Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Informaţii generale

In jos 
+93
adytm
myster2008
iustialex
Polpot
marcelbanu
Radu Tudor
AeroX
bybyutza
rich1974
Katalin4653
gardianlinux
Teodor
mishu88
cristy79
Laur
redeme
@ndrey
Adisoft1991s
Sergiu rmn
Mihai531
The Legend
Jhonyla
costi_dumitru
Balto
TVlad
billy752-istu
Ryan Anderson
petre112
dandel
laur 133
Costin.H
manuela
get.
pannonia express
COSTACHE MIHAIL
puscasflaviu
AndreiStefan
Jürgen Habermas
Spartan1948
florin.lifticariu
cstefan
Tomi13leu
huiu_goe
cfr500
Re6/6
DAS 2011
Warrior12
cristi CFR
riciu
kasapis2007
lifetec
user dezactivat...
ravers75
DPS
IonutCFR2009
Rarau
cont dezactivat .
Radu.B
Razvan Tudor
rizelgeorgel2004
halmarius
cardinal
tudor_vl
Luna
allred
baiazid
Norbi
Vitosa
19Railfan95
AndiCFR
Alex Avram
EuroNight
cortexedge
Hurricane
Bobby_TM
maris.constantin
Andrey_tm
Adrian78
Semafor
cristi ar
NicuS
kristi kkk
AlexD
membru inactiv
mureseanu_976
Nesebar
razvan - trenuri
Vlad
lapsanszkitamas
DUAL
Dr2005
Adirmvl
Goanga
97 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3 ... 34 ... 67  Urmatorul
AutorMesaj
Vizitator
Vizitator

Informaţii generale  - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Informaţii generale    Informaţii generale  - Pagina 2 Icon_minitimeVin 05 Oct 2012, 15:32

Era mai bine daca bagau tarif de Regio in loc de aceste reduceri.
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20625
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25565
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Informaţii generale    Informaţii generale  - Pagina 2 Icon_minitimeVin 05 Oct 2012, 18:08

Evident, doar pentru bilete întregi şi copil... elevii şi studenţii să meargă cu duba. Halal gândire...

Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22393
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: Informaţii generale    Informaţii generale  - Pagina 2 Icon_minitimeVin 05 Oct 2012, 18:15

Elevii si studentii au deja reducere , cata reducere sa mai faca ?

Moderator
Moderator
mureseanu_976

Numarul mesajelor : 2215
Localizare : I eh, no, nooo, no es possible
Reputatie : 8092
Data de inscriere : 07/02/2009

MesajSubiect: Re: Informaţii generale    Informaţii generale  - Pagina 2 Icon_minitimeVin 05 Oct 2012, 18:17

Dr2005 a scris:
Evident, doar pentru bilete întregi şi copil... elevii şi studenţii să meargă cu duba. Halal gândire...

Asa-s intotdeauna ofertele. Inclusiv dus-intors, anticipatia, etc, NU NE SUNT VALABILE ! Pai eu daca mai am 1 an de liceu, atunci imi este mult mai convenabil sa imi fac card Tren Plus (reducerea e aproape 90% identica cu aia de elev!) si pe baza acelui card sa-mi iau bilete si sa imi aleg mai multe oferte deodata :roll:
Sus In jos
lapsanszkitamas
V.I.P Member
V.I.P Member
lapsanszkitamas

Numarul mesajelor : 1218
Varsta : 29
Localizare : Orasul trandafirilor
Reputatie : 5791
Data de inscriere : 21/07/2012

MesajSubiect: Re: Informaţii generale    Informaţii generale  - Pagina 2 Icon_minitimeVin 05 Oct 2012, 18:25

Goanga a scris:
lapsanszkitamas, nu se intampla nimic daca lipsesti o zi de la scoala Very Happy
nu eu decid asta Sad .
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

MesajSubiect: Re: Informaţii generale    Informaţii generale  - Pagina 2 Icon_minitimeVin 05 Oct 2012, 18:51

karpaty a scris:
Elevii si studentii au deja reducere , cata reducere sa mai faca ?
Au reducere că plăteşte Ministerul Educaţiei ăia 50%. Deja s-a adus la situaţia în care biletul întreg la un tren costă mai puţin decât cel redus pentru elev şi chiar student cu cupon. Nu mai zic că dacă stundetul/elevul schimbă un tren în traseu lui, se duce naibii toată reducerea de 50%, că el nu are procent de fidelitate.

Dr2005
Administrator
Administrator

MesajSubiect: Re: Informaţii generale    Informaţii generale  - Pagina 2 Icon_minitimeVin 05 Oct 2012, 18:52

lapsanszkitamas a scris:
Goanga a scris:
lapsanszkitamas, nu se intampla nimic daca lipsesti o zi de la scoala Very Happy
nu eu decid asta Sad .
Păi...dacă lipseşti o zi primeşti 6 - 7 absenţe... la 10 absenţe nemotivate se scade un punct la purtare, la 40 de absenţe automat primeşti 6 şi nu treci clasa, la 60 de absenţe primeşti 4 şi-ţi cauţi altă şcoală. Parcă aşa se proceda.
Desigur, există varianta unui pachet de Jacobs la doctoriţa de familie, dar când am terminat eu liceul devenise obligatorie vizarea scutirilor la cabinetul medical al şcolii în timp de 7 zile de la emitere... iar cabinetul nu viza orice şi lucra o singură zi pe săptămână, timp de vreo 2 - 3 ore, de obicei fix alea la care aveam profi care nu mă mai primeau în oră după ce se suna.

Goanga
V.I.P Member
V.I.P Member
Goanga

Numarul mesajelor : 517
Varsta : 30
Localizare : Alba Iulia
Reputatie : 6296
Data de inscriere : 08/02/2009

MesajSubiect: Re: Informaţii generale    Informaţii generale  - Pagina 2 Icon_minitimeVin 05 Oct 2012, 19:07

Dr2005 a scris:

Păi...dacă lipseşti o zi primeşti 6 - 7 absenţe... la 10 absenţe nemotivate se scade un punct la purtare, la 40 de absenţe automat primeşti 6 şi nu treci clasa, la 60 de absenţe primeşti 4 şi-ţi cauţi altă şcoală. Parcă aşa se proceda.
Desigur, există varianta unui pachet de Jacobs la doctoriţa de familie, dar când am terminat eu liceul devenise obligatorie vizarea scutirilor la cabinetul medical al şcolii în timp de 7 zile de la emitere... iar cabinetul nu viza orice şi lucra o singură zi pe săptămână, timp de vreo 2 - 3 ore, de obicei fix alea la care aveam profi care nu mă mai primeau în oră după ce se suna.

Ati spus ca "la 40 de apsente primesti 6 si nu treci clasa, la 60 de absenţe primeşti 4 si-ti cauti alta scoala". Ei bine, credeti-ma, aceste sanctiuni nu se aplica. Si in plus, cred ca majoritatea celor de aici daca ar fi sa aleaga dintre 6 apsente si posibilitatea de a vedea Trenul Regal ar alege trenul...
Sus In jos
https://www.youtube.com/user/K0nami15
membru inactiv
User Dezactivat
User Dezactivat

Numarul mesajelor : 898
Varsta : 48
Reputatie : 6551
Data de inscriere : 10/10/2009

MesajSubiect: Re: Informaţii generale    Informaţii generale  - Pagina 2 Icon_minitimeVin 05 Oct 2012, 22:26

Goanga a scris:
Dr2005 a scris:

Ati spus ca "la 40 de apsente primesti 6 si nu treci clasa, la 60 de absenţe primeşti 4 si-ti cauti alta scoala". Ei bine, credeti-ma, aceste sanctiuni nu se aplica. Si in plus, cred ca majoritatea celor de aici daca ar fi sa aleaga dintre 6 apsente si posibilitatea de a vedea Trenul Regal ar alege trenul...
Pai eu asa am facut...M-am invoit de la servici ( deci pierd niste banuti, pierd un bon/tichet de masa si alte cateva sporuri doar pentru ca acum aproape dousa saptamani mi-am luat bilet dus si intors pentru Expozitia-Feroviara...)!!! Faptul ca matracuca aia de Cristina Trifon anunta cu nonsalanta cu doar cateva zile inainte ca, ,,din cauza absentei de material rulant" expozitia feroviara nu se mai tine, timp in care eu imi cumparasem bilet,...imi da dreptul sa-i injur de mama focului. Dar,...n-o fac din respect pentru pasiunea pe care o am de mic copil!!! Insa banutii aruncati aiurea pe fereastra amagindu-ma cu un lucru si de fapt mi se ofera alt ,,lucru"...ma face sa ma simt JIGNIT!!!
Insa noi sa fim sanatosi si sa ne vedem la Gara de Nord!!!
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Informaţii generale    Informaţii generale  - Pagina 2 Icon_minitimeVin 05 Oct 2012, 22:31

Au mai fost expoziti si in ani trecuti cand nu prea au avut noutati si au mai adus exponate si de la precedentele expoziti, puteau sa o faca si de data asta. Putea sa vina RT cu automotorul ala modernizat pentru IR, 2-3 locomotive, 2-3 vagoane fie ele si de marfa si tot aveau televiziunile ce sa dea la stiri toata ziua.
Sus In jos
AlexD
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat
AlexD

Numarul mesajelor : 3607
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 8689
Data de inscriere : 09/01/2011

MesajSubiect: Re: Informaţii generale    Informaţii generale  - Pagina 2 Icon_minitimeVin 05 Oct 2012, 22:43

Onofrei Sergiu Gabriel'76 a scris:

Insa banutii aruncati aiurea pe fereastra

O sa facem in asa fel incat sa nu fie aruncati pe fereastra What a Face Mai bine spui la ce ora 'aterizezi' in gara marti Razz . Vi cu 572 la 8 juma?
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

MesajSubiect: Re: Informaţii generale    Informaţii generale  - Pagina 2 Icon_minitimeVin 05 Oct 2012, 23:17

Katalyn a scris:
si tot aveau televiziunile ce sa dea la stiri toata ziua.
Anul trecut nu au dat nimic la ştiri, că n-a avut timp tanti Ancuţa să vină la expoziţie. Probabil nici domn' ministru de acum nu are timp, iar CFR Călători nu a mai pompat bani în nimic anul ăsta, aşa că nu prea ai ce să expui... în afară de Malaxa 900 nu s-a mai livrat nimic nou/modernizat.

membru inactiv
User Dezactivat
User Dezactivat

Numarul mesajelor : 898
Varsta : 48
Reputatie : 6551
Data de inscriere : 10/10/2009

MesajSubiect: Re: Informaţii generale    Informaţii generale  - Pagina 2 Icon_minitimeSam 06 Oct 2012, 00:27

AlexD a scris:
Onofrei Sergiu Gabriel'76 a scris:

Insa banutii aruncati aiurea pe fereastra

O sa facem in asa fel incat sa nu fie aruncati pe fereastra What a Face Mai bine spui la ce ora 'aterizezi' in gara marti Razz . Vi cu 572 la 8 juma?
Marti vin de la Buzau cu Regio la Bucuresti-Basarab la 6.40. Deci voi fi in Nord cam pe la 7.00
Sus In jos
kristi kkk
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 1697
Varsta : 45
Localizare : Alexandria
Reputatie : 7654
Data de inscriere : 25/08/2008

MesajSubiect: Re: Informaţii generale    Informaţii generale  - Pagina 2 Icon_minitimeSam 06 Oct 2012, 10:43

Dr2005 a scris:
lapsanszkitamas a scris:
Goanga a scris:
nu eu decid asta Sad .
La media 6 la purtare treci clasa, de la5,50 in jos esti repetent. Daca esti pana in cls. a-X-a la mai mult de 120 absente, motivate sau nemotivate ar trebui sa repeti clasa, daca esti in in cls a- XI-a esti exmatriculat de la mai mult de 40 absente nemotivate.
Sus In jos
lapsanszkitamas
V.I.P Member
V.I.P Member
lapsanszkitamas

Numarul mesajelor : 1218
Varsta : 29
Localizare : Orasul trandafirilor
Reputatie : 5791
Data de inscriere : 21/07/2012

MesajSubiect: Re: Informaţii generale    Informaţii generale  - Pagina 2 Icon_minitimeSam 06 Oct 2012, 12:16

kristi kkk a scris:
Dr2005 a scris:
lapsanszkitamas a scris:
Goanga a scris:
nu eu decid asta Sad .
La media 6 la purtare treci clasa, de la5,50 in jos esti repetent. Daca esti pana in cls. a-X-a la mai mult de 120 absente, motivate sau nemotivate ar trebui sa repeti clasa, daca esti in in cls a- XI-a esti exmatriculat de la mai mult de 40 absente nemotivate.
la a 7ea absenta nemotivata, -1 la purtare. problema nu e asta, fiindca parinti au dreptul sa motiveze 5 zile pe an. problema e ca ei nu ar motiva-o, fara sa mai pomenim de faptul ca nu m-ar lasa. in vacanta sau la sfarsit de saptamana nu-i problema, dar sa lipsesc de la scoala pt trenuri? de neconceput

offtopic frate-mio avea piciorul in gips si l-au trimis la scoala, deci nici nu se pune problema sa lipsesc de la scoala pt orice alt motiv in afara de o boala grava(de exemplu una tratata de SMURD)
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Informaţii generale    Informaţii generale  - Pagina 2 Icon_minitime

Sus In jos

Informaţii generale
Sus 
Pagina 2 din 67Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3 ... 34 ... 67  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Inchirierea unor sectii de circulatie neinteroperabile
» Discutii generale despre transport III
» INFORMATII GENERALE
» Informaţii generale
» Informaţii generale

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum