Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Informaţii generale

In jos 
+93
adytm
myster2008
iustialex
Polpot
marcelbanu
Radu Tudor
AeroX
bybyutza
rich1974
Katalin4653
gardianlinux
Teodor
mishu88
cristy79
Laur
redeme
@ndrey
Adisoft1991s
Sergiu rmn
Mihai531
The Legend
Jhonyla
costi_dumitru
Balto
TVlad
billy752-istu
Ryan Anderson
petre112
dandel
laur 133
Costin.H
manuela
get.
pannonia express
COSTACHE MIHAIL
puscasflaviu
AndreiStefan
Jürgen Habermas
Spartan1948
florin.lifticariu
cstefan
Tomi13leu
huiu_goe
cfr500
Re6/6
DAS 2011
Warrior12
cristi CFR
riciu
kasapis2007
lifetec
user dezactivat...
ravers75
DPS
IonutCFR2009
Rarau
cont dezactivat .
Radu.B
Razvan Tudor
rizelgeorgel2004
halmarius
cardinal
tudor_vl
Luna
allred
baiazid
Norbi
Vitosa
19Railfan95
AndiCFR
Alex Avram
EuroNight
cortexedge
Hurricane
Bobby_TM
maris.constantin
Andrey_tm
Adrian78
Semafor
cristi ar
NicuS
kristi kkk
AlexD
membru inactiv
mureseanu_976
Nesebar
razvan - trenuri
Vlad
lapsanszkitamas
DUAL
Dr2005
Adirmvl
Goanga
97 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 40 ... 67  Urmatorul
AutorMesaj
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20635
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25580
Data de inscriere : 17/08/2011

Informaţii generale  - Pagina 13 Empty
MesajSubiect: vvvvvvv   Informaţii generale  - Pagina 13 Icon_minitimeJoi 08 Noi 2012, 22:15

E în plan pe 2018 achiziţia de EMU şi 2020 de DMU Laughing După EC-urile pentru push-pull şi TE-urile cu post de conducere Laughing

Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22398
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: Informaţii generale    Informaţii generale  - Pagina 13 Icon_minitimeVin 09 Noi 2012, 11:50

CFR Călători informează că, circulația feroviară pe secția Sibiu – Piatra Olt (linie simplă) s-a redeschis la ora 08.25, după ce în această dimineață, în jurul orei 05.10, trenul Regio 2066 care circula pe ruta Sibiu – Piatra Olt, a lovit un TIR între stațiile Cornet și Lotru. Autotrenul a pierdut controlul volanului într-o curbă și a ajuns pe calea ferată.

În urma impactului, șoferul a fost rănit, iar locomotiva a fost ușor avariată.
Menționăm ca pasagerii din tren nu au fost răniți, iar la fața locului au intervenit echipe speciale feroviare pentru eliberarea liniei.

Următoarele trenuri au fost afectate:
- IR 13121 Piatra Olt – Podu Olt, 85 de minute întârziere
- IR 1720 Sibiu – Craiova, 45 de minute întârziere
- R 2066 Sibiu – Piatra Olt a fost anulat pe distanța Cornetu - Piatra Olt, călătorii fiind preluați de tenul IR 1720

CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru disconfortul creat de acest accident şi îi asigură că toate măsurile operative întreprinse de angajaţii feroviari au avut ca principal scop reluarea circulaţiei feroviare în condiţii normale de trafic.

User Dezactivat
User Dezactivat
Alex Avram

Numarul mesajelor : 2610
Varsta : 30
Localizare : FETESTI-langa gara unde se aud non-stop goarne+glasu rotilor de tren
Reputatie : 8379
Data de inscriere : 20/06/2009

MesajSubiect: Re: Informaţii generale    Informaţii generale  - Pagina 13 Icon_minitimeVin 09 Noi 2012, 11:54

Si pe ruta aia se circula cu automotoare sau Loc+vag?
Sus In jos
razvan - trenuri
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 3357
Varsta : 42
Localizare : Bucuresti, Romania
Reputatie : 8372
Data de inscriere : 26/05/2011

MesajSubiect: Re: Informaţii generale    Informaţii generale  - Pagina 13 Icon_minitimeSam 10 Noi 2012, 12:07

Pe cine deranja ca de fiecare data vagoanele romanesti la trenul Bucuresti - Chisinau si retur mergeau aglomerate si le-au scos de cateva zile? Este o greseala ca le-au scos caci erau legatura buna spre Iasi. Mad
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

MesajSubiect: Re: Informaţii generale    Informaţii generale  - Pagina 13 Icon_minitimeSam 10 Noi 2012, 16:36

La ducere ajungeau prea devreme la Iaşi, la întoarcere există IR prin Vaslui care pleacă cu 15 minute după Prietenia şi ajunge la Bucureşti cu 30 de minute înainte.

Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

MesajSubiect: Re: Informaţii generale    Informaţii generale  - Pagina 13 Icon_minitimeLun 12 Noi 2012, 12:02

Lucrări de consolidare la podul de la km 121+248, situat între Hm Lunca de Sus şi Hm Lunca de Mijloc

Bucureşti, 08 octombrie 2012

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA informează că în ziua de 22 noiembrie se vor efectua lucrări de consolidare la podul de la km 121+248, situat între Hm Lunca de Sus şi Hm Lunca de Mijloc, lucrări care presupun închiderea circulaţiei trenurilor pe perioada execuţiei.

Lucrările sunt incluse în programul de refacţie pe relaţia Ghimeş – Lunca de Mijloc – Lunca de Sus (Km 115+000-123+206) şi sunt executate cu închiderea liniei curente în data de 22 noiembrie 2012, între staţiile Lunca de Sus – Lunca de Mijloc în intervalul orar 05.30 – 15.50.

Astfel, în ziua de 22 noiembrie, în intervalul orar necesar pentru desfăşurarea lucrărilor, intervin următoarele modificari în circulatia trenurilor :
a)trenul 1870/-1, se anulează în relaţia Galaţi – Ghimeş – Târgu Mureş.
b)trenul 1871/-2, se anulează în relaţia Siculeni – Ghimeş –Galaţi.
c) trenul 1646 Tg Mureș – Siculeni – București Nord nu detaşează în staţia Siculeni grupa de vagoane pentru tren 1871/-2.
d)trenul 5223/-2, circula în relaţia Ghimeş – Comăneşti şi se anulează în relaţia Miercurea Ciuc – Ghimeş;
e)trenul 5201/-2 circulă în relaţia Mărăşeşti – Ghimeş şi se anulşează în relaţia Ghimeş - Miercurea Ciuc.

În intervalul orar în care se vor executa lucrările de demontare a podului provizoriu şi de montare a noului tablier la podul de la km 121+248,
traficul feroviar este restricţionat pe relaţia Miercurea Ciuc – Ghimeş şi retur, transportul călătorilor, între cele două staţii, fiind asigurat cu mijloace auto.

Administrator
Administrator
Nesebar

MesajSubiect: Re: Informaţii generale    Informaţii generale  - Pagina 13 Icon_minitimeMier 14 Noi 2012, 15:29

Uite cum mai furam putin calatorul ................. Mad

CFR Călători informează că, în funcţionarea Sistemului Naţional de Rezervare şi Vânzare Online a biletelor de tren se vor face actualizări ale datelor, întrucât de la data de 09 decembrie a.c . va intra în vigoare un nou Plan de Mers al Trenurilor 2012-2013.

Astfel, vor interveni următoarele modificări:

la trenurile cu destinații internaționale, din noul Plan de Mers 2012/2013, emiterea biletelor se va face începând cu data de 20 noiembrie 2012;
pentru trenurile cu regim de rezervare a locurilor (IR, IC, RE), care circulă între 07 și 15 decembrie, perioada de vânzare cu anticipaţie în trafic intern va fi redusă de la 30 la 22 de zile;
pentru trenurile Regio sau trenuri Regio care circulă combinat InterRegio între 07 și 31 decembrie, cumpărarea biletelor se va realiza numai în ziua plecării trenului, reducerile de anticipație anulându-se;
cumpărarea biletelor la trenuri cu plecare în data de 8 decembrie, se poate face numai de la casele de bilete ale staţiilor sau agenţiilor de voiaj CFR, sistemul de vânzare online și automatele, neeliberând bilete pentru această zi.

Administrator
Administrator
DUAL

Numarul mesajelor : 7874
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 13281
Data de inscriere : 05/01/2011

MesajSubiect: Re: Informaţii generale    Informaţii generale  - Pagina 13 Icon_minitimeMier 14 Noi 2012, 15:38

Nu fura karpaty .. sunt ei incompetenti pentru ca nimeni din blestematu de CFR nu stie exact ce parc de material rulant exista.Si atunci ca sa nu dea kix ,ca au mai dat , cu garniturile,nu iti dau bilete cu anticipatie.
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Informaţii generale    Informaţii generale  - Pagina 13 Icon_minitimeMier 14 Noi 2012, 16:15

Bine ca la jumatatea lui decembrie imi iau si eu Card Tren Plus si scap de zecile de categori de bilete cu zecile de oferte si reduceri, asa stiu ca am 25% reducere din bilet valabil 1 an de zile, chiar si mergand numai cu Regio intr-un an de zile scot paguba de 80 lei cat este cardul.
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

MesajSubiect: Re: Informaţii generale    Informaţii generale  - Pagina 13 Icon_minitimeMier 14 Noi 2012, 16:44

Ma gandesc ca e posibil sa schimbe planul tarifar si ofertele tarifare , de asta sa nu dea bilete cu anticipatie ? dar nu inteleg de ce o perioada asa de mare , "pentru trenurile Regio sau trenuri Regio care circulă combinat InterRegio între 07 și 31 decembrie, cumpărarea biletelor se va realiza numai în ziua plecării trenului, reducerile de anticipație anulându-se" ????

Numarul mesajelor : 3274
Reputatie : 8305
Data de inscriere : 18/03/2011

MesajSubiect: Re: Informaţii generale    Informaţii generale  - Pagina 13 Icon_minitimeJoi 15 Noi 2012, 00:32

Posibil sa se schimbe planurile tarifare, dar oricum aiurea rau ultimele vesti. Auzi acolo, nu poti cumpara bilete cu anticipatie intreaga luna decembrie de cand intra noul mers al trenurilor, adica inclusiv pentru sarbatori. Pai va fi prapad pa casierii in marile orase atunci. Sa nu mai zic de trenurile ce pleaca la scurt timp dupa ora 0 sau la primele ore ale diminetii, pai va trebui sa vi cu x ore mai devreme la gara ca sa iti iei bilet si/sau sa risti sa nu iti poti cumpara bilet. Puteau lasa cu anticipatie de maxim o zi sau doua si era totusi mai ok.
Sus In jos
user dezactivat...

Numarul mesajelor : 168
Varsta : 45
Localizare : Vatra Moldovitei, Suceava
Reputatie : 5530
Data de inscriere : 10/04/2010

MesajSubiect: Re: Informaţii generale    Informaţii generale  - Pagina 13 Icon_minitimeJoi 15 Noi 2012, 08:50

Katalyn a scris:
Bine ca la jumatatea lui decembrie imi iau si eu Card Tren Plus si scap de zecile de categori de bilete cu zecile de oferte si reduceri, asa stiu ca am 25% reducere din bilet valabil 1 an de zile, chiar si mergand numai cu Regio intr-un an de zile scot paguba de 80 lei cat este cardul.
In legatura cu acest card. Cum din ratiuni de serviciu trebuie ssa fac naveta intre Bucuresti si Iasi o data pe saptamana si intre Bucuresti si CLuj o data pe luna, mi am luat respectivul card. Ce sa zic.Mi am scos banii pe el in prima luna de naveta. Acum imi dau seama ca sunt niste economii substantiale. Un dus-intors ma ajunge la IR cam 130.
Sus In jos
cardinal

cardinal

Numarul mesajelor : 3338
Reputatie : 8746
Data de inscriere : 08/04/2010

MesajSubiect: Re: Informaţii generale    Informaţii generale  - Pagina 13 Icon_minitimeJoi 15 Noi 2012, 08:56

apropo, in Gara de Nord la cat se deschid casele dimineata ? sau sunt non stop ?
c-am venit dimineata la 6, alergam la 3001,(aveam cumparat dinainte) si parca erau inchise casele, oamenii stateau la coada
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

MesajSubiect: Re: Informaţii generale    Informaţii generale  - Pagina 13 Icon_minitimeJoi 15 Noi 2012, 11:43

La 6 dimineaţa numeri pe degete casele deschise... că numărul lor era dimensionat pentru perioada când 90% din călătorii de pe R şi vreo 50% din cei de pe IR mergeau cu naşul. După acţiunile de săptămânile trecute, mulţi dintre cei care mergeau fără bilet s-au îndreptat spre casele de bilete, spre operatori privaţi sau spre transport auto. Cum CFR S.A. trebuie să îşi rotunjească veniturile şi din bilete la suprapreţ (tarif de tren), nu va deschide mai multe case de bilete, iar CFR nu e Regiotrans unde, dacă e coadă mare la bilete sau dacă trenul cu care vii (al altui operator) întârzie şi nu mai ai timp să iei bilet, îţi vinde şeful de tren bilete.

baiazid
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

Numarul mesajelor : 2232
Reputatie : 6741
Data de inscriere : 05/10/2012

MesajSubiect: Re: Informaţii generale    Informaţii generale  - Pagina 13 Icon_minitimeJoi 15 Noi 2012, 12:45

roger a scris:
Katalyn a scris:
In legatura cu acest card. Cum din ratiuni de serviciu trebuie ssa fac naveta intre Bucuresti si Iasi o data pe saptamana si intre Bucuresti si CLuj o data pe luna, mi am luat respectivul card. Ce sa zic.Mi am scos banii pe el in prima luna de naveta. Acum imi dau seama ca sunt niste economii substantiale. Un dus-intors ma ajunge la IR cam 130.

Pentru tine e treaba buna, insa daca facem acum un sondaj de opinie, nici macar 1 din 100 de calatori nu stiu de existenta acestui card, multi s-ar putea sa raspunda ca stiu ca sa nu se faca de ras. Este un card foarte important si pentru cei care nu calatoresc foarte mult cu trenul, asteptam cu interes aparitia pe viitor a cardului Plus 50 s.a.m.d. insa nu ar strica mai multa publicitate sau macar o informare cu explicatii corespunzatoare incepand de la casele de bilete, agentii sau birouri de informatii, cu pliante, fete frumoase si tot ce trebuie Wink Cardul asta plus discount-urile online duc preturile destul de jos fata de cele ,,oficiale'' si lumea ar trebui sa stie acest lucru in urma unei campanii de informare si nu doar pe baza unor simple anunturi, ca nu stiu tzata Leana si nea Gheorghe ce-i aia internet si nici nu o sa stie vreodata.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Informaţii generale    Informaţii generale  - Pagina 13 Icon_minitime

Sus In jos

Informaţii generale
Sus 
Pagina 13 din 67Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 40 ... 67  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Inchirierea unor sectii de circulatie neinteroperabile
» Discutii generale despre transport III
» INFORMATII GENERALE
» Informaţii generale
» Informaţii generale

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: INFORMATII GENERALE-
Mergi direct la: