Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Rame electrice Hyperion

In jos 
+109
kristi kkk
razvan22
mariushal
mi.tudor
Amiralul
Jhonyla
3ERLY
cosmin br
AndreiStefan
IonutCFR2009
mariuscfrbucuresti
didinul
bercenicity
Jurnal Feroviar
marius664
The Legend
cardinal
Luca tgv
decward
c o r v i n
Desiro256
doctoru
mielutu zburator
ANDU2100HP
Katalyn
ionutsever
Ciprian.bucur.92
alex.alexus.tm
mihaitzateo
19jimmy84
Nk11
Alextasy
gardianlinux
anacronox
florin.lifticariu
dan tm
Hawkuletz
cristy79
nenuandrei
mishu88
feroviar
DPS
solomon1984
Mihay
Razvan Tudor
bogdan aldea
TVlad
daniel_c
rich1974
63-1143-5
vanchorusebulgaria
LascuB_1980
DAS 2011
cfr500
ALEXCFR
LanceR
AndreiCFRBucuresti
EuroNight
Shinkasen
riciu
Arsen22
alex.barac.5
Bobby_TM
Simply18
Florin C
Lafont
Rarau
Luna
MariusM
Teodor
ldh80
COSTACHE MIHAIL
allred
laur 133
gabigligor
membru dezactivat ,
cortexedge
Re6/6
cstefan
Nesebar
cristi_tgv
AndiCFR
cristi CFR
AndreiCFRbv
@ndrey
Vitosa
halmarius
Andrey_tm
Vlad
DUAL
sytrus
Radu Tudor
Volk
baiazid
Balto
Mushu
Spartan1948
adrian.vidican.9
andreiutzu
Adisoft1991s
ATM
Dr2005
mureseanu_976
Adrian78
AMX 97-0548-4
Adirmvl
Iasmin
KOSTYK
AlexD
113 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 41 ... 66  Urmatorul
AutorMesaj
Balto

Balto

Numarul mesajelor : 1620
Reputatie : 6773
Data de inscriere : 05/12/2010

Rame electrice Hyperion - Pagina 16 Empty
MesajSubiect: Re: Rame electrice Hyperion   Rame electrice Hyperion - Pagina 16 Icon_minitimeMar 14 Ian 2014, 12:57

Da se putea sa nu te bagi si tu in seama?
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Rame electrice Hyperion   Rame electrice Hyperion - Pagina 16 Icon_minitimeMar 14 Ian 2014, 13:00

Nu n-as putea, ce te deranjeaza? Ai perdele pe trenurile de pe linia 515?
Sus In jos
Balto

Balto

MesajSubiect: Re: Rame electrice Hyperion   Rame electrice Hyperion - Pagina 16 Icon_minitimeMar 14 Ian 2014, 13:03

Pai ma deranjeaza pentru ca unde postez ceva, hop vi si tu sa faci pe rotundul, ma provoci, si dupa zici ca eu sunt obraznicul. In caz ca nu stiai (asa se pare) linia 515 e inchisa de aproape 2 ani, dar se vede ca pe acest forum stai doar pentru scandaluri si esti "omul cu legea". Pacat..
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22395
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: Rame electrice Hyperion   Rame electrice Hyperion - Pagina 16 Icon_minitimeMar 14 Ian 2014, 13:08

De ceva vreme domnule Paul aveti gura cam mare , obraznicia a inceput sa nu aibe limite si te cam dai mare cocos , mereu trebuie sa comentezi indiferent de topic si subiect .

Eu am facut o comparatie normala mai sus si tu ai venit repede cu un raspuns ironic ceea ce nu prea e frumos , te credeam un om la locul tau .

Vizitator

MesajSubiect: Re: Rame electrice Hyperion   Rame electrice Hyperion - Pagina 16 Icon_minitimeMar 14 Ian 2014, 13:09

Tinere, in caz ca nu observi, eu aici am raspuns lui karpaty care a spus ca esti obraznic.
Eu i-am spus lui ca esti mai mult decit obraznic.

Te-ai bagat in vorba si te-am intrebat ironic daca ai perdele pe trenurile care circula pe 515, despre care stiu ca e inchisa.

ADICA tu faci biza pe aici si iti iesi din fire cu linia 515, de aceea te-am intrebat dar tu nu te-ai prins, era prea directa sau prea fina ironia?

Asa ca sa vezi ca nu stau doar pentru scandaluri si pentru ,,lege" pe forum.

Dar nu trebuie sa ma laud sau ma justific cu privire la actvitatea mea feroviara din ultimii doi ani.
Sus In jos
Balto

Balto

MesajSubiect: Re: Rame electrice Hyperion   Rame electrice Hyperion - Pagina 16 Icon_minitimeMar 14 Ian 2014, 13:31

Mda, hai ca deja "ai spate" (daca intelegi ce vreau sa zic), nu-ti mai raspund ca o sa ajugi sa ma injuri cum ai tu chef, si tot eu imi iau vacanta. Am prins ideea, esti unul din "baietii buni" de care nu trebuie sa ma leg, ca umbla la butoane.

@Karpaty: Da stiu, eu am inceput scandalurile, eu fac presiune si enervez alti useri, eu, acelasi eu. Ai dreptate, inainte eram om la locul meu, pentru ca taceam si inghiteam toate raspunsurile la misto, sau aruncate din tren, insa de o vreme mi-am pierdut cumpatul la faze dinastea, insa nu mi-am dat seama ca ma iau de cine nu trebuie, si fiecare are un "om verde" in spate (nu te acuz de nimic), asa ca daca continui imi voi lua vacanta precis ca nu ma apara nimeni, asa ca am sa continui sa inghit si sa imi vad de treaba, nu ca mi-ar simti cineva lipsa daca plec in vacanta, dar poate si-ar forma ceilalti membri o parere mai proasta despre mine, si voi fi tratat ca "baiatul rau". Cam atat am avut de spus.
Sus In jos
cortexedge
Administrator
Administrator
cortexedge

Numarul mesajelor : 3087
Reputatie : 9362
Data de inscriere : 20/08/2008

MesajSubiect: Re: Rame electrice Hyperion   Rame electrice Hyperion - Pagina 16 Icon_minitimeMar 14 Ian 2014, 14:00

Ma baieti, nu puteti sta o zi fara sa va ciondaniti?
Cate vagoane mai au perdele in ziua de azi? Cred ca niciunul care face trasee pe regio.

Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20626
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25568
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Rame electrice Hyperion   Rame electrice Hyperion - Pagina 16 Icon_minitimeMar 14 Ian 2014, 16:07

Încă un mesaj off-topic şi primiţi avertisment cu toţii: Paul, Karpaty şi Dan!

Simply18
V.I.P Member
V.I.P Member
Simply18

Numarul mesajelor : 1085
Varsta : 30
Localizare : Bacau
Reputatie : 5678
Data de inscriere : 25/06/2012

MesajSubiect: Re: Rame electrice Hyperion   Rame electrice Hyperion - Pagina 16 Icon_minitimeMier 15 Ian 2014, 10:02

Spartan1948 a scris:
Mie mi se pare ok interiorul...destul de spatios.

Adevarat , e spatios. Da' designu interior zici ca l-o desenat un copil de 10 ani , fara pic de imaginatie . Si prizele alea "ingropate" la nivelul capului , o sa arate foarte rau cand o sa atarne cabluri din prize . Pe langa autocolant (care e transparent) mai are si geamurile fumurii , deci la fel ca la Desiro.

Ma repet , nu se compara Desiro cu Hyperior . Asta chiar daca unele Desiro-uri , au scaune de "lemn".
Sus In jos
http://www.flickr.com/photos/t-dan-m/
Shinkasen

Shinkasen

Numarul mesajelor : 425
Reputatie : 6126
Data de inscriere : 30/04/2009

MesajSubiect: Re: Rame electrice Hyperion   Rame electrice Hyperion - Pagina 16 Icon_minitimeMier 15 Ian 2014, 14:13

Cred ca un cumparator poate sa ceara modificari, cum ar fi: prize, scaune, toalete, perdele ...
Cei de la Tram Reghin, au niste autobuze la mana a doua care au perdele pe rola, cand o tragi opreste din razele solare si vezi si afara, desi din cate stiu sunt acele geamuri care la lumina prea puternica devin fumurii, dar presupun ca si pretul lor e pe masura. In concluzie, daca ceva va deranjeaza la o alta rama din tot acest model sau din alt model, e vina cumparatorului.
Sus In jos
Vitosa

Numarul mesajelor : 9075
Reputatie : 14504
Data de inscriere : 08/01/2011

MesajSubiect: Re: Rame electrice Hyperion   Rame electrice Hyperion - Pagina 16 Icon_minitimeMier 15 Ian 2014, 21:41

Important e sa intre in circulatie. Ca ne place - nu ne place designul si dotarile nu mai conteaza acum. Speram urmatoarele rame fabricate sa fie pe placul tuturor. Poate ca un mail din partea fiecaruia ii va ajuta la remodelarea ramei. Fiind din sud mi-as dori sa vad cat mai multe astfel de rame pe Brasov/Craiova/Constanta facand concurenta cfr-calatori daca ei nu sunt interesati sau n-au posibilitati in a achizitiona astfel de rame electrice.
Sus In jos
cristi CFR
Administrator
Administrator
cristi CFR

Numarul mesajelor : 3663
Localizare : Timişoara
Reputatie : 9707
Data de inscriere : 02/11/2008

MesajSubiect: Re: Rame electrice Hyperion   Rame electrice Hyperion - Pagina 16 Icon_minitimeMier 15 Ian 2014, 22:22

Nimic nu e bun la voi decat EA-ul clasic cu vagoane 20-57 si DA clasic cu vagoane 20-57....
Daca se fabrica ceva nou nu e bine, daca se modernizeaza ceva vechi iara nu e bine.
Daca nu se face nimic, ca de ce nu se face.
Daca se face ceva in tara ca de ce nu se cumpara de afara ca e mai bun.
Daca se cumpara de afara nu sunt bune si revenim ca de ce nu se fabrica la noi.

Ma gandesc sa fac o propunere la softronic sa fabrice automotoare "low cost" noi cu caroserie din aluminiu identice cu seriile 900, 700 si 1000  Twisted Evil 

Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Rame electrice Hyperion   Rame electrice Hyperion - Pagina 16 Icon_minitimeMier 15 Ian 2014, 22:29

Ai tras ceva? aluminiu? e energofag, mai bine din plastic recuperat de prin PET-uri si alte plasticuri. Romania curata.

Lasa oamenii sa isi spuna parerile, nu toti circula cu trenul.

Sa il vedem la drum, abia dupa aia o sa stie ce modificari, adaptari, imbunatatiri sa ii aduca.

Poate o sa lege 2 unitati motoare fara vagoane intre ele si inlocuiesc seria 1000. Atunci dezastru pe 2608. In loc de EA +AM1000 o sa fie EA+ Angelo.
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20626
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25568
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Rame electrice Hyperion   Rame electrice Hyperion - Pagina 16 Icon_minitimeMier 15 Ian 2014, 22:43

Aluminiul e prea uşor şi nu ai aderenţă din cauza asta (îţi iese trenul prea uşor). Mai degrabă inox, ăla rezistă şi 60 de ani fără probleme. Adevărul e că nişte automotoare de capacitate redusă ne-ar trebui.

Adisoft1991s
V.I.P Member
V.I.P Member
Adisoft1991s

Numarul mesajelor : 1133
Varsta : 33
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 5994
Data de inscriere : 30/09/2011

MesajSubiect: Re: Rame electrice Hyperion   Rame electrice Hyperion - Pagina 16 Icon_minitimeMier 15 Ian 2014, 23:18

Anunt important pentru Pasionati.
Maine la ora 11:40 in Gara de Nord va sosi rama Hyperion!  Smile 
Sus In jos
http://Www.Depozituldereduceri.Blogspot.RO
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Rame electrice Hyperion   Rame electrice Hyperion - Pagina 16 Icon_minitime

Sus In jos

Rame electrice Hyperion
Sus 
Pagina 16 din 66Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 41 ... 66  Urmatorul
 Subiecte similare
-
»  Rame electrice Hyperion
» Rame electrice străine
» Rame electrice clasa 58
» AUTOMOTOARE SERIA 55 ELECTROPUTERE
»  Informaţii generale

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: MATERIAL RULANT :: AUTOMOTOARE SI RAME ELECTRICE-
Mergi direct la: