| Întrebări şi răspunsuri | |
|
+101cortexedge Adisoft1991s TonyGFR alinx3330 spiderpc Caravelle_Zg Katalin4653 huiu_goe dandel mariushal cont dezactivat . Hurricane @ndrey 63-1143-5 aurelsandu cnusi adytm kristi kkk lifetec andreikiki redeme baiazid Simply18 manuela frank81 nenuandrei Desiro256 Spartan1948 kasapis2007 roseanu Raduku09 razvan - trenuri kristu traian M.I.C.I. raoul Vale 1nt3rp0l_106 Kriszti219 daniel_c George33 lokomo69 Amiralul cristi ar membru inactiv rich1974 alex1987 DPS AlexandruC iuli.hard COSTACHE MIHAIL didinul Norbi ravers75 lovekomotive allred Re6/6 TVlad incepator Goanga MariusM membru exclus bostanescu gigel lapsanszkitamas rizelgeorgel2004 dany90 NicuS cstefan AndiCFR mureseanu_976 riciu cfr500 vanchorusebulgaria EuroNight sorin cont inactiv AlexD ionutz85 Ciprian andreiutzu ionutz72 Warrior12 The Legend cardinal Vitosa Teodor Adirmvl bybyutza Vlad Costin.H Luna DUAL Dr2005 pannonia express Nesebar Rarau avram ldh80 IonutCFR2009 Adrian78 Andrey_tm 105 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
redeme V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1081 Localizare : Iasi Reputatie : 6118 Data de inscriere : 06/03/2011
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Mier Oct 31, 2012 9:07 pm | |
| Are cineva Dispozitia 9/2009 de la CFR Marfă în format electronic (sau scanat)? Mulțumesc! |
|
| |
andreikiki
Numarul mesajelor : 83 Varsta : 35 Localizare : BRASOV/TRIAJ Reputatie : 5579 Data de inscriere : 19/11/2009
| Subiect: g Mier Oct 31, 2012 10:37 pm | |
| defileul muresului poate il stiti multi.sunt zone frumoase deda-toplita, deda-beclean.voslobeni-iz.oltului de ce nu se fac niste fluturasi cu zonele frumoase ca sunt multi care nu stiu despre zonele astea |
|
| |
andreikiki
Numarul mesajelor : 83 Varsta : 35 Localizare : BRASOV/TRIAJ Reputatie : 5579 Data de inscriere : 19/11/2009
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Mier Oct 31, 2012 11:36 pm | |
| in curtea fabricii de paine vel pitar din brasov este o cale ferata inca vizibila vine de la 7spice iese prin autogara trece strada si se impreuneaza cu linia brasov-bartolomeu aveti idee ce e cu ea? |
|
| |
ionutz72 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1030 Varsta : 52 Localizare : Prin zona... Reputatie : 6452 Data de inscriere : 30/03/2010
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Joi Noi 01, 2012 12:18 am | |
| Facea candva legatura cu statia Bartolomeu. Intrau pe acolo vagoane cu grau. |
|
| |
DUAL Administrator
Numarul mesajelor : 7874 Localizare : Hunedoara Reputatie : 13276 Data de inscriere : 05/01/2011
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Joi Noi 01, 2012 7:59 am | |
| La unguri se circula cu 160 unde e implementat ETCS,ce-i drept nu am mai fost de 2 ani dupa Budapesta cu trenul,sunt curios acum RJ ul ce viteza comerciala are pe Gyor-Viena.Oricum are viteza mai buna ca Dacia,ca face ~ la fel cu opriri mai multe decat Dacia.Totusi austriecii sunt foarte nationalisti,si nu prea ii vezi sa se arunce la altceva decat ce e national .. La fel si-n Germania. Oricum bine ca-l avem si-asa ,ca sunt destul de multi romani care merg la a2'a, in schimb strainii ingroasa grav randurile vagoanelor de dormit.Citisem pe rail away parca un review la calatorie Londra-Bucuresti via Viena cu Dacia si erau foarte placut impresionati de dormitorul romanesc.. Dacia era limitat la 140 datorita cusetei.Dormitor 200,Ava 200,Boardul a fost de 200 ,dar aaccum e 160 datorita lipsei patinei EM. |
|
| |
Teodor
Numarul mesajelor : 3305 Reputatie : 8442 Data de inscriere : 18/04/2011
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Joi Noi 01, 2012 12:12 pm | |
| O scurta intrebare, R 9002 ( Craiova - Bucuresti Basarab ) ajunge cu intarziere la destinatie ? Daca da, cam cate minute ? |
|
| |
COSTACHE MIHAIL
Numarul mesajelor : 7990 Reputatie : 15504 Data de inscriere : 06/03/2009
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Mar Noi 06, 2012 7:10 pm | |
| Am o intrebare: In momentul actual care tren de calatori este cel mai lung? (adica are in compunere cele mai multe vagoane) |
|
| |
Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22393 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Mar Noi 06, 2012 7:44 pm | |
| - COSTACHE MIHAIL a scris:
- Am o intrebare: In momentul actual care tren de calatori este cel mai lung? (adica are in compunere cele mai multe vagoane)
Cred ca 1741 ? |
|
| |
COSTACHE MIHAIL
Numarul mesajelor : 7990 Reputatie : 15504 Data de inscriere : 06/03/2009
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Mar Noi 06, 2012 7:51 pm | |
| Cam cate vagoane are??
Am pus intrebarea pentru ca am vazut in ultima perioada numai trenuri cu vagoane putine. |
|
| |
Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22393 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Mar Noi 06, 2012 7:53 pm | |
| 14-15 vagoane , cam asa . |
|
| |
allred V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2058 Localizare : Bucuresti Reputatie : 6602 Data de inscriere : 02/08/2012
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Mar Noi 06, 2012 8:00 pm | |
| - karpaty a scris:
- 14-15 vagoane , cam asa .
in ultima vreme, eu am numarat numai 10-11, dar ramane cel mai lung dintre cele care trec prin Bucuresti N |
|
| |
Nesebar Administrator
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Mar Noi 06, 2012 8:12 pm | |
| Depinde de zile , are 3 clasa de Satu Mare plus 3 clasa de Baia Mare deja 6 vagoane , cuseta si dormitor de Baia Mare se fac 8 cuseta si dormitor de Oradea a ajuns la 10 cuseta si dormitor de Satu Mare a ajuns la 12 dar pentru Satu Mare nu are doar o cuseta si un dormitor , mereu am vazut cate 2 din fiecare , e posibil sa renunte la cuseta si dormitorul de Oradea in cursul saptamanii si poate de asta sa aibe doar 10-11 vagoane eventual si cuseta de Baia Mare si ramane doar cu dormitorul , cum am spus depinde de zile , de sarbatori are si 16 vagoane . |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Mar Noi 06, 2012 9:50 pm | |
| Saptamana trecuta l-am vazut cu 14 vagoane dar nu mai tin minte in ce zi, printre care si vag de clasa 1-a la grupa de Baia Mare care cateva luni bune nu a circulat. |
|
| |
Rarau V.I.P Member
Numarul mesajelor : 742 Varsta : 44 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5452 Data de inscriere : 23/01/2012
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Mar Noi 06, 2012 10:49 pm | |
| Intrebare legata de intreruperea calatoriei
de ex plec sambata asta de la Bucuresti Nord la Predeal dar vreau sa ma opresc inainte la Sinaia sa intrerup si apoi sa plec peste ceva timp la Predeal
de ex plec cu IR 1637 Bucuresti Nord 7.10-9.12 Predeal , ajunge la 8.45 in Sinaia
1) unde trebuie sa ma duc sa intrerup? La casa de bilete, in alta parte ?
2) urmatorul e 1582 Constanta-Brasov ajunge la 9.55 in Sinaia dar are intarziere si nu vreau sa il iau, sunt obligat sa il iau pe asta? Eu as prefera sa il iau pe IR 1621 care ajunge la 11.28 in Sinaia si sa continui calatoria la Predeal. Deci ce trebuie sa fac? Ma duc la casiera ii prezint biletul , ea pune o stampila, si apoi ma intorc tot sambata cu 15 min inainte de a pleca un IR si ea imi scrie pe bilet numarul trenului in care urc?
3) pe distanta ramasa trebuie obligatoriu sa imi cumpar loc? Pot sa stau in picioare, fara loc, adica sa nu mai platesc nimic?
Intreb toate astea ca poate intalnesc vreun nas zelos intre Sinaia si Predeal si nu se stie / plus ca nu am facut vreodata intrerupere si prima fraza ma cam incurca.
-------------------------------------------------------------------
ÎNTRERUPEREA CĂLĂTORIEI Legitimaţia de călătorie dă dreptul, de regulă, la o singură întrerupere a călătoriei, care trebuie să se încadreze în minimum 24 de ore de la plecarea trenului cu care a sosit călătorul sau de la plecarea primului tren de legătură de acelaşi rang.
Aplicarea vizei de întrerupere cu stabilirea duratei acesteia se poate solicita o singura data, cu exceptie pentru legitimaţiile care au prevăzute alte conditiile comerciale particulare de utilizare. Termenul de întrerupere a călătoriei, altul decât 24 de ore, se stabileşte de personalul CFR Calatori conform reglementarilor comerciale. Continuarea călătoriei se poate face din staţia de cale ferată unde s-a făcut întreruperea călătoriei sau din orice staţie de cale ferată situată pe parcursul rămas neefectuat.
Legitimaţia de călătorie îşi pierde valabilitatea în cazul în care călătoria întreruptă nu va putea fi continuată cu trenul pentru care a fost vizată. În aceste situaţii se poate aplica viza de neutilizare parţială cu restituirea tarifelor aferente, cu respectarea reglementarilor in vigoare. Când călătorul nu poate preciza cu ce tren îşi va continua călătoria, se va aplica de catre casiera numai ştampila, urmând ca el să se prezinte din nou pentru a i se completa viza cu numărul trenului, data şi semnătura. Pentru a avea dreptul la continuarea călătoriei: este obligatorie prezentarea calatorului la staţia de cale ferată de întrerupere, cu legitimaţia de călătorie, pentru a se aplica de catre casiera viza de întrerupere, în termen maxim de o oră de la sosirea în staţia de cale ferată unde se intrerupe calatoria.
Călătorul găsit în tren cu legitimaţie de călătorie numai cu ştampila pentru întrerupere, fără a avea specificat numărul de tren şi data pentru continuarea călătoriei, cat si eventualele legitimatii de calatorie ca diferente tarifare, va fi considerat ca fiind cu legitimaţie de călătorie nevalabilă şi tratat ca atare. |
|
| |
cristi ar
Numarul mesajelor : 866 Varsta : 46 Localizare : Arad Reputatie : 6554 Data de inscriere : 28/05/2009
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Mar Noi 06, 2012 10:55 pm | |
| La sosirea in Sinaia te prezinti la casa de bilete unde ti se aplica viza de intrerupere si poti cere continuarea calatoriei cu un alt tren dar nu mai tarziu de acelasi tren pentru data de maine (ziua urmatoare). Mi se pare ca trebuie sa platesti inca o data locul 3.30 lei. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri | |
| |
|
| |
| Întrebări şi răspunsuri | |
|