|
| Informaţii generale | |
|
+93adytm myster2008 iustialex Polpot marcelbanu Radu Tudor AeroX bybyutza rich1974 Katalin4653 gardianlinux Teodor mishu88 cristy79 Laur redeme @ndrey Adisoft1991s Sergiu rmn Mihai531 The Legend Jhonyla costi_dumitru Balto TVlad billy752-istu Ryan Anderson petre112 dandel laur 133 Costin.H manuela get. pannonia express COSTACHE MIHAIL puscasflaviu AndreiStefan Jürgen Habermas Spartan1948 florin.lifticariu cstefan Tomi13leu huiu_goe cfr500 Re6/6 DAS 2011 Warrior12 cristi CFR riciu kasapis2007 lifetec user dezactivat... ravers75 DPS IonutCFR2009 Rarau cont dezactivat . Radu.B Razvan Tudor rizelgeorgel2004 halmarius cardinal tudor_vl Luna allred baiazid Norbi Vitosa 19Railfan95 AndiCFR Alex Avram EuroNight cortexedge Hurricane Bobby_TM maris.constantin Andrey_tm Adrian78 Semafor cristi ar NicuS kristi kkk AlexD membru inactiv mureseanu_976 Nesebar razvan - trenuri Vlad lapsanszkitamas DUAL Dr2005 Adirmvl Goanga 97 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Informaţii generale Vin 05 Oct 2012, 15:32 | |
| Era mai bine daca bagau tarif de Regio in loc de aceste reduceri. |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20625 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25565 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Informaţii generale Vin 05 Oct 2012, 18:08 | |
| Evident, doar pentru bilete întregi şi copil... elevii şi studenţii să meargă cu duba. Halal gândire... _________________ :TTT:
|
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22393 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Informaţii generale Vin 05 Oct 2012, 18:15 | |
| Elevii si studentii au deja reducere , cata reducere sa mai faca ? |
| | | mureseanu_976 Moderator
Numarul mesajelor : 2215 Localizare : I eh, no, nooo, no es possible Reputatie : 8092 Data de inscriere : 07/02/2009
| Subiect: Re: Informaţii generale Vin 05 Oct 2012, 18:17 | |
| - Dr2005 a scris:
- Evident, doar pentru bilete întregi şi copil... elevii şi studenţii să meargă cu duba. Halal gândire...
Asa-s intotdeauna ofertele. Inclusiv dus-intors, anticipatia, etc, NU NE SUNT VALABILE ! Pai eu daca mai am 1 an de liceu, atunci imi este mult mai convenabil sa imi fac card Tren Plus (reducerea e aproape 90% identica cu aia de elev!) si pe baza acelui card sa-mi iau bilete si sa imi aleg mai multe oferte deodata :roll: |
| | | lapsanszkitamas V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1218 Varsta : 29 Localizare : Orasul trandafirilor Reputatie : 5791 Data de inscriere : 21/07/2012
| Subiect: Re: Informaţii generale Vin 05 Oct 2012, 18:25 | |
| - Goanga a scris:
- lapsanszkitamas, nu se intampla nimic daca lipsesti o zi de la scoala
nu eu decid asta . |
Numarul mesajelor : 20625 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25565 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Informaţii generale Vin 05 Oct 2012, 18:51 | |
| - karpaty a scris:
- Elevii si studentii au deja reducere , cata reducere sa mai faca ?
Au reducere că plăteşte Ministerul Educaţiei ăia 50%. Deja s-a adus la situaţia în care biletul întreg la un tren costă mai puţin decât cel redus pentru elev şi chiar student cu cupon. Nu mai zic că dacă stundetul/elevul schimbă un tren în traseu lui, se duce naibii toată reducerea de 50%, că el nu are procent de fidelitate. _________________ :TTT:
|
| Subiect: Re: Informaţii generale Vin 05 Oct 2012, 18:52 | |
| - lapsanszkitamas a scris:
- Goanga a scris:
nu eu decid asta .
Păi...dacă lipseşti o zi primeşti 6 - 7 absenţe... la 10 absenţe nemotivate se scade un punct la purtare, la 40 de absenţe automat primeşti 6 şi nu treci clasa, la 60 de absenţe primeşti 4 şi-ţi cauţi altă şcoală. Parcă aşa se proceda. Desigur, există varianta unui pachet de Jacobs la doctoriţa de familie, dar când am terminat eu liceul devenise obligatorie vizarea scutirilor la cabinetul medical al şcolii în timp de 7 zile de la emitere... iar cabinetul nu viza orice şi lucra o singură zi pe săptămână, timp de vreo 2 - 3 ore, de obicei fix alea la care aveam profi care nu mă mai primeau în oră după ce se suna. _________________ :TTT:
|
| | | Goanga V.I.P Member
Numarul mesajelor : 517 Varsta : 30 Localizare : Alba Iulia Reputatie : 6296 Data de inscriere : 08/02/2009
| Subiect: Re: Informaţii generale Vin 05 Oct 2012, 19:07 | |
| - Dr2005 a scris:
Păi...dacă lipseşti o zi primeşti 6 - 7 absenţe... la 10 absenţe nemotivate se scade un punct la purtare, la 40 de absenţe automat primeşti 6 şi nu treci clasa, la 60 de absenţe primeşti 4 şi-ţi cauţi altă şcoală. Parcă aşa se proceda. Desigur, există varianta unui pachet de Jacobs la doctoriţa de familie, dar când am terminat eu liceul devenise obligatorie vizarea scutirilor la cabinetul medical al şcolii în timp de 7 zile de la emitere... iar cabinetul nu viza orice şi lucra o singură zi pe săptămână, timp de vreo 2 - 3 ore, de obicei fix alea la care aveam profi care nu mă mai primeau în oră după ce se suna. Ati spus ca "la 40 de apsente primesti 6 si nu treci clasa, la 60 de absenţe primeşti 4 si-ti cauti alta scoala". Ei bine, credeti-ma, aceste sanctiuni nu se aplica. Si in plus, cred ca majoritatea celor de aici daca ar fi sa aleaga dintre 6 apsente si posibilitatea de a vedea Trenul Regal ar alege trenul... |
| | | membru inactiv User Dezactivat
Numarul mesajelor : 898 Varsta : 48 Reputatie : 6551 Data de inscriere : 10/10/2009
| Subiect: Re: Informaţii generale Vin 05 Oct 2012, 22:26 | |
| - Goanga a scris:
- Dr2005 a scris:
Păi...dacă lipseşti o zi primeşti 6 - 7 absenţe... la 10 absenţe nemotivate se scade un punct la purtare, la 40 de absenţe automat primeşti 6 şi nu treci clasa, la 60 de absenţe primeşti 4 şi-ţi cauţi altă şcoală. Parcă aşa se proceda. Desigur, există varianta unui pachet de Jacobs la doctoriţa de familie, dar când am terminat eu liceul devenise obligatorie vizarea scutirilor la cabinetul medical al şcolii în timp de 7 zile de la emitere... iar cabinetul nu viza orice şi lucra o singură zi pe săptămână, timp de vreo 2 - 3 ore, de obicei fix alea la care aveam profi care nu mă mai primeau în oră după ce se suna. Ati spus ca "la 40 de apsente primesti 6 si nu treci clasa, la 60 de absenţe primeşti 4 si-ti cauti alta scoala". Ei bine, credeti-ma, aceste sanctiuni nu se aplica. Si in plus, cred ca majoritatea celor de aici daca ar fi sa aleaga dintre 6 apsente si posibilitatea de a vedea Trenul Regal ar alege trenul... Pai eu asa am facut...M-am invoit de la servici ( deci pierd niste banuti, pierd un bon/tichet de masa si alte cateva sporuri doar pentru ca acum aproape dousa saptamani mi-am luat bilet dus si intors pentru Expozitia-Feroviara...)!!! Faptul ca matracuca aia de Cristina Trifon anunta cu nonsalanta cu doar cateva zile inainte ca, ,,din cauza absentei de material rulant" expozitia feroviara nu se mai tine, timp in care eu imi cumparasem bilet,...imi da dreptul sa-i injur de mama focului. Dar,...n-o fac din respect pentru pasiunea pe care o am de mic copil!!! Insa banutii aruncati aiurea pe fereastra amagindu-ma cu un lucru si de fapt mi se ofera alt ,,lucru"...ma face sa ma simt JIGNIT!!! Insa noi sa fim sanatosi si sa ne vedem la Gara de Nord!!! |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Informaţii generale Vin 05 Oct 2012, 22:31 | |
| Au mai fost expoziti si in ani trecuti cand nu prea au avut noutati si au mai adus exponate si de la precedentele expoziti, puteau sa o faca si de data asta. Putea sa vina RT cu automotorul ala modernizat pentru IR, 2-3 locomotive, 2-3 vagoane fie ele si de marfa si tot aveau televiziunile ce sa dea la stiri toata ziua. |
| | | AlexD Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 3607 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8689 Data de inscriere : 09/01/2011
| Subiect: Re: Informaţii generale Vin 05 Oct 2012, 22:43 | |
| - Onofrei Sergiu Gabriel'76 a scris:
Insa banutii aruncati aiurea pe fereastra Insa noi sa fim sanatosi si sa ne vedem la Gara de Nord!!!
O sa facem in asa fel incat sa nu fie aruncati pe fereastra Mai bine spui la ce ora 'aterizezi' in gara marti . Vi cu 572 la 8 juma? |
| Subiect: Re: Informaţii generale Vin 05 Oct 2012, 23:17 | |
| - Katalyn a scris:
- si tot aveau televiziunile ce sa dea la stiri toata ziua.
Anul trecut nu au dat nimic la ştiri, că n-a avut timp tanti Ancuţa să vină la expoziţie. Probabil nici domn' ministru de acum nu are timp, iar CFR Călători nu a mai pompat bani în nimic anul ăsta, aşa că nu prea ai ce să expui... în afară de Malaxa 900 nu s-a mai livrat nimic nou/modernizat. _________________ :TTT:
|
| | | membru inactiv User Dezactivat
Numarul mesajelor : 898 Varsta : 48 Reputatie : 6551 Data de inscriere : 10/10/2009
| | | | kristi kkk V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1697 Varsta : 45 Localizare : Alexandria Reputatie : 7654 Data de inscriere : 25/08/2008
| Subiect: Re: Informaţii generale Sam 06 Oct 2012, 10:43 | |
| - Dr2005 a scris:
- lapsanszkitamas a scris:
- Goanga a scris:
nu eu decid asta .
Păi...dacă lipseşti o zi primeşti 6 - 7 absenţe... la 10 absenţe nemotivate se scade un punct la purtare, la 40 de absenţe automat primeşti 6 şi nu treci clasa, la 60 de absenţe primeşti 4 şi-ţi cauţi altă şcoală. Parcă aşa se proceda. Desigur, există varianta unui pachet de Jacobs la doctoriţa de familie, dar când am terminat eu liceul devenise obligatorie vizarea scutirilor la cabinetul medical al şcolii în timp de 7 zile de la emitere... iar cabinetul nu viza orice şi lucra o singură zi pe săptămână, timp de vreo 2 - 3 ore, de obicei fix alea la care aveam profi care nu mă mai primeau în oră după ce se suna. La media 6 la purtare treci clasa, de la5,50 in jos esti repetent. Daca esti pana in cls. a-X-a la mai mult de 120 absente, motivate sau nemotivate ar trebui sa repeti clasa, daca esti in in cls a- XI-a esti exmatriculat de la mai mult de 40 absente nemotivate. |
| | | lapsanszkitamas V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1218 Varsta : 29 Localizare : Orasul trandafirilor Reputatie : 5791 Data de inscriere : 21/07/2012
| Subiect: Re: Informaţii generale Sam 06 Oct 2012, 12:16 | |
| - kristi kkk a scris:
- Dr2005 a scris:
- lapsanszkitamas a scris:
- Goanga a scris:
nu eu decid asta .
Păi...dacă lipseşti o zi primeşti 6 - 7 absenţe... la 10 absenţe nemotivate se scade un punct la purtare, la 40 de absenţe automat primeşti 6 şi nu treci clasa, la 60 de absenţe primeşti 4 şi-ţi cauţi altă şcoală. Parcă aşa se proceda. Desigur, există varianta unui pachet de Jacobs la doctoriţa de familie, dar când am terminat eu liceul devenise obligatorie vizarea scutirilor la cabinetul medical al şcolii în timp de 7 zile de la emitere... iar cabinetul nu viza orice şi lucra o singură zi pe săptămână, timp de vreo 2 - 3 ore, de obicei fix alea la care aveam profi care nu mă mai primeau în oră după ce se suna. La media 6 la purtare treci clasa, de la5,50 in jos esti repetent. Daca esti pana in cls. a-X-a la mai mult de 120 absente, motivate sau nemotivate ar trebui sa repeti clasa, daca esti in in cls a- XI-a esti exmatriculat de la mai mult de 40 absente nemotivate. la a 7ea absenta nemotivata, -1 la purtare. problema nu e asta, fiindca parinti au dreptul sa motiveze 5 zile pe an. problema e ca ei nu ar motiva-o, fara sa mai pomenim de faptul ca nu m-ar lasa. in vacanta sau la sfarsit de saptamana nu-i problema, dar sa lipsesc de la scoala pt trenuri? de neconceput frate-mio avea piciorul in gips si l-au trimis la scoala, deci nici nu se pune problema sa lipsesc de la scoala pt orice alt motiv in afara de o boala grava(de exemplu una tratata de SMURD) |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Informaţii generale | |
| |
| | | | Informaţii generale | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |