Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Întrebări şi răspunsuri

In jos 
+110
CalinPiatraNeamt
Bobby_TM
dany90
sytrus
ANDU2100HP
iuli.hard
iustialex
marcelbanu
AMX 97-0548-4
Ryan Anderson
Caravelle_Zg
cristy79
ionutz72
Goanga
ATM
cristyadaX
phnegativ
ionutz85
raven234
Amiralul
Radu.B
alexmorph3us
florin29sv
brotybreaza
frank81
Arsen22
IonutCFR2009
arianul
vadaniel05
Cont dezactivat
Polpot
TonyGFR
Andrey_tm
baiazid
tzifrea
dandel
bostanescu 2
razvan - trenuri
Ciprian
user dezactivat...
92Dragos
cristi CFR
alex03bv
Balto
alex.alexus.tm
Jhonyla
rizelgeorgel2004
redeme
ldh80
costi_dumitru
Norbi
Caspar
MariusM
COSTACHE MIHAIL
EuroNight
Gabry Gabriel
Adisoft1991s
tudor_vl
aurelsandu
Hurricane
florin.lifticariu
Florin C
mureseanu_976
Dutzu
Karl
discoid21
cardinal
lifetec
TVlad
Sabik
DPS
Simply18
Radu
The Legend
Vale
FeroFan97
AndreiStefan
andreiutzu
AlexD
pannonia express
vanchorusebulgaria
Katalin4653
halmarius
huiu_goe
kristi kkk
manuela
riciu
spiderpc
cont dezactivat .
AndiCFR
@ndrey
Teodor
cfr500
Vitosa
Warrior12
lapsanszkitamas
DUAL
Rarau
Adrian78
NicuS
KOSTYK
alinx3330
Vlad
Costin.H
Alex Avram
Dr2005
Adirmvl
Spartan1948
allred
Nesebar
114 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 40 ... 67  Urmatorul
AutorMesaj
Warrior12

Numarul mesajelor : 157
Reputatie : 4706
Data de inscriere : 03/06/2012

Întrebări şi răspunsuri - Pagina 13 Empty
MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri   Întrebări şi răspunsuri - Pagina 13 Icon_minitimeDum 17 Feb 2013, 12:27

Multumesc frumos pentru raspunsuri.
Sus In jos
TVlad
V.I.P Member
V.I.P Member
TVlad

Numarul mesajelor : 2818
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 8413
Data de inscriere : 16/01/2010

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri   Întrebări şi răspunsuri - Pagina 13 Icon_minitimeDum 17 Feb 2013, 13:23

Hai sa va pun si eu o intrebare incuietoare de baraj Smile
Mecanicii de locomotiva sint obligati sau nu sa poarte uniforma? Mi se pare ca sint cam singurii care nu au o tinuta standard. Pe unii ii mai vezi vara la bustu' gol in cabina...Stiu ca e cald rau acolo dar parca nici chiar asa. Mecanicii de pe locomotivele cu abur ce ar mai fi zis?
Sus In jos
riciu

riciu

Numarul mesajelor : 1376
Reputatie : 6663
Data de inscriere : 27/06/2010

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri   Întrebări şi răspunsuri - Pagina 13 Icon_minitimeDum 17 Feb 2013, 14:16

Nu stiu daca e obligatorie uniforma sau nu, dar ma intreb daca marfii carata de tren sau calatorilor le foloseste in vreun fel cu ce e imbracat mecanicul de locomotiva?

Pe tine de pilda, cu ce te ajuta daca mecanicul are sau nu o uniforma?
Sus In jos
TVlad
V.I.P Member
V.I.P Member
TVlad

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri   Întrebări şi răspunsuri - Pagina 13 Icon_minitimeDum 17 Feb 2013, 14:31

Eu asteptam un raspuns pertinent. Nu am de gind sa abat discutia catre alte chestii; intrebarea am adresat-o pentru ca am observat ca mecanicii par sa fie singura categorie de ceferisti execeptati de la obligativitatea uniformei (dintre cei care sint "vizibili" pentru public).

Ultima editare efectuata de catre TVlad in Dum 17 Feb 2013, 14:36, editata de 1 ori
Sus In jos
cont dezactivat .

Numarul mesajelor : 3034
Reputatie : 8386
Data de inscriere : 03/09/2010

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri   Întrebări şi răspunsuri - Pagina 13 Icon_minitimeDum 17 Feb 2013, 14:35

Nu mai sunt obligati sa poarte uniforma.
Sus In jos
TVlad
V.I.P Member
V.I.P Member
TVlad

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri   Întrebări şi răspunsuri - Pagina 13 Icon_minitimeDum 17 Feb 2013, 14:50

Asa da, merci Smile
Sus In jos
lifetec

Numarul mesajelor : 329
Reputatie : 4735
Data de inscriere : 01/11/2012

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri   Întrebări şi răspunsuri - Pagina 13 Icon_minitimeDum 17 Feb 2013, 15:23

riciu a scris:
Nu stiu daca e obligatorie uniforma sau nu, dar ma intreb daca marfii carata de tren sau calatorilor le foloseste in vreun fel cu ce e imbracat mecanicul de locomotiva?

Tu , ca si calator , cum te simti mai confortabil , cand vezi un mecanic imbracat in uniforma curat aranjat sau cand vezi un mecanic in maieu sau in salopeta/halat si aia cateodata murdara de ulei/vaselina etc?
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22393
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri   Întrebări şi răspunsuri - Pagina 13 Icon_minitimeDum 17 Feb 2013, 15:28

lifetec a scris:
riciu a scris:

Tu , ca si calator , cum te simti mai confortabil , cand vezi un mecanic imbracat in uniforma curat aranjat sau cand vezi un mecanic in maieu sau in salopeta/halat si aia cateodata murdara de ulei/vaselina etc?

Pe mine unu chiar nu ma intereseaza cum e imbracat mecanicu , ce treaba am eu cu el ? el e acolo la locul lui si eu in vagon ma uit pe geam , cu ce ma incalzeste ca ala e cu uniforma sau e in chiloti . Laughing Laughing Laughing

Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20626
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25566
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri   Întrebări şi răspunsuri - Pagina 13 Icon_minitimeDum 17 Feb 2013, 18:06

Îmi aduc aminte când am făcut însoţire pe locomotivă... CFR Călători ne-a dat în scris să venim la 4 ace... şi mecanicii erau în şlapi şi la bustu' gol că ,,aeru' ăsta îmi bate în cap şi de la geam trage curentu'".

NicuS
V.I.P Member
V.I.P Member
NicuS

Numarul mesajelor : 1024
Reputatie : 5563
Data de inscriere : 23/07/2012

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri   Întrebări şi răspunsuri - Pagina 13 Icon_minitimeDum 17 Feb 2013, 18:07

Sunt obligati sa nu poarte incaltaminte cu pinteni sau alte *rost*i de genul asta. Si in conditiile in care temperatrile din multe locomotive sunt "extreme" atat iarna cat si vara e cam greu sa porti o uniforma (sau doar o uniforma).
Sus In jos
Teodor

Numarul mesajelor : 3305
Reputatie : 8442
Data de inscriere : 18/04/2011

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri   Întrebări şi răspunsuri - Pagina 13 Icon_minitimeDum 17 Feb 2013, 21:44

Acum depinde. Daca faci serviciu de exemplu pe Sulzer sau LDH 82, sau chiar mai ,rau, 89, de ce ai mai veni la " 4 ace " ? Ca sa iti bati joc de biata uniforma bagandu-te pe sub tren daca se mai strica sau umpland-o de ulei prin sala motoarelor ? ( aici vorbind de Sulzer, desi nu este exclus nici la LDH-uri ) Daca faci servici pe un Desiro atunci trebuie sa ai macar o camasa alba, la fel si pe electrice in mare parte. Nu poti face servici pe Transmontana si tu sa fi in maieu. Ma rog, este o diferenta totusi, acele locomotive fiind dotate cu AC, insa si LDH 82 am vazut care are AC, dar nu stiu cat de folositor este. La fel, este o diferenta intre a face serviciu pe o magistrala si a face serviciu pe o sectie.
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20626
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25566
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri   Întrebări şi răspunsuri - Pagina 13 Icon_minitimeDum 17 Feb 2013, 23:21

Eu m-am referit la GM.

Teodor

Numarul mesajelor : 3305
Reputatie : 8442
Data de inscriere : 18/04/2011

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri   Întrebări şi răspunsuri - Pagina 13 Icon_minitimeDum 17 Feb 2013, 23:24

Este aproape la fel ca la Sulzer. Daca il baga pe un R ( spre Pietrosita de exemplu ) mecanicul poate sa fie imbracat cum vrea el, insa daca-l baga pe IR pe o magistrala, atunci trebuie sa fie acceptabil din punct de vedere vestimentar.
Sus In jos
Vlad
Administrator
Administrator
Vlad

Numarul mesajelor : 7252
Varsta : 37
Localizare : Vatra Dornei
Reputatie : 13806
Data de inscriere : 08/04/2009

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri   Întrebări şi răspunsuri - Pagina 13 Icon_minitimeLun 18 Feb 2013, 08:05

De ce ar trebui sa fie diferenta intre a circula pe o magistrala si a circula pe o alta linie? Nu toate liniile sunt la fel? Nu tot orase leaga? Nu tot doua sine si traverse au? E ca si cu chestia aia cu delfinii ce a fost mai de mult cand cineva a intrebat mirat ce cauta delfin la un tren regio. Pai alea de la regio nu tot vagoane sunt? nu au acelasi tonaj? nu tot oameni transporta? Nu tot aceeasi forta iti trebuie sa tragi 3 vagoane de regio sau 3 vagoane de IC?
Sa ne intoarcem la mecanici. Eu zic ca ramane la latitudinea mecanicului cu ce se imbraca ca ei si asa nu intra in contact cu publicul calator.
Uniformele la mecanici s-au scos probabil ca sa se mai faca economie la buget...
Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

Numarul mesajelor : 7874
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 13276
Data de inscriere : 05/01/2011

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri   Întrebări şi răspunsuri - Pagina 13 Icon_minitimeLun 18 Feb 2013, 10:42

Pai nu e diferenta... doar ca depinde si de masina de tractiune .. ca una e cand urci intr-un 477 ,si alta e cand urci intr-un DA care a fost facut posta, plin de ulei si mizerie pe la posturi Razz... Si in fond ,cum vede publicul calator in ce e imbracat mecanicul ?!Pentru ca eu nu am vazut mecanici sa paraseaza postul de conducere,atat doar cat iasa in statii la geam,in rest...
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Întrebări şi răspunsuri   Întrebări şi răspunsuri - Pagina 13 Icon_minitime

Sus In jos

Întrebări şi răspunsuri
Sus 
Pagina 13 din 67Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 40 ... 67  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» INTREBARI SI RASPUNSURI
» Întrebări şi răspunsuri
» INTREBARI SI RASPUNSURI
» Întrebări şi răspunsuri
» Informaţii generale

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: INFORMATII GENERALE-
Mergi direct la: