Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Accidente si Incidente la CFR si in lume

In jos 
+108
johnsmoke
DB Robert
sytrus
LanceR
cortexedge
mielutu zburator
TonyCFR
alex.alexus.tm
gabrielcr
alex1987
alliens
truscamihai
Razvan Tudor
Katalyn
19jimmy84
George
mihaitzateo
mishu88
Kogayon
nenuandrei
TonyGFR
adibaiacos2003
mariuscfrbucuresti
dan tm
allred
DAS 2011
Elful
phnegativ
bubu
Caspar
Cont.dezactivat
Raduku09
mtk
ionutz72
63-1143-5
marius_catalin84
Florin C
Desiro256
AlexD
IonutChircu
gtavicecity
mariushal
Shinkasen
COSTACHE MIHAIL
IonutCFR2009
Grigor
vatmanul
alinx3330
Norbi
Bobby_TM
The Legend
Spartan1948
Gabry Gabriel
ionutz85
marius664
c o r v i n
M.I.C.I.
redeme
Simply18
DanyCfrPascani
Adisoft1991s
Jhonyla
AndiCFR
user dezactivat...
DPS
NicuS
Costin.H
ldh80
Amiralul
TVlad
lifetec
Teodor
mureseanu_976
AndreiCFRbv
kristi kkk
spiderpc
@ndrey
lapsanszkitamas
unguru22
rich1974
Adirmvl
Dutzu
membru dezactivat ,
Ionutz
Luna
maris.constantin
Adrian78
cfr500
orestte
Warrior12
buldozer2
florin.lifticariu
AMX 97-0548-4
cardinal
Radu Tudor
Balto
Andrey_tm
Re6/6
ANDU2100HP
Vitosa
Dr2005
DUAL
cristi CFR
daniel_c
halmarius
sorin_ncs
Vlad
Nesebar
112 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 26 ... 48, 49, 50 ... 58 ... 67  Urmatorul
AutorMesaj
alliens

Numarul mesajelor : 530
Reputatie : 5433
Data de inscriere : 27/06/2011

Accidente si Incidente la CFR si in lume - Pagina 49 Empty
MesajSubiect: Re: Accidente si Incidente la CFR si in lume   Accidente si Incidente la CFR si in lume - Pagina 49 Icon_minitime23/12/14, 10:12 pm

phnegativ a scris:

La Brazi si la Crivina era plin de trenurile care trebuiau sa treaca prin Pl. Sud! N-am apucat sa vad care sunt ca eram prins intr-o discutie la telefon....

Am avut si eu ghinionul sa stau iun Brazi intre 7:40 si 8:10, in IR 1631. Mai erau inca doua trenuri Regio acolo (nu stiu care), iar pana am plecat a mai venit un IR dinspre Bucuresti spre Bacau.
Pe sens opus au trecut 3 trenuri in intervalul respectiv, toate fara sa opreasca,

Am apreciat totusi ca au avut bunul simt sa anunte la instalatia de sonorizare a trenului motivul stationarii(intervalul de timp anuntat a fost insa "nelimitat", din fericire a insemnat doar 20 de minute din momentul anuntului). E prima oara cand vad o asemenea atitudine la CFR Calatori, pana acum nimeni nu stia nimic....
Sus In jos
bubu

Numarul mesajelor : 319
Varsta : 53
Localizare : constanta
Reputatie : 5814
Data de inscriere : 11/11/2009

MesajSubiect: Re: Accidente si Incidente la CFR si in lume   Accidente si Incidente la CFR si in lume - Pagina 49 Icon_minitime23/12/14, 11:41 pm

ionutz72 a scris:
Stai linistit ca nu vine de sus nici o dispozitie.
Nu isi asuma niciunul de sus riscul, sa dea o astfel de dispozitie.
Nu ma refer si la situatii cand vagoanele sunt notificate de RTV si circula restrictionat.
Totul tine de atitudinea fiecaruia sa ia o decizie.
Astea is nimicuri din clip,sa vezi atunci cand sare G-ul ca iepurele pe sina.
Eu unul am dat destule vagoane afara din tren,fie cu arc rupt, fie cu brocuri/locuri plane.
Si niciodata nu am fost luat la intrebari de ce.

Asa o fi, dar tu nu il ai pe Movila patron ?
Sus In jos
ionutz72
V.I.P Member
V.I.P Member
ionutz72

Numarul mesajelor : 1030
Varsta : 52
Localizare : Prin zona...
Reputatie : 6455
Data de inscriere : 30/03/2010

MesajSubiect: Re: Accidente si Incidente la CFR si in lume   Accidente si Incidente la CFR si in lume - Pagina 49 Icon_minitime23/12/14, 11:52 pm

bubu a scris:

Nu inteleg intrebarea.
Sus In jos
bubu

MesajSubiect: Re: Accidente si Incidente la CFR si in lume   Accidente si Incidente la CFR si in lume - Pagina 49 Icon_minitime24/12/14, 11:22 am

ionutz72 a scris:
bubu a scris:

Nu inteleg intrebarea.

Movila este patronul unei societati de transport feroviar de marfa ! Cred ca ar fi normal ca revizia tehnica a tuturor trenurilor sa fie facuta de CFR Infrastructura, adica toti revizorii tehnici sa fie in tutela CFR Ifrastructura. La turci revizia tehnica a trenurilor si tractiunea sunt operate de stat.
Sus In jos
ionutz72
V.I.P Member
V.I.P Member
ionutz72

Numarul mesajelor : 1030
Varsta : 52
Localizare : Prin zona...
Reputatie : 6455
Data de inscriere : 30/03/2010

MesajSubiect: Re: Accidente si Incidente la CFR si in lume   Accidente si Incidente la CFR si in lume - Pagina 49 Icon_minitime24/12/14, 11:40 am

Ok, dar daca nu ai inteles, eu lucrez la Infra, nu la patron.
Sus In jos
bubu

MesajSubiect: Re: Accidente si Incidente la CFR si in lume   Accidente si Incidente la CFR si in lume - Pagina 49 Icon_minitime24/12/14, 12:55 pm

Ba da, am inteles perfect, am incercat sa-ti explic fara a-mi sari cineva in cap. La CFR in general nu prea vezi vagoane cu brocuri sau locuri plane, pe cand la OTF-sti daca patronul da ordin unui RTV ca trenul sa plece cu rotile patrate acesta se supune. Am prieteni care au iesit la pensie de la CFR si s-au angajat la Movila, dupa 2 saptamani nu au mai rezistat, la ala nu exista instructii !
Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

Numarul mesajelor : 7874
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 13279
Data de inscriere : 05/01/2011

MesajSubiect: Re: Accidente si Incidente la CFR si in lume   Accidente si Incidente la CFR si in lume - Pagina 49 Icon_minitime24/12/14, 03:25 pm

Indiferent de OTF de la CFR Calatori la GFR, ar trebui ca sa existe un numar maxim de abateri permise, dupa care sa se recurga la suspendarea licentei de transport pe o perioada determinata sa zicem 5 zile; urmata de retragerea licentei la abateri repetate.
Nu bag miliarde in M800 sa-mi vina tetea Gheorghe sa se plimbe cu marfaru praf si supratonat sa-mi crepe toate traversele la trecerea lui...
Sus In jos
Vitosa

Numarul mesajelor : 9075
Reputatie : 14505
Data de inscriere : 08/01/2011

MesajSubiect: Re: Accidente si Incidente la CFR si in lume   Accidente si Incidente la CFR si in lume - Pagina 49 Icon_minitime24/12/14, 07:23 pm

http://www.afer.ro/asfr/documents/AIPM.pdf
:shock:  :shock:  :shock:
Încadrare preliminară conform HG nr. 117/17.02.2010: art. 8, gr. C, pct. 14.
- La data de 15.12.2014, ora 18:39, pe raza de activitate a Sucursalei Regionale CF Iasi, Linia
502, sectia de circulatie Vama - Floreni (linie dublă electrificată), mecanicul locomotivei EC 113
(apartinând depoului de locomotive Suceava Nord), aflată în remorcarea trenului de călători
regio nr. 5703 (apartinând operatorului de transport feroviar SNTFC “CFR Călători” SA), nu a
respectat oprirea itinerarică în halta de miscare - Hm Valea Putnei, stabilită conform livretului de
mers. Cauzele producerii incidentului feroviar vor fi stabilite de comisia de investigare.

:shock: :shock: :shock:
- La data de 19.12.2014, ora 15:49, pe raza de activitate a Sucursalei Regionale CF Galati,
Linia 700, pe linia ferată industrială (linie închisă) ce face legătura între halta de miscare Filesti
si platforma industrială Filesti Nord, linie ce supratraversează linia de cale largă Galati - Cătusa
(pe distanta Racordarea Combinatul Siderurgic Galati - CSG – Cătusa), au fost efectuate lucrări
neautorizate de demontare a podului metalic de la km. 0+400 (efectuate de către personal
apartinând unei societăti comerciale) ce au afectat stabilitatea podului cu pericol de prăbusire pe
linia de cale largă Racordare CSG – Cătusa. Ca urmare a producerii acestei situatii, începând cu
ora 15:49, linia de cale largă Galati – Cătusa a fost închisă circulatiei feroviare pe distanta
Racordarea CSG – Cătusa. A fost avizată Politia TF Barbosi si Politia Galati - Sectia 4.

Ultima editare efectuata de catre Mario 076 in 24/12/14, 07:38 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
NicuS
V.I.P Member
V.I.P Member
NicuS

Numarul mesajelor : 1024
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 5566
Data de inscriere : 23/07/2012

MesajSubiect: Re: Accidente si Incidente la CFR si in lume   Accidente si Incidente la CFR si in lume - Pagina 49 Icon_minitime24/12/14, 07:38 pm

E greu de franat la vale Razz
Sus In jos
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

Numarul mesajelor : 18756
Reputatie : 24335
Data de inscriere : 05/10/2010

MesajSubiect: Re: Accidente si Incidente la CFR si in lume   Accidente si Incidente la CFR si in lume - Pagina 49 Icon_minitime24/12/14, 07:47 pm

Pai daca e Hm nu a intrat pe galben si a cam depasit semnalul de iesire?
Sus In jos
Vitosa

Numarul mesajelor : 9075
Reputatie : 14505
Data de inscriere : 08/01/2011

MesajSubiect: Re: Accidente si Incidente la CFR si in lume   Accidente si Incidente la CFR si in lume - Pagina 49 Icon_minitime24/12/14, 08:09 pm

E Hm sau Post Macaze ?
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20626
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25569
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Accidente si Incidente la CFR si in lume   Accidente si Incidente la CFR si in lume - Pagina 49 Icon_minitime24/12/14, 10:13 pm

Mergeti pe Urziceni - Faurei, sa vedeti cum trec trenurile cu 10 min mai devreme prin halte. Nu verifica nimeni .

DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

Numarul mesajelor : 7874
Reputatie : 13279
Data de inscriere : 05/01/2011

MesajSubiect: Re: Accidente si Incidente la CFR si in lume   Accidente si Incidente la CFR si in lume - Pagina 49 Icon_minitime25/12/14, 01:13 am

Am vazut caz in care a plecat trenul fara nas Laughing ... Deci nu te mai mira nimic
Sus In jos
NicuS
V.I.P Member
V.I.P Member
NicuS

Numarul mesajelor : 1024
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 5566
Data de inscriere : 23/07/2012

MesajSubiect: Re: Accidente si Incidente la CFR si in lume   Accidente si Incidente la CFR si in lume - Pagina 49 Icon_minitime25/12/14, 01:16 am

A fost transformata in halta; semnalele de intrare/iesire sunt acum de trecere ale BLA.
Sus In jos
Vlad
Administrator
Administrator
Vlad

Numarul mesajelor : 7252
Varsta : 37
Localizare : Vatra Dornei
Reputatie : 13809
Data de inscriere : 08/04/2009

MesajSubiect: Re: Accidente si Incidente la CFR si in lume   Accidente si Incidente la CFR si in lume - Pagina 49 Icon_minitime25/12/14, 06:56 pm

NicuS a scris:
E greu de franat la vale Razz

Trenul urca spre Mestecăniş.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Accidente si Incidente la CFR si in lume   Accidente si Incidente la CFR si in lume - Pagina 49 Icon_minitime

Sus In jos

Accidente si Incidente la CFR si in lume
Sus 
Pagina 49 din 67Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 26 ... 48, 49, 50 ... 58 ... 67  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Accidente si Incidente in lume
» Accidente si Incidente CFR
» Accidente si Incidente la CFR si in lume
» Accidente si Incidente INTERNATIONAL
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: INFORMATII GENERALE-
Mergi direct la: