Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "

In jos 
+32
Katalyn
Adrian78
M.I.C.I.
electrica912
DanyCfrPascani
Sabik
Dutzu
kristi kkk
Vitosa
membru dezactivat ,
liviulav33
Cont.dezactivat
Kogayon
NicuS
ALEXCFR
Bobby_TM
COSTACHE MIHAIL
AndiCFR
19jimmy84
Simply18
Spartan1948
allred
Adirmvl
AlexD
Vlad
Andrey_tm
cortexedge
Teodor
lapsanszkitamas
c o r v i n
Alex Avram
DUAL
36 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 18 ... 32, 33, 34  Urmatorul
AutorMesaj
c o r v i n
V.I.P Member
V.I.P Member
c o r v i n

Numarul mesajelor : 3759
Varsta : 48
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 8510
Data de inscriere : 16/10/2013

Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 33 Empty
MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 33 Icon_minitimeLun Iun 29, 2015 11:29 pm

Da, sunt prof de Religie, tată a cinci copii..., dar nu sunt de acord că îmi plac scandalurile! ...Dacă m-am aflat în mijlocul lor la un moment dat, s-a întâmplat doar ptr. că am fost provocat şi nici un om normal nu poate să rămână indiferent când este târât prin noroi!... În plus, cred că am demonstrat că pot fi de înţeles şi că pot lăsa de la mine în interesul forumului şi nu numai, dovadă la asta stând faptul că sunt bune relaţii de colegialitate cu cei cu care la un moment dat eram în vii dispute!Neutral
Sus In jos
Katalyn

Katalyn

Numarul mesajelor : 7376
Varsta : 34
Localizare : Rugby, UK.
Reputatie : 11193
Data de inscriere : 09/10/2014

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 33 Icon_minitimeLun Iun 29, 2015 11:49 pm

La postarea mea se putea intelege si faptul ca am jucat la cacealma, dar asa e cand unora mai mici de 19 ani le dau dintii in fata unora mai mari pe motivul ca distanta intre 2 orase e mare, motiv pentru care hai sa ne facem de cap in lumea virtuala ca nu patim nimic.

Eu inchei aici, vezi ca ti-am trimis PM, citeste-l cu atentie si sa auzim de bine, sa lasam pe altii sa deschida noi scandaluri ca eu unul nu am timp, nu vreau si nu m-am intors pentru scandaluri, in ciuda bucuriei unora care ma vor exclus de pe forum.

De bine, de rau, pun o poza, o informatie nu postez in 26 martie si apoi in 25 iunie la comanda prietenilor ca sa gasim motiv de excludere a unora care contribuie cu ceva la acest forum.

Te astept pe privat.
Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

Numarul mesajelor : 7874
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 13276
Data de inscriere : 05/01/2011

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 33 Icon_minitimeMar Iun 30, 2015 12:18 am

Ne calmam ? Nu este absolut nici o replica la misto in ceea ce a postat kerpeten. I-a apreciat poza lui corvin si cea a lui simply, si a anuntat ca nu participa la un anumit concurs. Si cu asta basta, de ce facem iar tam-tam ?
Va rog, nu va mai repeziti in afirmatii, care mai de care mai deplasate. silent
Sus In jos
lapsanszkitamas
V.I.P Member
V.I.P Member
lapsanszkitamas

Numarul mesajelor : 1218
Varsta : 29
Localizare : Orasul trandafirilor
Reputatie : 5791
Data de inscriere : 21/07/2012

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 33 Icon_minitimeMar Iun 30, 2015 1:29 am

Dutzu a scris:
Basketball  In sfarsit il vad si eu pe lapsanszkitamas la sanctiuni. lol!

Hai sa sarbatorim, deschid eu sampania ? abere In sfarsit avem ceva in comun : ne bucuram ca am primit prima sanctiune ! Tu te bucuri ca ai motivele tale, eu ma bucur ca in aproape 3 ani de activitate asta e primul avertisment. Inseamna ca, in ochii mozilor / adminilor, m-am comportat OK, n-a fost nevoie de interventii. Altii au adunat mai multe avertismente si banari decat numarrul locomotivelor DELM Tg. Mures. Laughing #parteaplinaapaharului

No, putem sa terminam cu off-topicul ?
Sus In jos
92Dragos
Moderator si Fotograful anului
Moderator si Fotograful anului
92Dragos

Numarul mesajelor : 2942
Localizare : Targu Mures / Gheorgheni
Reputatie : 8371
Data de inscriere : 24/05/2010

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 33 Icon_minitimeMar Iun 30, 2015 7:58 am

Nimeni nu este interestat de certurile voastre. Mergeti pe privat si continuati acolo.

P.S Doar eu ma aflu in functie de moderator pe acest forum de sunt bombardiat cu plangeri personale in concediu?

Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 33 Cats10

IRN 1946 Sighetul Marmatiei - Mangalia

Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 33 Cats_zpsc4hgwatz

Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 33 Cats11
Sus In jos
Katalyn

Katalyn

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 33 Icon_minitimeMar Iun 30, 2015 8:15 am

Am trimis mesaj privat la toti moderatori si aproape toti admini cum o fac multi pe aici care provoaca la limita regulamentului apoi cand simt miros de sanctiune se dau imediat la o parte Wink Asta implica functia de moderator sa urmaresti ce se intampla pe forum sa aplanezi conflictele, sa asculti ce spun membri, sa muti, sa deschizi topice noi, avertismente, sanctiuni nu doar sa stergi mesaje. Cine nu are timp, nu vreau sau nu are chef poate alege VIP si lasa locul altora care chiar vor binele acestui forum, nu doar asa sa ne mandrim ca suntem mai colarati decat ceilalti.

Cel mai bun exemplu este Desiro256 un baiat destept la locul lui cu poze de o calitate exceptionala si care isi vede de treaba lui la fel ca multi alti dar avem si cativa care sunt aici doar pentru a strica armonia acestui forum si al duce cat mai mult spre mocirla provocand si gasind tot felul de vinovati.

Cat despre dl Tamas i-am spus in privat cum stau lucrurile poate isi revine iar la faza cu 3 ani fara suspendare chiar e haioasa. Nu trebuia sa zica ca el e un exemplu cand a fost implicat mai mereu in certuri si scandaluri si de fiecare data a scapat basma curata ca a stiut cand sa iasa din joc lasandu-i pe alti sa faca spectacol dupa caz primindu-si sanctiunile dar ulciorul nu merge de multe ori la apa si daca aveti vreunul dubi in privinta asta nu trebuie decat sa va uitati in urma sa vedeti adevarul mai ales in cele 6 luni cat eu nu am fost pe forum iar el si alti scandalagi au continuat cu circul pe aici.

@92Dragos diseara cand ajung acasa iti trimit poza cu cutia de mesaje expediate sa vezi ca si ceilalti admini si moderatori au primit mp.

O zi buna va doresc.
Sus In jos
Spartan1948
V.I.P Member
V.I.P Member
Spartan1948

Numarul mesajelor : 2108
Varsta : 32
Localizare : Cluj-Napoca
Reputatie : 6907
Data de inscriere : 15/03/2012

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 33 Icon_minitimeMar Iun 30, 2015 1:40 pm

Cine Dumnezo' tot ii da apreciere lui corvin (intrebare retorica, stie tot forumul cine este autoarea) la fiecare poza postata la "recunoaste autorul" ?

Nu ca m-ar deranja, insa parca acele aprecieri ar trebui date persoanelor care aduc o informatie noua, interesanta...etc, nu ca posteaza o poza la un concurs.
Sus In jos
Katalyn

Katalyn

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 33 Icon_minitimeMar Iun 30, 2015 2:55 pm

O, lasa ca si la mine sunt 4-5 membri care au inceput sa ma umple de minusuri, din partea mea sa dea la toate postarile mele ca nu ma deranjeaza cu nimic. Cum am mai spus nu ai nimic de castigat decat cateva like-uri sau comm pe facebook si stelute pe flickr sau aici minusuri la grupa mare. Daca asta ii face fericiti eu ii invit sa imi dea la toate postarile la un moment dat se vor plictisi si vor renunta.
Sus In jos
ALEXCFR

ALEXCFR

Numarul mesajelor : 2205
Localizare : Rm.Sarat-Brasov
Reputatie : 6758
Data de inscriere : 05/03/2013

MesajSubiect: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 33 Icon_minitimeMar Iun 30, 2015 6:54 pm

La poza 648 va rog sa puneti nota 10 langa autorul pe care l-am spus eu.
Sus In jos
Teodor

Numarul mesajelor : 3305
Reputatie : 8442
Data de inscriere : 18/04/2011

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 33 Icon_minitimeMar Iun 30, 2015 8:19 pm

ALEXCFR a scris:
La poza 648 va rog sa puneti nota 10 langa autorul pe care l-am spus eu.

Rezolvat.
Sus In jos
ALEXCFR

ALEXCFR

MesajSubiect: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 33 Icon_minitimeMar Iun 30, 2015 8:39 pm

La poza 647 va rog frumos sa imi schimbati autorul din liviulav33 in Alex Avram.
Sus In jos
Teodor

Numarul mesajelor : 3305
Reputatie : 8442
Data de inscriere : 18/04/2011

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 33 Icon_minitimeMar Iun 30, 2015 8:57 pm

ALEXCFR a scris:
La poza 647 va rog frumos sa imi schimbati autorul din liviulav33 in Alex Avram.

Rezolvat.
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22393
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 33 Icon_minitimeMier Iul 01, 2015 2:32 am

Spartan1948 a scris:

Nu ca m-ar deranja, insa parca acele aprecieri ar trebui date persoanelor care aduc o informatie noua, interesanta...etc, nu ca posteaza o poza la un concurs.

+ si - se da pe prietenie, am observat asta, si eu primesc - de la persoane care nu ma inghit(se stiu ele care sunt, nu dau nume) sau ofera + lui .... ca e prieten cu el sa ii creasca aprecierea. Wink

595423Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 33 Bdeem_8496_aDiscutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 33 Bdeem_8496_aDiscutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 33 Bdeem_8496_a
Sus In jos
mureseanu_976
Moderator
Moderator
mureseanu_976

Numarul mesajelor : 2215
Localizare : I eh, no, nooo, no es possible
Reputatie : 8092
Data de inscriere : 07/02/2009

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 33 Icon_minitimeMier Iul 01, 2015 7:04 am

Cine nu doreste sa participe, sa NU participe.

In cazul lui kerpeten ali (Katalyn), era cel mai simplu si discret posibil sa nu anunti public neparticiparea. Sunt multe persoane neinteresate de 70% din topic-urile destinate publicului (doar 30% prezentand interes), asa ca incearca sa ignori sectiunea concursului "Recunoaste autorul" si sa te concentrezi pe alte sectiuni care te atrag si te motiveaza sa postezi materiale foto-video.

Partea cu +/- ar trebui discutata in topic-uri adecvate.

Mentin acest topic blocat 1 zi, pentru ca trebuie.
Sus In jos
ALEXCFR

ALEXCFR

MesajSubiect: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 33 Icon_minitimeSam Iul 04, 2015 8:46 pm

la poza 659 va rog frumos sa puneti langa autor nota 10
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "   Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " - Pagina 33 Icon_minitime

Sus In jos

Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "
Sus 
Pagina 33 din 34Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 18 ... 32, 33, 34  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Vot Recunoaste autorul + Autor Anonim [Vot Multiplu,Atentie!]
» Discutii privind magistralele reabilitate
» Discutii privind concursul "CUPA TRENULETZ"
» Discutii privind concursul "Fotografia Lunii"
» Discutii privind Campionatul Mondial , Brazilia 2014

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum