Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Discutii privind concursul Logo toamna 2014

In jos 
+16
allred
Jhonyla
Adrian78
c o r v i n
cortexedge
dan tm
Vlad
Dutzu
Cont.dezactivat
Simply18
AlexD
Katalyn
membru dezactivat ,
Andrey_tm
lapsanszkitamas
Nesebar
20 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4  Urmatorul
AutorMesaj
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

Numarul mesajelor : 7874
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 13276
Data de inscriere : 05/01/2011

Discutii privind concursul Logo toamna 2014 - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: Discutii privind concursul Logo toamna 2014   Discutii privind concursul Logo toamna 2014 - Pagina 3 Icon_minitimeJoi 16 Oct 2014, 18:57

Este facuta unde se intalnesc M200 cu SM201,iar ce se vede in fundal, este podul peste raul Olt a magistralei 200.
Locatia este la aproximativ 50~100 m de capul X al statiei Podu Olt
Sus In jos
Kogayon

Numarul mesajelor : 716
Reputatie : 4833
Data de inscriere : 04/11/2013

MesajSubiect: Re: Discutii privind concursul Logo toamna 2014   Discutii privind concursul Logo toamna 2014 - Pagina 3 Icon_minitimeJoi 16 Oct 2014, 19:30

Dutzu a scris:
apogeo76 a scris:
Dutzu, iar faci pe responsabilul cu spectacolul de prost gust... Ai vreo problema cu votul Mythodeei? ...Ai uitat acolo sa te legi si de votul lui adrian78! ...Sau nu avem curaj?!... Laughing

Numai las-o balta Laughing ca deja te duci in altele si tragi si pe alti dupa tine.

Înainte de a avea previziuni legate de felul în care votez eu... ai face bine să fii mai atent la felul în care scrii.
Ar fi perfect dacă ți-ai vedea de treaba ta... Deja sunt expirate comentariile tale... Nu interesează pe nimeni dacă erai sau nu -  sigur... de votul meu.
Iar dacă te întrebi de ce unii și alții îți răspund...  este pentru că tu simți nevoia să fii băgat în seamă, cu orice preț! Wink
Ca sfat... dacă tot simți nevoia să provoci, macar... încearcă să o faci într-un mod mai puțin infantil. Baftă! Momentan nu reușești decât să fii foarte amuzant!
Sus In jos
Dutzu
V.I.P Member
V.I.P Member
Dutzu

Numarul mesajelor : 1597
Varsta : 28
Localizare : Iasi
Reputatie : 6028
Data de inscriere : 29/12/2012

MesajSubiect: Re: Discutii privind concursul Logo toamna 2014   Discutii privind concursul Logo toamna 2014 - Pagina 3 Icon_minitimeJoi 16 Oct 2014, 19:56

Mythodea a scris:
Dutzu a scris:

Numai las-o balta Laughing ca deja te duci in altele si tragi si pe alti dupa tine.

Înainte de a avea previziuni legate de felul în care votez eu... ai face bine să fii mai atent la felul în care scrii.
Ar fi perfect dacă ți-ai vedea de treaba ta... Deja sunt expirate comentariile tale... Nu interesează pe nimeni dacă erai sau nu -  sigur... de votul meu.
Iar dacă te întrebi de ce unii și alții îți răspund...  este pentru că tu simți nevoia să fii băgat în seamă, cu orice preț! Wink
Ca sfat... dacă tot simți nevoia să provoci, macar... încearcă să o faci într-un mod mai puțin infantil. Baftă! Momentan nu reușești decât să fii foarte amuzant!

Chiar nu ma intereseaza sfaturile tale Razz .
De unde stii tu ca lumea imi raspunde doar ca ma bag eu in seama? Ma vezi tu pe mine asa de activ pe forum incat sa ma bag in seama?
Mai termina cu aberatiile astea. Sunt satul de voi doi, va bateti joc de concursurile organizate de uni moderatori/administratori ai acestui forum. Tot timpu ii acorzi 5 pct lu apogeo cand la concurs sunt si alte fotografii, apoi ii ghicesti mereu pozele la recunoaste. Deci de acum daca asa voi face si eu la fel sa nu aud plangeri.
Sus In jos
http://www.flickr.com/photos/96968659@N07/
Kogayon

MesajSubiect: Re: Discutii privind concursul Logo toamna 2014   Discutii privind concursul Logo toamna 2014 - Pagina 3 Icon_minitimeJoi 16 Oct 2014, 20:12

Motivul pentru care vorbim acum e determinat de faptul ca tu "te-ai bagat în seamă."
Răspunsul lui apogeo a venit din același motiv. Altfel... nici eu, nici apogeo... nu am fi avut ce să discutăm cu tine.
Mai vrei și alte exemple?... Chiar nu realizezi că toate discuțiile dintre noi... au fost inițiate de fiecare dată... de tine?
Te-am sfătuit să îți vezi de treaba ta... pentu binele tău. Dar dacă dorești să te dai în spectacol în continuare... e problema ta!
Te înșeli dacă ai impresia că pe mine și pe apogeo...  ne afectează... că ești tu sătul de noi...!
E trist felul în care sfidezi limba română, dar... repet... pentru mine... ești amuzant și atât! Very Happy  Nu te mai stresa!

Ultima editare efectuata de catre Mythodea in Joi 16 Oct 2014, 20:16, editata de 1 ori
Sus In jos
Andrey_tm
Moderator si Regizorul anului
Moderator si Regizorul anului
Andrey_tm

Numarul mesajelor : 5864
Reputatie : 11655
Data de inscriere : 08/09/2011

MesajSubiect: Re: Discutii privind concursul Logo toamna 2014   Discutii privind concursul Logo toamna 2014 - Pagina 3 Icon_minitimeJoi 16 Oct 2014, 20:14

Iar începeți certurile? Vă rog să vă potoliți!
Sus In jos
Simply18
V.I.P Member
V.I.P Member
Simply18

Numarul mesajelor : 1085
Varsta : 30
Localizare : Bacau
Reputatie : 5676
Data de inscriere : 25/06/2012

MesajSubiect: Re: Discutii privind concursul Logo toamna 2014   Discutii privind concursul Logo toamna 2014 - Pagina 3 Icon_minitimeJoi 16 Oct 2014, 20:25

Tu chiar abuzezi de cele trei puncte suspensie . ,,...'' asa arata si sunt puse cu un scop ... Pauza intre cuvinte .Amuzant mi se pare si mie faptul ca zici de altul ca nu scrie corect gramatical cand nici tu nu scrii corect .

Nu va obositi sa-mi raspundeti , la cat de ''des'' intru pe forum in ultima vreme , imi e ca va las sa asteptati replica ...
Sus In jos
http://www.flickr.com/photos/t-dan-m/
Dutzu
V.I.P Member
V.I.P Member
Dutzu

Numarul mesajelor : 1597
Varsta : 28
Localizare : Iasi
Reputatie : 6028
Data de inscriere : 29/12/2012

MesajSubiect: Re: Discutii privind concursul Logo toamna 2014   Discutii privind concursul Logo toamna 2014 - Pagina 3 Icon_minitimeJoi 16 Oct 2014, 20:28

Simply18 a scris:
Tu chiar abuzezi de cele trei puncte suspensie . ,,...'' asa arata si sunt puse cu un scop ... Pauza intre cuvinte .Amuzant mi se pare si mie faptul ca zici de altul ca nu scrie corect gramatical cand nici tu nu scrii corect .

Nu va obositi sa-mi raspundeti , la cat de ''des'' intru pe forum in ultima vreme , imi e ca va las sa asteptati replica ...

Lasa ca le stie ea pe toate. Laughing
Sus In jos
http://www.flickr.com/photos/96968659@N07/
Kogayon

MesajSubiect: Re: Discutii privind concursul Logo toamna 2014   Discutii privind concursul Logo toamna 2014 - Pagina 3 Icon_minitimeJoi 16 Oct 2014, 20:46

Nu știi să faci diferența între punctuație și gramatică. Probabil pentru că nu ai habar nici de una, nici de cealaltă.
Punctele de suspensie le folosesc în mod conștient și deliberat...
Și uneori înseamnă mai mult decât o simplă pauză în vorbire. Dar crede-mă... nu vrei să intri în discuții cu mine pe tema asta... Și nici eu nu vreau să fac școală cu tine sau cu prietenul tău... Dutzu.

Succes în continuare la spectacolul pe care îl prestați. Vi se potrivește!
Sus In jos
membru dezactivat ,
User Dezactivat
User Dezactivat

Numarul mesajelor : 598
Varsta : 33
Reputatie : 4973
Data de inscriere : 30/11/2012

MesajSubiect: Re: Discutii privind concursul Logo toamna 2014   Discutii privind concursul Logo toamna 2014 - Pagina 3 Icon_minitimeJoi 16 Oct 2014, 22:56

Un lucru era clar, sunt cateva propuneri care n-aveau ce cauta in concurs si pace, stiu ele care.
Si-am mai auzit una....votez aia ca are cele mai multe voturi, ahahahahaha, buna asta. Macar de se vota doar logo lu apogeo sau a lu' tamas, macar nu mai intram pe forum pana la urmatorul concurs logo. Smile)
Sus In jos
c o r v i n
V.I.P Member
V.I.P Member
c o r v i n

Numarul mesajelor : 3759
Varsta : 48
Reputatie : 8510
Data de inscriere : 16/10/2013

MesajSubiect: Re: Discutii privind concursul Logo toamna 2014   Discutii privind concursul Logo toamna 2014 - Pagina 3 Icon_minitimeJoi 16 Oct 2014, 23:12

...Iar va complicati inutil!!... Nici un secret ca lucrurile sunt extrem de simple... La concursurile foto voteaza fiecare ce ii place!
Nu am inteles niciodata de ce pe unii ii intereseaza ce voteaza unul sau altul in loc sa ii preocupe demersul personal!...
...Intr-o alta ordine de idei... Nu merita poza mea sa participe la acest concurs?.. Posibil ca ,,da,,! Nici eu nu mi-as fi votat-o inaintea altora, dar nu am cunostinta de constituirea vreunei ,,comisii de experti,, care sa o excluda din concurs!
Parerea mea... Cred ca sunt lucruri infinit mai importante de facut aici decat sa suspectam in stanga si in dreapta ce, cine, ce si cum!...
Sus In jos
membru dezactivat ,
User Dezactivat
User Dezactivat

Numarul mesajelor : 598
Varsta : 33
Reputatie : 4973
Data de inscriere : 30/11/2012

MesajSubiect: Re: Discutii privind concursul Logo toamna 2014   Discutii privind concursul Logo toamna 2014 - Pagina 3 Icon_minitimeJoi 16 Oct 2014, 23:23

Daca pana si la logo e o prostie sa afirmi ca ar trebui o filtrare a pozelor participante, eu promit ca nu mai concurez la niciun concurs, promit.
Sus In jos
c o r v i n
V.I.P Member
V.I.P Member
c o r v i n

MesajSubiect: Re: Discutii privind concursul Logo toamna 2014   Discutii privind concursul Logo toamna 2014 - Pagina 3 Icon_minitimeJoi 16 Oct 2014, 23:58

Eu nu consider ca e o prostie sa se discute macar, de o posibila filtrare a pozelor! Insa, este clar ca, si cu filtrare si fara, intotdeauna a iesit poza care a meritat cel mai mult sa fie acolo! De aceasta am spus ca ne consumam inutil anumite energii
si mai ales, ...timp!
Sus In jos
cortexedge
Administrator
Administrator
cortexedge

Numarul mesajelor : 3087
Reputatie : 9360
Data de inscriere : 20/08/2008

MesajSubiect: Re: Discutii privind concursul Logo toamna 2014   Discutii privind concursul Logo toamna 2014 - Pagina 3 Icon_minitimeVin 17 Oct 2014, 00:02

Baieti... si fete, conflictul asta intre voi dureaza de ceva vreme. Chiar nu invatati nimic din asta? De fapt, vad ca doar o parte agita spiritele intotdeauna, asa ca rog insistent partea cu pricina(a se citi dutzu si glontz) sa se calmeze, pentru ca pana la urma suntem pe forumul asta din alte motive. Vreau sa va reamintesc si faptul ca incitarea la scandal se sanctioneaza.
Hai sa alegem un logo si sa ne bucuram de viata.

V.I.P Member
V.I.P Member
Spartan1948

Numarul mesajelor : 2108
Varsta : 32
Localizare : Cluj-Napoca
Reputatie : 6907
Data de inscriere : 15/03/2012

MesajSubiect: Re: Discutii privind concursul Logo toamna 2014   Discutii privind concursul Logo toamna 2014 - Pagina 3 Icon_minitimeVin 17 Oct 2014, 00:17

Nu inteleg de ce ati mai deschis un astfel de topic... . Cel mai bine era sa fie deschis doar topicul unde se voteaza, fiecare vota ce vrea si gata. Le faceti ring de scandal alora.

Dutzu & Simply...lasati-o balta ca nu aveti cu cine. Subiectivitatea dintre cei doi hunedoreni este arhicunoscuta. Daca nu au invatat notinunea de "obiectivitate" pana acum, nu or sa o faca nici de acum in colo. La urma urmei, fiecare...dupa posibilitati. Eu m-am convins de asta.
Sus In jos
c o r v i n
V.I.P Member
V.I.P Member
c o r v i n

MesajSubiect: Re: Discutii privind concursul Logo toamna 2014   Discutii privind concursul Logo toamna 2014 - Pagina 3 Icon_minitimeVin 17 Oct 2014, 10:45

Fara suparare Spartan, dar cred ca esti printre ultimii de pe aici care ar putea invoca probleme de subiectivitate/obiectivitate la altii! Ar fi extraordinar sa te uiti mai intai in ograda ta si de-abia apoi sa arati spre nu stiu cine!... Embarassed
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Discutii privind concursul Logo toamna 2014   Discutii privind concursul Logo toamna 2014 - Pagina 3 Icon_minitime

Sus In jos

Discutii privind concursul Logo toamna 2014
Sus 
Pagina 3 din 4Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Discutii privind Campionatul Mondial , Brazilia 2014
» Discutii privind magistralele reabilitate
» Discutii privind concursul "CUPA TRENULETZ"
» Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "
» Discutii privind concursul "Fotografia Lunii"

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum