Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Vectron in Romania

In jos 
+32
ldh80
Alextasy
mielutu zburator
Norbi
razvan22
Katalyn
Vitosa
TonyGFR
DPS
dan tm
AndiCFR
Petre_IFTE
ORWO
The Legend
lifetec
Volk
Dr2005
nemotoujours
Hurricane
roadster
Costin.H
Adrian78
mureseanu_976
DUAL
REGIOTRANS12
AlexD
cont inactiv
halmarius
kristi kkk
cstefan
Razvan
mi.tudor
36 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Urmatorul
AutorMesaj
Katalyn

Katalyn

Numarul mesajelor : 7376
Varsta : 34
Localizare : Rugby, UK.
Reputatie : 11193
Data de inscriere : 09/10/2014

Vectron in Romania - Pagina 5 Empty
MesajSubiect: Re: Vectron in Romania   Vectron in Romania - Pagina 5 Icon_minitimeDum 01 Mai 2016, 21:55

Iar bulgarii frate ? Cred ca scorul e nedrept ar trebui să fie pe puțin vreo 5-0 la câte au făcut bulgarii mult mai săracii decât noi. Ei au tren de călători pe linie îngustă, au cea mai importantă gară zici ca e aeroport, au aburoase funcționale, acum și Vectron nu mai zic de tarifele de la ei. As prefera să merg cu IR-ul intr-un vagon 21-80, 20-55 sau 20-50 cu 32 lei cât e la ei decât sa merg cu 20-83 cu aer si priză la preț dublu.

Mai spunem ca și-au dus metroul până la aeroport ? Nu mai spunem că oricum si românii îl vor duce, noroc cu Euro 2020 Smile)))

Și uite așa o țară mai săraca ca a noastră, chipurile și mai coruptă e cu mult peste țara noastră. Bravo lor !!
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20626
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25566
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Vectron in Romania   Vectron in Romania - Pagina 5 Icon_minitimeDum 01 Mai 2016, 22:27

Katalyn a scris:
Iar bulgarii frate ? Cred ca scorul e nedrept ar trebui să fie pe puțin vreo 5-0 la câte au făcut bulgarii mult mai săracii decât noi. Ei au tren de călători pe linie îngustă, au cea mai importantă gară zici ca e aeroport, au aburoase funcționale, acum și Vectron nu mai zic de tarifele de la ei.
Degeaba au Vectron, că liniile lor nu suportă tonaje mari pentru marfă. Dacă le vor moderniza (deşi mai au mult de lucru), abia atunci ne vor putea face concurenţă.

Katalyn a scris:
Mai spunem ca și-au dus metroul până la aeroport ? Nu mai spunem că oricum si românii îl vor duce, noroc cu Euro 2020 Smile)))
Aeroportul lor e la vreo 2 km de un cartier destul de mare (Drujba). Al nostru o să care aer vreo 10 km de la Aeroportul Băneasa până la Otopeni.

Katalyn

Katalyn

Numarul mesajelor : 7376
Varsta : 34
Localizare : Rugby, UK.
Reputatie : 11193
Data de inscriere : 09/10/2014

MesajSubiect: Re: Vectron in Romania   Vectron in Romania - Pagina 5 Icon_minitimeDum 01 Mai 2016, 22:35

Ști vorba aia ? Mă au metrou, au Vectron ce mai vrei ? Nu știu ce vor face ai noștri că au de muncă serios cu metroul și cu linia de tren până la aeroport parcă vad ca ne facem iar de râs.
Sus In jos
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

Numarul mesajelor : 18748
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 24324
Data de inscriere : 05/10/2010

MesajSubiect: Re: Vectron in Romania   Vectron in Romania - Pagina 5 Icon_minitimeDum 01 Mai 2016, 22:37

Dr2005 a scris:
Katalyn a scris:
Iar bulgarii frate ? Cred ca scorul e nedrept ar trebui să fie pe puțin vreo 5-0 la câte au făcut bulgarii mult mai săracii decât noi. Ei au tren de călători pe linie îngustă, au cea mai importantă gară zici ca e aeroport, au aburoase funcționale, acum și Vectron nu mai zic de tarifele de la ei.
Degeaba au Vectron, că liniile lor nu suportă tonaje mari pentru marfă. Dacă le vor moderniza (deşi mai au mult de lucru), abia atunci ne vor putea face concurenţă.

Katalyn a scris:
Aeroportul lor e la vreo 2 km de un cartier destul de mare (Drujba). Al nostru o să care aer vreo 10 km de la Aeroportul Băneasa până la Otopeni.

Ne bucurăm că avem tonajele mari cu ce folos dacă vagoanele sunt toate ruginite si cu roti pătrate vorbesc de navetele de carbune cfr marfa si trenurile de cereale TRC asa ca mai bine trenuri ușoare de tranzit
Paradoxal în Polonia Germania Danemarca circulă trenuri de 3400-3800t si totuși au lini bune
Cel mai trist au ajuns sârbii să ne facă concurenta plus transportul fluvial a ajuns sa concureze transportul feroviar adicori duci cu barja marfă din Italia Turcia ori prin România tot 5 zile face doar ca fluvial e mai ieftin de 6 ori o ajuns un tren să facă 5 zile de la Giurgiu la Curtici 4000 de minute intarziere

Ultima editare efectuata de catre Adrian78 in Dum 01 Mai 2016, 22:42, editata de 1 ori
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20626
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25566
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Vectron in Romania   Vectron in Romania - Pagina 5 Icon_minitimeDum 01 Mai 2016, 22:38

De ce crezi că operatorii de marfă preferă să o ia pe la noi? Avem tonaje mari, trecem cu vedere toate imperfecţiunile vagoanelor, personalul de locomotivă stă şi 2 săptămâni pe locomotivă...

Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

MesajSubiect: Re: Vectron in Romania   Vectron in Romania - Pagina 5 Icon_minitimeDum 01 Mai 2016, 22:45

Dr2005 a scris:
De ce crezi că operatorii de marfă preferă să o ia pe la noi? Avem tonaje mari, trecem cu vedere toate imperfecţiunile vagoanelor, personalul de locomotivă stă şi 2 săptămâni pe locomotivă...

Doar câțiva care transporta in port si ceva produse petroliere in rest Transfesa din mai o să circule auto ceva transport de autoturisme spre Italia se va face fluvial gândește la timpul acum de tranzit ajunge un container mai repede adică în 36 de ore din Turcia în Austria
Sus In jos
Vitosa

Numarul mesajelor : 9075
Reputatie : 14502
Data de inscriere : 08/01/2011

MesajSubiect: Re: Vectron in Romania   Vectron in Romania - Pagina 5 Icon_minitimeDum 01 Mai 2016, 22:51

Dr2005 a scris:
Să nu uităm că şi o LEMA s-a prăjit pe la unguri.
Ala a fost un caz singular si sa speram ca altul in viitor nu se va mai repeta. Dar sa stii ca nu numai LEMA fabricata in RO e sortita autoincendierii. Am vazut luna trecuta pe feisbuc un Vectron (parca, nu mai sunt sigur) prajit bine. Evident ca tot in Vest. Din pacate nu gasesc postarea acum, sa te conving. Poate ma ajuta Adrian78.
Sus In jos
razvan22

razvan22

Numarul mesajelor : 447
Varsta : 30
Localizare : Orsova
Reputatie : 4837
Data de inscriere : 27/11/2012

MesajSubiect: Re: Vectron in Romania   Vectron in Romania - Pagina 5 Icon_minitimeMar 03 Mai 2016, 03:07

Dr2005 a scris:
Sa nu uitam si cauza care a produs incendiul....Vina a fost a mecanicului.
Sus In jos
https://train-sim.ro/
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

MesajSubiect: Re: Vectron in Romania   Vectron in Romania - Pagina 5 Icon_minitimeMar 03 Mai 2016, 08:51

Vitosa a scris:
Dr2005 a scris:
Ala a fost un caz singular si sa speram ca altul in viitor nu se va mai repeta. Dar sa stii ca nu numai LEMA fabricata in RO e sortita autoincendierii. Am vazut luna trecuta pe feisbuc un Vectron (parca, nu mai sunt sigur) prajit bine. Evident ca tot in Vest. Din pacate nu gasesc postarea acum, sa te conving. Poate ma ajuta Adrian78.

Vectron incendiat nu am văzut încă doar Taurus Traxx Traxx diesel
Cred că te referi la asta Marius dar poza e demult a lovit o mașină care a luat foc
Vectron in Romania - Pagina 5 20ue9w6
Sus In jos
dan tm
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 9101
Reputatie : 13006
Data de inscriere : 16/07/2014

MesajSubiect: Re: Vectron in Romania   Vectron in Romania - Pagina 5 Icon_minitimeMar 03 Mai 2016, 09:02

Vorba e a la bulgari sint viteze mai bune din ce am mai vazut pe aici pe forum, ei nu au investit in vagoane ca noi, au ineput ceva linii sa le refaca dar in rest nu au pus caruta inaintea cailor ca noi, adica vagoane si locomotive moderne care sa mearga cu 30-40 km la ora.

Auzi acolo 4000 de minute intirziere. Si daca la noi circula vagaoenle cu rori patrate si trenuri supratonate ce fac trenurile aste cind ajung la granita? intra inainte spre vest?

Noi in loc sa facem niste linii de 400-500 de metri si sa folosim linia ferata spre aeroport, punem microbuz, previzionam metrou, prostii.

Gara Bucuresti Nord e un fel de aprozar sau bazar oriental fata de gara Sofia.
Are dreptate katalyn ca ne-au cam luat-o bulgarii inainte in unele domenii.
Sus In jos
Norbi
V.I.P Member
V.I.P Member
Norbi

Numarul mesajelor : 2636
Varsta : 31
Localizare : Bistrita
Reputatie : 8669
Data de inscriere : 19/04/2009

MesajSubiect: Re: Vectron in Romania   Vectron in Romania - Pagina 5 Icon_minitimeMar 03 Mai 2016, 12:13

Adrian78 a scris:
Vectron incendiat nu am văzut încă doar Taurus Traxx Traxx diesel
Cred că te referi la asta Marius dar poza e demult a lovit o mașină care a luat foc
Vectron in Romania - Pagina 5 20ue9w6
Iar acum locomotiva circula bine-mersi, au reparat-o, desi multi credeau ca nu o vor mai vedea intreaga niciodata.
Vectron in Romania - Pagina 5 Siem_20933_64
Sus In jos
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

MesajSubiect: Re: Vectron in Romania   Vectron in Romania - Pagina 5 Icon_minitimeMar 03 Mai 2016, 12:21

dan tm a scris:
Vorba e a la bulgari sint viteze mai bune din ce am mai vazut pe aici pe forum, ei nu au investit in vagoane ca noi, au ineput ceva linii sa le refaca dar in rest nu au pus caruta inaintea cailor ca noi, adica vagoane si locomotive moderne care sa mearga cu 30-40 km la ora.

Auzi acolo 4000 de minute intirziere. Si daca la noi circula vagaoenle cu rori patrate si trenuri supratonate ce fac trenurile aste cind ajung la granita? intra inainte spre vest?

Noi in loc sa facem niste linii de 400-500 de metri si sa folosim linia ferata spre aeroport, punem microbuz, previzionam metrou, prostii.

Gara Bucuresti Nord e un fel de aprozar sau bazar oriental fata de gara Sofia.
Are dreptate katalyn ca ne-au cam luat-o bulgarii inainte in unele domenii.

La noi tot ce s-a învestit la toate societatile din feroviar au fost doar contracte de achiziții ca acolo s-a putut furat cât s-a putut de nu venea PDL la care sigur Burci a sponsorizat campania nu primea contract de achitii de vagoane noi si tot așa ce mă nemulțumește este CFR Calatori nu se îndreaptă spre Remar să îi dea în judecată pentru LVT Ramele 58 automotoarele ADH si modernizările de LDH făcute la preturi supraevaluate
Păcat că am dormit pe noi si am tot furat în loc să investim ca polonezii
Sus In jos
Petre_IFTE

Petre_IFTE

Numarul mesajelor : 472
Varsta : 58
Localizare : Arad
Reputatie : 5511
Data de inscriere : 06/03/2011

MesajSubiect: Re: Vectron in Romania   Vectron in Romania - Pagina 5 Icon_minitimeMar 03 Mai 2016, 13:38

Vectron in Romania - Pagina 5 26681603312_057d330695_h192 962 in Sopron, 2.5.16 by Chris Blue, on Flickr
Sus In jos
Petre_IFTE

Petre_IFTE

MesajSubiect: Re: Vectron in Romania   Vectron in Romania - Pagina 5 Icon_minitimeJoi 05 Mai 2016, 16:51

A trecut Vectronu pentru bulgari azi prin Arad pe la 16.10 spre Simeria cu DA 1642 de la CTV la tractiune.
Sus In jos
Petre_IFTE

Petre_IFTE

MesajSubiect: Re: Vectron in Romania   Vectron in Romania - Pagina 5 Icon_minitimeJoi 05 Mai 2016, 19:26

Un adevarat pasionat dl. ing. Silviu Darlea, aveti poze pe feisbuc cu Vectronu pentru bulgari si cu alte locomotive straine ce numai Curticiul le vede!
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1912627122296900&set=pcb.1912627508963528&type=3&theater
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Vectron in Romania   Vectron in Romania - Pagina 5 Icon_minitime

Sus In jos

Vectron in Romania
Sus 
Pagina 5 din 9Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Plimbare prin Europa-Romania->Ungaria->Romania
» TRS-Romania
» Rame TE din Romania,seria 26-17
» Filmari SMDS
» Gările din România: denumiri noi - denumiri vechi

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum