|
| INFORMATII GENERALE | |
|
+94marius_catalin84 Vale_ntin bubu strainu DAS 2011 laurentzu Maddox ciprian71 aris86 sorinache96 c o r v i n brutusel nenuandrei Semafor neluadi Sabik CristyanC cristi ar Warrington 19jimmy84 Rarau Costin.H ets2oltromânia alliens TonyGFR Petre_IFTE kristi kkk spiderpc @ndrey Ony_x didinul alinutz23 alex.alexus.tm Andrey_tm Mihai PH matei vulcan rizelgeorgel2004 cfr500 laur 133 miguel1975 bobi M.I.C.I. daniel_c mureseanu_976 apmatei traian Jurnal Feroviar Jhonyla DB Robert cristi CFR AeroX ldh.ro IonutChircu Katalyn tcm gabrielcr baiazid Vitosa Florin C Norbi Razvan Tudor nsw florin.lifticariu alex1987 johnsmoke alex.barac.5 Teodor NicuS lapsanszkitamas Adirmvl cardinal LanceR Luna ALEXCFR Spartan1948 Costin.B DUAL lifetec AndiCFR riciu DPS mielutu zburator cristy79 dan tm COSTACHE MIHAIL Nesebar TonyCFR IonutCFR2009 razvan - trenuri Dr2005 Elful marius664 92Dragos Adrian78 98 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22394 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE Joi 27 Aug 2015, 00:11 | |
| - AeroX a scris:
- riciu a scris:
- Nu numai pensionarii. Eu am oroare de orice tip de plata on-line. Daca platesc ceva on line, o fac doar daca NU am alta solutie. In plus a plati on line, inseamna ca informatiile respective le pot afla diversi alti "binevoitori" care sa foloseasca informatiile in defavoarea celui care face astfel de plati.
Dar cand vezi cozi imense la casele de bilete si pierzi si ultimul tren nu mai e oroare? Poftim, Karpaty, mai exista si categoria paranoicilor.
In concluzie, multi romani adora sa stea la coada. Mereu vor fi oameni impotriva evolutiei/modernizarii cum sunt si bolnavii aia care se cearta in procese si instanta pentru o amarata de cladire, sa nu fie daramata, prefera sa ramana in picioare, plina de boschetari cand locul poate fi curatat si construit ceva nou si modern. Bine asta e alta poveste. Am avut si eu la servici destui nebuni care nu au vrut salariul pe card pana intr-o zi cand a zis clar directorul, daca vreti salariul aveti card, va modernizati si voi nu mai traiti ca in epoca de piatra, si ce crezi, acum cand e ziua de salariu se duc si scot toti banii sa ii vada ei in portofel, deci te doare mintea. Eu nu am in portofel niciodata mai mult de 20-30 de lei, totul platesc cu cardul, la magazin platesc cu cardul, facturile doar pe net, seara direct de acasa, nu ma deplasez la ghisee, pentru ce atata trambalre cand totul e simplu de acasa? Deci majoritatea platilor le fac cu cardul, cand imi cumpar haine, la fel, platesc cu cardul, totul cu acel card, simplu si comod. Eu unu mereu am primit cu bratele deschise tot ce este nou, modern, mereu am vrut sa evoluez nu sa traiesc in trecut, viata inseamna evolutie, dezvoltare, progres. De ce sa traiesc ca acum 50 de ani cu malaxe si 21-47 cand pot avea vagoane moderne asa cum este normal si firesc pentru anul in care traiesc? Pentru asta nu suport si nu agreez vechiturile, toate au o viata si vine vremea sa fie inlocuite cu altceva nou/modern. Si l masini, nu conduc masina lui bunicu, mi-am cumparat masina noua din anii in care traiesc, nu am uit la tv-ul lui bunicu, am ce e normal sa aibe toata lumea, nu am frigiderul arctic lui bunica cu gheata, au aparut combinele frigorifice, deci asta inseamna progres si evolutie, sa tind spre ceva mai bun fata de trecut. |
| | | cardinal
Numarul mesajelor : 3335 Reputatie : 8739 Data de inscriere : 08/04/2010
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE Joi 27 Aug 2015, 11:23 | |
| Mie mi-e dor de schimbarea locomotivelor electric-diesel si invers in Faurei, la trenurile Bucuresti Galati Da stiu, sunt un nostalgic, si e si pierdere de timp. |
| | | IonutCFR2009 Administrator
Numarul mesajelor : 6584 Reputatie : 12456 Data de inscriere : 09/07/2009
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE Joi 27 Aug 2015, 13:10 | |
| - cardinal a scris:
- Mie mi-e dor de schimbarea locomotivelor electric-diesel si invers in Faurei, la trenurile Bucuresti Galati
Da stiu, sunt un nostalgic, si e si pierdere de timp. S-a procedat asa intr-una din zilele lunii in curs cand la tractiunea lui 12776 a fost EA 196 pana la Faurei dupa care DA-ul aflat la roata pana in Faurei a dus trenul mai departe la Bucuresti. Evident ca asta a generat la plecare din Faurei o intarziere de vreo 7 minute. |
| | | Vitosa
Numarul mesajelor : 9075 Reputatie : 14503 Data de inscriere : 08/01/2011
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE Joi 27 Aug 2015, 13:44 | |
| A fost o excepție si s-a trimis EA196 la acel tren cu un scop anume. Care sa fi fost ? |
| | | IonutCFR2009 Administrator
Numarul mesajelor : 6584 Reputatie : 12456 Data de inscriere : 09/07/2009
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE Joi 27 Aug 2015, 14:10 | |
| - Mario 076 a scris:
- A fost o excepție si s-a trimis EA196 la acel tren cu un scop anume. Care sa fi fost ?
A asigurat tractiunea Faurei-Galati la trenul R 7363, cu EC 100 defect sau cu probleme la plecare din Buzau. |
| | | riciu
Numarul mesajelor : 1376 Localizare : Bucuresti Reputatie : 6664 Data de inscriere : 27/06/2010
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE Vin 28 Aug 2015, 16:13 | |
| - Karpaty a scris:
- AeroX a scris:
Dar cand vezi cozi imense la casele de bilete si pierzi si ultimul tren nu mai e oroare? Poftim, Karpaty, mai exista si categoria paranoicilor.
In concluzie, multi romani adora sa stea la coada. Mereu vor fi oameni impotriva evolutiei/modernizarii cum sunt si bolnavii aia care se cearta in procese si instanta pentru o amarata de cladire, sa nu fie daramata, prefera sa ramana in picioare, plina de boschetari cand locul poate fi curatat si construit ceva nou si modern. Bine asta e alta poveste. Am avut si eu la servici destui nebuni care nu au vrut salariul pe card pana intr-o zi cand a zis clar directorul, daca vreti salariul aveti card, va modernizati si voi nu mai traiti ca in epoca de piatra, si ce crezi, acum cand e ziua de salariu se duc si scot toti banii sa ii vada ei in portofel, deci te doare mintea. Eu nu am in portofel niciodata mai mult de 20-30 de lei, totul platesc cu cardul, la magazin platesc cu cardul, facturile doar pe net, seara direct de acasa, nu ma deplasez la ghisee, pentru ce atata trambalre cand totul e simplu de acasa? Deci majoritatea platilor le fac cu cardul, cand imi cumpar haine, la fel, platesc cu cardul, totul cu acel card, simplu si comod. Eu unu mereu am primit cu bratele deschise tot ce este nou, modern, mereu am vrut sa evoluez nu sa traiesc in trecut, viata inseamna evolutie, dezvoltare, progres. De ce sa traiesc ca acum 50 de ani cu malaxe si 21-47 cand pot avea vagoane moderne asa cum este normal si firesc pentru anul in care traiesc? Pentru asta nu suport si nu agreez vechiturile, toate au o viata si vine vremea sa fie inlocuite cu altceva nou/modern. Si l masini, nu conduc masina lui bunicu, mi-am cumparat masina noua din anii in care traiesc, nu am uit la tv-ul lui bunicu, am ce e normal sa aibe toata lumea, nu am frigiderul arctic lui bunica cu gheata, au aparut combinele frigorifice, deci asta inseamna progres si evolutie, sa tind spre ceva mai bun fata de trecut. Modern modern, dar cand cand te bazezi pe tranzactii electronice si n-ai curent si-ti crapa buza sa vezi ce-ti iese pe ochi modernismul. Sau cand ti-ai luat on line o excursie si te trezesti cu casa sparta, si politia gaseste inclusiv scrumiera plina, semn ca baietii stiau exact cat esti plecat... iar iti iese pe ochi platitul on line... Si sunt multe alte inconveniente... Nu mai zis accesul la informatiile cu privire la obiceiurile tale de cumparare samd. Si inca ceva, cladirile alea cu aer conditionat la care nu le se mai deschid geamurile sunt moderne nu zic nu, dar daca un nene "binevoitor" iti baga un gaz sufocant pe conducta sa vezi ce ti-ai dori sa fie mai ne-moderse si sa poti sa deschizi geamurile... si sa cresti sansele de salvare... De aia trebuie sa gandim lucrurile. Modernismul e bun, dar si prudenta iti are rostul ei. O un strop de preventie face mai mult ca o tona de interventie zicea un nene mai destept ca mine. |
| | | lifetec
Numarul mesajelor : 329 Localizare : Bucuresti Reputatie : 4736 Data de inscriere : 01/11/2012
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE Vin 28 Aug 2015, 17:10 | |
| Sa vezi ce misto e cand la benzinarie nu functioneaza POS-ul si nu ai cash la tine |
| | | Jurnal Feroviar
Numarul mesajelor : 340 Reputatie : 3834 Data de inscriere : 27/05/2015
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE Vin 28 Aug 2015, 17:15 | |
| |
| | | AeroX V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2161 Localizare : Bucuresti Reputatie : 6764 Data de inscriere : 25/05/2012
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE Vin 28 Aug 2015, 20:00 | |
| Deraieri in lant. Este mai simplu, rapid, eficient, sa iei bilet la tren online. De restul lucrurilor nu cred ca ne intereseaza pe niciunul cine ce face cu un card si ce plateste cu el. Treaba fiecaruia. Paranoia la cele mai inalte culmi. Dar in cazul trenului, incontestabil e mai bine sa cumperi biletul online decat sa stai ca fraierul la coada pentru niste ipochimeni care merg din joi in paste cu trenul si abia isi termina socotelile cu casiera. E adevarat ca mai trebuie pus la punct mai mult sistemul, nu e inca perfect. |
| | | Katalyn
Numarul mesajelor : 7376 Varsta : 34 Localizare : Rugby, UK. Reputatie : 11194 Data de inscriere : 09/10/2014
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE Dum 30 Aug 2015, 20:24 | |
| O sa aflati in curand din presa pana atunci va spun ca din septembrie CFR Marfa revine la Brazi manevrele si drumul tot a luat CFR Marfa. GFR a pierdut contractul si asta e doar inceputul. |
| | | Jurnal Feroviar
Numarul mesajelor : 340 Reputatie : 3834 Data de inscriere : 27/05/2015
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE Dum 30 Aug 2015, 21:11 | |
| Nu se mai leaga nimeni la cap cu firmele ale caror patroni sunt in puscarie, lucru valabil in orice domeniu. |
| | | Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18748 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24325 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE Dum 30 Aug 2015, 22:34 | |
| Toate trenurile de cazane ale GFR le va prelua marfa probabil sa fie mai atractiva pentru cine o va cumpara |
| | | mureseanu_976 Moderator
Numarul mesajelor : 2215 Localizare : I eh, no, nooo, no es possible Reputatie : 8093 Data de inscriere : 07/02/2009
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE Dum 30 Aug 2015, 22:38 | |
| S-o faca atractiva dar sa ramana a statului. Unii au regretat dupa ani privatizarea, a se vedea britanicii care vor sa renationalizeze calea ferata pe partea de calatori. Ar fi culmea ca intr-un caz ipotetic sa se vanda actiunile de la CFR Marfa la un pret derizoriu si apoi sa fie cumparata inapoi de stat la un pret sa zicem dublu... |
| | | Katalyn
Numarul mesajelor : 7376 Varsta : 34 Localizare : Rugby, UK. Reputatie : 11194 Data de inscriere : 09/10/2014
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE Lun 31 Aug 2015, 07:45 | |
| - Jurnal Feroviar a scris:
- Nu se mai leaga nimeni la cap cu firmele ale caror patroni sunt in puscarie, lucru valabil in orice domeniu.
Patronul ala care e in puscarie e un om destept are studii superioare si a stiut sa faca bani din nimic si acum duce greul doar el in vreme ce ceilalti hotii sunt liberi si au viitorul asigurat. Am fost in satul din care se trage Gruia Stoica am vandut 3 masini de pepeni in 2 zile pe vremea cand aia inca mai furau curentul electric. GFR asigura mii de locuri de munca pentru niste oameni care au facut scoli si nu au unde munci ca nu sunt locuri in alte parti sau bani de bagat in plic pentru a-si mentine postul asa ca nu mai aruncati cu noroi doar in GFR si in Gruia Stoica caci adevarati vinovati pentru ce a ajuns CFR Marfa si pentru cine este acum magnatul GFR sunt in libertate si nu-i mai vede nimeni si nici pe forumuri nu-i mai jigneste nimeni. Cum spune seful meu "smecher e ala care e acum pe yacht nu ala care vine sa munceasca pe 300 Euro" asa si cu astia unul singur face puscarie restul sunt liberi, traiasca justitia din Romania. Ca sa nu mai zic ca angajati GFR sunt fosti angajati CFR Marfa dar e mai usor sa aruncam repede cu noroi decat sa gandim putin. |
| | | NicuS V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1024 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5564 Data de inscriere : 23/07/2012
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE Lun 31 Aug 2015, 12:24 | |
| - kerpeten ali a scris:
- Patronul ala care e in puscarie e un om destept are studii superioare
Cu riscul să-mi sară lumea în cap, dar cred ca sunt maxim 5 facultăți la care diploma chiar contează la ceva. Că îl duce capul asta e altceva, nu neg, dar mă îndoiesc că o facultate de metalurgie îl ajută la ceva. Și a fost condamnat pentru faptele pe care le-a făcut. Justiția trebuie să funcționeze indiferent de ce activități secundare a mai avut inculpatul. În cel mai bun caz merită să îi reducă pedeapsa. |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: INFORMATII GENERALE | |
| |
| | | | INFORMATII GENERALE | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |