|
| Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " | |
|
+32Katalyn Adrian78 M.I.C.I. electrica912 DanyCfrPascani Sabik Dutzu kristi kkk Vitosa membru dezactivat , liviulav33 Cont.dezactivat Kogayon NicuS ALEXCFR Bobby_TM COSTACHE MIHAIL AndiCFR 19jimmy84 Simply18 Spartan1948 allred Adirmvl AlexD Vlad Andrey_tm cortexedge Teodor lapsanszkitamas c o r v i n Alex Avram DUAL 36 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
c o r v i n V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3759 Varsta : 48 Localizare : Hunedoara Reputatie : 8511 Data de inscriere : 16/10/2013
| Subiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " Vin 25 Iul 2014, 14:08 | |
| Sunt perfect ,,convins,, că 10 voia să îmi ...dea! Dar, nu știu dacă ...notă! |
| | | Spartan1948 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2108 Varsta : 32 Localizare : Cluj-Napoca Reputatie : 6908 Data de inscriere : 15/03/2012
| Subiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " Vin 25 Iul 2014, 19:35 | |
| Nu, nu. Nota era cu minus ( - ). Apreciez totusi ironiile voastre. Drept este si ca poza te indeamna la asa ceva . In alta ordine de idei, mie altceva mi se pare foarte interesant..., nu stiu daca exista vreo poza de-a lui apogeo si sa nu fi fost "ghicita" de deea, si viceversa ). A' naibii coincidenta ! |
| | | Kogayon
Numarul mesajelor : 716 Reputatie : 4834 Data de inscriere : 04/11/2013
| Subiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " Vin 25 Iul 2014, 20:18 | |
| - Spartan1948 a scris:
- Nu, nu. Nota era cu minus ( - ). Apreciez totusi ironiile voastre. Drept este si ca poza te indeamna la asa ceva .
In alta ordine de idei, mie altceva mi se pare foarte interesant..., nu stiu daca exista vreo poza de-a lui apogeo si sa nu fi fost "ghicita" de deea, si viceversa ). A' naibii coincidenta ! Bravo! Esti genial! Asta mai lipsea... ca sa fie lista completa! In cazul in care nu stiai, Apogeo a incheiat editia trecuta pe locul II in clasamentul autorilor. A castigat 3 puncte pentru multe fotografii neghicite. Plus ca in editia aceasta, inclusiv la poza despre care vorbesti eu l-am numit pe Dutzu... Deci afirmatia ta e lipsita de argumente! Daca evolutia lui apogeo in acest concurs, ar fi fost una mediocra... as fi inteles remarca ta. Dar uiti un lucru extrem de important, si anume faptul ca a castigat deja doua editii, la diferenta mare, ghicind foarte multe poze, ale altor participanti. Iti recomand sa te uiti cu atentie peste editiile anterioare sa-ti analizezi mai bine cuvintele! Chiar daca ar exista coincidenta despre care vorbesti... nu vad nimic deplasat, avand in vedere faptul ca amandoi suntem din Hunedoara. Spre exemplu, atunci cand eu trimit la concurs o poza din Simeria... se poate ca apogeo sa intuiasca faptul ca eu as putea fi autoarea, si viceversa! E o chestiune de logica! Inca ceva, in editia asta, la Fotografia 409... apogeo a luat 3 puncte... pentru ca a ghicit autorul. Stii cine era autorul? Iti spun eu! Spartan1948... http://www.forumtrenuri.com/t3912p10-fotografia-nr-409 Daca a fost singurul care a ghicit o fotografie dintr-o zona necunoscuta lui... de ce ar fi atat de ciudat sa recunoasca o fotografie facuta in Simeria? Parerea mea e ca pe unii, ii roade atat de tare invidia... incat trebuie sa gaseasca in mod constant... motive si acuze la adresa celor care le sunt cu mult superiori! Esti liberi sa insinuezi in continuare ce vrei... dar sa stii ca asta nu o sa te faca mai bun! |
| | | Spartan1948 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2108 Varsta : 32 Localizare : Cluj-Napoca Reputatie : 6908 Data de inscriere : 15/03/2012
| Subiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " Vin 25 Iul 2014, 20:57 | |
| Bla bla bla. Aaaadica, da da da, si faptul ca tu mereu ii dai 5p lui apogeo la "fotografia lunii X" indiferent de calitatea (care uneori e jalnica) fotografiei este tot o chestinue de logica, nu ? ). |
| | | Kogayon
| Subiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " Vin 25 Iul 2014, 21:19 | |
| - Spartan1948 a scris:
- Bla bla bla. Aaaadica, da da da, si faptul ca tu mereu ii dai 5p lui apogeo la "fotografia lunii X" indiferent de calitatea (care uneori e jalnica) fotografiei este tot o chestinue de logica, nu ? ).
Daca spui tu ca uneori e jalnica, e parerea ta! Nu e obligatoriu ca eu sa fiu de acord cu tine! In legatura cu subiectul ăsta (fotografia lunii), ti-am mai explicat care au fost motivele mele, desi nu eram obligata sa o fac. Pana la urma... nu inteleg... care e problema ta? Nu poti sa dormi noaptea din cauza mea si a lui apogeo? Scuza-ma ca te intreb asa direct... Dar chiar nu vad de ce nu iti vezi de pasiunea ta pentru trenuri! Tu, de fapt, ai o pasiune pentru mine si pentru apogeo? Daca imi spui ca da, atunci promit ca te inteleg! |
| | | lapsanszkitamas V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1218 Varsta : 29 Localizare : Orasul trandafirilor Reputatie : 5792 Data de inscriere : 21/07/2012
| | | | Spartan1948 V.I.P Member
| Subiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " Sam 26 Iul 2014, 12:59 | |
| - Mythodea a scris:
- Spartan1948 a scris:
- Bla bla bla. Aaaadica, da da da, si faptul ca tu mereu ii dai 5p lui apogeo la "fotografia lunii X" indiferent de calitatea (care uneori e jalnica) fotografiei este tot o chestinue de logica, nu ? ).
Daca spui tu ca uneori e jalnica, e parerea ta! Nu e obligatoriu ca eu sa fiu de acord cu tine! In legatura cu subiectul ăsta (fotografia lunii), ti-am mai explicat care au fost motivele mele, desi nu eram obligata sa o fac.
Pana la urma... nu inteleg... care e problema ta? Nu poti sa dormi noaptea din cauza mea si a lui apogeo? Scuza-ma ca te intreb asa direct... Dar chiar nu vad de ce nu iti vezi de pasiunea ta pentru trenuri! Tu, de fapt, ai o pasiune pentru mine si pentru apogeo? Daca imi spui ca da, atunci promit ca te inteleg! Hai las-o balta cu textele astea poetice ). Tot o dai pe asta cu "motivele tale"...deja m-am plictisit. Tu chiar nu intelegi sensul cuvantului "obiectivitate" ? Normal ca nu esti de acord cu mine, doar ce era sa spui acuma? "Da spartane, ai dreptate, am fost subiectiva si il "sarut" pe apogeo pe unde il prind ca este de la mine din zona" . Ma intrebi pe mine de pasiunea MEA pentru trenuri.... . Dar tu cum ti-o dovedesti? Fiind arhisubiectiva mereu ? Chiar asa draga conducere, deea de ce nu este VIP ? |
| | | Kogayon
| Subiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " Sam 26 Iul 2014, 13:40 | |
| - Spartan1948 a scris:
Hai las-o balta cu textele astea poetice ). Tot o dai pe asta cu "motivele tale"...deja m-am plictisit. Tu chiar nu intelegi sensul cuvantului "obiectivitate" ? Normal ca nu esti de acord cu mine, doar ce era sa spui acuma? "Da spartane, ai dreptate, am fost subiectiva si il "sarut" pe apogeo pe unde il prind ca este de la mine din zona" . Ma intrebi pe mine de pasiunea MEA pentru trenuri.... . Dar tu cum ti-o dovedesti? Fiind arhisubiectiva mereu ?
Chiar asa draga conducere, deea de ce nu este VIP ? Nu stiu ce texte poetice visezi tu... Ma bucur ca te-ai plictisit, poate asa te hotarasti sa incetezi cu atacurile! De când cuvantul obiectivitate e sinonim cu unanimitate? Nu intelegi ca sunt libera sa votez cum vreau? Mai scuteste-ma cu subiectul asta! Nu am de ce sa iti dau tie explicatii! Nu ma intereseaza parerea ta! Imi reprosezi mie ca sunt subiectiva... Tu esti "foarte" obiectiv, asa-i? Mda.. am observat! Nu e problema ta... cum imi dovedesc eu pasiunea pentru trenuri... Dar crede-ma ca nu o fac...prin atacuri nejustificate la adresa altor useri. Asa cum fac altii! Cat timp, eu sau apogeo nu ne amestecam in problemele tale.. normal ar fi sa faci acelasi lucru si sa iti vezi de treaba ta! Dar incep sa cred ca ai o obsesie... Esti liber sa comentezi in continuare ce doresti... Dar sa nu te astepti sa ti se mai raspunda... Nu cred ca merita efortul. |
| | | Simply18 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1085 Varsta : 30 Localizare : Bacau Reputatie : 5677 Data de inscriere : 25/06/2012
| Subiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " Vin 01 Aug 2014, 11:27 | |
| Ce fain! Va certati aiurea pe un subiect de tot ra****l , pe bune daca nu. Sparrane nu te mai chinui degeaba , pe cine vrei tu sa convingi ca-s ''subiectivi??? ... eu sincer , nici nu m-as chinui sa vorbesc '' in gol '' . Lasand gluma , chiar asa cum de 'mythodeea' nu e v VIP inca?? |
| | | c o r v i n V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3759 Varsta : 48 Localizare : Hunedoara Reputatie : 8511 Data de inscriere : 16/10/2013
| Subiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " Vin 01 Aug 2014, 19:48 | |
| ...când vă plictisiți, mai dați pe la ,,discuții,, (nu contează de care!)!?... Felicitări, măcar pe aici aveți ceva mai mult spor! p.s. Vă lipsește mare parte din obraz cât timp scrieți numele unui user cu literă mică, în condițiile în care, el, numele, e cu literă mare! Și vă mai puneți și în postura de mari adepți ai scrierii corecte a limbii române! |
| | | Kogayon
| Subiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " Vin 01 Aug 2014, 19:49 | |
| - Simply18 a scris:
- Ce fain! Va certati aiurea pe un subiect de tot ra****l , pe bune daca nu. Sparrane nu te mai chinui degeaba , pe cine vrei tu sa convingi ca-s ''subiectivi??? ... eu sincer , nici nu m-as chinui sa vorbesc '' in gol '' . Lasand gluma , chiar asa cum de 'mythodeea' nu e v VIP inca??
Dacă nu vrei "să vorbești in gol", precum spui.... de ce deschizi un subiect încheiat acum câteva zile? Te plictisești tare? Lasă ironiile deoparte... că nu impresionezi pe nimeni! Observ că tu și Spartan îmi purtați de grijă... Când o să am nevoie de sprijinul vostru pentru a deveni VIP, o să vă anunț. Până atunci, puteți sta liniștiți...! Nu am nevoie de publicitate... |
Numarul mesajelor : 1085 Varsta : 30 Localizare : Bacau Reputatie : 5677 Data de inscriere : 25/06/2012
| Subiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " Vin 01 Aug 2014, 21:46 | |
| - apogeo76 a scris:
- ...când vă plictisiți, mai dați pe la ,,discuții,, (nu contează de care!)!?... Felicitări, măcar pe aici aveți ceva mai mult spor!
p.s. Vă lipsește mare parte din obraz cât timp scrieți numele unui user cu literă mică, în condițiile în care, el, numele, e cu literă mare! Și vă mai puneți și în postura de mari adepți ai scrierii corecte a limbii române! Ala nu e un nume ... este un username . Nu e regula ca un user sa fie scris cu litera mare(chiar daca acel user e scris cu litera mare) , ci numele adevarat al acelui user . Eu am invatat prin clasa a 3-a ca numai numele unei Tari , unui oras , numele (mic sau mare) + formulele de politete se scriu cu litera mare , tu daca ai invatat altfel ... e fix problema ta . P.S. se scrie cu litere mari , asta asa ... pentru informatia ta. Si : P.S. : Voi va luati apararea unu altuia incontinuu , ce ati patit? Va credeti "datori" unu-altuia , ca unu sau altu a luat apararea celuilalt? :roll: . |
| | | Kogayon
| Subiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " Vin 01 Aug 2014, 22:16 | |
| Sigur... Si aici tot despre username vorbim, nu? - Spartan1948 a scris:
- In alta ordine de idei, mie altceva mi se pare foarte interesant..., nu stiu daca exista vreo poza de-a lui apogeo si sa nu fi fost "ghicita" de deea, si viceversa ). A' naibii coincidenta !
Oricum nu mai conteaza! Sunteti liberi sa scrieti cum vreti... sau cum... puteti. - Simply18 a scris:
- Voi va luati apararea unu altuia incontinuu , ce ati patit? Va credeti "datori" unu-altuia , ca unu sau altu a luat apararea celuilalt?
Nu ti se pare ca esti prea curios?! Totusi, ca sa te lamuresc, retine ca nu ar fi necesar sa "ne luam apararea" unul, celuilalt, daca tu, de exemplu, ti-ai vedea de treaba ta! Eu am intervenit in discutiile legate de apogeo, asa cum as fi facut-o pentru oricine altcineva... daca as fi vazut ca este atacat sistematic... pentru ca ma calca pe nervi... nedreptatea si lipsa de respect (mai ales ca vorbim despre o persoana care are de doua ori varsta ta). Ar trebui sa te intrebi pe tine... de ce simti nevoia sa comentezi si nu sa ne intrebi pe noi de ce reactionam la comentariile tale... Spre exemplu, in discutia anterioara... eu i-am raspuns lui Spartan la niste acuzatii... Iar tu te-ai trezit sa comentezi dupa cateva zile pentru ca probabil te plictiseai. Altfel...nu vad rostul interventiei tale! |
| Subiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " Vin 01 Aug 2014, 22:25 | |
| Te cheama "deea" cumva? Nu "deea" a fost anteriorul username , mai apoi schimbat in "mythodeea" ? , orice ar insemna asta...
Vorbesti de nedreptate ... ca tot venii vorba . Nedreptate pentru altii nu a fost si cand Domnu' apogeo76 a fost numit VIP ? Asa ... de pura curiozitate . Mai scuteste-ma si tu si el , in locul vostru ... sau ma rog , al lui in special nici nu as mai spune nimic . Si tu , te poti abtine si tu din a mai "lua" apararea ... Cand ai sa faci tu asta , poate am sa fac si eu la fel , pana atunci ... |
| | | Dutzu V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1597 Varsta : 28 Localizare : Iasi Reputatie : 6029 Data de inscriere : 29/12/2012
| Subiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " Vin 01 Aug 2014, 22:28 | |
| @Mythodeea ( vezi am scris cu litera MARE ) Parca spuneai ca nu te mai obosesti sa ne raspunzi sau acu te obosesti ? Oricum e de inteles ca tu esti avocata lu' Apogeo si Apogeo avocatul tau da-mi place ca tot negati treaba asta mai bine spuneti "da" si gata La fel si la recunoaste tu il ghicesti pe Apogeo si el pe tine |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " | |
| |
| | | | Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul " | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |