| Întrebări şi răspunsuri | |
|
+112alinx3330 sergiu.asi alex.barac.5 calatorprinromania alkrosis cristi ar mariuscfrbucuresti DB Robert qew00 ldh80 Vale alinutz23 sorinache96 TVlad traian ldh.ro seby1998 Rarau matei vulcan Dionis marius_catalin84 AndreiSV Jurnal Feroviar deconectat bobi razvan - trenuri johnsmoke Florin C nsw Luna LanceR DPS ultras danlascau cristy79 rizelgeorgel2004 Costin.B Costin.H cristi CFR spiderpc vanchorusebulgaria TonyCFR Norbi get. Raduku09 Mihay didinul Adisoft1991s TonyGFR gabrielcr nenuandrei Caspar NIKU24 Vitosa Teodor Amiralul mielutu zburator Malibu bogdan.perejuc IonutChircu marius664 Ryan Anderson MariusM mariushal iustialex ALEXCFR Simply18 riciu DUAL Razvan Tudor Sabik IonutCFR2009 EuroNight 92Dragos ionutz72 @ndrey bubu AlexD M.I.C.I. sytrus NicuS DAS 2011 Jhonyla Alex Avram The Legend alexpopa florin29sv cardinal tcm florin.lifticariu apmatei Katalyn dan tm mureseanu_976 allred lapsanszkitamas Vlad vatmanul alex1987 COSTACHE MIHAIL Andrey_tm Spartan1948 ANDU2100HP Dr2005 Adrian78 AndiCFR Dutzu Elful Cont.dezactivat Adirmvl cfr500 Nesebar 116 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20625 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25565 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Lun 10 Aug 2015, 17:58 | |
| Şi neapărat să fie elevi la zi, dacă sunt la seral nu beneficiază de reducere. _________________ :TTT:
|
|
| |
Katalyn
Numarul mesajelor : 7376 Varsta : 34 Localizare : Rugby, UK. Reputatie : 11193 Data de inscriere : 09/10/2014
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Lun 10 Aug 2015, 18:04 | |
| Baiatul e elev de nota 9 la un liceu din top 5 din Ploiesti doar ca nu are carnetul vizat pentru ca nu-i obliga nimeni sa le aduca la vizat iar acum dirigintele vorbeste cu parinti direct pe facebook sau la telefon, s-au dus vremurile cand venea parinti la scoala si aflau ce petarde au la scoala. Iar asta micu nu a mers cu trenul de 3 ani parinti au masina si s-au dus peste tot cu masina anul asta a primit verde sa mearga la mare cu gasca si se duc cu trenul ca nu ai cu ce altceva cu sa te duci ca sunt 6 insi iar intr-o masina nu ai voie decat 5 si fara bautura. Ar trebui obligati in vreun fel ca in prima saptamana din anul scolar sa le stampileze elevilor carnetele, sa le aduca la stampilat obligati daca nu 1 pct scazut la purtare si in felul asta cei de la secretariat stau linistiti tot anul, nu cand se trezesc cate uni ca pleaca la munte sau in excursie in Maramures si n-au carnetele vizate si se duc personal la secretariat. Am vazut multe in cei 15 ani scoala pe care i-am facut.
Pe astia care renunta la scoala i-as impusca sau i-as pune la munca in folosul comunitati macar 10 clase sa faca sau cate e obligatoriu. |
|
| |
Katalyn
Numarul mesajelor : 7376 Varsta : 34 Localizare : Rugby, UK. Reputatie : 11193 Data de inscriere : 09/10/2014
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Lun 10 Aug 2015, 18:12 | |
| Dr2005 sunt satul de raspunsuri incomplete. Poate primi reducere daca se prezinta la casa de bilete cu buletinul, carnetul de elev si legitimatia de elev ?
Sunt la zi toti, eu am fost la seral si tin minte si acum pe 19 august 2006 pe P 13962 Mangalia-Buc.Nord actualul IR 1688 din zilele noastre cum supracontrolul mi-a cerut carnetul de elev pe care nu aveam poza, apoi mi-au cerut buletinul pe care nu-l aveam dar i-am dat legitimatia de la firma la care lucram si a zis ca ce elev sunt eu si muncesc. I-am explicat ca sunt la seral si a inteles, dar aveam o casiera la Pl.Vest doar una dintre toate celelalte care nu-mi dadea bilete reduse pe motivul ca eram elev la seral desi de la colegele ei si restul statilor precum si din tren luam mereu cu reducere. Si in ziua de azi e casiera dar acum e deja prea plictisita de meseria pe care o face de cel putin 20 ani. |
|
| |
Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22393 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Lun 10 Aug 2015, 18:25 | |
| - kerpeten ali a scris:
- Dr2005 sunt satul de raspunsuri incomplete. Poate primi reducere daca se prezinta la casa de bilete cu buletinul, carnetul de elev si legitimatia de elev ?
Ce ti-am explicat, poti sa te duci cu buletin cu ce vrei tu, daca nu are acea stampila de la liceu e egal cu 0, acea stampila face dovada ca este elev la cursurile de zi si doar acesti elevi primesc reducere. |
|
| |
calatorprinromania
Numarul mesajelor : 39 Varsta : 43 Reputatie : 4109 Data de inscriere : 21/10/2013
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Lun 10 Aug 2015, 18:41 | |
| - calatorprinromania a scris:
- Salutare
Imi poate spune cineva circulatia locomotivelor ES64U pe magistrala 900 ? Multumesc Chiar nu ma poate ajuta cineva ? Multumesc anticipat |
|
| |
Jhonyla
Numarul mesajelor : 1458 Reputatie : 6555 Data de inscriere : 30/01/2011
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Lun 10 Aug 2015, 18:49 | |
| De la ce distanta trenul actioneaza bariera ? Sper ca am spus bine. |
|
| |
Katalyn
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Lun 10 Aug 2015, 18:53 | |
| Sunt locomotive ale operatorului RailCargo care vinepe M900 doar pe bucata Filiasi-Craiova-Caracal-Rosiori.Nord-Videle si retur, mai des si de 2 ori pe saptamana. E un tren care merge la Ploiesti Triaj pe aceeasi ruta continuand mai departe de la Videle prin Chiajna-Chitila. De exemplu, la ora asta pe teritoriul RO sunt in mers si sa zicem ca ar mai fi maxim 2 stationate care asteapta sa plece. Cele 3 sunt 1116-073, 1116-254 si 1116-256. Uite aici 2 Taurasi la o liniuta scurta de maxim 500 metri. |
|
| |
Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20625 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25565 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Lun 10 Aug 2015, 19:51 | |
| - kerpeten ali a scris:
- Dr2005 sunt satul de raspunsuri incomplete. Poate primi reducere daca se prezinta la casa de bilete cu buletinul, carnetul de elev si legitimatia de elev ?
NU, nu poate primi fără carnetul vizat la zi, oricâte legitimaţii şi adeverinţe prezintă ( ce e aia legitimaţie de elev ? Poate ceva intern al şcolii, oficial nu există acest document ). Iar vizarea carnetului e obligatorie, dacă elevul nu îl duce la începutul anului la vizat, e problema lui. - kerpeten ali a scris:
- Sunt la zi toti, eu am fost la seral si tin minte si acum pe 19 august 2006 pe P 13962 Mangalia-Buc.Nord actualul IR 1688 din zilele noastre cum supracontrolul mi-a cerut carnetul de elev pe care nu aveam poza, apoi mi-au cerut buletinul pe care nu-l aveam dar i-am dat legitimatia de la firma la care lucram si a zis ca ce elev sunt eu si muncesc. I-am explicat ca sunt la seral si a inteles, dar aveam o casiera la Pl.Vest doar una dintre toate celelalte care nu-mi dadea bilete reduse pe motivul ca eram elev la seral desi de la colegele ei si restul statilor precum si din tren luam mereu cu reducere. Si in ziua de azi e casiera dar acum e deja prea plictisita de meseria pe care o face de cel putin 20 ani.
În mod normal erai bun de plată pentru bilet întreg la tarif de tren pe toată lungimea rutei trenului. Iar dacă nu ai actul de identitate la tine ( carte/buletin de identitate sau paşaport ), eşti pasibil de amendă, iar Poliţia te poate duce la secţie pentru identificare... ceea ce nu prea merită pentru o reducere de câţiva lei la un bilet de tren ( mai aveam colegi care făceau aşa la RATB ... ai mei au scăpat, dar unul de la altă clasă a ajuns la poliţie şi nu i-a fost prea bine ). _________________ :TTT:
|
|
| |
LanceR V.I.P Member
Numarul mesajelor : 6378 Varsta : 57 Localizare : NordulBucurestiului Reputatie : 11399 Data de inscriere : 17/02/2011
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Lun 10 Aug 2015, 20:11 | |
| De cateva zile nu mai reusesc sa-mi vizualizez galeria din PhotoBucket. Stie cineva din ce cauza poate fi ? |
|
| |
Caspar
Numarul mesajelor : 238 Varsta : 42 Localizare : Hoorn, Olanda Reputatie : 5012 Data de inscriere : 04/12/2011
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Lun 10 Aug 2015, 20:14 | |
| - Jhonyla a scris:
- De la ce distanta trenul actioneaza bariera ?
Sper ca am spus bine. In Olanda, 1200 m. |
|
| |
Katalyn
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Lun 10 Aug 2015, 20:33 | |
| Dr2005 eu nu am prins decat carnetul de elev, nu stiu ce inseamna legitimatie de elev dar probabil ca e pentru accesul in unitatea de invatamant.
Sa sti ca nu port buletinul la mine, cand ies afara la gratar, in oras, peste tot iau decat bani la mine mai ales acum vara cand e cald si hainele sunt subtiri si usoare. In toata viata am fost legitimat de vreo 10 ori doar o singura data am avut buletinul la mine, restul le spuneam datele personale ca nu e greu sa ti minte CNP-ul sau seria de buletin ca adresa banuiesc ca o stie toata lumea. Niciodata nu mi-au spus ca pot primi amenda ca nu am buletinul la mine. La noi in cartier baieti in uniforma legitimau cateva persoane pe la 22-23 de regula tineret care stateau prin parcuri la carti sau o tigara apoi se bagau la somn si daca spargea un geam la una din scoli a doua zi te chemau la sectie sa spui unde ai fost toata noaptea. O singura vara a mers vrajeala ca apoi cand vedeam masina de militie spargeam gasca si fugeam prin tot cartierul batandu-ne joc de oameni in uniforma ca nu ne prindeam niciodata.
Atunci cu supracontrolul fratemiu luase bilet cu carnetul unui vecin care nici ala nu avea poza, cand l-a intrebat supra datele din carnet s-a balbait la numarul apartamentului si i-a zis sa plateasca 225.000 lei vechi pe care nu i-a platit si l-a dat jos in Dorobantu unde am coborat si eu cu el. Am avut noroc atunci ca Remiza de vagoane Constanta bagase P 13964 Constanta-Buc.Nord la 45 min in spatele trenului din care am coborat ca altfel stateam pana dimineata sa ne manance babau in gara aia. Ne-am urcat in tren 12 vagoane 20-57 goale toate s-a panicat nasul si a venit la noi i-am explicat situatia nu a vrut sa ia 100.000 lei vechi care i mai aveam si am dormit ca ursul pana in dreptul pasarelei Basarab unde se urca tineretul din mers si ne-au trezit cu intrebarea "Aveti liber aici" de abia am mai reusit sa coboram in Gara de Nord. Constanta trimisese tren gol cu 12 vagoane sa ia puhoiul sa-l duca din Buc.Nord la mare. In noaptea aia au plecat 2 trenuri din Buc.Nord spre Mangalia la un interval de 45 min primul cu 16 vagoane pline si celalalt tot cu 16, au mai atasat 4 la Bucuresti. Amintiri... |
|
| |
johnsmoke
Numarul mesajelor : 98 Varsta : 52 Reputatie : 4169 Data de inscriere : 04/10/2013
| |
| |
Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18747 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24323 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Lun 10 Aug 2015, 23:31 | |
| - calatorprinromania a scris:
- calatorprinromania a scris:
- Salutare
Imi poate spune cineva circulatia locomotivelor ES64U pe magistrala 900 ? Multumesc Chiar nu ma poate ajuta cineva ? Multumesc anticipat Zilnic un tren sau doua pe bucata Filiasi-Videle, in in weekend si luni poti prinde chiar 3-4 bucati spre Videle. Kerpeten, ieri au fost 9 locomotive Taurus in circulatie din cele 20 omologate |
|
| |
lapsanszkitamas V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1218 Varsta : 29 Localizare : Orasul trandafirilor Reputatie : 5791 Data de inscriere : 21/07/2012
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Mar 11 Aug 2015, 14:48 | |
| Se poate ajunge cu tren direct din Romania (orice statie) pana la Moscova? Daca da, care tren si care e pretul total al unui bilet dus-intors? (total=toate tarifele care se aplica, incepand de la pretul calatoriei pana la rezervare etc). Mersi |
|
| |
Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22393 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Mar 11 Aug 2015, 14:57 | |
| Din Romania cu trenul spre Est poti merge doar pana la Chisinau, sau o alta varianta este sa mergi la Ungheni(Republica Moldova) si de acolo este direct Moskwa. Din Romania nu mai este nimic direct cu mama Rusia de anul trecut. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri | |
| |
|
| |
| Întrebări şi răspunsuri | |
|