| Lucruri negative(-) la RegioCalatori | |
|
+95dan tm Katalyn ciprian71 Vale_ntin LanceR Jurnal Feroviar cristy79 mielutu zburator alliens impuls gvd Cont.dezactivat Katalin4653 cristi_tgv rich1974 marcelbanu maris.constantin AndreiStefan Teodor Mcfrancezu Andrey_tm andreiutzu Spartan1948 gardianlinux Jhonyla Radu Tudor cfr500 baiazid KOSTYK kristi kkk AndiCFR Goanga IR 1837 Warrior12 Rarau Adirmvl neobluenet @ndrey popovici vrugby Bogdan-Razvan alex.alexus.tm boldalexandru dan_dinca DUAL didinul bostanescu gigel mirel2012 Adrian78 Luna R936 iDorin razvan - trenuri Marius Iulian alinx3330 mihaiuc AlexD bostanesku gigel 040EC100 halmarius Dr2005 Razvan DPS mtk Mihay Vitosa luciangeo77 al3xfilms pannonia express PrisecaruFlorin nelu_cfr Codrut1985 ceferistuldeserviciu stegaru TVlad Nesebar Norbi AMX 97-0548-4 bogdan srl mureseanu_976 clauadrian24 Gica_B dan ciprian COSTACHE MIHAIL cristi CFR Caravelle_Zg Traveller srazvi Malaxa-77 cristi ar orestte cortexedge Amiralul lovekomotive stakee 99 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Traveller
Numarul mesajelor : 173 Varsta : 45 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5685 Data de inscriere : 24/11/2009
| Subiect: Re: Lucruri negative(-) la RegioCalatori Vin 26 Feb 2010, 13:39 | |
| Stit cumva de ce Regio isi modifica atat de frecvent Mersul Trenurilor? Eu nu am calatorit cu ei inca, dar asta mi s-ar parea principalul (sau singurul?) lor dezavantaj. |
|
| |
Caravelle_Zg V.I.P Member
Numarul mesajelor : 857 Varsta : 33 Localizare : Arad, România Reputatie : 6565 Data de inscriere : 05/09/2009
| Subiect: Re: Lucruri negative(-) la RegioCalatori Vin 26 Feb 2010, 14:11 | |
| - Traveller a scris:
- Stit cumva de ce Regio isi modifica atat de frecvent Mersul Trenurilor? Eu nu am calatorit cu ei inca, dar asta mi s-ar parea principalul (sau singurul?) lor dezavantaj.
În urmă cu câteva luni am întrebat și eu acest lucru trimițându-le e-mail direct de pe formularul de contact de pe site-ul lor și mi s-a răspuns că mersul se modifică în funție de solicitările călătorilor, în special a navetiștilor. Nu zic că nu ar putea fi un motiv dar eu cred mai de grabă că totul se vehiculează cu scopul de a avea cât mai mulți călători și profitul să fie cât mai mare. Trasele în așa fel sunt alocate încât să fie la ore bune (în majoritatea cazurilor). Este companie privată și nu își permit să iasă în pierdere sub nicio formă. Mă bucur foarte mult că nu tolerează mersul cu "nașul". Cel puțin, eu nu am văzut niciodată ca vreun controlor de la ei să accepte mită, ba mai mullt, am văzut un caz în care călătorul a vrut să-i dea controlorului și acesta nici nu a stat la discuții, i-a tăiat bilet. |
|
| |
srazvi
Numarul mesajelor : 664 Varsta : 44 Localizare : Arad Reputatie : 6346 Data de inscriere : 20/07/2009
| Subiect: Re: Lucruri negative(-) la RegioCalatori Joi 01 Apr 2010, 15:27 | |
| Azi dupa ce m-a prins ploaia si m-am adapostit in gara Arad Vest am filmat ca tot railfanu' X-ul albastru ce mergea spre Nadlac, dupa la plecare vine impegatul la mine si imi spune "Stiti ca nu e voie sa filmati" . Era tot acela morocanos de la CFR de acum cativa ani ca de ce-i pozez gara . Macar nu mi-a zis in timp ce pozam/filmam ci dupa, ceea ce nu m-a afectat :king: |
|
| |
cristi CFR Administrator
Numarul mesajelor : 3663 Varsta : 35 Localizare : Timişoara Reputatie : 9706 Data de inscriere : 02/11/2008
| Subiect: Re: Lucruri negative(-) la RegioCalatori Joi 01 Apr 2010, 16:16 | |
| Trebuia sa spui " Pentru comana, ai ceva de comentat ?" _________________ http://tren.transira.ro/Arhiva Trainspo https://www.youtube.com/user/cristiCFR
|
|
| |
orestte V.I.P Member
Numarul mesajelor : 364 Varsta : 50 Localizare : Timisoara Reputatie : 6266 Data de inscriere : 28/10/2008
| Subiect: Re: Lucruri negative(-) la RegioCalatori Joi 01 Apr 2010, 16:20 | |
| Pai gara Arad Vest apartine inca de CFR asa ca nu vad motivul de ce ar fi la "lucruri negative la Regiotrans |
|
| |
srazvi
Numarul mesajelor : 664 Varsta : 44 Localizare : Arad Reputatie : 6346 Data de inscriere : 20/07/2009
| Subiect: Re: Lucruri negative(-) la RegioCalatori Joi 01 Apr 2010, 16:32 | |
| Pai vad ca sunt aceeasi, plus ca avea uniforma CFR . Nu pot zice de comunism, ca tocmai avem un dictator si securitatea e la putere, deci trebuie sa tacem desi suntem in 2010 |
|
| |
orestte V.I.P Member
Numarul mesajelor : 364 Varsta : 50 Localizare : Timisoara Reputatie : 6266 Data de inscriere : 28/10/2008
| Subiect: Re: Lucruri negative(-) la RegioCalatori Joi 01 Apr 2010, 16:35 | |
| srazvi, normal ca sunt aceeasi si au uniforma CFR ca doar de CFR apartin. |
|
| |
srazvi
| Subiect: Re: Lucruri negative(-) la RegioCalatori Joi 01 Apr 2010, 17:03 | |
| Doar ca linia e inchiriata de Regiotrans, deci nu m-am dus intr-o gara in care trece CFR :bom: |
|
| |
orestte V.I.P Member
| Subiect: Re: Lucruri negative(-) la RegioCalatori Joi 01 Apr 2010, 19:27 | |
| Linia e inchiriata de la Arad Vest la Nadlac, la fel este si pe Timisoara Nord - Cruceni , unde statia Timisoara Vest apartine de CFR dar trenuri CFR de calatori nu mai exista. |
|
| |
COSTACHE MIHAIL
Numarul mesajelor : 7990 Reputatie : 15505 Data de inscriere : 06/03/2009
| Subiect: Re: Lucruri negative(-) la RegioCalatori Joi 01 Apr 2010, 22:10 | |
| srazvi, cand mai faci poze si apoi vine vreunul la tine si iti spune ca de ce ai pozat, ii spui ca nu faceai poze. -De ce faci afirmatii de care nu esti sigur? Cum sa pozez? Imi selectam ceva la aparat din meniu, si ma uitam la niste poze facute mai demult! Oare nu mai am voie nici sa tin un aparat de fotografiat in mana ca gata , fac poze? Nu iti permit sa vii cu asemenea afirmatii care nu sunt adevarate si nici nu iti permit sa ridici tonul la mine!!!
Asa sa ii spui, si daca vezi ca insista, si vrea sa iti vada pozele din aparat, ii spui ca nu are voie si nici dreptul sa isi bage nasul in pozele tale. Ii poti spune ca in aparat ai poze mai intime cu prietena sau poze care nu se pot arata. |
|
| |
dan ciprian
Numarul mesajelor : 169 Varsta : 45 Localizare : Rm Valcea Reputatie : 5606 Data de inscriere : 22/01/2010
| Subiect: Re: Lucruri negative(-) la RegioCalatori Joi 01 Apr 2010, 22:24 | |
| Cand am fost in februarie la Zlatna si am prins un motor in gara, l-am intrebat pe mecanic prin semne, daca imi permite sa fac cateva poze motorului. Acetsa a deschis geamul si spus ca nu il intereseaza, dar de ce punem pe you tube filmulete cu "regiotrans rusinea cefereului". [?] |
|
| |
srazvi
| Subiect: Re: Lucruri negative(-) la RegioCalatori Vin 02 Apr 2010, 01:36 | |
| - COSTACHE MIHAIL a scris:
- srazvi, cand mai faci poze si apoi vine vreunul la tine si iti spune ca de ce ai pozat, ii spui ca nu faceai poze.
-De ce faci afirmatii de care nu esti sigur? Cum sa pozez? Imi selectam ceva la aparat din meniu, si ma uitam la niste poze facute mai demult! Oare nu mai am voie nici sa tin un aparat de fotografiat in mana ca gata , fac poze? Nu iti permit sa vii cu asemenea afirmatii care nu sunt adevarate si nici nu iti permit sa ridici tonul la mine!!! Asa sa ii spui, si daca vezi ca insista, si vrea sa iti vada pozele din aparat, ii spui ca nu are voie si nici dreptul sa isi bage nasul in pozele tale. Ii poti spune ca in aparat ai poze mai intime cu prietena sau poze care nu se pot arata. A fost un "Stiti ca nu e voie sa filmati" cum am precizat adineuri, dupa ce am filmat si am pozat doua automotoare, nu am avut de ce sa ridic tonul sau sa ii explic, i-am zis ca nu stiu, nu a mai insistat, a intrat la barlog si asta a fost tot, doar ca stiam ca la Regiotrans e democratie . Dupa cum spune orestte pana la urma intamplarea intra la lucruri negative la CFR, dar cum tot vreau sa merg cu Pisti la Pecica, o sa intrebam atunci cat e CFR si de unde incepe democratia . Tot aceeasi persoana mi-a mai zis odata acum vreo 3 ani acelasi lucru la fel de pasnic, probabil doar ca sa stiu cine e seful . |
|
| |
cristi CFR Administrator
Numarul mesajelor : 3663 Varsta : 35 Localizare : Timişoara Reputatie : 9706 Data de inscriere : 02/11/2008
| Subiect: Re: Lucruri negative(-) la RegioCalatori Sam 03 Apr 2010, 19:08 | |
| - orestte a scris:
- Linia e inchiriata de la Arad Vest la Nadlac, la fel este si pe Timisoara Nord - Cruceni , unde statia Timisoara Vest apartine de CFR dar trenuri CFR de calatori nu mai exista.
Ma mir , in lege scrie : |21. |Timisoara |Timisoara Nord-Cruceni | 45 | |32. |Timisoara |Arad-Nadlac | 52 | Da la noi orice e posibil... _________________ http://tren.transira.ro/Arhiva Trainspo https://www.youtube.com/user/cristiCFR
|
|
| |
srazvi
| Subiect: Re: Lucruri negative(-) la RegioCalatori Dum 04 Apr 2010, 13:08 | |
| Apropo, tot la Arad Vest la fiecare tren coboara nasul la impegat sa-i vizeze ceva foaie |
|
| |
Caravelle_Zg V.I.P Member
Numarul mesajelor : 857 Varsta : 33 Localizare : Arad, România Reputatie : 6565 Data de inscriere : 05/09/2009
| Subiect: Re: Lucruri negative(-) la RegioCalatori Dum 04 Apr 2010, 13:43 | |
| - srazvi a scris:
- Apropo, tot la Arad Vest la fiecare tren coboara nasul la impegat sa-i vizeze ceva foaie
Nu, de obicei coboară mecanicul atunci când se întoarce de la Nădlac pentru a efectua proba de alcoolemie. Este măsura de siguranţă impusă operatorilor privaţi când trenurile lor intră pe secţiile pe care operează CFR-ul. La fel se întâmplă şi la Aradul Nou pentru trenurile ce vin de la Valcani. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Lucruri negative(-) la RegioCalatori | |
| |
|
| |
| Lucruri negative(-) la RegioCalatori | |
|