| 306 : Ploiesti Sud - Slanic | |
|
+74razvan - trenuri Costin.B M.I.C.I. mishu88 tuborgtnp Dr2005 AndiCFR nenuandrei augustin_ciuraru Luna sogard_2003 dany90 alex.alexus.tm ldh80 Vicentiu DUAL Cosmin5 dave Hurricane Norbi romaniaetc mardaryroby AlexD rizelgeorgel2004 Radu TVlad ATM redeme sorinucu adycfrbucuresti nokia2010 Gabry Gabriel Vlad Nk11 decward Razvan pannonia express riciu Vitosa Adrian78 halmarius cont dezactivat . mihaiuc kido jionutz Ciprian kristi kkk aly Boracik email2bav eu cata marius_catalin84 dan ciprian lovekomotive srazvi orestte discoid21 cristi CFR Nesebar vrabieionut adina membru inactiv robert didinul cortexedge tudor_vl IonutCFR2009 KQQ cosmin_26-17 MariusM COSTACHE MIHAIL Lde 2100 myster2008 78 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22393 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: 306 : Ploiesti Sud - Slanic Joi 16 Iun 2011, 20:36 | |
| - eu a scris:
- isi bat joc de noi, mai au tupeul sa spuna ca au pierderi si ca nu sunt calatori. sper sa-i dea pe toti afara!!!!! interesul este vadit spre a falimenta tot transportul feroviar.
Tu chiar credeai ca la deschiderea liniei va fi o avalansa de trenuri ? Eu eram sigur ca mai mult de 4 pe sens nu vor fi si uite ca defapt sunt doar 3 cele ce acum sunt limitate la Poiana vor circula la Slanic nimic mai mult . Poate pe viitor sa introduca un Desiro Buc-Slanic desi ma indoiesc . Uite cate trenuri circula la Maneciu si la Targoviste , la Slanic dece ar baga mai multe ? Daca din 21 toata lumea ce se suie in tren cumpara bilete si abonamente atunci poate vor introduce inca un tren sau vor schimba total mersul dar nu prea cred ca Romanul se dezvata de mersul cu cate 1 leu la nas si uite asa tot calatorul sufera si cel cu bilet si cel fara bilet . Unde nu-i cap e vai de picioare |
|
| |
eu V.I.P Member
Numarul mesajelor : 408 Reputatie : 5729 Data de inscriere : 05/05/2010
| Subiect: trenuri Joi 16 Iun 2011, 21:30 | |
| Daca nu au legaturi bune spre Bucuresti, cum sa mearga lumea. Eu folosesc trenul in fiecare sapt si stiu ce inseamna. Vreau sa-ti spun ca toata lumea asteapta trenurile cu interes deoarece s-au scarbit de maxi-taxi si efectiv sunt disperati. Trenul de 6.50 din Ploiesti, Sambata este destul de utilizat, mai mult dimineata la 7 pleaca doua microbuze pline de navetisti din Slanic, seara la 8 din Ploiesti nu ti-ai dori sa mergi cu acea masina, mai bine mergi intr-un camion de marfa. Deasemenea turistii care vin vara in Slanic sunt foarte multi care doresc trenuri. Daca nu este cerere din partea calatorilor eu ma spanzur. Se duc oameni, zi de zi la muncitorii de la linie si de la pod si intreaba cand se termina. Il blesteama pe Dobre cu microbuzele. Iar in ceea ce priveste biletele, personal am vazut n cazuri in care oamenii sau studentii au cerut bilete si nasul le spunea da 2 lei si gata , ce ne mai complicam..... Acum cativa ani in trenul de sambata si duminica dupa-amiaza nu gaseai loc de lume care se intorcea de la stranduri si de la salina, spre Ploiesti , Bucuresti si comunele de pe traseu. Cunosc foarte bine situatia de la fata locului si pot sa spun sigur sa sunt oameni in CFR care iau spaga sa favorizeze maxi-taxi. Am facut naveta 3 ani cu trenul care pleca la ora 20 din Ploiesti.Era cel mai utilizat tren, era full. S-a scos, sa i-a Dobre banii. S-au dat peste cap orele sa nu ai legatura, sa nu mai mergi cu trenul chiar daca e mai ieftin, sa mergi cu maxi-taxi. Stiti cat costa Maxi taxi Slanic-Bucuresti??? 25lei. soferul ala isi scoate bani dus-intors la o juma de cursa. Cat ar costa un Desiro direct,maxim 13 lei. Ce ar alege lumea??? Chiar zilele trecute imi spunea cineva ca Dobre are pe cineva la cfr care are grija sa-i fie bine. Deci nu mai invinuiti lumea ca nu-si ia bilet ca nu asta este problema...... |
|
| |
cristi CFR Administrator
Numarul mesajelor : 3663 Varsta : 35 Localizare : Timişoara Reputatie : 9705 Data de inscriere : 02/11/2008
| Subiect: Re: 306 : Ploiesti Sud - Slanic Joi 16 Iun 2011, 22:38 | |
| Aveti la dispozitie o modalitate extrem de simpla de protest, sa se vorbeasca oamenii intre ei si sa stea la ocazie in loc sa mearga la microbuz si sa mearga cu trenu chiar daca e legatura proasta si pierde timp , cand vor fi microbuzele goale se va schimba treaba.
Cat despre 3012 ia vezi acolo are sosirea in Ploiesti Sud la 5.53 si plecarea la 6.31 iar 3422 ajunge in Ploiesti Sud la 06.06
Cat despre 3006 ma indoiesc ca ajunge la timp in Ploiesti Vest. _________________ http://tren.transira.ro/Arhiva Trainspo https://www.youtube.com/user/cristiCFR
|
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: 306 : Ploiesti Sud - Slanic Vin 17 Iun 2011, 09:55 | |
| bine ca am cu ce sa merg la baie la Slanic. Despre compunerea trenurilor pe aceasta sectie va fi cu Diesel si Garnitura TE. Deocamdata is bune si astea decat deloc, ramane sa vedem daca vor mai baga ceva in plus. |
|
| |
IonutCFR2009 Administrator
Numarul mesajelor : 6584 Reputatie : 12455 Data de inscriere : 09/07/2009
| Subiect: Re: 306 : Ploiesti Sud - Slanic Vin 17 Iun 2011, 13:58 | |
| Intre Slanic si Poiana Slanic, 30 minute. Cred ca nu trece de 30 km/h viteza trenului. 31 km/h viteza medie intre Slanic si Buda. Sa fie linia degradata sau o fi tot mâna patronilor de maxi-taxi ? Dupa cum arata mersul de tren din 21 iunie, se foloseste aceiasi garnitura in regim de dus-intors sau poate exista in plan folosirea unui automotor. |
|
| |
Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22393 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: 306 : Ploiesti Sud - Slanic Vin 17 Iun 2011, 15:39 | |
| Va fi rama TE sau 3 vag 20-47 maxim 4 cam asta e compunerea ce o trimite Ploiesti Sud .
Marti pe 21 Iunie voi face un drum Buc-Slanic si retur din Buc plec cu 3003 iar din Ploiesti Vest cu 3425 intoarcere cu 3428 si daca 3006 are macar 5 minute intarziere ar fi super pentru a putea sa ma intorc tot cu personalul in Buc daca nu 1746 .
Viteza ajunge la 40-50 in statii trenul ajunge timpuriu cel putin asa era anul trecut cand am fost la Poiana Slanic , in Plopeni a ajuns mult mai devreme si si in celalalte statii unde a stat mai mult de 1 minut cat e programat sa stea . Pe vremuri distanta Ploiesti Sud-Slanic era facuta in minim 1:12 acum a ajuns la 1:31 trenurile care opresc in toate statiile cel ce merge cu oprire in Plopeni si Poiana face mult mai putin (1:19) parerea mea este ca acest tren de 2:41 din Ploiesti nu ar avea ce sa caute era bine de era la 20:41 si ramanea peste noapte in Slanic pentru cei ce ies din tura 2 sa aibe cu ce merge acasa dar de daca nu e cap , poate se vor produce modificari la mersul trenurilor si vor fi introduse mult mai multe , un mers extraordinar ar fi daca in intervalul 4:00 - 10:00 si 14:00 - 20:00 sa fie curse din ora in ora iar in intervalul 10:00 - 14:00 si 20:00 - 24:00 din 2 in 2 ore , curse facute de un automotor Desiro in felul acesta sigur lumea va veni la tren . Oricum asa ceva nu va fi din partea CFR numai daca vine un privat va fi un mers asemanator . |
|
| |
mihaiuc
Numarul mesajelor : 267 Reputatie : 5519 Data de inscriere : 14/07/2010
| Subiect: Re: 306 : Ploiesti Sud - Slanic Vin 17 Iun 2011, 16:07 | |
| - IonutCFR2009 a scris:
- Intre Slanic si Poiana Slanic, 30 minute. Cred ca nu trece de 30 km/h viteza trenului. 31 km/h viteza medie intre Slanic si Buda. Sa fie linia degradata sau o fi tot mâna patronilor de maxi-taxi ?
Dupa cum arata mersul de tren din 21 iunie, se foloseste aceiasi garnitura in regim de dus-intors sau poate exista in plan folosirea unui automotor. Timpii de mers au crescut cu 4 minute fata de 1999-2000 (atunci se faceau 26 de minute). Nu stiu care e starea liniei, dar imi inchipui ca dupa aproape 4 ani de inactivitate, chiar daca suporta viteze mai mari, pe primul mers se va merge cu viteza minima. |
|
| |
cristi CFR Administrator
Numarul mesajelor : 3663 Varsta : 35 Localizare : Timişoara Reputatie : 9705 Data de inscriere : 02/11/2008
| Subiect: Re: 306 : Ploiesti Sud - Slanic Vin 17 Iun 2011, 18:45 | |
| - Citat :
- era bine de era la 20:41 si ramanea peste noapte in Slanic
Pentru asta trebuie sa asiguri mecanicului si personalului ce deserveste trenul un dormitor, de asemenea acele ore trebuiesc platite. _________________ http://tren.transira.ro/Arhiva Trainspo https://www.youtube.com/user/cristiCFR
|
|
| |
eu V.I.P Member
Numarul mesajelor : 408 Reputatie : 5729 Data de inscriere : 05/05/2010
| Subiect: trenuri Vin 17 Iun 2011, 19:36 | |
| Nu stiu sigur, dar cladirea in care se aflau dormitoarele de la Slanic (vechea remiza) a fost vanduta, celui care construieste hotelul acela mare din spatele garii. Oricum, se afla intr-o stare de degradare care nu mai permitea utilizarea. Inca nu a fost demolata insa cred ca se va demola in momentul in care se termina constructia hotelului.Deocamdata a fost oprit de criza....... In ceea ce priveste mersul trenurilor haideti sa solicitam un tren cu plecare la ora 20 din Ploiesti Sud. Este absolut necesar. |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: 306 : Ploiesti Sud - Slanic Vin 17 Iun 2011, 21:17 | |
| @ karpaty - vezi ca si eu vreau sa fac un drum pana la Slanic marti tot cu trenul ala. Te anunt printr-un mp luni dupa-amiaza pana in 17:30.
Cat despre 3006 , azi am venit eu cu el de la Campina si a venit bine, fara intarziere, in schimb azi prima zi de la noul mers de pe Buc-Brasov au fost ceva trenuri cu cateva minute intarziere.
P 3016 - 30 min la statia PL.Vest. A 1930 - 5 min la statia Campina desi il anuntase ca are 15 min. A 13956 - 5 min la statia Campina. R 472 - 10 min la statia Campina. A 1746 - 10-12 min la statia PL.Vest
intarzierile sunt mici si oricum pana la destinatie se recupereaza, peste cateva zile nu vor mai avea intarziere nici un tren de pe Buc-Brasov-Buc.
Ziceti mersi ca pe Slanic va fi TE sau loc cu 3-4 vagoane ca pe Targoviste incepand de saptamana asta cele 2 trenuri sunt facute astfel : 3331/3334 - Diesel + 2 vag 20-57 iar 3333/3332 LDH 82 cu 1 vag 11-47 si 1 vag 20-57. Pana saptamana asta trenurile aveau cate 3 vag.
|
|
| |
Vitosa
Numarul mesajelor : 9075 Reputatie : 14502 Data de inscriere : 08/01/2011
| Subiect: Re: 306 : Ploiesti Sud - Slanic Vin 17 Iun 2011, 21:24 | |
| @paall: in curand doar locom plus un singur vagon apoi deloc (s-au terminat vagoanele la revizia Ploiesti Sud ? ) |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: 306 : Ploiesti Sud - Slanic Vin 17 Iun 2011, 21:41 | |
| pei 3331/3334 - nr maxim de calatori nu depaseste 70-80. la 3333/3332 - nr maxim ajunge aproape de 130.
macar e bagau si ei 20-54/55 sau DESIRO.
stai sa vedem ce flux de calatori vor avea trenurile de Slanic, ca de marti sunt cu ochii pe ele, si ca tot am reducere o sa ma tot plimb vara asta pe linia Slanicului sa vedem cum merge treaba, calatori cu bilete, blatisti, creste nr calatorilor etc... |
|
| |
Vitosa
Numarul mesajelor : 9075 Reputatie : 14502 Data de inscriere : 08/01/2011
| Subiect: Re: 306 : Ploiesti Sud - Slanic Vin 17 Iun 2011, 21:46 | |
| Desiro la revizia Ploiesti Sud ma indoiesc ca s-ar putea, poate daca vine de la Bucuresti cu continuare mers alte sectii, altfel nu (la Ploiesti nu are unde revizui Desiro) cu parere de rau dar... |
|
| |
Nesebar Administrator
| Subiect: Re: 306 : Ploiesti Sud - Slanic Dum 19 Iun 2011, 07:01 | |
| O excursie la munte ne programata a facut sa trec si prin Slanic Sambata dupamasa , iata cateva poze de pe 306 facute cu telefonul in lipsa aparatului . Vladesti vedere spre Ploiesti pe linie se observa ca a trecut o drezina ceva cat de curand Vedere spre Slanic Podul Spre Slanic Slanic Vedere capat de linie Vedere Ploiesti Cam atat am pozat , dupa cum se vede in Slanic a fost tunsa iarba de pe linie , mersul inca nu a fost afisat in gara , asteptam trenurile sa reinceapa a circula la Slanic |
|
| |
kido
Numarul mesajelor : 202 Varsta : 31 Localizare : Slanic Reputatie : 5344 Data de inscriere : 01/11/2010
| Subiect: Re: 306 : Ploiesti Sud - Slanic Dum 19 Iun 2011, 13:32 | |
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: 306 : Ploiesti Sud - Slanic | |
| |
|
| |
| 306 : Ploiesti Sud - Slanic | |
|