Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Informaţii generale

In jos 
+93
adytm
myster2008
iustialex
Polpot
marcelbanu
Radu Tudor
AeroX
bybyutza
rich1974
Katalin4653
gardianlinux
Teodor
mishu88
cristy79
Laur
redeme
@ndrey
Adisoft1991s
Sergiu rmn
Mihai531
The Legend
Jhonyla
costi_dumitru
Balto
TVlad
billy752-istu
Ryan Anderson
petre112
dandel
laur 133
Costin.H
manuela
get.
pannonia express
COSTACHE MIHAIL
puscasflaviu
AndreiStefan
Jürgen Habermas
Spartan1948
florin.lifticariu
cstefan
Tomi13leu
huiu_goe
cfr500
Re6/6
DAS 2011
Warrior12
cristi CFR
riciu
kasapis2007
lifetec
user dezactivat...
ravers75
DPS
IonutCFR2009
Rarau
cont dezactivat .
Radu.B
Razvan Tudor
rizelgeorgel2004
halmarius
cardinal
tudor_vl
Luna
allred
baiazid
Norbi
Vitosa
19Railfan95
AndiCFR
Alex Avram
EuroNight
cortexedge
Hurricane
Bobby_TM
maris.constantin
Andrey_tm
Adrian78
Semafor
cristi ar
NicuS
kristi kkk
AlexD
membru inactiv
mureseanu_976
Nesebar
razvan - trenuri
Vlad
lapsanszkitamas
DUAL
Dr2005
Adirmvl
Goanga
97 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5 ... 35 ... 67  Urmatorul
AutorMesaj
Semafor
V.I.P Member
V.I.P Member
Semafor

Numarul mesajelor : 1223
Varsta : 68
Localizare : Pascani( IS)
Reputatie : 6796
Data de inscriere : 21/02/2010

Informaţii generale  - Pagina 4 Empty
MesajSubiect: Re: Informaţii generale    Informaţii generale  - Pagina 4 Icon_minitimeLun 15 Oct 2012, 18:19

Trenul regal a plecat aseara spre Alba Iulia.
Mai multe detalii aici.
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22393
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: Informaţii generale    Informaţii generale  - Pagina 4 Icon_minitimeLun 15 Oct 2012, 21:35

CFR Călători continuă acţiunile de descurajare a călătoriilor frauduloase pe calea ferată.
Personalul de control al CFR Călători (7 persoane) în colaborare cu reprezentanţi ai Poliţiei de Transport Feroviar (10 persoane) şi ai Jandarmeriei Române (10 persoane), au organizat în zilele de 12 şi 15 octombrie, acţiuni de control în halta de mişcare Bod (judeţul Braşov), la patru trenuri Regio care circulă pe raza Sucursalei de Transport Feroviar de Călători BRAŞOV, astfel:

Vineri, 12 octombrie 2012
- R 3503 şi R 3505 Braşov – Teiuş
Luni, 15 octombrie 2012
- R 3530 Racoş – Braşov
- R 3534 Sighişoara – Braşov

În cursul acestor acţiuni, 82 de pasageri au fost depistați fără legitimație de călătorie. 42 dintre aceştia au achitat biletul la tarif de taxare în tren, în valoare totală de 840 lei. De asemenea, au fost eliberate şi 40 de procese verbale de contravenţie, în valoare totală de 11.600 lei, pasagerilor care nu au achitat biletul în tren.

Aceste demersuri se înscriu în programul de combatere a călătoriei fără bilet în trenurile de călători. Controalele vor continua în perioada următoare şi pe alte secţii de circulaţie şi trenuri cu trafic semnificativ de navetă.

Procesele verbale au fost intocmite discriminatilor care cu proces sau nu tot aia este adica nu vor achita acea amenda ca nu au de unde ei nu au avut bani pentru un amarat de bilet 3-5 lei , poate sa vina razia in fiecare zi ca ei vor acumula xxx amenzi . Mad Solutia este sa nu fie lasati sa urce in tren sau dati jos la prima statie ca daca le da amenda nu rezolva nimic .

Ultima editare efectuata de catre karpaty in Lun 15 Oct 2012, 21:43, editata de 1 ori
Sus In jos
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

Numarul mesajelor : 18747
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 24323
Data de inscriere : 05/10/2010

MesajSubiect: Re: Informaţii generale    Informaţii generale  - Pagina 4 Icon_minitimeLun 15 Oct 2012, 21:38

La Simeria nasii stiau ca de azi vine controlul de sus peste ei
Sus In jos
Andrey_tm
Moderator si Regizorul anului
Andrey_tm

Numarul mesajelor : 5864
Reputatie : 11655
Data de inscriere : 08/09/2011

MesajSubiect: Re: Informaţii generale    Informaţii generale  - Pagina 4 Icon_minitimeMar 16 Oct 2012, 16:56

Astazi IR 370/1 Tm-Budapesta-Tm erau trase de TRAXX 480-001 al MAV.

Voi reveni cu o poza.
Sus In jos
maris.constantin

maris.constantin

Numarul mesajelor : 433
Localizare : Arad
Reputatie : 4855
Data de inscriere : 14/10/2012

MesajSubiect: Re: Informaţii generale    Informaţii generale  - Pagina 4 Icon_minitimeMar 16 Oct 2012, 17:10

MA BUCUR SA AUD CA SE FAC RAZII PE TRENURI DAR TREBUIE SA FIE LUATI PRIN INVALUIRE SI SEFII ASTIA DE TREN....EI CAM AU UITAT CARE LE E SERVICIU....DACA E DEFECTA INSTALATIA DE SIGURANTA SI VIGILENTA CE E DE FACUT?(LA TREN DE CALATORI,SI MECANICUL SIMPLIFICAT)...SA VEZI CE SCANDAL A FACUT SEFUL DE TREN CAND A AUZIT CE ARE DE FACUT(CA TREBUIE SA LASE TOT TRENUL,CARE ERA PLIN DE CALATORI , PE MANA CONDUCOTRULUI)...CE PARERE AVETI?....
Sus In jos
AlexD
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat
AlexD

Numarul mesajelor : 3607
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 8689
Data de inscriere : 09/01/2011

MesajSubiect: Re: Informaţii generale    Informaţii generale  - Pagina 4 Icon_minitimeMar 16 Oct 2012, 17:22

maris.constantin a scris:
CE PARERE AVETI?....

Nu mai scrie cu caps lock te rog.
Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

Numarul mesajelor : 7874
Reputatie : 13276
Data de inscriere : 05/01/2011

MesajSubiect: Re: Informaţii generale    Informaţii generale  - Pagina 4 Icon_minitimeMar 16 Oct 2012, 18:17

andrey_tm a scris:

Voi reveni cu o poza.
De la noul mers asa vor fi majoritatea internationalelor Razz ,doar ca fara DT.
Sus In jos
Bobby_TM
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 679
Varsta : 41
Localizare : Timisoara
Reputatie : 5249
Data de inscriere : 05/10/2012

MesajSubiect: Re: Informaţii generale    Informaţii generale  - Pagina 4 Icon_minitimeMar 16 Oct 2012, 19:56

In decurs de o saptamana de 4 ori am vazut o garnitura compusa dintr-un ED al CFR Marfa un vagon de tip ZAES vopsit argintiu si un vag de calatori cu sigla CFR Marfa pe care scria "Vagon de masurat calea" trecand dinspre Lugoj spre TM Nord. Garnitura a ajuns azi in Timisoara Nord undeva pe la 15.40
Mentionez ca vagonul nu avea boghiul acela pe care il au la mijloc vagonele de masurat calea ale CFR Infrastructura iar ca aspect difera destul de mult fata de aceastea.
Are geamuri tip "ghilotina", boghiul pare ceva mai lung, vopseaua pe el arata destul de bine, iar vagonul parea destul de ingrijit. Ca si aspect pare ca e un vagon ceva mai vechi caruia i s-a facut o reparatie capitala
Aveti indee ce vagon de masurat calea are CFR Marfa ?
Sus In jos
maris.constantin

maris.constantin

Numarul mesajelor : 433
Localizare : Arad
Reputatie : 4855
Data de inscriere : 14/10/2012

MesajSubiect: Re: Informaţii generale    Informaţii generale  - Pagina 4 Icon_minitimeMar 16 Oct 2012, 20:28

Daca nu ma insel e vagonul de masurat calea ,inchiriat de Regiotrans de la CFR,azi a fost pe Nadlac si pe Sannicolau Mare..Nu ai o poza ?....L-am vazut in Sannicolau Mare,era pregatit sa plece spre Arad.
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Informaţii generale    Informaţii generale  - Pagina 4 Icon_minitimeMier 17 Oct 2012, 09:00

DUAL a scris:
andrey_tm a scris:

Voi reveni cu o poza.
De la noul mers asa vor fi majoritatea internationalelor Razz ,doar ca fara DT.

Am vazut si eu Traxxul dar nu am vazut nicaieri masina romaneasca, am plecat la 15.30 din gara, pina la ora aia nu se vedea nici un semn ca ar fi avut dubla tractiune.

Tot din acest motiv nu am apucat sa vad vagonul de masurat calea de la CFR Marfa.
Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

MesajSubiect: Re: Informaţii generale    Informaţii generale  - Pagina 4 Icon_minitimeMier 17 Oct 2012, 13:45

Sal eu am vazut DT din 895+Trax pe Mures Very Happy .. iar acum 2 zile am vazut in zona Barabant un EA CFR Calatori+21-90 .. n-am idee unde a fost ,si incotro mergea .. Teius/Blaj...
Sus In jos
Andrey_tm
Andrey_tm

MesajSubiect: Re: Informaţii generale    Informaţii generale  - Pagina 4 Icon_minitimeMier 17 Oct 2012, 14:57

dan tm a scris:

Am vazut si eu Traxxul dar nu am vazut nicaieri masina romaneasca, am plecat la 15.30 din gara, pina la ora aia nu se vedea nici un semn ca ar fi avut dubla tractiune.
.

A plecat din Tm cu dubla tractiune. Erau Traxxul, o delfina a Aradului si cele doua vagoane.

Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

MesajSubiect: Re: Informaţii generale    Informaţii generale  - Pagina 4 Icon_minitimeMier 17 Oct 2012, 15:27

Oare sa faca si ungurii teste cu ale noastre ?? Pana acum nu am avut nici o confirmare de genul asta ... Nu ca as sti multi pasionati maghiari ,dar ma rog ... poate stiti voi ceva .. ca sunteti mai aproape de granita.
Sus In jos
Andrey_tm
Andrey_tm

MesajSubiect: Re: Informaţii generale    Informaţii generale  - Pagina 4 Icon_minitimeMier 17 Oct 2012, 15:35

Iata si poza cu DT de ieri de pe IR371.

Informaţii generale  - Pagina 4 20121016161855

Si clipul video:

L.E. Astazi IR371 a fost tot cu dubla: Traxx 001 + EA al Aradului.
Sus In jos
Hurricane
V.I.P Member
V.I.P Member
Hurricane

Numarul mesajelor : 509
Localizare : Iasi
Reputatie : 6259
Data de inscriere : 27/04/2009

MesajSubiect: Re: Informaţii generale    Informaţii generale  - Pagina 4 Icon_minitimeMier 17 Oct 2012, 23:43

In urma cu vreo 2-3 saptamani a fost un EA47 in Budapesta, nu ii mai stiu seria si nici printul de la GPS nu il mai am.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Informaţii generale    Informaţii generale  - Pagina 4 Icon_minitime

Sus In jos

Informaţii generale
Sus 
Pagina 4 din 67Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5 ... 35 ... 67  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Inchirierea unor sectii de circulatie neinteroperabile
» Discutii generale despre transport III
» INFORMATII GENERALE
» Informaţii generale
» Informaţii generale

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum