|
| IR 1471/1470 NESSEBAR Budapest-Petrosani-Giurgiu N-Burgas/Varna | |
|
+45florin.lifticariu teoiasi baiazid nokia2010 Vitosa Katalyn dan tm c o r v i n marius664 get. maris.constantin bubu Dr2005 razvan - trenuri Laur Andrey_tm vanchorusebulgaria Adirmvl Norbi calator 92Dragos EuroNight mureseanu_976 cstefan Rarau IonutChircu riciu Luna IonutCFR2009 Shinkasen didinul Adrian78 popovici alex.alexus.tm Caravelle_Zg pannonia express DUAL Nesebar cont dezactivat . gabigligor ATM mardaryroby Vlad Codrut1985 cristi ar 49 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: IR 1471/1470 NESSEBAR Budapest-Petrosani-Giurgiu N-Burgas/Varna Joi 07 Iun 2012, 11:11 | |
| Trenul are foarte multe opriri in Romania, inclusiv la Caracal, care ar fi scopul? Stilul anilor 50 la CFR sa opreasca in toate localitatile mai rasarite poate pica un bilet doua?
Daca tot se foiesc cu trenul Timisoara Mangalia pentru lucrarile de la Balota, de ce nu ataseaza vagoanele la Nesebar si sa le decupleze la Rosiori? |
| | | didinul
Numarul mesajelor : 865 Reputatie : 6467 Data de inscriere : 31/08/2009
| Subiect: Re: IR 1471/1470 NESSEBAR Budapest-Petrosani-Giurgiu N-Burgas/Varna Joi 07 Iun 2012, 13:32 | |
| - popovici a scris:
- karpaty a scris:
- alex.alexus.tm a scris:
- Anul acesta trenul ar trebui sa circule pe ruta Budapesta - Burgas / Varna . In Mersul Trenurilor apare ca fiind in circulatie din 2/3 iunie. Stie cineva cu siguranta daca circula ?
Conform infofer circula , nu vad de ce sa nu circule , astia au vagoane nu ca noi Stie cineva daca trenul asta circula cu un grad de ocupare corespunzator , adica merge lumea la mare din Ungaria la mare cu el si bulgarii merg sa viziteze Budapesta sau e doar un tren social exact cum era si incercarea noastra prin Negru - Voda de acum vreo doi-trei ani ? Trenurile astea nu circulă la plezneală, sunt un fel de chartere care fac parte dintr-un program turistic determinat, deci au clienți din timp. |
| | | popovici Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 1098 Varsta : 49 Localizare : Austria - Germania - Romania Reputatie : 6048 Data de inscriere : 10/05/2011
| | | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22393 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: IR 1471/1470 NESSEBAR Budapest-Petrosani-Giurgiu N-Burgas/Varna Joi 07 Iun 2012, 17:28 | |
| Trenul acesta este aglomerat , circula cu vagoane cuseta si dormit din Praha/Budapesta-Varna/Burgas iar anula sta are si un vagon clasa 2 din Budapesta astfel ne putem urca si noi in el pe parcurs intern sau international . Acum 2 saptamani am mers la agentie si am intrebat de el la care casiera a zis ca deja a dat un bilet la el din Tg.Jiu la Budapesta . |
Numarul mesajelor : 1098 Varsta : 49 Localizare : Austria - Germania - Romania Reputatie : 6048 Data de inscriere : 10/05/2011
| Subiect: Re: IR 1471/1470 NESSEBAR Budapest-Petrosani-Giurgiu N-Burgas/Varna Joi 07 Iun 2012, 17:30 | |
| - karpaty a scris:
- Acum 2 saptamani am mers la agentie si am intrebat de el la care casiera a zis ca deja a dat un bilet la el din Tg.Jiu la Budapesta .
Da , acesta este chiar un motiv important ca sa consideri acest tren aglomerat Eu de cate ori l-am vazut prin Varna cam batea vantul prin el , insa fie ca tine ... |
| | | Shinkasen
Numarul mesajelor : 425 Reputatie : 6124 Data de inscriere : 30/04/2009
| Subiect: Re: IR 1471/1470 NESSEBAR Budapest-Petrosani-Giurgiu N-Burgas/Varna Joi 07 Iun 2012, 17:37 | |
| - popovici a scris:
Da , cred ca sunt pline de bate vantul prin ele . Cine vrea la mare la bulgari are tot felul de oferte la avioane charter via Varna sau Burgas , nu cred ca circula cineva cu jegul ala , cred ca mai degraba este o legatura de tip must be si atat Ultima oara cand am prins un vagon cehesc era foarte curat in el si bine intretinut desi era model mai ani '90, pe alta parte se ocupa ai nostri sa nu arata atat de bine. Cat despre calatori, sunt mai multi fani feroviari in tari ca Cehia, Ungaria ... dar Romania, cam are reclama proasta in alte tari, in schimb mare parte din romani gandesc in felul asta, pe un sfert americanizati, vor cu masina, cu avionul, dar n-au cu ce sau n-au pe unde. |
| Subiect: Re: IR 1471/1470 NESSEBAR Budapest-Petrosani-Giurgiu N-Burgas/Varna Joi 07 Iun 2012, 17:52 | |
| - Shinkasen a scris:
- popovici a scris:
Da , cred ca sunt pline de bate vantul prin ele . Cine vrea la mare la bulgari are tot felul de oferte la avioane charter via Varna sau Burgas , nu cred ca circula cineva cu jegul ala , cred ca mai degraba este o legatura de tip must be si atat in schimb mare parte din romani gandesc in felul asta, pe un sfert americanizati, vor cu masina, cu avionul, dar n-au cu ce sau n-au pe unde. Data viitoare sa mergi cu un vagon bulgaresc Daca omul prefera avionul ca sa nu se aventureze printr-o tara gen Bulgaria asta nu inseamna ca se americanizeaza ... Tu faci confuzie intre turismul care se practica astazi oriunde in lume si cel de aventura iar trenul asta si cand vorbesc de tren vorbesc numai de ruta (Bucuresti)Giurgiu-Varna , face parte din ultima categorie , de-aia bate vantul prin tren , pricepusi acum ? Asta daca ai mai fost cu trenul prin Bulgaria in ultima perioada... |
| | | Shinkasen
| Subiect: Re: IR 1471/1470 NESSEBAR Budapest-Petrosani-Giurgiu N-Burgas/Varna Joi 07 Iun 2012, 17:55 | |
| Eu nu am zis nimic de nici un vagon bulgaresc, de unde ai fi scos-o, numa' tu sti, plus ca nu tin minte sa fi vazut vre-unu la trenul asta, poate din Bulgaria, sa ataseze ei ceva la el. |
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22393 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: IR 1471/1470 NESSEBAR Budapest-Petrosani-Giurgiu N-Burgas/Varna Joi 07 Iun 2012, 18:02 | |
| Vagoanele sunt MAV si CD , cusete si dormitor , nu se urca nimeni din Bulgaria sau Romania fara bilet pe aceste vagoane deci se merge linistit fara probleme . Eu am mers in turul Bulgariei 4 zile cu trenurile lor de zi cu zi la clasa 2 si a foat foarte ok mai putin ca nu au clima in vagoane in rest a fost ok . |
| | | DUAL Administrator
Numarul mesajelor : 7874 Localizare : Hunedoara Reputatie : 13276 Data de inscriere : 05/01/2011
| Subiect: Re: IR 1471/1470 NESSEBAR Budapest-Petrosani-Giurgiu N-Burgas/Varna Joi 07 Iun 2012, 19:56 | |
| A avut si anul trecut un vagon cls a 2'a.Si are vagoane de la ZSSK,CD,MAV, si PKP.Acestea au fost in compunere anul trecut,se poate observa trenul pe canalul userului 09niceboy ,YT , in zona Petrosani.Va rog nu va mai certati! Eu nu am circulat cu acest tren , dar am facut cruce cu el destul de des,si are un grad de ocupare foarte mare cand trece pe teritoriul Romaniei,din ce am observat. |
| | | IonutCFR2009 Administrator
Numarul mesajelor : 6584 Reputatie : 12455 Data de inscriere : 09/07/2009
| Subiect: Re: IR 1471/1470 NESSEBAR Budapest-Petrosani-Giurgiu N-Burgas/Varna Joi 07 Iun 2012, 22:12 | |
| Mesaj catre userii: popovici & Shinkasen Pastrati in cadrul discutiilor un ton civilizat, fara jigniri sau acuzatii care nu-si au locul aici pe forum. Nu uitati, subiectul de fata se refera la R 1374. Orice alte probleme personale le puteti discuta prin mesaje private. Va multumesc pentru intelegere! |
| | | Shinkasen
| Subiect: Re: IR 1471/1470 NESSEBAR Budapest-Petrosani-Giurgiu N-Burgas/Varna Joi 07 Iun 2012, 22:38 | |
| La vagoanele de dormit/cusete, nu ar fi sanatos sa dormi cu aerul conditionat, acum depinde si cat timp merge, daca nu iti usuca complet aerul din incapere si cel mai important, daca la nevoie poti si sa il opresti.
ps: scuze de off-topic |
| Subiect: Re: IR 1471/1470 NESSEBAR Budapest-Petrosani-Giurgiu N-Burgas/Varna Joi 07 Iun 2012, 22:43 | |
| Foarte corect punctat , mai ales daca este un nene care deobicei nu stie sa-l regleze . Cel mai bine este cu aer ventilat mai ales ca vorbim de trenuri de noapte insa si fara acesta din urma e chiar jale , tin minte cum am facut sauna in Dacia cateva sezoane |
| | | DUAL Administrator
Numarul mesajelor : 7874 Localizare : Hunedoara Reputatie : 13276 Data de inscriere : 05/01/2011
| Subiect: Re: IR 1471/1470 NESSEBAR Budapest-Petrosani-Giurgiu N-Burgas/Varna Joi 07 Iun 2012, 23:01 | |
| La vagoanele 22-96 si la astea noi de dormit,cand dai pe minim AC'ul ,il opreste si ramane doar o eventuala ventilatie,care si aia poate fi oprita. |
| Subiect: Re: IR 1471/1470 NESSEBAR Budapest-Petrosani-Giurgiu N-Burgas/Varna Joi 07 Iun 2012, 23:09 | |
| - DUAL a scris:
- si la astea noi de dormit
N-am avut ocazia inca insa de multe ori m-am procopsit cu jaful ala de OBB , intr-o iarna era sa ne criogenam iar vara faceam sauna gratuit... |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: IR 1471/1470 NESSEBAR Budapest-Petrosani-Giurgiu N-Burgas/Varna | |
| |
| | | | IR 1471/1470 NESSEBAR Budapest-Petrosani-Giurgiu N-Burgas/Varna | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |