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
ets2oltromânia
Numarul mesajelor : 957 Localizare : - Reputatie : 4078 Data de inscriere : 15/06/2016
| Subiect: Re: Să mai şi râdem (2) Sam 27 Mai 2017, 19:48 | |
| http://adevarul.ro/locale/turnu-severin/video-patania-unui-om-afaceri-turnu-severin-hot-ramas-agatat-intr-o-tepusa-poarta-casei-sale-1_5927f0c35ab6550cb876f372/index.html |
| | | Luna
Numarul mesajelor : 3274 Reputatie : 8301 Data de inscriere : 18/03/2011
| Subiect: Re: Să mai şi râdem (2) Sam 03 Iun 2017, 02:29 | |
| 18 lucruri despre microbuzele supraaglomerate din Bucureşti Un şofer a reparat geamurile şi acum poate să bage călători şi pe geam;
Fenomen rar: pasagerii unui microbuz din Voluntari au stat atât de înghesuiţi încât acum sunt un singur om cu 100 de picioare;microbuz_tunari.jpg
Ambasadorul Indiei a spus că atunci când i se face dor de Calcutta se duce să se dea o tură cu microbuzul de Tunari şi se simte ca acasă;
Microbuzele nu pot fi casate, pentru că sunt maşini de epocă;
Mirosul e atât de puternic, că până şi odorizantul de carton se ofileşte;
Brăduţul agăţat de oglindă e de fapt locul cuiva;
Nu au extinctor, pentru că e inutil: în microbuz nu e oxigen, deci n-are cum să ardă;
Pandele era să intre la crime împotriva umanităţii când a dat fasole la zilele comunei Voluntari şi i-a trimis pe participanţi acasă cu microbuzul;
Chiar dacă loveşte ceva, caroseria se îndreaptă instantaneu, de la înghesuiala dinăuntru;
Au venit unii de la circ, să înveţe cum să bage mai mulţi clovni într-o maşină;
De fapt, microbuzele sunt teleghidate, ca să mai bage un pasager pe locul şoferului
Se lucrează la un microbuz cu cabină rotativă. Mulţumită forţei centrifuge, se pot pune scaune şi pe plafon şi pe pereţii laterali;
Microbuzul de Bucureşti e singurul vehicul de 600 de persoane care poate fi condus cu permis categoria B;
La urcare e un băiat cu un aspirator, care te videază;
Şoferii nu opresc în staţii, ca să alergi puţin, să mai slăbeşti, să fie mai mult loc;
Dacă simţi că-ţi umblă cineva la buzunar trebuie doar să mişti puţin din fund şi l-ai strivit ca pe un gândac;
Oficialii Guiness Book au vrut să omologheze numărul record de pasageri, dar n-au avut loc să urce;
Cunoscătorii spun că există şi trucuri. Dacă vrei să cobori mai uşor, dă-te cu nişte ulei.
Sursa: http://www.timesnewroman.ro/life-death/18-lucruri-despre-microbuzele-supraaglomerate-din-bucuresti
Deci se pot conduce si vehicule cu peste 9 locuri cu permis categoria B, bunnn!!!
Taximetriștii solicită asfaltarea câmpurilor din jurul Bucureștiului ca să poată ocoli pe acolo După protestul masiv împotriva Uber, taximetriștii au găsit un nou motiv de nemulțumire. Cunoscuți pentru rutele originale folosite pentru a ajunge la destinație, aceștia vor să-și extindă traseele și în afara Bucureștiului, în special pentru cursele din București. Din păcate, terenurile sunt folosite în special în scopuri agricole, astfel că nu pot fi circulate.
taximetrist_pirat_gara_nord.jpg “Ieri a trebuit să duc pe cineva din Piața Romană până în Pipera, așa că am ales ruta obișnuită, Piața Romană-Berceni-Pipera. Când am ajuns în zona Berceniului, am constatat că pe terenul pe unde voiam să circul tocmai se semănase grâu. Cerem primăriei să asfalteze urgent toate aceste câmpuri. Suntem în 2017 și suntem obligați să circulăm prin noroi. Este inadmisibil!”, spune un taximetrist, printre cojile de semine scuipate.
Sătule să stea după autorități, unele companii au trecut singure la acțiune. “Ne-am dotat flota cu mașini 4x4, tractoare și alte utilaje. Sigur, e mai greu să te strecori pe străzile cu sens unic la volanul combinei de treierat, dar ne adaptăm, ca întotdeauna”, spune patronul unei firme de taxi.
Sursa: http://www.timesnewroman.ro/monden/taximetristii-solicita-asfaltarea-campurilor-din-jurul-bucurestiului-ca-sa-poata-ocoli-pe-acolo |
| | | Katalyn
Numarul mesajelor : 7376 Varsta : 34 Localizare : Rugby, UK. Reputatie : 11194 Data de inscriere : 09/10/2014
| Subiect: Re: Să mai şi râdem (2) Mar 13 Iun 2017, 15:16 | |
| Despre moldoveni care vind țigări în UK 😂😂😂
Onorabili si respectabili negustori de tabac, fratii nostri vitregi de peste Prut,
Dati-mi voie, prin prezenta epistola, sa va rog sa precizati ca tigarile pe care le vindeti la pretul de Ł40 (ruble, ma rog) / cartus sunt de provenienta din Republica Moldova. Nu de alta, insa au fost cativa cetateni ardeleni din Craiova, casatoriti la Bucuresti, de buna credinta, care au cumparat de la dv, crezand ca au apucat pe Bunul Dumnezeu de picior cu asa oferta, iar dupa primul fum tras si-au dat seama ca era vorba nu de Dracu, ci de tac-su-n persoana!
Va dati seama ca am primit o multime de sesizari, ca au fost raportate profilurile unor comercianti la facebook, a trebuit sa negociem cu cativa moderatori angajati cu carte de munca (pe companie, ca sa intelegeti ideea) la Zuckerberg la firma, care ne-au intrebat despre anumiti intreprinzatori particulari, sa nu le stearga conturile si sa nu le trimita militia economica peste ei in case. Lasati, nu e cazul sa ne multumiti pt ca am rezolvat problema, important este sa ne intelegeti omeneste, cum va intelegem si noi pe dumneavoastra, ma-ntelegeti?
Sa traiti bine! |
| | | MariusM V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2221 Varsta : 36 Localizare : Bucureşti Reputatie : 8341 Data de inscriere : 27/08/2008
| Subiect: Re: Să mai şi râdem (2) Joi 22 Iun 2017, 20:45 | |
| Putin, Trump şi Johannis ajung în faţa lui Dumnezeu: Putin: Când va fi Rusia cea mai mare putere mondială? Dumnezeu: Peste câţiva ani, dar nu-n mandatul dumitale! Trump: Când va fi America cea mai mare putere mondială? Dumnezeu: Peste câţiva ani, dar nu-n mandatul dumitale! Johannis: Doamne, când va fi România cea mai mare putere mondială? Dumnezeu se gândeşte, se gândeşte şi zice: Va fi, va fi, dar nu-n mandatul meu!
*
Culmea răbdării: Să-l asculţi pe Florin Piersic tradus de Klaus Johannis. |
| | | AeroX V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2161 Localizare : Bucuresti Reputatie : 6764 Data de inscriere : 25/05/2012
| Subiect: Re: Să mai şi râdem (2) Sam 24 Iun 2017, 22:57 | |
| Cat ma amuza discutia asta de pe forumul Skyscrapercity: http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=626417&page=708 Deci un guvid e foarte suparat ca n-a platit pretul de IR Buftea-Bucuresti la Acvila de pe Ploiesti Sud - Bucuresti (IR 1556), doar de la Buftea la Bucuresti. Din ce povestesc diversi pe acolo, unii merg chiar prea rar cu trenul, iar un lucru mi-a atras considerabil atentia: cum ei considera normal sa plateasca tarif IR aberant pe oleaca de km si mai sunt si indignati ca le cere nasul 3 lei. Pai ca era gara inchisa...pai normal ca era, poate din obisnuinta. Cica favorizeaza CFR mersul cu nasul. Da da...e mai normal sa favorizeze aberatia de bilet IR sub 20 km, iar sub 10 km nasii nici nu se mai uita la tine. Prostie omeneasca rescrisa pe forumuri. Creanga s-ar oftica ca nu i-a apucat pe acesti taranusi ultra-civilizati din satelitii Bucurestiului dar cu un grav simt al ridicolului. Eu nu spun ca e normal sa mergi cu nasul, ci semnalez cat de normal considera unii sa plateasca zeci de lei pentru nimic. Daca ar fi dupa mine eu n-as merge cu trenul, ori as astepta vreun Regio unde platesc un tarif mai normal (ce era greu sa astepte R 3010). |
| | | Luna
| Subiect: Re: Să mai şi râdem (2) Sam 08 Iul 2017, 23:41 | |
| Iată că se poate! Un călător ingenios a tăiat frânele trenului Satu Mare - Constanța şi a ajuns la mare la timp De când primul tren a circulat pe teritoriul actual al României, în 1825, întârzierile au fost considerate ceva firesc - dar oare chiar e aşa? Un călător susţine că a reuşit să ajungă de la Satu Mare la Constanţa la timp după ce s-a strecurat în locomotivă şi a făcut câteva mici ajustări de natură tehnică.
taiat_franele_satumare_constanta.jpg
“Ştiţi cum e cu trenul: mergi ce mergi şi la un moment dat te opreşti în câmp, unde freci menta câteva ore. Dar dacă trenul n-ar mai putea să oprească?”, spune Romică Boroi, pasagerul îndemânatic. “Eu sunt mecanic şi aveam la mine trusa de scule. M-am gândit: ce se poate întâmpla dacă tai frânele? Rezultatul: 18 ore, exact cât scrie pe bilet! Cu frâne funcţionale ar fi făcut 2 zile, ca de obicei.”
Ajuns la mare, Romică s-a aruncat fără remuşcări din vagon şi se bucură de o binemeritată vacanţă. Despre tren, surse din CFR spun că se află, în prezent, în drum spre Istanbul, de unde, dacă nu opreşte cineva curentul, şi-ar putea continua călătoria spre Georgia, Armenia şi Azerbaijan.
Sursa: http://www.timesnewroman.ro/life-death/iata-ca-se-poate-un-calator-ingenios-a-taiat-franele-trenului-satu-mare-constanta-si-a-ajuns-la-mare-la-timp |
| | | Luna
| Subiect: Re: Să mai şi râdem (2) Joi 21 Sept 2017, 21:45 | |
| Care e culmea zgarceniei? Dar culmea prostiei? Una si acceasi: sa fi student si sa mergi cu nasul ca nu ai bani de bilet. ) Gluma gluma, dar e reala. Au comis-o unii. |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25567 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Să mai şi râdem (2) Vin 22 Sept 2017, 00:09 | |
| Păi e reală că tanti de la bilete se mişcă prea încet uneori. _________________ :TTT:
|
| | | Luna
| Subiect: Re: Să mai şi râdem (2) Vin 22 Sept 2017, 00:47 | |
| Aia e alta treaba, si nu e vina lor ci a companiei. Dar in cazul de fata ei nu stiau ca e gratis trenul, deregula mergeau cu masini. Acum au avut restante si au ramas fara bani asa ca au decis sa faca cum isi aminteau ei ca e mai ieftin trenul acum ceva ani, adica cotizand la nas. A ras nasul cand le-a zis ca nu le-a ramas decat 20 de lei ca au trebuit sa plateasca mult la restante deaia nu si-au luat bilet. |
| | | MariusM V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2221 Varsta : 36 Localizare : Bucureşti Reputatie : 8341 Data de inscriere : 27/08/2008
| Subiect: Re: Să mai şi râdem (2) Joi 12 Oct 2017, 11:11 | |
| După participarea la Campionatul mondial din SUA, Hagi şi Gică Popescu fiind celebrii, erau asaltaţi mereu de presă cu întrebările lor plictisitoare. Într-o zi, lui Gică Popescu îi vine o idee: – Hagi, hai să ne deghizăm să nu ne mai recunoască lumea! Hagi se gândeşte şi se deghizează într-un poştaş. Cum iese pe stradă întâlneşte o babă care îi zice: – Hagi, Hagi! Vino la mine! Hagi, disperat, se întoarce acasă şi se deghizează într-un cerşetor. Aceeaşi babă îi zice: – Hagi!… Hagi! Se întoarce iar Hagi acasă, îşi pune lentile de contact, îşi face părul lung, plus nişte ochelari de soare. Baba iar îi iese în faţă: – Hagi! Exasperat Hagi se duce la ea: – Cine eşti tu babă, cine eşti de mă cunoşti oricum m-aş deghiza?! – Sunt eu, Gică Popescu! |
| | | Luna
| Subiect: Re: Să mai şi râdem (2) Sam 21 Oct 2017, 09:44 | |
| Părinţii studenţilor se plâng că din cauza gratuităţii pe CFR copiii lor vin prea des acasă ca să le ceară bani Dacă studenții sunt încântați de gratuitatea pe care o au pe CFR, nu același lucru se poate spune despre părinții lor. Aceștia se plâng că gratuitatea le permite studenților să vină și de câte trei-patru ori pe lună acasă, ca să le ceară bani, dar și să se încarce cu șnițele și cu borcane de zacuscă. studenti_tren_cfr_gara.jpg ”Era mult mai simplu înainte, când își permitea să vină acasă doar o dată la câteva luni”, spune un părinte de student. ”Atunci doar mă suna să-mi ceară bani, dar scăpam ușor de el. ŤDa, fiule, acum mă îmbrac și merg la bancăť, ŤStai că era bancomatul nefuncțional, îți trimit mâine baniiť sau ŤI-am pus, dar or fi greșit ceva cei de la bancăť, îl făceam ușor din vorbe și nu-i trimiteam nimic.” Însă de când cu gratuitatea pe CFR, părintele se plânge că nu mai are soluții. ”Păi vine și mă ia de mână să mergem la bancomat, să scot bani pentru el, n-am scăpare”, spune acesta. ”Gratuitatea asta pe CFR mă va băga în faliment. Fie asta, fie o să ajung să mă ascund de propriul copil mai ceva decât de administrator. M-am gândit și să mă mut, să nu mă mai găsească copilul când vine acasă, atât de disperat sunt.” Sursa: http://www.timesnewroman.ro/monden/parintii-studentilor-se-plang-ca-din-cauza-gratuitatii-pe-cfr-copiii-lor-vin-prea-des-acasa-ca-sa-le-ceara-bani Hahaha )) |
| | | Luna
| Subiect: Re: Să mai şi râdem (2) Joi 26 Oct 2017, 11:02 | |
| Deţinuţii eliberaţi de Tudorel vor executa totuşi pedeapsa întreagă, că se întorc acasă cu trenuri CFR Dumnezeu e sus și vede! După ce s-au bucurat că sunt eliberați mai devreme, deținuții au primit o grea lovitură: li s-a spus că trebuie să se întoarcă acasă cu trenuri CFR. Vestea i-a înfuriat pe bună dreptate pe deținuții eliberați de Tudorel Toader, mai ales că pentru unii dintre ei asta înseamnă nu doar că vor face practic toată pedeapsa, ba chiar mai mult.
detinuti_tren_cfr.jpg ”Eu, de exemplu, sunt din Satu Mare și am făcut închisoarea la Balta Albă, în Constanța. Păi eu o să ajung cu trenul acasă mult după data la care aș fi fost eliberat în mod normal. Până la legea asta a lui Tudorel măcar știam o treabă, că o să fiu acasă de Crăciun, dar acum nu mai sunt atât de sigur că ajung până atunci acasă”, s-a plâns unul din deținuți.
Și nu doar că timpul petrecut în tren îl va depăși pe cel rămas din pedeapsă, dar și condițiile sunt mult mai proaste. ”Păi în compartimentele CFR avem sub 1 metru pătrat de căciulă, mult sub ce aveam în pârnaie”, s-a revoltat un alt deținut. ”Baia, la fel, arată execrabil și nici n-are apă caldă sau duș. Ca să nu mai zic că pe tren nici nu primim trei mese calde pe zi, ca la închisoare. Legea asta e o prostie, de fapt ea ne-a mărit pedepsele, nu ni le-a scăzut. Muie, Tudorel!”
http://www.timesnewroman.ro/politic/detinutii-eliberati-de-tudorel-vor-executa-totusi-pedeapsa-intreaga-ca-se-intorc-acasa-cu-trenuri-cfr |
| | | Luna
| Subiect: Re: Să mai şi râdem (2) Mar 21 Noi 2017, 21:26 | |
| După ce au anunțat pierderi record, managerii de la TAROM au început să ia primele măsuri. Astfel, de săptămâna asta absolut toți pensionarii vor avea gratuitate pe avioanele companiei, o decizie despre care managerii spun că le va feri scuza perfectă pentru pierderile înregistrate. Ba, mai mult, pensionarii vor avea voie inclusiv să ridice alți pasageri de pe scaune și să-i dea jos din avion.
”Vrem să devenim un RATB al cerului, să trăim numai din subvenții de la stat”, s-ar fi justificat inițiatorul ideei. ”Iar dacă ne întreabă cineva de ce nu facem profit, arătăm spre pensionari. Știu, nu are nici un sens să le oferim gratuitate, dar dacă RATB-ul o face fără motiv, nu văd de ce noi am fi altfel. Prinde la prostime ideea cu gratuitatea pentru pensionari, exact ce avem și noi nevoie.”
Pensionarii exultă pentru noua gratuitate și spun că abia așteaptă să se plimbe toată ziua cu avionul. ”Până acum mergeam la piață la Moghioroș, că acolo-i mai ieftin, dar acum pot să iau avionul și să dau o fugă până la o piață din Suceava, de exemplu, unde bănuiesc că e și mai ieftin. Iar dacă nu e ma ieftin, aia e, rămâne plimbarea cu avionul”, își face deja planuri un pensionar bucureștean.
Sursa: http://www.timesnewroman.ro/life-death/pentru-ca-oricum-merge-in-pierdere-tarom-le-da-gratuitate-pensionarilor-pe-toate-zborurile-companiei |
| | | ets2oltromânia
Numarul mesajelor : 957 Localizare : - Reputatie : 4078 Data de inscriere : 15/06/2016
| Subiect: Re: Să mai şi râdem (2) Mar 21 Noi 2017, 23:32 | |
| Directorul unui camin vine in inspectie si observa ca mai toti baietii sunt in vizita la fete. Se enerveaza, si le spune: -De maine, nu mai aveti voie la fete. La prima abatere amenda de 10 euro, la a doua de 20, la a treia de 40. O voce timida din spate: -Domnule director, dar un abonament cat costa? ) |
| | | Luna
| Subiect: Re: Să mai şi râdem (2) Joi 23 Noi 2017, 02:14 | |
| @AeroX Mersi de idee si sugestie Cativa studenti am decis sa facem petitii si sa cerem cea ce e nevoie pentru studenti. In primul rand in unele trenuri nu prea loc, nu e corect ca sunt si alti calatori decat studentii, vrem sa se tripleze preturile la bilete pentru cine nu e student ca sa scada sansa sa ne mai deranjeze in tren oameni maturi, apoi vrem gratuit si la cusete si vagoane de dormit, ce treaba e asta sa nu poti dormi bine in tren si sa ai nevoie de cazare la destinatie din cauza asta? Suplimentar mai vrem si prezenta la facultate sa nu mai fie obligatorie daca dovedesti aratand biletul ca esti in tren cand ai ora, cum mai poti altfel sa te plimbi fest daca trebuie sa fi si la ora? Deasemenea solicitam si introducerea celor mai luxoase vagoane pentru studenti si consumatie gratuita la vagoanele restaurant si bar, fumatul permis in vagoane, internet de mare viteza in trenuri pentru a putea sta cu nasul in gadgeturi tot drumul!!! Deasemenea vrem si o lege conform careia unde nu exista trenuri cu vagoane de dormit gratuite pentru studenti sa fie cazarea gratis, macar la hostel-uri, la fel si intrarea la cluburi. Mai solicitam si aer conditionat la 16 grade in toate trenurile, bursa cfr pentru cine calatoreste suficient de mult cu trenul. Cativa useri neprecizati de pe acest forum cica ajuta studentii in aceste demesuri, altor useri le e ciuda dar nu e problema, cumva cumva se pot inscrie si ei la facultate daca au chef de invatat. Textul de mai sus este un pamflet! Trebuie tratat ca atare. |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Să mai şi râdem (2) | |
| |
| | | | Să mai şi râdem (2) | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |