Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

ZS-Serbia

In jos 
+43
EuroNight
alinx3330
Theo A.
Costin.B
marius664
cristi CFR
Re6/6
Luna
qew00
delfinson
didinul
ciprian71
lifetec
mureseanu_976
ldh80
mariushal
Katalyn
mielutu zburator
dan tm
razvan - trenuri
Silviu Sintea
Caspar
Semafor
baiazid
Vlad
DUAL
461andrea
Andrey_tm
Nicolae
alliens
Adrian78
riciu
halmarius
Amiralul
daniel_c
M.I.C.I.
COSTACHE MIHAIL
Dr2005
Nesebar
alex.alexus.tm
Vitosa
Adirmvl
dejan
47 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6, 7, 8 ... 17 ... 27  Urmatorul
AutorMesaj
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22393
Data de inscriere : 06/12/2009

ZS-Serbia - Pagina 7 Empty
MesajSubiect: Re: ZS-Serbia   ZS-Serbia - Pagina 7 Icon_minitimeJoi 24 Sept 2015, 16:40

Nu platesti nimic, ce sa mai platesti, atat e biletul.

Katalyn

Numarul mesajelor : 7376
Varsta : 34
Localizare : Rugby, UK.
Reputatie : 11193
Data de inscriere : 09/10/2014

MesajSubiect: Re: ZS-Serbia   ZS-Serbia - Pagina 7 Icon_minitimeJoi 24 Sept 2015, 16:59

Oferta BANAT SPECIAL
Timisoara – Beograd si retur 14 euro la clasa a 2-a

Legitimaţiile de călătorie se emit
numai clasa a 2-a.
Copiii platesc 50% din tariful plătit
de adulţi.

Legitimaţia de călătorie „Banat
Special” se emite de către toate
staţiile şi agenţiile de voiaj CFR
deschise traficului internaţional.
Oferta Banat Special este valabilă numai pentru călătoria dus-întors şi numai
pentru relaţia Timişoara – Belgrad.
Legitimaţiile de călătorie „Banat Special” sunt valabile 1 luna de zile , iar
călătoria poate începe în orice zi din perioada de valabilitate.
Oferta „Banat Special” nu permite restituirea, întreruperea călătoriei şi nici
prelungirea valabilităţii.
Pentru rezervarea locului (vagon clasa, de dormit si cuseta) se plateste
suplimentar tariful de rezervare.
Informatii suplimentare in statiile si agentiile de voiaj CFR.

La ce plata suplimentara se refera ca vagon de cuseta si dormit nu exista iar la clasa a 2-a nu e cu rezervare pe Timisoara-Vrsac ?
Sus In jos
mariushal

Numarul mesajelor : 70
Reputatie : 4799
Data de inscriere : 12/12/2011

MesajSubiect: Re: ZS-Serbia   ZS-Serbia - Pagina 7 Icon_minitimeJoi 24 Sept 2015, 17:56

http://eurotribe.com/belgrade-to-timisoara-train/
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20625
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25565
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: ZS-Serbia   ZS-Serbia - Pagina 7 Icon_minitimeJoi 24 Sept 2015, 18:10

Fără ofertă:
- Timişoara - Jimbolia: 7,5 lei
- transfrontalier: 16 lei (sau 12, nu mai ştiu)
- Vrsac - Belgrad: 12 lei (cum ai zis tu, nu am verificat)

Total: 35,5 lei, dus-întors 71 lei
14 euro la cursul oficial BNR al zile: 61,82 lei

Deci ieşi mai ieftin cu oferta, ba chiar ieşi ieftin şi decât dacă ai reducere de elev/student pe teritoriul României (pe bucăţi ai plăti 63,5 lei).

Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

MesajSubiect: Re: ZS-Serbia   ZS-Serbia - Pagina 7 Icon_minitimeJoi 24 Sept 2015, 19:50

kerpeten ali a scris:

La ce plata suplimentara se refera ca vagon de cuseta si dormit nu exista iar la clasa a 2-a nu e cu rezervare pe Timisoara-Vrsac ?

Acea fraza este pusa in cazul in care ar fi existat tren direct cu vagoane, de asta a fost pusa dar la ce trenuri circula in prezent acea fraza este nula. Wink

V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 9098
Reputatie : 13003
Data de inscriere : 16/07/2014

MesajSubiect: Re: ZS-Serbia   ZS-Serbia - Pagina 7 Icon_minitimeLun 26 Oct 2015, 21:34

http://www.ec-tobias.de/service/kb_zs_zc_tk_30.pdf

mersul trenurilor
Sus In jos
ldh80
V.I.P Member
V.I.P Member
ldh80

Numarul mesajelor : 6889
Varsta : 42
Localizare : Pascani
Reputatie : 12286
Data de inscriere : 03/11/2010

MesajSubiect: Re: ZS-Serbia   ZS-Serbia - Pagina 7 Icon_minitimeMar 27 Oct 2015, 12:12

Ar trebui reintrodus trenul direct international Bucuresti- Timisoara- Belgrad (eventual cu o grupa directa care din Belgrad sa mearga la Zagreb- Ljubljana- Venetia).

Astazi din pacate am ajuns sa avem relatii diplomatice, economice si politice destul de reci cu Serbia, de la relatii excelente cum am avut cu Iugoslavia intr-o anumita perioada.
Mare prostie a facut Romania in 1999 când in loc sa condamne ferme sau macar sa nu intervina (si prin asta sa-i sustinem moral pe sarbi), a sustinut agresiunea NATO asupra sarbilor!
Sus In jos
dan tm
V.I.P Member
V.I.P Member

MesajSubiect: Re: ZS-Serbia   ZS-Serbia - Pagina 7 Icon_minitimeMar 27 Oct 2015, 12:27

Cica NATO aducea democratia, asa cum zice Putin.
Oricum sirbii trag tare si o sa ne depaseasca iar. Noi o sa ne tinem tari din urma cu: cel mai mare cirnat din sud estul Europei, cea mai mare tigaie din sud est, cea mai mare catedrala din sud est, adica singuri inca mentinem cortina de fier si departajarea tocmai ca sa fim si noi cu mot undeva. In sud estul Europei.
Sus In jos
alliens

Numarul mesajelor : 530
Reputatie : 5430
Data de inscriere : 27/06/2011

MesajSubiect: Re: ZS-Serbia   ZS-Serbia - Pagina 7 Icon_minitimeJoi 29 Oct 2015, 00:37

ldh80 a scris:
Ar trebui reintrodus trenul direct international Bucuresti- Timisoara- Belgrad  (eventual cu o grupa directa care din Belgrad sa mearga la Zagreb- Ljubljana- Venetia).

Astazi din pacate am ajuns sa avem relatii diplomatice, economice si politice destul de reci cu Serbia, de la relatii excelente cum am avut cu Iugoslavia intr-o anumita perioada.
Mare prostie a facut Romania in 1999 când in loc sa condamne ferme sau macar sa nu intervina (si prin asta sa-i sustinem moral pe sarbi), a sustinut agresiunea NATO asupra sarbilor!

Desi off topic, cred ca e bine de reamintit , inainte de plange dupa relatiile "bune" cu serbia, de politica crunta de dezantionalizare a romanilor de acolo dusa de statul sarb.....asa ca mai usor cu "prietenia" cu sarbii, putina informare in afara propagandei oficiale dintr-oa numita perioada ar fi utila, mai ales ca politica asta de deznationalizare au avut intotdeauna...cand vor avea si romanii de acolo drepturile pe care le au sarbii de la noi mai putem discuta
Sus In jos
dan tm
V.I.P Member
V.I.P Member

MesajSubiect: Re: ZS-Serbia   ZS-Serbia - Pagina 7 Icon_minitimeJoi 29 Oct 2015, 08:28

Trebuie amintita politica de nerecunoastere a romanilor din Valea Timocului, ca dincoace in Voievodina au drepturi.
Sus In jos
mielutu zburator

mielutu zburator

Numarul mesajelor : 3172
Varsta : 29
Reputatie : 6986
Data de inscriere : 07/09/2014

MesajSubiect: Re: ZS-Serbia   ZS-Serbia - Pagina 7 Icon_minitimeJoi 29 Oct 2015, 23:32

Indiferent că în istorie s-au purtat urât sau frumos cu noi, de la căderea comunismului au trecut 25 de ani, ani în care sârbii au fost supuși unor nedreptăți greu de închipuit. Li s-a smuls, bucată cu bucată, teritoriul țării lor: au rămas fără ieșire la mare, iar apoi, Kosovo și-a declarat independența; jocuri politice, până la urmă. În ciuda dificultăților, când am trecut prin Serbia, am găsit drumuri impecabile, căi ferate decente (mergea trenul cu 80 km/h, ochiometric), oameni zâmbitori, amabili, orașe sărace, vai de ele, dar curate... Pe malul sârbesc al Dunării mergeam impecabil cu mașina (în 2012 am fost ultima oară), în timp ce pe partea românească (în 2013) am rupt mașina în gropi, la propriu. Au și ei pe-ale lor, și încă mai grav ca noi, dar unde e de dat o bilă albă, o dau oricând!
Sus In jos
http://theliteratelamb.blogspot.ro/
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

Numarul mesajelor : 18745
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 24321
Data de inscriere : 05/10/2010

MesajSubiect: Re: ZS-Serbia   ZS-Serbia - Pagina 7 Icon_minitimeVin 30 Oct 2015, 09:04

Eu am fost anu asta la sarbi langa trecerea de la Naidas ce sa zic sunt un pic in fata noastra pamanturi cultivate fara teren parloaga orase saracute dar bine ingrijite curate ,drumuri bune fara gropi ,oameni destul de primitori produse ieftine..Deci dupa ce au fost la pamant si-au revenit mai repede ca noi
Sus In jos
dan tm
V.I.P Member
V.I.P Member

MesajSubiect: Re: ZS-Serbia   ZS-Serbia - Pagina 7 Icon_minitimeVin 30 Oct 2015, 12:06

Au pus mina pe munca si si-au dat interesul.
Eu nu am fost inca, dar de aici de la noi lumea da o raita pina la ei sa manince un peste la nu stiu ce restaurant si sa isi mai aduca una alta, dar asa in limite ca nu poti sa depasesti.

Isi vad de treaba, terenurile erau lucrate si inainte, am un fost coleg si-a luat casa in Sirbia si n-are treaba.
Sus In jos
alex.alexus.tm

alex.alexus.tm

Numarul mesajelor : 1311
Varsta : 34
Localizare : Doha - Qatar
Reputatie : 7105
Data de inscriere : 28/03/2009

MesajSubiect: Re: ZS-Serbia   ZS-Serbia - Pagina 7 Icon_minitimeDum 06 Dec 2015, 14:58

Cum ramane cu Jimbolia-Kikinda de la noul mers? Avem curse sau nu? In Mersul Trenurilor nu apare nimic. silent
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

MesajSubiect: Re: ZS-Serbia   ZS-Serbia - Pagina 7 Icon_minitimeDum 06 Dec 2015, 17:09

Nu.

MesajSubiect: Re: ZS-Serbia   ZS-Serbia - Pagina 7 Icon_minitime

Sus In jos

ZS-Serbia
Sus 
Pagina 7 din 27Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6, 7, 8 ... 17 ... 27  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Comlosul Mare (Romania) -- Nakovo(Serbia) -- Kikinda(Serbia)
» IONEL (Romania) -- MEDA, PARDANY (Serbia)
» Canalul Sip-Serbia 1890-1896

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: DIVERSE :: INTERNATIONAL-
Mergi direct la: