|
| Accidente si Incidente la CFR si in lume | |
|
+108johnsmoke DB Robert sytrus LanceR cortexedge mielutu zburator TonyCFR alex.alexus.tm gabrielcr alex1987 alliens truscamihai Razvan Tudor Katalyn 19jimmy84 George mihaitzateo mishu88 Kogayon nenuandrei TonyGFR adibaiacos2003 mariuscfrbucuresti dan tm allred DAS 2011 Elful phnegativ bubu Caspar Cont.dezactivat Raduku09 mtk ionutz72 63-1143-5 marius_catalin84 Florin C Desiro256 AlexD IonutChircu gtavicecity mariushal Shinkasen COSTACHE MIHAIL IonutCFR2009 Grigor vatmanul alinx3330 Norbi Bobby_TM The Legend Spartan1948 Gabry Gabriel ionutz85 marius664 c o r v i n M.I.C.I. redeme Simply18 DanyCfrPascani Adisoft1991s Jhonyla AndiCFR user dezactivat... DPS NicuS Costin.H ldh80 Amiralul TVlad lifetec Teodor mureseanu_976 AndreiCFRbv kristi kkk spiderpc @ndrey lapsanszkitamas unguru22 rich1974 Adirmvl Dutzu membru dezactivat , Ionutz Luna maris.constantin Adrian78 cfr500 orestte Warrior12 buldozer2 florin.lifticariu AMX 97-0548-4 cardinal Radu Tudor Balto Andrey_tm Re6/6 ANDU2100HP Vitosa Dr2005 DUAL cristi CFR daniel_c halmarius sorin_ncs Vlad Nesebar 112 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22396 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Accidente si Incidente la CFR si in lume Sam 07 Sept 2013, 13:03 | |
| - DUAL a scris:
- Am sa fac si eu poze sapt asta la RIO 6 cand se intoarce de la Petrosani.. Sa vedem cine i cu nasu pe sus.
Eu zic sa faci poze si la 20-54/55 care fac pe Petrosani si sa compari cu RIO de la Regiotrans , apoi sa vorbim care e mai jegos ca altul si vai mama lui . Acum 3 saptamani am mers cu 2700 , cu Katalin , are si poza pusa cu cele 2 cazaturi de 20-54/55 in Petrosani , jegoase , geamurile cazute , blocate , la wc nu puteai intra de ce miros intepator era , usile la compartimente nu se inchideau , tetierele lipseau in unele compartimente , manerele nu mai zic , erau lipsa sau erau cazute , deci ca si comparatie , eu zic ca la CFR e mai rau . |
| | | DUAL Administrator
Numarul mesajelor : 7874 Localizare : Hunedoara Reputatie : 13279 Data de inscriere : 05/01/2011
| Subiect: Re: Accidente si Incidente la CFR si in lume Sam 07 Sept 2013, 13:20 | |
| Toate sunt jegoase,pentru ca e specific zonei.Nu i tin in brate pe CFR Calatori,dar nici pe Regiotrans.Va laudati ca privatul face nu stiu ce si nu stiu cum,dar nu e asa.Adevarul e ca astea arata mai rau pentru ca la RT ii pune nasu pe tigani sa platesca bilet si vandalizeaza mai rau trenul,in special la coborare.RIO 6 nu mai are tetierele,scaunele sunt taiate,iar in interior miroase a urina.Sa vina inapoi si am sa o pozez. Karpaty .. acele cazaturi nu fac mai mult decat (Deva)Simeria-Petrosani!Daca era dupa mine ,21-47 le dadeam.Petrosaniu a pus mana pe asemenea vagoane doar pentru ca Simeria nu mai are alte rute ,ca altfel pupau ei pe dracu. |
| | | cfr500
Numarul mesajelor : 2600 Varsta : 24 Reputatie : 7374 Data de inscriere : 18/11/2011
| Subiect: Re: Accidente si Incidente la CFR si in lume Sam 07 Sept 2013, 13:23 | |
| Regiotrans ar trebui sa cumpere Malaxele 900 pt. trenurile care sunt vandalizate. |
| | | Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18756 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24335 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Accidente si Incidente la CFR si in lume Sam 07 Sept 2013, 13:27 | |
| In Hunedoara se spala ramele in fiecare seara asa era anul trecut mai mult ca sigur daca ar cicula numai pe Hunedoara-Simeria s-ar mentine curate dar daca ajung si prin vale nu e vina Regiotransului.. Singurul defect al ramelor astea e ca bataie la greu chiar si la 15km/h |
| | | Andrey_tm Moderator si Regizorul anului
Numarul mesajelor : 5864 Reputatie : 11658 Data de inscriere : 08/09/2011
| Subiect: Re: Accidente si Incidente la CFR si in lume Sam 07 Sept 2013, 13:29 | |
| @ctln1991, sunt de acord cu tine. Dacă oamenii nu sunt în stare să fie civilizați și să păstreze ceea ce au, să le pună Malaxa 900 cu bănci de lemn, nu cu scaune de plastic. Unele rute nu merită confortul oferit. |
| | | cristi CFR Administrator
Numarul mesajelor : 3663 Varsta : 35 Localizare : Timişoara Reputatie : 9708 Data de inscriere : 02/11/2008
| Subiect: Re: Accidente si Incidente la CFR si in lume Sam 07 Sept 2013, 13:53 | |
| Eu am fost la Hunedoara pe 31.08.2013 si am avut parte de o rama curata, si fara bataitul descris de adrian78. _________________ http://tren.transira.ro/Arhiva Trainspo https://www.youtube.com/user/cristiCFR
|
Numarul mesajelor : 18756 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24335 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Accidente si Incidente la CFR si in lume Sam 07 Sept 2013, 14:05 | |
| 006 incepuse sa bataie inainte sa intre peste TDJ la iesire din Hunedoara 004 cand am fost cu ea nu bataia asa tare |
| | | Warrior12
Numarul mesajelor : 157 Reputatie : 4709 Data de inscriere : 03/06/2012
| Subiect: Re: Accidente si Incidente la CFR si in lume Sam 07 Sept 2013, 15:20 | |
| Tocmai asta e problema , ca au fost folosite foarte mult de straini. Bravo francezilor, si-au facut treaba cu ele si dupa aceea au scos si bani din vanzarea lor. Pe cand la noi nu poti spune acelasi lucru. De ce sa nu procedeze firma privata la fel ? Nu neaparat sa le cumpere de noi , merg si la mana a 2-a, dar nu vechi de zeci de ani si dupa ce le folosesc ceva timp sa le dea mai departe.. ( pe o sectie mult inferioara , Africa , oriunde) si sa investeasca in unul nou.
Faptul ca mentalitatea noastra de "ciobeni" in comportament nu reprezinta un motiv pentru strategia materialului rulant a unei companii.. Nu toata lumea procedeaza asa.. Si tot nu inteleg , cu nasul in tren care se plimba intre doua "containere" sa taie bilete ,cum de tot au timp "oamnii de culoare" sa vandalizeze trenul.. Sunt periculosi ? Sunt atatea firme de paza deschise inca din 2000... |
| Subiect: Re: Accidente si Incidente la CFR si in lume Sam 07 Sept 2013, 15:36 | |
| Pai si Comana crezi ca de asta nu mai poate el le-a luat la pret de fier vechi 1000e bucata isi scoate subventia cu ele si el se plimba cu elicopterul si din profit trebuie sa isi dea parte la campanii electorale pentru ca toata mascarada asta cu nerentabilitaea sectiilor a fost doar de fatada .Aceasi mentalitate de patron cioban mioritic dau 8 milioane salar la angajat si spun ca e criza si eu imi cumpar Sklasse 55 AMG ca sa vada lumea ca am prestanta si sunt patron.. In Olanda se aplica normele de poluare si la transportul feroviar de aia s-au retras DH1 si DH2 |
| | | DUAL Administrator
Numarul mesajelor : 7874 Localizare : Hunedoara Reputatie : 13279 Data de inscriere : 05/01/2011
| Subiect: Re: Accidente si Incidente la CFR si in lume Sam 07 Sept 2013, 18:00 | |
| Pai si crezi ca mecanicii de la CFR Marfa ce soarta vor avea )? De cand GFR e gata boieria .. iar TESA deja poate sa isi faca bagaju. @ Cristi poate ai prins rama proaspat venita de la BV .. Si la CFR cand iasa vagonul din revizie arata bine si e curat,dupa ... =)) |
| | | maris.constantin
Numarul mesajelor : 433 Localizare : Arad Reputatie : 4858 Data de inscriere : 14/10/2012
| Subiect: Re: Accidente si Incidente la CFR si in lume Dum 08 Sept 2013, 08:13 | |
| RT salubrizeaza fiecare automotor si rama la intrare in Remiza sau Depou,statia de spalare...inclusiv se baga apa la WC-uri,Oreste poate confirma.Nu ai ce sa le faci la calatori;mizeria si debandada din vagoane,chiar si la Cfr, sunt din cauza calatoriilor,nu aveti idei cat de nesimtiti sunt,si cat tupeu au in ei.Dual,in genral navetistii isi bat joc de trenuri(nu toti,dar),oriunde in tara asta;sa vi in plimbare pe Arad-Sannicolau sau Timisoara-Periam-Lovrin,ca iti faci cruce dupa ce ajungi in statia finala,cand vezi ce au lasat in urma(gandeste-te ca un vagon arata ca si cele cu care au venit ungurii la meci). De exemplu in data 2.09,in drum spre mare,la Gradinari s-au furat cabluriile;pana acolo in IR 1822,chiar timpuriu,curat,liniste,vagoane demne pentru o calatorie.In statia respectiva,era un Regie pentru Bucuresti,sa te ti frate,in momentul cand 1822 s-a oprit(eu fiind la cuseta),debandada,40-50% din calatorii de la Regio respectiv,navetisti pentru Bucuresti,s-au inghesuit pur si simplu,nu conta ca e dormitor,cuseta sau clasa,doar sa se urce,ca stiau ca e primul care pleaca cand se da drumul la circulatie,nu le-a pasat de insotitori sau de sefii de tren;ghinionul insotitoriilor ca au deschis usiile de la cusete pentru ca se pregateau vagoanele pentru coborarea calatoriilor in Bucuresti;de acolo pana in Bucuresti o galagie imensa;dupa ce s-au dat jos in capitala ,pahare de la cafea,coji de seminte,pet-uri de bere;ca dupa razboi;si intrebarea mea e...pentru ce atata confort la trenuriile Regio pline cu navetisti? Soferii sunt inconstienti in zilele noastre,chiar nu mai tin cont de trenuri,daca ii vezi cum trec prin fata trenului te ingrozesti...si dupa ce trenul ii loveste,rudele plang pentru grabirea lor la moarte sigura si dau vina pe mecanici ca nu au facut nimic.... |
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22396 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Accidente si Incidente la CFR si in lume Dum 08 Sept 2013, 12:44 | |
| - maris.constantin a scris:
- pentru ce atata confort la trenuriile Regio pline cu navetisti?
Exact , asa spun si eu , dar este cineva pe forum aici care ii tot tine in brate pe acesti ghiolbani si ca trebuie sa fie multe trenuri de naveta in defavoarea trenurilor de cursa lunga , gresit !!!! Estea prea suficient ce este acum pentru navetisti , nici atat nu merita la ce paguba aduc CFR-ului , strica si distrug vagoanele , oameni fara cap , fara minte , fara educatie , pentru ce sa le oferi atata confort si multe trenuri la dispozitie , nu , nu sunt de acord , sa faca naveta cu un tren dimineata si altu dupamasa , le ajunge la cat sunt de educati . In primul rand CFR sa ofere trenuri de cursa lunga care sa taie tara dintr-un cap in altul , din Nord in Sud si din Est in Vest , pe trenurile de cursa lunga si cu un rang mai superior nu sunt asa multi ghiolbani cu noroiul pe cizme si care sparg seminte . O tara de inapoiati si lipsiti de educatie iar daca le spui ceva tot ei au gura mare . |
| | | Luna
Numarul mesajelor : 3274 Reputatie : 8303 Data de inscriere : 18/03/2011
| Subiect: Re: Accidente si Incidente la CFR si in lume Dum 08 Sept 2013, 12:57 | |
| - DUAL a scris:
- Toate sunt jegoase,pentru ca e specific zonei.Nu i tin in brate pe CFR Calatori,dar nici pe Regiotrans.Va laudati ca privatul face nu stiu ce si nu stiu cum,dar nu e asa.Adevarul e ca astea arata mai rau pentru ca la RT ii pune nasu pe tigani sa platesca bilet si vandalizeaza mai rau trenul,in special la coborare.RIO 6 nu mai are tetierele,scaunele sunt taiate,iar in interior miroase a urina.Sa vina inapoi si am sa o pozez.
Karpaty .. acele cazaturi nu fac mai mult decat (Deva)Simeria-Petrosani!Daca era dupa mine ,21-47 le dadeam.Petrosaniu a pus mana pe asemenea vagoane doar pentru ca Simeria nu mai are alte rute ,ca altfel pupau ei pe dracu. Pana in 2011-2012 circulau prin Petrosani si 21-47, chiar 11-47, rama te. Acum avem doar 20-54/55 si uneori 19-57, tot la fel uneori avem trenuri dintr-un singur vagon. S-au anulat si mare parte din trenuri in vara asta intre Simeria si Petrosani si retur. |
| | | cristi CFR Administrator
Numarul mesajelor : 3663 Varsta : 35 Localizare : Timişoara Reputatie : 9708 Data de inscriere : 02/11/2008
| Subiect: Re: Accidente si Incidente la CFR si in lume Dum 08 Sept 2013, 15:03 | |
| Daca ar fi dupa mine intre Timisoara Arad, Oradea Satu Mare ar fi trenuri formate din automotoare din ora in ora.
_________________ http://tren.transira.ro/Arhiva Trainspo https://www.youtube.com/user/cristiCFR
|
| | | Andrey_tm Moderator si Regizorul anului
Numarul mesajelor : 5864 Reputatie : 11658 Data de inscriere : 08/09/2011
| Subiect: Re: Accidente si Incidente la CFR si in lume Dum 08 Sept 2013, 15:04 | |
| În Valea lupului (lângă Iași) un tren a lovit o mașină la trecerea la nivel cu calea ferată. 4 morți și 2 răniți.
sursa: Știrile B1 |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Accidente si Incidente la CFR si in lume | |
| |
| | | | Accidente si Incidente la CFR si in lume | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |