| INTREBARI SI RASPUNSURI | |
|
+111David Marius rizelgeorgel2004 ionutz85 mihaiuc Razvan Tudor Nk11 Karl MelecaCristian @ndrey biokosmy alexandruh Vitosa decward frank81 Saruman vanchorusebulgaria puscasu sorinucu razwy Norbi iuli.hard Cobra valibu djdanny 63-1143-5 1nt3rp0l_106 cata rowanberry Adrian78 popandrei10 alinx3330 Boracik diana04 RazvanCFR AlexCta bogdan srl dany90 zenox4500 clauadrian24 saint marian_topy halmarius ionut_te Razvan Marius Iulian cont dezactivat . stoica gheorghe kaan baciulik didinul marcelbanu pannonia express LocoMania The Legend Andrei raoul ludwig87 alexg stakee Mihay VeV FeroFan97 iuliana cont inactiv Vlad12 ion1982 060-EA078 Lde 2100 Caravelle_Zg IonutChircu jionutz Axwell21 Costin.H myster2008 alex.alexus.tm ionutz72 Traveller g.popovici srazvi AMX 97-0548-4 PrisecaruFlorin stinky George2210 dan ciprian cristi CFR vrabieionut stegaru 43.309 Nesebar mureseanu_976 marius_catalin84 membru inactiv lovekomotive tacc400 IonutCFR2009 Amiralul pisti91 KQQ mtk mardaryroby Codrut1985 Vlad Ionutz kristi kkk MariusM DonVILLy cortexedge cristi ar mariuskl tudor_vl COSTACHE MIHAIL 115 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
vanchorusebulgaria V.I.P Member
Numarul mesajelor : 324 Reputatie : 5417 Data de inscriere : 09/01/2011
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Mar 11 Ian 2011, 14:45 | |
| Hello again. I hope I'm not annoying you posting it this topic. So I'd like to ask you whether the ticket office of station Giurgiu is working at 4 AM in the morning or tickets are bought from the personnel of the train. Thank you and sorry if this is not the right place to write |
|
| |
Marius Iulian
Numarul mesajelor : 323 Varsta : 35 Localizare : Brasov / Galati Reputatie : 6286 Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Mar 11 Ian 2011, 15:24 | |
| - frank81 a scris:
- As vrea sa fac cu prietenii o excursie de o zi la cluj cu plecare din oradea est. Fiind 4 persoane ne-am gandit sa apelam la reducerea de minigrup de 20 de procente. Intrebarea e daca se poate lua pe acelasi bilet atat oradea est - cluj cat si cluj - oradea est, pentru ca astfel s-ar cumula si numarul de kilometri si ar fi mai ieftin, sau trebuie sa luam bilete separate pentru dus si pentru intors?
Nu se poate emite bilet dus-întors, prin oferta minigrup2-5, deci trebuie luate separat. Și atenție că aceasta nu este valabilă pentru trenurile care circulă vineri și duminică, și nu se emit în ziua plecării trenului ! |
|
| |
frank81
Numarul mesajelor : 71 Varsta : 43 Localizare : Oradea Reputatie : 5424 Data de inscriere : 01/04/2010
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Mar 11 Ian 2011, 17:27 | |
| Dar eu nu vreau sa iau bilet dus - intors ci pe acelasi bilet sa iau atat oradea - cluj cat si cluj - oradea. Anul trecut am luat un bilet asemanator din oradea pana in satu mare si din satu mare la carei deci pe distanta carei - satu mare pot spune ca am mers dus - intors. E ca si cum as lua pe acelasi bilet oradea - cluj si cluj - orice alta satie. Nu scrie nicaieri din cate stiu ca statia finala de sosire sa fie diferita de cea de plecare. Eventual daca trebuie sa difere statiile pot lua oradea cluj si cluj - oradea est. Sau stiti voi sa existe vreo restrictie in acest sens la biletele din oferta minigrup? |
|
| |
Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22395 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Mar 11 Ian 2011, 22:06 | |
| - frank81 a scris:
- Dar eu nu vreau sa iau bilet dus - intors ci pe acelasi bilet sa iau atat oradea - cluj cat si cluj - oradea. Anul trecut am luat un bilet asemanator din oradea pana in satu mare si din satu mare la carei deci pe distanta carei - satu mare pot spune ca am mers dus - intors. E ca si cum as lua pe acelasi bilet oradea - cluj si cluj - orice alta satie. Nu scrie nicaieri din cate stiu ca statia finala de sosire sa fie diferita de cea de plecare. Eventual daca trebuie sa difere statiile pot lua oradea cluj si cluj - oradea est. Sau stiti voi sa existe vreo restrictie in acest sens la biletele din oferta minigrup?
Mergi la casa de bilete si spui ca vrei pentru data x un bilet pentru 4 persoane pe relatia Oradea-Cluj apoi i spui ca in data y vrei tot pentru 4 persoane pe relatia Cluj-Oradea la trenul z , aceasta oferta minigrup nu poate fi utilizata in zilele de vineri si duminica . Asta e tot . |
|
| |
decward V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2594 Varsta : 27 Localizare : Bükreş Reputatie : 7999 Data de inscriere : 15/08/2010
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Mar 11 Ian 2011, 22:32 | |
| - vanchorusebulgaria a scris:
- Hello again. I hope I'm not annoying you posting it this topic. So I'd like to ask you whether the ticket office of station Giurgiu is working at 4 AM in the morning or tickets are bought from the personnel of the train. Thank you and sorry if this is not the right place to write
Hello ! Honest , I don't know what to you say .I saw cash register CFR whith program, which isn't open in Sunday ( Buftea station) . The best choice is to buy the tickets from the train staff. I hope I expressed correctly !!!! Only good ! |
|
| |
Marius Iulian
Numarul mesajelor : 323 Varsta : 35 Localizare : Brasov / Galati Reputatie : 6286 Data de inscriere : 29/08/2008
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Mar 11 Ian 2011, 22:35 | |
| - frank81 a scris:
- Dar eu nu vreau sa iau bilet dus - intors ci pe acelasi bilet sa iau atat oradea - cluj cat si cluj - oradea. Anul trecut am luat un bilet asemanator din oradea pana in satu mare si din satu mare la carei deci pe distanta carei - satu mare pot spune ca am mers dus - intors. E ca si cum as lua pe acelasi bilet oradea - cluj si cluj - orice alta satie. Nu scrie nicaieri din cate stiu ca statia finala de sosire sa fie diferita de cea de plecare. Eventual daca trebuie sa difere statiile pot lua oradea cluj si cluj - oradea est. Sau stiti voi sa existe vreo restrictie in acest sens la biletele din oferta minigrup?
Cumulat pe un singur bilet nu se poate lua Oradea - Cluj - Oradea. Regulamentul prevede ca itinerariul să nu cuprindă distanțe parcurse dus-întors mai mari de 1/3 din întregul parcurs! Concret: se poate achiziționa un bilet de genul: Oradea - Cluj - Dej Călători - Alba Iulia, sau Brașov - Ploiești - București - Ploiești S - Buzău... |
|
| |
Costin.H
Numarul mesajelor : 654 Reputatie : 6159 Data de inscriere : 15/12/2009
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Mar 11 Ian 2011, 23:16 | |
| normally it should be possible to buy tickets from Giurgiu at 4AM. Buying tickets from the train staff could be tricky if you try to speak with them in english to see the correct prices you can take a look on http://www.cfr.ro/calatori/ (english version also), clicking the price button Have a nice trip - vanchorusebulgaria a scris:
- Hello again. I hope I'm not annoying you posting it this topic. So I'd like to ask you whether the ticket office of station Giurgiu is working at 4 AM in the morning or tickets are bought from the personnel of the train. Thank you and sorry if this is not the right place to write
|
|
| |
decward V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2594 Varsta : 27 Localizare : Bükreş Reputatie : 7999 Data de inscriere : 15/08/2010
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Mar 11 Ian 2011, 23:40 | |
| Nu va suparti ! Am si eu o intrebare ! Pe data de 2.01.2011 Trenul 1931 in gara Campina s-a intalnit cu trenul 3001 care avea in compunere cu 5 etajate mai mult ale caror tablite erau scrise cu rosu ! Din cate am inteles , vagoanele au facut trenul 11930 Brasov 16.20-Bucuresti 19.25 ! Pe data de 2 ianuarie au circulat si 1930 si 11930 ? Sau doar 11930 ! Multumesc frumos pentru lamurire ! |
|
| |
pannonia express V.I.P Member
Numarul mesajelor : 382 Varsta : 40 Localizare : Brasov Reputatie : 5781 Data de inscriere : 25/02/2010
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Mar 11 Ian 2011, 23:40 | |
| - vanchorusebulgaria a scris:
I have just called Giurgiu train station and they told me that YES, the ticket counter should be open at 4 AM. I would recommend you to buy tickets before boarding the train. You can also buy tickets in the train, but it is more expensive, and you are not always sure to really receive a ticket... Anyway, for long distance trains (so A, R or IC, but not P), for domestic journeys you can also buy tickets online on http://www.cfrcalatori.ro/147, then "CFR Tickets" and "Online CFR Tickets" (not "Online Reservation") . You can pay by credit card, and you get an online ticket - you can print it at home and just take the train) |
|
| |
Saruman V.I.P Member
Numarul mesajelor : 144 Varsta : 35 Localizare : Bulgaria/Gabrovo Reputatie : 5223 Data de inscriere : 09/01/2011
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Mier 12 Ian 2011, 01:06 | |
| Hello! Is it possible for some reductions to be used? I had read 10 percent of Minnie of group for reduction would you say what are the conditions!
Thanks, Nikolay! |
|
| |
COSTACHE MIHAIL
Numarul mesajelor : 7990 Reputatie : 15506 Data de inscriere : 06/03/2009
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Mier 12 Ian 2011, 04:22 | |
| - Saruman a scris:
- Hello! Is it possible for some reductions to be used? I had read 10 percent of Minnie of group for reduction would you say what are the conditions!
Thanks, Nikolay! It gives 10 per cent reduction in back tickets. It may be a reduction of 10 percent for tickets if you are two people, but the tickets must be purchased at least one day before. |
|
| |
Marius Iulian
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Mier 12 Ian 2011, 11:35 | |
| - eddye a scris:
- Nu va suparti ! Am si eu o intrebare ! Pe data de 2.01.2011 Trenul 1931 in gara Campina s-a intalnit cu trenul 3001 care avea in compunere cu 5 etajate mai mult ale caror tablite erau scrise cu rosu ! Din cate am inteles , vagoanele au facut trenul 11930 Brasov 16.20-Bucuresti 19.25 ! Pe data de 2 ianuarie au circulat si 1930 si 11930 ? Sau doar 11930 ! Multumesc frumos pentru lamurire !
Au circulat amândouă: 2 ianuarie 2011: A 11930: A 1930+1731: |
|
| |
iuli.hard
Numarul mesajelor : 251 Varsta : 30 Localizare : Onesti Reputatie : 5534 Data de inscriere : 31/08/2010
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Mier 12 Ian 2011, 12:13 | |
| Are cineva idee ce vagoane are in compunere trenul accelerat 1654 Vatra Dornei-Bucuresti Nord , si la ce linie intra in Buc N ? |
|
| |
jionutz
Numarul mesajelor : 614 Varsta : 42 Localizare : Sat Calacea judetul Timis Reputatie : 5994 Data de inscriere : 28/04/2010
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Mier 12 Ian 2011, 12:16 | |
| am si eu cateva intrebari 1. mai exista vagoane bussines pe trenurile din romania? 2. vagoane 19-87 este in compunerea vreunui tren? 3. la fel si seria 19/20-76 mai exista la vreun tren? 4. la vagoanele de dormit mai circula si vagoane albastre vechi? 5. nessebar mai circula anul asta la vara? ( daca are cineva mersul lui va rog sa il postati) multumesc pt ajutor |
|
| |
iuli.hard
Numarul mesajelor : 251 Varsta : 30 Localizare : Onesti Reputatie : 5534 Data de inscriere : 31/08/2010
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI Mier 12 Ian 2011, 12:44 | |
| Ea 2-a oara cand mi se pierde intrebarea ! Am fost atentionat sa nu postez peste altii asa ca va rog sa faceti la fel :roll: .Nu cred ca e chiar atat de greu sa cititi TOT ! |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI | |
| |
|
| |
| INTREBARI SI RASPUNSURI | |
|