| Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " | |
|
+32Katalyn Adrian78 M.I.C.I. electrica912 DanyCfrPascani Sabik Dutzu kristi kkk Vitosa membru dezactivat , liviulav33 Cont.dezactivat Kogayon NicuS ALEXCFR Bobby_TM COSTACHE MIHAIL AndiCFR 19jimmy84 Simply18 Spartan1948 allred Adirmvl AlexD Vlad Andrey_tm cortexedge Teodor lapsanszkitamas c o r v i n Alex Avram DUAL 36 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
c o r v i n V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3759 Varsta : 48 Localizare : Hunedoara Reputatie : 8510 Data de inscriere : 16/10/2013
| Subiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " Lun Iun 29, 2015 11:29 pm | |
| Da, sunt prof de Religie, tată a cinci copii..., dar nu sunt de acord că îmi plac scandalurile! ...Dacă m-am aflat în mijlocul lor la un moment dat, s-a întâmplat doar ptr. că am fost provocat şi nici un om normal nu poate să rămână indiferent când este târât prin noroi!... În plus, cred că am demonstrat că pot fi de înţeles şi că pot lăsa de la mine în interesul forumului şi nu numai, dovadă la asta stând faptul că sunt bune relaţii de colegialitate cu cei cu care la un moment dat eram în vii dispute! |
|
| |
Katalyn
Numarul mesajelor : 7376 Varsta : 34 Localizare : Rugby, UK. Reputatie : 11193 Data de inscriere : 09/10/2014
| Subiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " Lun Iun 29, 2015 11:49 pm | |
| La postarea mea se putea intelege si faptul ca am jucat la cacealma, dar asa e cand unora mai mici de 19 ani le dau dintii in fata unora mai mari pe motivul ca distanta intre 2 orase e mare, motiv pentru care hai sa ne facem de cap in lumea virtuala ca nu patim nimic.
Eu inchei aici, vezi ca ti-am trimis PM, citeste-l cu atentie si sa auzim de bine, sa lasam pe altii sa deschida noi scandaluri ca eu unul nu am timp, nu vreau si nu m-am intors pentru scandaluri, in ciuda bucuriei unora care ma vor exclus de pe forum.
De bine, de rau, pun o poza, o informatie nu postez in 26 martie si apoi in 25 iunie la comanda prietenilor ca sa gasim motiv de excludere a unora care contribuie cu ceva la acest forum.
Te astept pe privat. |
|
| |
DUAL Administrator
Numarul mesajelor : 7874 Localizare : Hunedoara Reputatie : 13276 Data de inscriere : 05/01/2011
| Subiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " Mar Iun 30, 2015 12:18 am | |
| Ne calmam ? Nu este absolut nici o replica la misto in ceea ce a postat kerpeten. I-a apreciat poza lui corvin si cea a lui simply, si a anuntat ca nu participa la un anumit concurs. Si cu asta basta, de ce facem iar tam-tam ? Va rog, nu va mai repeziti in afirmatii, care mai de care mai deplasate. |
|
| |
lapsanszkitamas V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1218 Varsta : 29 Localizare : Orasul trandafirilor Reputatie : 5791 Data de inscriere : 21/07/2012
| Subiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " Mar Iun 30, 2015 1:29 am | |
| - Dutzu a scris:
- In sfarsit il vad si eu pe lapsanszkitamas la sanctiuni.
Hai sa sarbatorim, deschid eu sampania ? In sfarsit avem ceva in comun : ne bucuram ca am primit prima sanctiune ! Tu te bucuri ca ai motivele tale, eu ma bucur ca in aproape 3 ani de activitate asta e primul avertisment. Inseamna ca, in ochii mozilor / adminilor, m-am comportat OK, n-a fost nevoie de interventii. Altii au adunat mai multe avertismente si banari decat numarrul locomotivelor DELM Tg. Mures. #parteaplinaapaharului No, putem sa terminam cu off-topicul ? |
|
| |
92Dragos Moderator si Fotograful anului
Numarul mesajelor : 2942 Localizare : Targu Mures / Gheorgheni Reputatie : 8371 Data de inscriere : 24/05/2010
| Subiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " Mar Iun 30, 2015 7:58 am | |
| Nimeni nu este interestat de certurile voastre. Mergeti pe privat si continuati acolo.
P.S Doar eu ma aflu in functie de moderator pe acest forum de sunt bombardiat cu plangeri personale in concediu? |
|
| |
Katalyn
Numarul mesajelor : 7376 Varsta : 34 Localizare : Rugby, UK. Reputatie : 11193 Data de inscriere : 09/10/2014
| Subiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " Mar Iun 30, 2015 8:15 am | |
| Am trimis mesaj privat la toti moderatori si aproape toti admini cum o fac multi pe aici care provoaca la limita regulamentului apoi cand simt miros de sanctiune se dau imediat la o parte Asta implica functia de moderator sa urmaresti ce se intampla pe forum sa aplanezi conflictele, sa asculti ce spun membri, sa muti, sa deschizi topice noi, avertismente, sanctiuni nu doar sa stergi mesaje. Cine nu are timp, nu vreau sau nu are chef poate alege VIP si lasa locul altora care chiar vor binele acestui forum, nu doar asa sa ne mandrim ca suntem mai colarati decat ceilalti. Cel mai bun exemplu este Desiro256 un baiat destept la locul lui cu poze de o calitate exceptionala si care isi vede de treaba lui la fel ca multi alti dar avem si cativa care sunt aici doar pentru a strica armonia acestui forum si al duce cat mai mult spre mocirla provocand si gasind tot felul de vinovati. Cat despre dl Tamas i-am spus in privat cum stau lucrurile poate isi revine iar la faza cu 3 ani fara suspendare chiar e haioasa. Nu trebuia sa zica ca el e un exemplu cand a fost implicat mai mereu in certuri si scandaluri si de fiecare data a scapat basma curata ca a stiut cand sa iasa din joc lasandu-i pe alti sa faca spectacol dupa caz primindu-si sanctiunile dar ulciorul nu merge de multe ori la apa si daca aveti vreunul dubi in privinta asta nu trebuie decat sa va uitati in urma sa vedeti adevarul mai ales in cele 6 luni cat eu nu am fost pe forum iar el si alti scandalagi au continuat cu circul pe aici. @92Dragos diseara cand ajung acasa iti trimit poza cu cutia de mesaje expediate sa vezi ca si ceilalti admini si moderatori au primit mp. O zi buna va doresc. |
|
| |
Spartan1948 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2108 Varsta : 32 Localizare : Cluj-Napoca Reputatie : 6907 Data de inscriere : 15/03/2012
| Subiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " Mar Iun 30, 2015 1:40 pm | |
| Cine Dumnezo' tot ii da apreciere lui corvin (intrebare retorica, stie tot forumul cine este autoarea) la fiecare poza postata la "recunoaste autorul" ?
Nu ca m-ar deranja, insa parca acele aprecieri ar trebui date persoanelor care aduc o informatie noua, interesanta...etc, nu ca posteaza o poza la un concurs. |
|
| |
Katalyn
| Subiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " Mar Iun 30, 2015 2:55 pm | |
| O, lasa ca si la mine sunt 4-5 membri care au inceput sa ma umple de minusuri, din partea mea sa dea la toate postarile mele ca nu ma deranjeaza cu nimic. Cum am mai spus nu ai nimic de castigat decat cateva like-uri sau comm pe facebook si stelute pe flickr sau aici minusuri la grupa mare. Daca asta ii face fericiti eu ii invit sa imi dea la toate postarile la un moment dat se vor plictisi si vor renunta. |
|
| |
ALEXCFR
Numarul mesajelor : 2205 Varsta : 29 Localizare : Rm.Sarat-Brasov Reputatie : 6758 Data de inscriere : 05/03/2013
| Subiect: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " Mar Iun 30, 2015 6:54 pm | |
| La poza 648 va rog sa puneti nota 10 langa autorul pe care l-am spus eu. |
|
| |
Teodor
Numarul mesajelor : 3305 Reputatie : 8442 Data de inscriere : 18/04/2011
| Subiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " Mar Iun 30, 2015 8:19 pm | |
| - ALEXCFR a scris:
- La poza 648 va rog sa puneti nota 10 langa autorul pe care l-am spus eu.
Rezolvat. |
|
| |
ALEXCFR
Numarul mesajelor : 2205 Varsta : 29 Localizare : Rm.Sarat-Brasov Reputatie : 6758 Data de inscriere : 05/03/2013
| Subiect: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " Mar Iun 30, 2015 8:39 pm | |
| La poza 647 va rog frumos sa imi schimbati autorul din liviulav33 in Alex Avram. |
|
| |
Teodor
Numarul mesajelor : 3305 Reputatie : 8442 Data de inscriere : 18/04/2011
| Subiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " Mar Iun 30, 2015 8:57 pm | |
| - ALEXCFR a scris:
- La poza 647 va rog frumos sa imi schimbati autorul din liviulav33 in Alex Avram.
Rezolvat. |
|
| |
Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22393 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " Mier Iul 01, 2015 2:32 am | |
| - Spartan1948 a scris:
Nu ca m-ar deranja, insa parca acele aprecieri ar trebui date persoanelor care aduc o informatie noua, interesanta...etc, nu ca posteaza o poza la un concurs. + si - se da pe prietenie, am observat asta, si eu primesc - de la persoane care nu ma inghit(se stiu ele care sunt, nu dau nume) sau ofera + lui .... ca e prieten cu el sa ii creasca aprecierea. |
|
| |
mureseanu_976 Moderator
Numarul mesajelor : 2215 Localizare : I eh, no, nooo, no es possible Reputatie : 8092 Data de inscriere : 07/02/2009
| Subiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " Mier Iul 01, 2015 7:04 am | |
| Cine nu doreste sa participe, sa NU participe.
In cazul lui kerpeten ali (Katalyn), era cel mai simplu si discret posibil sa nu anunti public neparticiparea. Sunt multe persoane neinteresate de 70% din topic-urile destinate publicului (doar 30% prezentand interes), asa ca incearca sa ignori sectiunea concursului "Recunoaste autorul" si sa te concentrezi pe alte sectiuni care te atrag si te motiveaza sa postezi materiale foto-video.
Partea cu +/- ar trebui discutata in topic-uri adecvate.
Mentin acest topic blocat 1 zi, pentru ca trebuie. |
|
| |
ALEXCFR
| Subiect: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " Sam Iul 04, 2015 8:46 pm | |
| la poza 659 va rog frumos sa puneti langa autor nota 10 |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " | |
| |
|
| |
| Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " | |
|