Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Discutii privind concursul Logo toamna 2014

In jos 
+16
allred
Jhonyla
Adrian78
c o r v i n
cortexedge
dan tm
Vlad
Dutzu
Cont.dezactivat
Simply18
AlexD
Katalyn
membru dezactivat ,
Andrey_tm
lapsanszkitamas
Nesebar
20 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4
AutorMesaj
membru dezactivat ,
User Dezactivat
User Dezactivat

Numarul mesajelor : 598
Varsta : 33
Localizare : Bacau
Reputatie : 4952
Data de inscriere : 30/11/2012

Discutii privind concursul Logo toamna 2014 - Pagina 4 Empty
MesajSubiect: Re: Discutii privind concursul Logo toamna 2014   Discutii privind concursul Logo toamna 2014 - Pagina 4 Icon_minitimeVin 17 Oct 2014, 18:30

cortexedge a scris:
Baieti... si fete, conflictul asta intre voi dureaza de ceva vreme. Chiar nu invatati nimic din asta? De fapt, vad ca doar o parte agita spiritele intotdeauna, asa ca rog insistent partea cu pricina(a se citi dutzu si glontz) sa se calmeze, pentru ca pana la urma suntem pe forumul asta din alte motive. Vreau sa va reamintesc si faptul ca incitarea la scandal se sanctioneaza.
Hai sa alegem un logo si sa ne bucuram de viata.
Te rog foarte "fain" sa-mi spui si mie unde am instigat eu la scandal acum. Ori acum gata, orice spun e instigare la scandal? Cosmine, te credeam ceva mai dezghetat in ce priveste atat ca si caracter, cat si ca experienta cel putin in fotografie... . Am spus ca eu perse cu apogeo n-am nimic, am gatit-o cu el si pace, vorba lu spartan, dar andrey_tm sa nu filtreze macar un pic cadrele participante si sa scoata toate cadrele alea blurate si neclare, sau cu zoom digital sau mai stiu eu ce alte poze, nu stiu pentru ce mai deschide topicul, lasati naibii gol in loc de logo si cu asta basta, eu personal nu mai particip la vreun alt concurs pana nu se iau niste masuri cat de cat legate de calitate. Asa-i ca e instigare la scandal....vorbisem sa revin si eu ca altii in concursul lunar, dar m-am cam razgandit... .
Sus In jos
cortexedge
Administrator
Administrator
cortexedge

Numarul mesajelor : 3087
Reputatie : 9339
Data de inscriere : 20/08/2008

MesajSubiect: Re: Discutii privind concursul Logo toamna 2014   Discutii privind concursul Logo toamna 2014 - Pagina 4 Icon_minitimeVin 17 Oct 2014, 18:34

N-am pomenit nimic de poze, fiindca pana la urma se va alege ce-i mai bun.

Prin instigarea la scandal m-am referit la toate posturile voastre in care comentati deciziile celorlalti, dar nu in mod constructiv, ci pur din chef de scandal. Ultimele voastre mesaje din topicul de vot au fost la vraja. Ce vrei sa inteleg din asta?

N-am nimic cu nimeni, chiar imi place de voi ca va spuneti parerea in felul vostru, dar ar trebui sa incetati cu atacurile, oricat de subtile ar fi. Nimanui nu-i place sa fie luat peste picior.

Cat despre concursuri, o faci pentru tine, nu pentru ceilalti, asa ca te asteptam iar. Pana la urma, ce-i mai bun va iesi la suprafata.

Administrator
Administrator
Adrian78

Numarul mesajelor : 18687
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 24242
Data de inscriere : 05/10/2010

MesajSubiect: Re: Discutii privind concursul Logo toamna 2014   Discutii privind concursul Logo toamna 2014 - Pagina 4 Icon_minitimeVin 17 Oct 2014, 18:40

Spartan1948 a scris:
Nu inteleg de ce ati mai deschis un astfel de topic... . Cel mai bine era sa fie deschis doar topicul unde se voteaza, fiecare vota ce vrea si gata. Le faceti ring de scandal alora.

Dutzu & Simply...lasati-o balta ca nu aveti cu cine. Subiectivitatea dintre cei doi hunedoreni este arhicunoscuta. Daca nu au invatat notinunea de "obiectivitate" pana acum, nu or sa o faca nici de acum in colo. La urma urmei, fiecare...dupa posibilitati. Eu m-am convins de asta.

Am deschis ca sa nu sa se faca offtopic acolo pentru ca era topicul dedicat postarii unor poze
Daca nu faceam si stergeam toate mesajele circul era gata ca suntem dictatori si nu dam dreptul la replica
Sus In jos
membru dezactivat ,
User Dezactivat
User Dezactivat

Numarul mesajelor : 598
Varsta : 33
Localizare : Bacau
Reputatie : 4952
Data de inscriere : 30/11/2012

MesajSubiect: Re: Discutii privind concursul Logo toamna 2014   Discutii privind concursul Logo toamna 2014 - Pagina 4 Icon_minitimeVin 17 Oct 2014, 18:45

Eu la votare am facut o singura aluzie mare si lata la felul cum voteaza altii....vot aia desi si cealalta....bla bla. Ori asa ori invers...nu ca car ca mar. 

Aia o fo' singura treaba care-am spus-o. 
Cand vezi ca o poza de-a lu X e de 2000000 de ori mai slaba ca a ta si totusi se voteaza, atunci nu crezi ca ar trebui sa fie mai aspru selectate pozele? Fii serios.

Multi voteaza la concurs pe prietenii si jur ca si eu de acum fac la fel....ce, nu mi-ati lua votul in calcul? S-o vad si pe asta.
Sus In jos
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

Numarul mesajelor : 18687
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 24242
Data de inscriere : 05/10/2010

MesajSubiect: Re: Discutii privind concursul Logo toamna 2014   Discutii privind concursul Logo toamna 2014 - Pagina 4 Icon_minitimeVin 17 Oct 2014, 19:20

Si pana la urma e un vot democratic fiecare voteaza ce vrea
Parca si inainte sa apara Apogeu pe forum imi aduc aminte ca au fost discutii ca x voteaza cu y din prietenie deci eu zic ca de fiecare data se vor gasi subiecte de comentat..

Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22372
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: Discutii privind concursul Logo toamna 2014   Discutii privind concursul Logo toamna 2014 - Pagina 4 Icon_minitimeVin 17 Oct 2014, 19:42

Treaba cu prietenia este si la postari, poti sa intrebi pana maine un lucru daca nu esti prieten cu ala care stie raspunsul te-ai lins pe bot sa primesti raspuns la intrebarea postata, multi nu raspund chiar daca stiu raspunsul refuza sa o faca . Asta nu e de ieri, de azi, asta se intampla de multa vreme, fiecare cu prietenii sai si cu bisericuta din care face parte, este vizibila treaba asta . Mad

595423Discutii privind concursul Logo toamna 2014 - Pagina 4 Bdeem_8496_aDiscutii privind concursul Logo toamna 2014 - Pagina 4 Bdeem_8496_aDiscutii privind concursul Logo toamna 2014 - Pagina 4 Bdeem_8496_a
Sus In jos
lapsanszkitamas
V.I.P Member
V.I.P Member
lapsanszkitamas

Numarul mesajelor : 1218
Varsta : 29
Localizare : Orasul trandafirilor
Reputatie : 5770
Data de inscriere : 21/07/2012

MesajSubiect: Re: Discutii privind concursul Logo toamna 2014   Discutii privind concursul Logo toamna 2014 - Pagina 4 Icon_minitimeSam 18 Oct 2014, 00:20

Pai da, dar vezi tu, apogeo si mythodeea pot fi atacati ca n-au nici un moderator/admin de partea lor... Lupu' nu ataca niciodata turma aparata in fel si chip, merge dupa mieluseii singurei, care nu sunt paziti de un pastor si dulaii sai

A se intelege ca o analogie, n-am facut pe nimeni cioban sau caine
Sus In jos
19jimmy84
V.I.P Member
V.I.P Member
19jimmy84

Numarul mesajelor : 3168
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 8543
Data de inscriere : 05/06/2010

MesajSubiect: Re: Discutii privind concursul Logo toamna 2014   Discutii privind concursul Logo toamna 2014 - Pagina 4 Icon_minitimeSam 18 Oct 2014, 17:14

Nu pot sa nu remarc ce fain arata forumul cu noul logo. What a Face cheers
Sus In jos
https://www.youtube.com/user/19Jimmy84
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Discutii privind concursul Logo toamna 2014   Discutii privind concursul Logo toamna 2014 - Pagina 4 Icon_minitime

Sus In jos

Discutii privind concursul Logo toamna 2014
Sus 
Pagina 4 din 4Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4
 Subiecte similare
-
» Discutii privind Campionatul Mondial , Brazilia 2014
» Discutii privind magistralele reabilitate
» Discutii privind concursul "CUPA TRENULETZ"
» Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "
» Discutii privind concursul "Fotografia Lunii"

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum