Forumul pasionatilor de trenuri din România Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania! |
|
| O mica plimbare prin "tara" Hategului | |
| | Autor | Mesaj |
---|
myster2008 Administrator
Numarul mesajelor : 1387 Varsta : 42 Localizare : Roquetas de Mar , Almeria , Spania Reputatie : 7075 Data de inscriere : 15/08/2008
| Subiect: O mica plimbare prin "tara" Hategului Mier 09 Iun 2010, 20:15 | |
| |
| | | alex.alexus.tm
Numarul mesajelor : 1311 Varsta : 34 Localizare : Doha - Qatar Reputatie : 7105 Data de inscriere : 28/03/2009
| Subiect: Re: O mica plimbare prin "tara" Hategului Mier 09 Iun 2010, 21:27 | |
| Felicitari pentru reportaj! Din cate vad liniile din Hateg nu sunt scoase, nu stiu care e situatia macazelor, dar eu deja ma gandeam la un tren Deva-Simeria-Subcetate-Hateg |
| | | Ionutz Moderator
Numarul mesajelor : 1493 Localizare : Baia Mare Reputatie : 7936 Data de inscriere : 16/04/2009
| Subiect: Re: O mica plimbare prin "tara" Hategului Mier 09 Iun 2010, 21:31 | |
| |
| | | Vlad Administrator
Numarul mesajelor : 7252 Varsta : 37 Localizare : Vatra Dornei Reputatie : 13806 Data de inscriere : 08/04/2009
| Subiect: Re: O mica plimbare prin "tara" Hategului Joi 10 Iun 2010, 22:10 | |
| Frumoase pozele. Am trecut si eu pe acolo acum zece zile cu masina dar nu am reusit sa fac poze fiindca ploua torential. O mica observatie - myster2008 a scris:
- Prevestitorul de intrare in Hateg
Acela este un semafor mecanic de manevra, probabil de la o linie industriala. Prevestitoarele au forma de dreptungi... |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: O mica plimbare prin "tara" Hategului Vin 11 Iun 2010, 08:10 | |
| E semnalul de manevra de la o linie industriala paralela cu linia din directia Sarmisegetuza(Boutari) poate de aceea le-a confundat. care mai e situatia fabricii de bere din Hateg? ultima data cind am fost pe acolo in gara erau citeva vagoane de cereale, cred ca pentru asta a mai fost pastrata linia, daca o sa cada de tot industria in Hateg, s-a zis si cu linia ferata. |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: O mica plimbare prin "tara" Hategului | |
| |
| | | | O mica plimbare prin "tara" Hategului | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|