|
| Vectron in Romania | |
|
+32ldh80 Alextasy mielutu zburator Norbi razvan22 Katalyn Vitosa TonyGFR DPS dan tm AndiCFR Petre_IFTE ORWO The Legend lifetec Volk Dr2005 nemotoujours Hurricane roadster Costin.H Adrian78 mureseanu_976 DUAL REGIOTRANS12 AlexD cont inactiv halmarius kristi kkk cstefan Razvan mi.tudor 36 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Katalyn
Numarul mesajelor : 7376 Varsta : 34 Localizare : Rugby, UK. Reputatie : 11193 Data de inscriere : 09/10/2014
| Subiect: Re: Vectron in Romania Dum 01 Mai 2016, 21:55 | |
| Iar bulgarii frate ? Cred ca scorul e nedrept ar trebui să fie pe puțin vreo 5-0 la câte au făcut bulgarii mult mai săracii decât noi. Ei au tren de călători pe linie îngustă, au cea mai importantă gară zici ca e aeroport, au aburoase funcționale, acum și Vectron nu mai zic de tarifele de la ei. As prefera să merg cu IR-ul intr-un vagon 21-80, 20-55 sau 20-50 cu 32 lei cât e la ei decât sa merg cu 20-83 cu aer si priză la preț dublu. Mai spunem ca și-au dus metroul până la aeroport ? Nu mai spunem că oricum si românii îl vor duce, noroc cu Euro 2020 ))) Și uite așa o țară mai săraca ca a noastră, chipurile și mai coruptă e cu mult peste țara noastră. Bravo lor !! |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25566 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Vectron in Romania Dum 01 Mai 2016, 22:27 | |
| - Katalyn a scris:
- Iar bulgarii frate ? Cred ca scorul e nedrept ar trebui să fie pe puțin vreo 5-0 la câte au făcut bulgarii mult mai săracii decât noi. Ei au tren de călători pe linie îngustă, au cea mai importantă gară zici ca e aeroport, au aburoase funcționale, acum și Vectron nu mai zic de tarifele de la ei.
Degeaba au Vectron, că liniile lor nu suportă tonaje mari pentru marfă. Dacă le vor moderniza (deşi mai au mult de lucru), abia atunci ne vor putea face concurenţă. - Katalyn a scris:
- Mai spunem ca și-au dus metroul până la aeroport ? Nu mai spunem că oricum si românii îl vor duce, noroc cu Euro 2020 )))
Aeroportul lor e la vreo 2 km de un cartier destul de mare (Drujba). Al nostru o să care aer vreo 10 km de la Aeroportul Băneasa până la Otopeni. _________________ :TTT:
|
| | | Katalyn
Numarul mesajelor : 7376 Varsta : 34 Localizare : Rugby, UK. Reputatie : 11193 Data de inscriere : 09/10/2014
| Subiect: Re: Vectron in Romania Dum 01 Mai 2016, 22:35 | |
| Ști vorba aia ? Mă au metrou, au Vectron ce mai vrei ? Nu știu ce vor face ai noștri că au de muncă serios cu metroul și cu linia de tren până la aeroport parcă vad ca ne facem iar de râs. |
| | | Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18748 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24324 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Vectron in Romania Dum 01 Mai 2016, 22:37 | |
| - Dr2005 a scris:
- Katalyn a scris:
- Iar bulgarii frate ? Cred ca scorul e nedrept ar trebui să fie pe puțin vreo 5-0 la câte au făcut bulgarii mult mai săracii decât noi. Ei au tren de călători pe linie îngustă, au cea mai importantă gară zici ca e aeroport, au aburoase funcționale, acum și Vectron nu mai zic de tarifele de la ei.
Degeaba au Vectron, că liniile lor nu suportă tonaje mari pentru marfă. Dacă le vor moderniza (deşi mai au mult de lucru), abia atunci ne vor putea face concurenţă.
- Katalyn a scris:
- Mai spunem ca și-au dus metroul până la aeroport ? Nu mai spunem că oricum si românii îl vor duce, noroc cu Euro 2020 )))
Aeroportul lor e la vreo 2 km de un cartier destul de mare (Drujba). Al nostru o să care aer vreo 10 km de la Aeroportul Băneasa până la Otopeni. Ne bucurăm că avem tonajele mari cu ce folos dacă vagoanele sunt toate ruginite si cu roti pătrate vorbesc de navetele de carbune cfr marfa si trenurile de cereale TRC asa ca mai bine trenuri ușoare de tranzit Paradoxal în Polonia Germania Danemarca circulă trenuri de 3400-3800t si totuși au lini bune Cel mai trist au ajuns sârbii să ne facă concurenta plus transportul fluvial a ajuns sa concureze transportul feroviar adicori duci cu barja marfă din Italia Turcia ori prin România tot 5 zile face doar ca fluvial e mai ieftin de 6 ori o ajuns un tren să facă 5 zile de la Giurgiu la Curtici 4000 de minute intarziere
Ultima editare efectuata de catre Adrian78 in Dum 01 Mai 2016, 22:42, editata de 1 ori |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25566 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Vectron in Romania Dum 01 Mai 2016, 22:38 | |
| De ce crezi că operatorii de marfă preferă să o ia pe la noi? Avem tonaje mari, trecem cu vedere toate imperfecţiunile vagoanelor, personalul de locomotivă stă şi 2 săptămâni pe locomotivă... _________________ :TTT:
|
Numarul mesajelor : 18748 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24324 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Vectron in Romania Dum 01 Mai 2016, 22:45 | |
| - Dr2005 a scris:
- De ce crezi că operatorii de marfă preferă să o ia pe la noi? Avem tonaje mari, trecem cu vedere toate imperfecţiunile vagoanelor, personalul de locomotivă stă şi 2 săptămâni pe locomotivă...
Doar câțiva care transporta in port si ceva produse petroliere in rest Transfesa din mai o să circule auto ceva transport de autoturisme spre Italia se va face fluvial gândește la timpul acum de tranzit ajunge un container mai repede adică în 36 de ore din Turcia în Austria |
| | | Vitosa
Numarul mesajelor : 9075 Reputatie : 14502 Data de inscriere : 08/01/2011
| Subiect: Re: Vectron in Romania Dum 01 Mai 2016, 22:51 | |
| - Dr2005 a scris:
- Să nu uităm că şi o LEMA s-a prăjit pe la unguri.
Ala a fost un caz singular si sa speram ca altul in viitor nu se va mai repeta. Dar sa stii ca nu numai LEMA fabricata in RO e sortita autoincendierii. Am vazut luna trecuta pe feisbuc un Vectron (parca, nu mai sunt sigur) prajit bine. Evident ca tot in Vest. Din pacate nu gasesc postarea acum, sa te conving. Poate ma ajuta Adrian78. |
| | | razvan22
Numarul mesajelor : 447 Varsta : 30 Localizare : Orsova Reputatie : 4837 Data de inscriere : 27/11/2012
| Subiect: Re: Vectron in Romania Mar 03 Mai 2016, 03:07 | |
| - Dr2005 a scris:
Sa nu uitam si cauza care a produs incendiul....Vina a fost a mecanicului. |
| Subiect: Re: Vectron in Romania Mar 03 Mai 2016, 08:51 | |
| - Vitosa a scris:
- Dr2005 a scris:
Ala a fost un caz singular si sa speram ca altul in viitor nu se va mai repeta. Dar sa stii ca nu numai LEMA fabricata in RO e sortita autoincendierii. Am vazut luna trecuta pe feisbuc un Vectron (parca, nu mai sunt sigur) prajit bine. Evident ca tot in Vest. Din pacate nu gasesc postarea acum, sa te conving. Poate ma ajuta Adrian78. Vectron incendiat nu am văzut încă doar Taurus Traxx Traxx diesel Cred că te referi la asta Marius dar poza e demult a lovit o mașină care a luat foc |
| | | dan tm V.I.P Member
Numarul mesajelor : 9101 Reputatie : 13006 Data de inscriere : 16/07/2014
| Subiect: Re: Vectron in Romania Mar 03 Mai 2016, 09:02 | |
| Vorba e a la bulgari sint viteze mai bune din ce am mai vazut pe aici pe forum, ei nu au investit in vagoane ca noi, au ineput ceva linii sa le refaca dar in rest nu au pus caruta inaintea cailor ca noi, adica vagoane si locomotive moderne care sa mearga cu 30-40 km la ora.
Auzi acolo 4000 de minute intirziere. Si daca la noi circula vagaoenle cu rori patrate si trenuri supratonate ce fac trenurile aste cind ajung la granita? intra inainte spre vest?
Noi in loc sa facem niste linii de 400-500 de metri si sa folosim linia ferata spre aeroport, punem microbuz, previzionam metrou, prostii.
Gara Bucuresti Nord e un fel de aprozar sau bazar oriental fata de gara Sofia. Are dreptate katalyn ca ne-au cam luat-o bulgarii inainte in unele domenii. |
| | | Norbi V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2636 Varsta : 31 Localizare : Bistrita Reputatie : 8669 Data de inscriere : 19/04/2009
| | | | Adrian78 Administrator
| Subiect: Re: Vectron in Romania Mar 03 Mai 2016, 12:21 | |
| - dan tm a scris:
- Vorba e a la bulgari sint viteze mai bune din ce am mai vazut pe aici pe forum, ei nu au investit in vagoane ca noi, au ineput ceva linii sa le refaca dar in rest nu au pus caruta inaintea cailor ca noi, adica vagoane si locomotive moderne care sa mearga cu 30-40 km la ora.
Auzi acolo 4000 de minute intirziere. Si daca la noi circula vagaoenle cu rori patrate si trenuri supratonate ce fac trenurile aste cind ajung la granita? intra inainte spre vest?
Noi in loc sa facem niste linii de 400-500 de metri si sa folosim linia ferata spre aeroport, punem microbuz, previzionam metrou, prostii.
Gara Bucuresti Nord e un fel de aprozar sau bazar oriental fata de gara Sofia. Are dreptate katalyn ca ne-au cam luat-o bulgarii inainte in unele domenii. La noi tot ce s-a învestit la toate societatile din feroviar au fost doar contracte de achiziții ca acolo s-a putut furat cât s-a putut de nu venea PDL la care sigur Burci a sponsorizat campania nu primea contract de achitii de vagoane noi si tot așa ce mă nemulțumește este CFR Calatori nu se îndreaptă spre Remar să îi dea în judecată pentru LVT Ramele 58 automotoarele ADH si modernizările de LDH făcute la preturi supraevaluate Păcat că am dormit pe noi si am tot furat în loc să investim ca polonezii |
| | | Petre_IFTE
Numarul mesajelor : 472 Varsta : 58 Localizare : Arad Reputatie : 5511 Data de inscriere : 06/03/2011
| Subiect: Re: Vectron in Romania Mar 03 Mai 2016, 13:38 | |
| 192 962 in Sopron, 2.5.16 by Chris Blue, on Flickr |
| | | Petre_IFTE
Numarul mesajelor : 472 Varsta : 58 Localizare : Arad Reputatie : 5511 Data de inscriere : 06/03/2011
| Subiect: Re: Vectron in Romania Joi 05 Mai 2016, 16:51 | |
| A trecut Vectronu pentru bulgari azi prin Arad pe la 16.10 spre Simeria cu DA 1642 de la CTV la tractiune. |
| | | Petre_IFTE
| Subiect: Re: Vectron in Romania Joi 05 Mai 2016, 19:26 | |
| Un adevarat pasionat dl. ing. Silviu Darlea, aveti poze pe feisbuc cu Vectronu pentru bulgari si cu alte locomotive straine ce numai Curticiul le vede! https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1912627122296900&set=pcb.1912627508963528&type=3&theater |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Vectron in Romania | |
| |
| | | | Vectron in Romania | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |