Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Întrebări şi răspunsuri

In jos 
+112
alinx3330
sergiu.asi
alex.barac.5
calatorprinromania
alkrosis
cristi ar
mariuscfrbucuresti
DB Robert
qew00
ldh80
Vale
alinutz23
sorinache96
TVlad
traian
ldh.ro
seby1998
Rarau
matei vulcan
Dionis
marius_catalin84
AndreiSV
Jurnal Feroviar
deconectat
bobi
razvan - trenuri
johnsmoke
Florin C
nsw
Luna
LanceR
DPS
ultras
danlascau
cristy79
rizelgeorgel2004
Costin.B
Costin.H
cristi CFR
spiderpc
vanchorusebulgaria
TonyCFR
Norbi
get.
Raduku09
Mihay
didinul
Adisoft1991s
TonyGFR
gabrielcr
nenuandrei
Caspar
NIKU24
Vitosa
Teodor
Amiralul
mielutu zburator
Malibu
bogdan.perejuc
IonutChircu
marius664
Ryan Anderson
MariusM
mariushal
iustialex
ALEXCFR
Simply18
riciu
DUAL
Razvan Tudor
Sabik
IonutCFR2009
EuroNight
92Dragos
ionutz72
@ndrey
bubu
AlexD
M.I.C.I.
sytrus
NicuS
DAS 2011
Jhonyla
Alex Avram
The Legend
alexpopa
florin29sv
cardinal
tcm
florin.lifticariu
apmatei
Katalyn
dan tm
mureseanu_976
allred
lapsanszkitamas
Vlad
vatmanul
alex1987
COSTACHE MIHAIL
Andrey_tm
Spartan1948
ANDU2100HP
Dr2005
Adrian78
AndiCFR
Dutzu
Elful
Cont.dezactivat
Adirmvl
cfr500
Nesebar
116 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4 ... 34 ... 66  Urmatorul
AutorMesaj
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20625
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25564
Data de inscriere : 17/08/2011

Întrebări şi răspunsuri - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri   Întrebări şi răspunsuri - Pagina 3 Icon_minitimeMar 07 Oct 2014, 12:12

Da, 041 este şi mai circulă. Dar îi expiră revizia în *urând şi nu va mai fi prelungită.

COSTACHE MIHAIL

COSTACHE MIHAIL

Numarul mesajelor : 7990
Reputatie : 15503
Data de inscriere : 06/03/2009

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri   Întrebări şi răspunsuri - Pagina 3 Icon_minitimeMar 07 Oct 2014, 12:32

Atunci incearca sa il pozezi. Eu sunt maine in Craiova intre orele 13- 15:30. Am ocazia sa il vad? Sau este pe traseu?
Sus In jos
alex1987

Numarul mesajelor : 283
Reputatie : 4849
Data de inscriere : 28/05/2012

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri   Întrebări şi răspunsuri - Pagina 3 Icon_minitimeMar 07 Oct 2014, 22:27

Pot sa imi cumpar bilet din tren cu card tren plus( tren regio, eu uracnd dintr-o halta fara pct de vanzare bilete)?
Sus In jos
Adirmvl
V.I.P Member
V.I.P Member
Adirmvl

Numarul mesajelor : 8302
Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea
Reputatie : 13102
Data de inscriere : 06/04/2012

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri   Întrebări şi răspunsuri - Pagina 3 Icon_minitimeMar 07 Oct 2014, 22:41

Eu am unul, n-am incercat, dar asa ar trebui.
Sus In jos
vatmanul
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 646
Varsta : 38
Localizare : Oradea
Reputatie : 5104
Data de inscriere : 14/10/2012

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri   Întrebări şi răspunsuri - Pagina 3 Icon_minitimeMier 08 Oct 2014, 12:23

alex1987 a scris:
Pot sa imi cumpar bilet din tren cu card tren plus( tren regio, eu uracnd dintr-o halta fara pct de vanzare bilete)?

Nu cred ca poti. Reducerea care o primesti in baza cardului tren plus, o primesti doar la casele de bilete care folosesc sistemul xSell pentru emiterea biletelor. Pentru achizitia unui bilet in baza cardului, cel care iti vinde biletul trebuie sa introduca in sistem ID-ul cardului si CNP-ul tau, ca apoi sistemul sa iti emita biletul cu reducerea de care beneficiezi, lucru pe care un sef de tren nu cred ca poate sa-l faca in tren. Ca exemplu, iti spun ca intr-o zi am vrut sa merg cu trenul din Oradea pana in Ciucea cu card tren plus, si eu si sotia. Ne-am dus la casa de bilete, iar acolo era o coada foarte mare si parea ca biletele se emit foarte greu. Intr-un final am ajuns si noi in fata si am cerut doua bilete pana la Ciucea cu card tren plus. Doamna de la casa ne-a spus ca nu merge sistemul xSell si ca astfel nu se pot elibera bilete cu nici una din ofertele CFR. A spus ca ne da bilet la pret normal. I-am spus sa ne dea asa, dar cand am vazut ca biletul il dadea manual, adica era un bilet unde ea a inceput sa scrie data, nr. tren, statia de plecare, destinatia si altele, i-am spus ca nu mai avem timp sa asteptam pana termina ea de scris ca pleaca trenul. Asa ca am renuntat sa mai cumparam biletul de la casa si ne-am dus la tren fara bilet. De aici deduc faptul ca nu iti poti lua bilet cu card tren plus numai din statiile unde se emit bilete electronic prin sistemul xSell.
Sus In jos
Adirmvl
V.I.P Member
V.I.P Member
Adirmvl

Numarul mesajelor : 8302
Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea
Reputatie : 13102
Data de inscriere : 06/04/2012

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri   Întrebări şi răspunsuri - Pagina 3 Icon_minitimeMier 08 Oct 2014, 12:56

În baza unui card „TrenPlus ” se pot cumpara legitimaţii de călătorie  pe orice relaţie, la tren de orice rang şi clasă comercială, cu o reducere de 25% din valoarea tarifului de transport integral,de la casele de bilete ale staţiilor şi agenţiilor de voiaj CFR (care au sistem electronic de emitere a legitimaţiilor de călătorie), precum si online.  Tariful de rezervare a locului clasă şi tariful suplimentului de pat / cuşetă se achită integral, la trenurile cu regim de rezervare.

M-am inselat, din ce scrie aici nu poti sa iti iei biletul din tren. Dar il poti lua de pe net, in felul asta mai primesti o reducere de 5%, in total biletul fiind cu 30% mai ieftin. Desi nu inteleg de ce nu iti poate da si controlorul bilet cu reducere, daca pentru studenti se poate.

Vatmanul, eu am prins in Suceava, acum un an, sa tina R-ul de Iasi in statie inca vreo 5 minute, sa isi poata lua toti bilete. Cred ca 70% din calatori eram studenti. Tot din Suceava s-au urcat si supranasii, altfel nu cred ca ar fi tinut trenul in statie suplimentar.
Sus In jos
alex1987

Numarul mesajelor : 283
Reputatie : 4849
Data de inscriere : 28/05/2012

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri   Întrebări şi răspunsuri - Pagina 3 Icon_minitimeMier 08 Oct 2014, 13:35

Nu pot de pe net, e tren regio.voi lua cu o zi inainte de la o casa de bilete.planuiesc sa plec sambata de dim din rm valcea la ciineni si sa ma intorc duminica pe relatia sebes olt brasov.multumesc

Sus In jos
Cont.dezactivat

Numarul mesajelor : 1236
Reputatie : 5468
Data de inscriere : 20/05/2013

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri   Întrebări şi răspunsuri - Pagina 3 Icon_minitimeVin 10 Oct 2014, 15:28

Depoul Caransebes mai exista?
Sus In jos
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

Numarul mesajelor : 18745
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 24320
Data de inscriere : 05/10/2010

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri   Întrebări şi răspunsuri - Pagina 3 Icon_minitimeVin 10 Oct 2014, 15:37

Cred ca e remiza singurul depou de marfa pe regionala Timisoara este Simeria
Sus In jos
Cont.dezactivat

Numarul mesajelor : 1236
Reputatie : 5468
Data de inscriere : 20/05/2013

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri   Întrebări şi răspunsuri - Pagina 3 Icon_minitimeVin 10 Oct 2014, 16:13

Deci sa inteleg ca locomotivele de Caransebes au fost trasferate la Simeria?
Sus In jos
Vlad
Administrator
Administrator
Vlad

Numarul mesajelor : 7252
Varsta : 37
Localizare : Vatra Dornei
Reputatie : 13805
Data de inscriere : 08/04/2009

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri   Întrebări şi răspunsuri - Pagina 3 Icon_minitimeVin 10 Oct 2014, 16:21

Da.
Pe fiecare regională a mai rămas doar câte un singur depou CFR Marfă.
Sus In jos
lapsanszkitamas
V.I.P Member
V.I.P Member
lapsanszkitamas

Numarul mesajelor : 1218
Varsta : 29
Localizare : Orasul trandafirilor
Reputatie : 5790
Data de inscriere : 21/07/2012

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri   Întrebări şi răspunsuri - Pagina 3 Icon_minitimeVin 10 Oct 2014, 17:06

Vlad a scris:
Da.
Pe fiecare regională a mai rămas doar câte un singur depou CFR Marfă.

Nu inteleg de ce depoul reg BV este la noi. Ok, avem 405ul neelectrificat si acolo circula diesele, dar in rest e vorba de electrice. Ce se intampla cu acestea? Nu vin niciodata la depou? (pt reparatii etc)
Sus In jos
Vlad
Administrator
Administrator
Vlad

Numarul mesajelor : 7252
Varsta : 37
Localizare : Vatra Dornei
Reputatie : 13805
Data de inscriere : 08/04/2009

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri   Întrebări şi răspunsuri - Pagina 3 Icon_minitimeVin 10 Oct 2014, 17:18

Cum zicea Dr2005 la un alt topic, depoul Tg. Mureş era mai dotat decât fostele depouri Deda, Teiuş sau Siculeni, de aceea a rămas depou iar celelalte au devenit remize.

Electricele ajung la depou legate la unele marfare sau trase de un DA, în rest îşi petrec timpul în cele 4 remize ale depoului (Deda, Siculeni, Teiuş sau Braşov Triaj)
Sus In jos
lapsanszkitamas
V.I.P Member
V.I.P Member
lapsanszkitamas

Numarul mesajelor : 1218
Varsta : 29
Localizare : Orasul trandafirilor
Reputatie : 5790
Data de inscriere : 21/07/2012

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri   Întrebări şi răspunsuri - Pagina 3 Icon_minitimeVin 10 Oct 2014, 23:13

1. Ce rost are curatarea balastului?
2. Ce rost are curatarea balastului pe o lungime de 50 m la o linie care va fi demontata?
Sus In jos
cfr500

Numarul mesajelor : 2599
Varsta : 24
Reputatie : 7369
Data de inscriere : 18/11/2011

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri   Întrebări şi răspunsuri - Pagina 3 Icon_minitimeSam 11 Oct 2014, 16:03

Este permis consumul de bauturi alcoolice in tren?
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri   Întrebări şi răspunsuri - Pagina 3 Icon_minitime

Sus In jos

Întrebări şi răspunsuri
Sus 
Pagina 3 din 66Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4 ... 34 ... 66  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Informaţii generale
» Întrebări şi răspunsuri
» INTREBARI SI RASPUNSURI

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum