|
| PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. | |
|
+28Bobses ultras Nesebar cortexedge arianul bogdan srl discoid21 stegaru cristi ar Vlad didi barlo sm-sulzer vrabieionut orestte PaulSb srazvi Ionutz IonutCFR2009 KQQ mariuskl MariusM lovekomotive Hurricane Lde 2100 tudor_vl cristi CFR COSTACHE MIHAIL 32 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
srazvi
Numarul mesajelor : 664 Varsta : 44 Localizare : Arad Reputatie : 6345 Data de inscriere : 20/07/2009
| Subiect: Re: PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. Mier 20 Ian 2010, 00:51 | |
| - COSTACHE MIHAIL a scris:
- Daca nu scotea Remarul Pascani porcaria asta, cu ce ne mai plimbam acum? Caci cele din seria 29-20 au disparut cam demult. Oricum, exteriorul cu exceptia vopselei, a ramas neschimbat. Iar in Bucuresti , din cate stiu, niciodata nu au circulat dimitroave pascanizate. Asa ca porcariile astea sau bataia de joc a Remarului cum le definesti tu, vor impresiona pe bucurestenii care le vor vedea! Si din moment ce au circulat sub forma aceasta cu scaune de plastic aproximativ 15 ani, iar acum sunt destul de rare, nu vad ce este rau daca se numesc vagoane istorice! Oricum, pentru mine au o valoare destul de mare
Da, sa nu uitam ca tocmai astea au falimentat STF-ul: http://www.railpictures.net/viewphoto.php?id=121318&nseq=442 Au fost multe reportaje negative cand au pus in 2005 la un tren turistic vagoane 29-22 de la straini(si prin Moldova ne-au facut de ras "ca mai circula asa ceva primitiv in anul 2006"). Singurul lucru bun e in zonele cu multi tigani unde nu au ce fura, la aia sa le puna vagoane de astea si automotoare clasa 77 |
| | | COSTACHE MIHAIL
Numarul mesajelor : 7990 Reputatie : 15504 Data de inscriere : 06/03/2009
| Subiect: Re: PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. Mier 20 Ian 2010, 02:12 | |
| - srazvi a scris:
- COSTACHE MIHAIL a scris:
- Daca nu scotea Remarul Pascani porcaria asta, cu ce ne mai plimbam acum? Caci cele din seria 29-20 au disparut cam demult. Oricum, exteriorul cu exceptia vopselei, a ramas neschimbat. Iar in Bucuresti , din cate stiu, niciodata nu au circulat dimitroave pascanizate. Asa ca porcariile astea sau bataia de joc a Remarului cum le definesti tu, vor impresiona pe bucurestenii care le vor vedea! Si din moment ce au circulat sub forma aceasta cu scaune de plastic aproximativ 15 ani, iar acum sunt destul de rare, nu vad ce este rau daca se numesc vagoane istorice! Oricum, pentru mine au o valoare destul de mare
Da, sa nu uitam ca tocmai astea au falimentat STF-ul: http://www.railpictures.net/viewphoto.php?id=121318&nseq=442 Au fost multe reportaje negative cand au pus in 2005 la un tren turistic vagoane 29-22 de la straini(si prin Moldova ne-au facut de ras "ca mai circula asa ceva primitiv in anul 2006"). Singurul lucru bun e in zonele cu multi tigani unde nu au ce fura, la aia sa le puna vagoane de astea si automotoare clasa 77 srazwi, daca tot ai specificat sursa,putem posta si fotografia. Pai poate le trimitem o petitie celor de la C.F.R. in care sa le cerem sa introduca dimitroave pascanizate pe sectiile Bucuresti-Oltenita sau Ciulnita-Calarasi, liniile pe care circula cei mai multi tigani, care taie husele de la scaune. Sa vedem ce vor mai taia. Stiu ca ar fi imposibil sa trimitem o astfel de petitie dar asa ar merita acesti indivizi! |
| | | COSTACHE MIHAIL
| Subiect: Re: PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. Sam 23 Ian 2010, 17:02 | |
| La cererea unui numar numeros de membri ai acestui forum, am inaintat conducerii C.F.R. petitia de mai jos: ================= INFO-TRENULETZ: TEL 0763014960 |
| | | COSTACHE MIHAIL
| Subiect: Re: PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. Mar 26 Ian 2010, 19:14 | |
| - COSTACHE MIHAIL a scris:
- O petitie trimisa Serviciului Mersuri de Tren.
Iata si raspunsul acestei petitii. Cei de la Directia Trafic ( Serviciul Mers de Tren ) isi cer scuze pentru faptul ca au omis sa treaca unele garnituri in cartea cu MT, si asa cum le-am cerut, ne specifica garniturile de trenuri personale care se intorc de la Urziceni catre Bucuresti. Problema este alta: Din cele 4 garnituri dus-intors pe relatia Bucuresti-Urziceni, au mai ramas doar 3, o pereche fiind deja anulata. Asadar, iata raspunsul: ---------------------------------------- INFO TRENULETZ: TEL. O763014960.
Ultima editare efectuata de catre COSTACHE MIHAIL in Mier 27 Ian 2010, 15:12, editata de 1 ori |
| | | cristi CFR Administrator
Numarul mesajelor : 3663 Varsta : 35 Localizare : Timişoara Reputatie : 9705 Data de inscriere : 02/11/2008
| Subiect: Re: PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. Mar 26 Ian 2010, 22:03 | |
| - Citat :
- Pentru alte informatii va rugam sa vzitati site-ul www.cfr.ro sectiunea Mersul Trenurilor, care se actualizeaza permanent.
Mai tii minte cand spuneam ca vei primi un raspuns aproape identic cu cel postat de mine ? Pe cand o petitie adresata la directia mers de tren sa publice actualizari in varianta electronica pe site in format xsl sau pdf a oficiosului. Ei le genereaza automat cu programul routes eu trebuie sa le fac manual... _________________ http://tren.transira.ro/Arhiva Trainspo https://www.youtube.com/user/cristiCFR
|
| | | COSTACHE MIHAIL
| Subiect: Re: PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. Vin 29 Ian 2010, 18:38 | |
| La solicitarea multor membri ai acestui forum, am inaintat conducerii CFR o petitie , pentru a afla soarta tronsonului Oradea-Baile Felix-Holod. |
| | | cristi CFR Administrator
Numarul mesajelor : 3663 Varsta : 35 Localizare : Timişoara Reputatie : 9705 Data de inscriere : 02/11/2008
| Subiect: Re: PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. Lun 01 Feb 2010, 02:17 | |
| Incredibil... Au anulat A 1946 si 1947 Oradea-Timisoara-Oradea care mergeau pline vineri l-am vazut cu ochii mei... Trebuie facut ceva , e strigator la cer... _________________ http://tren.transira.ro/Arhiva Trainspo https://www.youtube.com/user/cristiCFR
|
| | | COSTACHE MIHAIL
| Subiect: Re: PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. Mar 02 Feb 2010, 12:30 | |
| Sa mai incercam si la alte usi!!!!..........La cele ale cefereului, am tot batut!!!!!!!! |
| | | COSTACHE MIHAIL
| Subiect: Re: PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. Vin 05 Feb 2010, 16:43 | |
| Am inaintat in urma cu vreo 3 saptamani conducerii CFR Calatori petitia aceasta Precum si aceasta, Si am primit urmatorul raspuns pentru ambele petitii |
| | | COSTACHE MIHAIL
| Subiect: Re: PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. Lun 08 Feb 2010, 15:17 | |
| - cristi ar a scris:
- Mihail, daca ai putea sa faci o petitie prin care sa ceri informatii privind stadiul proiectului de reabilitare a caii ferate dintre Curtici si Simeria? Se preconiza ca anul acesta vor incepe lucrarile.
La rugamintea colegului nostru Cristi ar care mi-a sugerat sa depun o petitie in care sa cer informatii privind proiectul de reabilitare a caii ferate dintre Simeria si Curtici, precum si la rugamintea altui membru ,al acestui forum care m-a rugat sa nu ii dezvalui numele, si sa cer informatii despre linia Gura Putnei - Nisipitu, am inaintat conducerii CNCFR urmatoarea petitie: |
| | | cristi ar
Numarul mesajelor : 866 Varsta : 46 Localizare : Arad Reputatie : 6554 Data de inscriere : 28/05/2009
| Subiect: Re: PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. Lun 08 Feb 2010, 23:14 | |
| Din ce am auzit la realitatea tv, anul acesta se vor deschide santiere de lucru pe sectoarele Curtici-Radna si Simeria-Coslariu. |
| | | COSTACHE MIHAIL
| Subiect: Re: PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. Joi 11 Feb 2010, 21:14 | |
| Cu totii am vazut cum C.N.A. a impus televiziunilor si posturilor de radio ,ca dupa fiecare calup publicitar, pentru a preveni populatia de unele probleme, sau boli, sa difuzeze atat vizual cat si auditiv, unele indicatii de genul: -Pentru sanatatea dumneavoastra evitati excesul de sare, zahar si grasimi -Pentru o viata sanatoasa, consumati zilnic fructe si legume Sau unele chiar mai penibile: -Pentru o viata sanatoasa, faceti zilnic miscare cel putin 30 de minute -Pentru sanatatea dumneavoastra consumati zilnic 2 litri de apa In felul acesta, unele persoane daca respecta aceste indicatii, pot fi protejate de obezitate sau de unele boli cardiovasculare . De aceea ne-am gandit sa le propunem si noi ceva, care ar fi mult mai necesar decat aceste indicatii de mai sus. Este doar o incercare. Nu stiu in ce masura vom fi noi ascultati, dar mai de folos ar fi ceea ce le-am propus noi decat sa consumam zilnic 2 l de lichide. Mai incercam si alte genuri de petitii, decat cele cu care ne-am obisnuit. Eu unul sunt deja pregatit sa ma resemnez daca nu va fi luata in calcul aceasta propunere a noastra, dar repet, ar fi mult mai indicata decat aceea de a face miscare 30 de minute zilnic si consider destul de necesara propunerea noastra .Iata asadar ce le-am propus membrilor C.N.A.: |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. Vin 12 Feb 2010, 14:15 | |
| Daca sintem pasionati nu trebuie sa cadem in ridicol. |
| | | stegaru
Numarul mesajelor : 225 Varsta : 38 Localizare : Brasov Reputatie : 5832 Data de inscriere : 20/09/2009
| Subiect: Re: PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. Vin 12 Feb 2010, 14:35 | |
| Mie nu mi se pare o idee ridicola, ci una care ar trebui implementata. Romanii au, din pacate, o mentalitate de tip "Miorita". ("Cine are ochi de vazut, sa vada"). Insa nu e doar vina lor. E vina celor ce ne conduc, care au stiut intotdeauna fie sa nu faca nimic, fie sa inabuse in fasa orice initiativa din partea cetatenilor. Nu mi se pare ca o initiativa luata in scopul imbunatatirii (pina la urma) oricarui aspect al vietii noastre este ridicola. Si in acest sens il felicit pe domnul Costache Mihail pentru faptul ca nu asista pasiv la distrugerea pasiunii domniei sale (si de altfel a celor de pe acest forum). |
| | | COSTACHE MIHAIL
| Subiect: Re: PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. Vin 12 Feb 2010, 14:50 | |
| Mersi stegaru pentru apreciere. Daca cititi cu atentie petitia, va veti da seama cat este de clara , concisa si convingatoare, si totodata e un strigat de alarma odata pentru miile de morti care nu mai au saracii cum sa ne mai anunte sa nu mai circulam cu cosciugele pe roti iar odata pentru transportul feroviar , pentru ca a ajuns o ruina. Mai ales ca acest fel de mesaje, sunt impuse gratuit televiziunilor de catre C.N.A. nu plateste nimeni nimic acestor televiziuni pentru astfel de reclame difuzate dupa terminarea spoturilor publicitare. Deci cred eu, ar fi necesara difuzarea acestei expresii propusa de noi. Vom vedea.
Ultima editare efectuata de catre COSTACHE MIHAIL in Vin 12 Feb 2010, 17:48, editata de 2 ori |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. | |
| |
| | | | PETITII TRIMISE DIN PARTEA FORUMULUI. | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |