Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Ultimul Drum pentru aceste Vagoane

In jos 
+12
Luna
@ndrey
DUAL
IonutCFR2009
Vitosa
Dr2005
mureseanu_976
Nesebar
Adirmvl
DPS
kristi kkk
Adisoft1991s
16 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3
AutorMesaj
kristi kkk
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 1697
Varsta : 45
Localizare : Alexandria
Reputatie : 7658
Data de inscriere : 25/08/2008

Ultimul  Drum pentru aceste Vagoane   - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: Ultimul Drum pentru aceste Vagoane    Ultimul  Drum pentru aceste Vagoane   - Pagina 3 Icon_minitimeSam 07 Dec 2013, 23:48

Pai daca ditamai nodul feroviar nu mai are revizie de vagoane+statie de domiciliu ce sa faca si CFR-ul cu atatea linii? Sa le scoata? Bine ca a ramas la Teius iar noduri mult mai importante nu mai au statie de domiciliu pt. vagoane de calatori! Cred ca au mai ramas statii de domiciliu sa numeri pe deget: Grivita, Basarab, Brasov, Cluj, Iasi, Suceava, Galati, Constanta, Craiova, Timisoara, Satu Mare, Teius, Oradea?, Tirgu Jiu?, Sibiu?. Enumerati voi daca mai stiti! Aaa, uitasem Oravita, da' acolo e caz special!
Sus In jos
Spartan1948
V.I.P Member
V.I.P Member
Spartan1948

Numarul mesajelor : 2108
Varsta : 32
Localizare : Cluj-Napoca
Reputatie : 6911
Data de inscriere : 15/03/2012

MesajSubiect: Re: Ultimul Drum pentru aceste Vagoane    Ultimul  Drum pentru aceste Vagoane   - Pagina 3 Icon_minitimeDum 08 Dec 2013, 00:00

Pune si Aradul in lista aia Very Happy.
Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

Numarul mesajelor : 7874
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 13280
Data de inscriere : 05/01/2011

MesajSubiect: Re: Ultimul Drum pentru aceste Vagoane    Ultimul  Drum pentru aceste Vagoane   - Pagina 3 Icon_minitimeDum 08 Dec 2013, 00:04

Simeria,Lugoj,Rosiori,Bacau,Pascani(era,nu sunt singur ca mai sunt vagoane in circulatie)
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20634
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25578
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Ultimul Drum pentru aceste Vagoane    Ultimul  Drum pentru aceste Vagoane   - Pagina 3 Icon_minitimeDum 08 Dec 2013, 00:15

Ploieştiul nu mai are vagoane... că nu mai are nevoie, oricum vagoanele lor mergeau doar pe neinteroperabile. Acum au mai rămas câteva TE şi 20-54/55 pentru Urziceni.

kristi kkk
V.I.P Member
V.I.P Member

MesajSubiect: Re: Ultimul Drum pentru aceste Vagoane    Ultimul  Drum pentru aceste Vagoane   - Pagina 3 Icon_minitimeDum 08 Dec 2013, 00:16

Mai are Arad vagoane? Nu de alta da' o gramada de 20-54/55 ce fac personalele Craiova-Rosiori-Alexandria au stearsa statia de domiciliu Arad si trecute Craiova sau Timisoara peste! Ce ai enumerat tu, Dual, nu mai exista!
Sus In jos
Spartan1948
V.I.P Member
V.I.P Member
Spartan1948

MesajSubiect: Re: Ultimul Drum pentru aceste Vagoane    Ultimul  Drum pentru aceste Vagoane   - Pagina 3 Icon_minitimeDum 08 Dec 2013, 00:25

Pai...din cate stiu eu,trenurile Regio care fac Oradea-Timisoara ( parca era un tren format dintr-un Desiro,dar nu stiu daca mai exista) sunt compuse de regula din 20-54/55-uri cu domiciliul in Arad.
Sus In jos
Andrey_tm
Moderator si Regizorul anului
Moderator si Regizorul anului
Andrey_tm

Numarul mesajelor : 5864
Reputatie : 11659
Data de inscriere : 08/09/2011

MesajSubiect: Re: Ultimul Drum pentru aceste Vagoane    Ultimul  Drum pentru aceste Vagoane   - Pagina 3 Icon_minitimeDum 08 Dec 2013, 00:44

Singurul tren Timișoara - Oradea care e făcut cu automotor Desiro este 3113.
Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

Numarul mesajelor : 7874
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 13280
Data de inscriere : 05/01/2011

MesajSubiect: Re: Ultimul Drum pentru aceste Vagoane    Ultimul  Drum pentru aceste Vagoane   - Pagina 3 Icon_minitimeDum 08 Dec 2013, 02:19

Cum doamne iarta-ma sa nu existe ?! Simeria si Lugoj au primit recent vagoane de la Timisoara .. Simeria are 20-54/55 068 075/076 .. Recent le-a primit!Simeria are remiza .Rosioruu iti spun eu ca are 2 bucati 19-57 ca am fost acum saptamani Rosiori-Craiova cu un regio facut de ei..Bacaul si Pascaniul nu stiu ce mai au.. Poate ne ajuta colegii din zona , cu ce mai misca pe acolo...
Vagoanele Simeriei fac zilnic Arad-Simeria,iar cele de Lugoj Timisoara-Simeria.
Sus In jos
Spartan1948
V.I.P Member
V.I.P Member
Spartan1948

MesajSubiect: Re: Ultimul Drum pentru aceste Vagoane    Ultimul  Drum pentru aceste Vagoane   - Pagina 3 Icon_minitimeDum 08 Dec 2013, 11:13

Nu as vrea sa ma insel,dar ultima data cand am fost prin zona Bacaului,am dat o fuga pana in Piatra Neamt,cu o garnitura formata din vagoane de Bacau.
Sus In jos
kristi kkk
V.I.P Member
V.I.P Member

MesajSubiect: Re: Ultimul Drum pentru aceste Vagoane    Ultimul  Drum pentru aceste Vagoane   - Pagina 3 Icon_minitimeDum 08 Dec 2013, 11:45

DUAL a scris:
Cum doamne iarta-ma sa nu existe ?! Simeria si Lugoj au primit recent vagoane de la Timisoara .. Simeria are 20-54/55 068 075/076 .. Recent le-a primit!Simeria are remiza .Rosioruu iti spun eu ca are 2 bucati 19-57 ca am fost acum saptamani Rosiori-Craiova cu un regio facut de ei..Bacaul si Pascaniul nu stiu ce mai au.. Poate ne ajuta colegii din zona , cu ce mai misca pe acolo...
Vagoanele Simeriei fac zilnic Arad-Simeria,iar cele de Lugoj Timisoara-Simeria.
Ma refeream la statia de domiciliu:lol: ! La Rosiori sunt de Craiova, Timisoara, Tg. Jiu si nu sunt numai 19-47, 26/36-16, 20-54/55, 19-54/55, 10-56, acel vagon unicat 20-58, lista e lunga.
Sus In jos
Shinkasen

Shinkasen

Numarul mesajelor : 425
Reputatie : 6128
Data de inscriere : 30/04/2009

MesajSubiect: Re: Ultimul Drum pentru aceste Vagoane    Ultimul  Drum pentru aceste Vagoane   - Pagina 3 Icon_minitimeDum 08 Dec 2013, 12:49

Luna a scris:
Mai bine le inlocuiau geamurile si le puneau pe trenuri de lung parcurs drept clasa a 3 a, evident la un pret mai redus, cu siguranta s-ar gasi calatori.
Din cate stiu clasa a 3-a nu mai e permisa in UE, si Republica Moldova, cand va adera, o sa trebuiasca sa renunte la a 3-a, in anii ce urmeaza.
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Ultimul Drum pentru aceste Vagoane    Ultimul  Drum pentru aceste Vagoane   - Pagina 3 Icon_minitimeDum 08 Dec 2013, 17:45

Vagoanele au ajuns direct in depou in viitorul apropiat dupa ce se va recupera ce se mai poate din ele vor face cunostiinta cu autogenul.

Ultimul  Drum pentru aceste Vagoane   - Pagina 3 PC081818
img

Ultimul  Drum pentru aceste Vagoane   - Pagina 3 PC081833
snagit

Ultimul  Drum pentru aceste Vagoane   - Pagina 3 PC081834
screenshot windows

Ultimul  Drum pentru aceste Vagoane   - Pagina 3 PC081835
photo hosting sites

Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

MesajSubiect: Re: Ultimul Drum pentru aceste Vagoane    Ultimul  Drum pentru aceste Vagoane   - Pagina 3 Icon_minitimeDum 08 Dec 2013, 18:11

Ţinând cont că nici la ultima licitaţie de vândut la fier vechi vagoane nu au fost prea multe oferte... mai mult ca sigur că vor rugini mult şi bine în depou.

Mă întreb de ce nu face CFR Călători un parc mare de vagoane scoase din uz, cu vagoane puse pe serii şi tipuri, de unde să se poată prelua piese la nevoie. S-ar putea amenaja aşa ceva într-un triaj nefolosit, gen Bucureşti Triaj (la cât triază, ne putem lipsi uşor de el), e nevoie doar de voinţă, de un HG pentru trecerea terenului şi instalaţiilor de la CFR S.A. la CFR Călători, de un gard de beton cu sârmă ghimpată şi vreo 10 paznici cu arme cu glonţ.
Vagoanele astea împrăştiate pe unde au mai încăput, prin staţii (Jibou, Cluj, Ploieşti Sud, Oradea, Craiova), prin depouri/remize (Ploieşti, Tecuci, Slobozia, Buc. Basarab, Jibou, Ploieşti) sau prin fundurile reviziilor produc doar pierdere... ocupă loc degeaba, nu mai zic că se fură din ele ca în codru sau, după caz, servesc ca paravan pentru alte furturi (de ex. mulsul locomotivelor la Jibou).

Adirmvl
V.I.P Member
V.I.P Member
Adirmvl

Numarul mesajelor : 8302
Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea
Reputatie : 13107
Data de inscriere : 06/04/2012

MesajSubiect: Re: Ultimul Drum pentru aceste Vagoane    Ultimul  Drum pentru aceste Vagoane   - Pagina 3 Icon_minitimeDum 08 Dec 2013, 18:39

Doctore, de dimotroavele de la Daesti si de la Govora nu se aude nimic? Au uitat de ele?
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

MesajSubiect: Re: Ultimul Drum pentru aceste Vagoane    Ultimul  Drum pentru aceste Vagoane   - Pagina 3 Icon_minitimeDum 08 Dec 2013, 18:42

Nu ştiu pe inventarul cui sunt... e posibil să fie pe la SAAF, poate chiar SNCFR...

Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Ultimul Drum pentru aceste Vagoane    Ultimul  Drum pentru aceste Vagoane   - Pagina 3 Icon_minitime

Sus In jos

Ultimul Drum pentru aceste Vagoane
Sus 
Pagina 3 din 3Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3
 Subiecte similare
-
» 511 : Vereşti - Leorda - Botoşani
» Vagoane pentru incalzire WIT
»  Amintiri din epoca de aur....a cailor ferate
» Electroputere VFU Pascani modernizeaza vagoane pentru Setrag Gabon
» Vagoane seria 29-22 si 29-20 (Dimitrov)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: DIVERSE :: DISCUTII LIBERE-
Mergi direct la: