@ dan tm nu am vrut ca mesajul meu sa sune nepoliticos. Nu am vrut sa zic ca evit sectiile infundate ca doar am mers de atatea ori si o sa mai merg pe Rosiori-Turnu Magurele, Ploiesti-Maneciu/Slanic sau Buzau-Nehoiasu. Chiar de pe Slanic si Nehoiasu am postat poze anul trecut pe forum
Revenind la biletul in circuit mi se pare cam complicat sa imi organizez excursia si opririile din bilet in functie de secundare. De ex daca ajung in zona Clujului si am timp logic ca m-as duce la Sighet, sau pe diverse secundare in zona Oradea/Bistrita. Dar astea nu le gandesc dinainte pe bilet. Acolo ma duc cu un bilet cumparat de acolo. Ca sa mergi pe o anumita secundara mai trebuie sa vrea si prietenii/grupul tau. Plus ca iar ma repet Nehoisu, Bistrita Bargaului si acolo de pe la Oradea sau Timisoara s-au cam dat la TFC/Regiotrans asa ca nu am de ce sa le bag in aceeasi oala cu circuitul Cfr Calatori.
Nu am inteles de ce Bucuresti Nord e infundata.
Multumesc pentru sfaturile legate de biletul circuit, eu nu stiu mai nimic despre el si nici nu am gasit informatii legat de el. Dupa luna iulie preconizez sa ma interesez mai mult , momentan sunt cam ocupat cu munca/scoala si nu am timp. Sunt in ultimul an la a 2 facultate (geografie) si imi e asa de greu sa mai invat ... batranetea
Biletul in circuit e chiar f mult de studiat la el, chiar gasisem un circuit bun de Regio pe care vroiam sa il arat si lui Karpaty dar momentan imi ia destul de mult timp sa il scriu. Gen Bucuresti-Brasov-Siculeni-Bacau-Buzau-Bucuresti iesea la vreo 12-20 h? Poate scriu o prostie ca mie lene/lipsa de timp sa verific care e legatura/statia unde traverseaza Carpatii Orientali.