| Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" | |
|
+36Nesebar didinul IRISBUS mielutu zburator deconectat Jhonyla daniel_c tcm Adrian78 92Dragos decward M.I.C.I. dan tm lapsanszkitamas Teodor AndreiStefan cont inactiv . ANDU2100HP mureseanu_976 Cont.dezactivat COSTACHE MIHAIL LanceR Katalyn Adirmvl Ionutz 19jimmy84 kristi kkk membru dezactivat , DUAL Kogayon Spartan1948 Andrey_tm Dutzu c o r v i n Simply18 cortexedge 40 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
deconectat
Numarul mesajelor : 584 Reputatie : 4118 Data de inscriere : 27/05/2015
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" Dum 31 Ian 2016, 22:05 | |
| Ce s-a intamplat aici e foarte dubios si corvin trebuie sa raspunda pentru ce a facut! |
|
| |
cortexedge Administrator
Numarul mesajelor : 3087 Reputatie : 9360 Data de inscriere : 20/08/2008
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" Dum 31 Ian 2016, 22:43 | |
| - AndreiStefan a scris:
- Ceea ce s-a intamplat aici este inadmisibil.Cum este pozibil ca o panarama de om cum e acel apogica si cu parasuta lui de Mythodea sa faca regulile pe-aici si niciun administrator sa nu se sesizeze?Sa va fie rusine ca nu sunteti in stare sa aveti grija de acest forum.Drept dovada halul in care a ajuns.Eu din acest moment nu mai vreau sa fiu asociat cu mizeria asta de forum si cer ca,contul meu sa fie sters de-aici.Sanatate multa.La revedere.
Salut si pace buna. _________________ https://www.youtube.com/watch?v=DHIh1GHQG1g |
|
| |
Spartan1948 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2108 Varsta : 32 Localizare : Cluj-Napoca Reputatie : 6907 Data de inscriere : 15/03/2012
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" Lun 01 Feb 2016, 02:06 | |
| - Dr2005 a scris:
- Deocamdată, c o r v i n va lua o pauză de 7 zile, până ne lămurim exact ce s-a întâmplat aici.
Utilizatorii banaţi de el au fost deblocaţi. Admit ca nu sunt foarte "la curent" cu noutatile formului, insa...imi poti explica, te rog, treaba cu 'utilizatorii banati de el" ? De corvin?! |
|
| |
mureseanu_976 Moderator
Numarul mesajelor : 2215 Localizare : I eh, no, nooo, no es possible Reputatie : 8092 Data de inscriere : 07/02/2009
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" Lun 01 Feb 2016, 03:04 | |
| - Spartan1948 a scris:
Admit ca nu sunt foarte "la curent" cu noutatile formului, insa...imi poti explica, te rog, treaba cu 'utilizatorii banati de el" ? De corvin?! Avea permisiuni administrative in parte, nu in tot. Modera sectiunea "Concursul lunii" si se pare ca de acolo avea acces global la useri de care putea dispune dupa bunul plac, intocmai ca un administrator. _________________ D 320 "VICENTIJE RAKIC" BEOGRAD - BUCURESTI |
|
| |
Katalyn
Numarul mesajelor : 7376 Varsta : 34 Localizare : Rugby, UK. Reputatie : 11193 Data de inscriere : 09/10/2014
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" Lun 01 Feb 2016, 05:51 | |
| Sper ca si-a pierdut aceste drepturi si in viitor poate isi va vedea de treaba lui. Cand spuneam unor bucuresteni colorati deshis pe forum ca apogeo ( c o r v i n ) conduce forumul din spate ce sti tu domne si nu stim noi, vorbesti prostii vezi de treaba ta. E ia zi bucurestene care te trezesti la 11 am avut sau n-am avut dreptate ?
|
|
| |
Spartan1948 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2108 Varsta : 32 Localizare : Cluj-Napoca Reputatie : 6907 Data de inscriere : 15/03/2012
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" Lun 01 Feb 2016, 07:03 | |
| Acum inteleg de ce si-a dat asemenea "aere" corvin . Sper si eu ca si-a pierdut acele atributii. |
|
| |
kristi kkk V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1697 Varsta : 45 Localizare : Alexandria Reputatie : 7654 Data de inscriere : 25/08/2008
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" Lun 01 Feb 2016, 08:06 | |
| Mda, să faci ce zice popa, nu ce face el. Măh, și eu sunt profesor, noroc că predau o disciplină artistică în care excesul nu e chiar atât de penal ca în religie, mai scap porcii din cocină câteodată, am limbaj colorat dar ceea ce face unul care, în principiu, a învățat să întoarcă și celălalt obraz e de speriat. Băiatul ăsta bătrân a inceput cu lingușirea moderatorilor sau adminilor(limbă fină-„bine ai revenit X” ori „ce bine ai zis-o”) și sfârșește prin a se comporta mai ceva ca un golan. Dacă are cineva o opinie diferită de a lui îl face cu apă și oțet, dacă e corectat după ce a spus o trăsnaie caută scuze cum că acum învață etc. Mai avea puțin și devenea Popovici/Roseanu/ Baiazid/Solomon! Acum cu bann-ul dat altora deși e doar simplu user, rangul VIP nu e asimilat unuia care face ordine aici, ar fi cazul să ducă la excludere și blocat IP-ul! Iar cel care i-a dat acces la panoul de control al forumului ar trebui și el o pedeapsă, mă refer la admini/moderatori! P.S. Kogayon e cont clonă! |
|
| |
daniel_c
Numarul mesajelor : 475 Reputatie : 5043 Data de inscriere : 25/05/2012
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" Lun 01 Feb 2016, 08:56 | |
| a cazut rau de tot calitatea la profesori! |
|
| |
kristi kkk V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1697 Varsta : 45 Localizare : Alexandria Reputatie : 7654 Data de inscriere : 25/08/2008
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" Lun 01 Feb 2016, 09:14 | |
| - daniel_c a scris:
- a cazut rau de tot calitatea la profesori!
Normal, dacă toți fac copii la beție de unde să iasă viitori adulți cu cei 7 ani de acasă? Tu crezi că ai evoluat/involuat? O societate defectă (de)generează defecte în toate ramurile sale! Ideea e că nici ai tăi nu au fost prea străluciți din moment ce tu începi propoziția cu literă mică! |
|
| |
Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25566 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" Lun 01 Feb 2016, 09:40 | |
| Hmm... Kogayon e contul Mythodea redenumit. A mai existat anterior un Kogayon, care a fost şters. Nu ştiu ce să spun. _________________ :TTT:
|
|
| |
Spartan1948 V.I.P Member
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" Lun 01 Feb 2016, 10:11 | |
| Pai si de ce nu este sters si acest Kogayon ? |
|
| |
kristi kkk V.I.P Member
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" Lun 01 Feb 2016, 10:42 | |
| Mythodea parcă își ceruse ștergerea contului, se poate găsi în secțiunea „știri despre forum”!!! Sau poate n-a existat în realitate nicio „Mythodea”, doar personalitatea dublă feminină a lui Apogeo ce era necesară la votat pozele lui! |
|
| |
Katalyn
Numarul mesajelor : 7376 Varsta : 34 Localizare : Rugby, UK. Reputatie : 11193 Data de inscriere : 09/10/2014
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" Lun 01 Feb 2016, 10:51 | |
| Mythodeea exista in realitate o stiu multi pe Facebook. |
|
| |
Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18748 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24324 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" Lun 01 Feb 2016, 10:58 | |
| Ea a cerut dezactivarea contului si eu l-am sters deci dupa si- a reactivat contul Mythodeea |
|
| |
dan tm V.I.P Member
Numarul mesajelor : 9099 Reputatie : 13004 Data de inscriere : 16/07/2014
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" Lun 01 Feb 2016, 11:15 | |
| - mureseanu_976 a scris:
- Spartan1948 a scris:
Admit ca nu sunt foarte "la curent" cu noutatile formului, insa...imi poti explica, te rog, treaba cu 'utilizatorii banati de el" ? De corvin?! Avea permisiuni administrative in parte, nu in tot. Modera sectiunea "Concursul lunii" si se pare ca de acolo avea acces global la useri de care putea dispune dupa bunul plac, intocmai ca un administrator. N-ar fi mai bine sa nu existe concursuri, urari si osanale? Adica ma uit pe alte forumuri, intri citesti, scrii ceva daca ai ce si iesi.rar de tot mai apare o inflamare. Bine ca ramine inflamarea pe religie, ca noi doar tot prin evul mediu bintuim din punct de vedere mental si daca spui ceva esti imediat bagat la eretici. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" | |
| |
|
| |
| Discutii privind concursul "Fotografia Lunii" | |
|