Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Diverse

In jos 
+102
ciprian71
ets2oltromânia
teoiasi
CristyanC
laur 133
Luca tgv
alex.barac.5
cata
mariuscfrbucuresti
florin.lifticariu
apmatei
vatmanul
Katalyn
gabrielcr
TonyCFR
mielutu zburator
tcm
Kogayon
AndreiCFRbv
M.I.C.I.
Caspar
marianS
Dutzu
Goanga
nsw
daniel_c
razvan - trenuri
dan tm
cosmin br
adibaiacos2003
ldh.ro
alexpopa
DonVILLy
gtavicecity
Amiralul
Costin.B
ionutz72
baiazid
sytrus
KOSTYK
IonutChircu
mariushal
Cont.dezactivat
c o r v i n
Raduku09
riciu
nenuandrei
alex.alexus.tm
Simply18
allred
DPS
LanceR
@ndrey
92Dragos
19jimmy84
Lafont
lapsanszkitamas
Warrior12
Balto
kristi kkk
The Legend
cristi CFR
Teodor
Andrey_tm
Jhonyla
AndreiStefan
Radu Tudor
Costin.H
vanchorusebulgaria
NicuS
membru dezactivat ,
cstefan
sp59
Cont dezactivat
IonutCFR2009
FeroFan97
Hurricane
AndreiCFRBucuresti
Adirmvl
mureseanu_976
Nesebar
Spartan1948
ANDU2100HP
Adrian78
cortexedge
George
DUAL
AlexD
V3R
Shinkasen
spiderpc
Caravelle_Zg
COSTACHE MIHAIL
Dr2005
Luna
Rarau
TVlad
AndiCFR
Re6/6
cont inactiv
Vlad
Vitosa
106 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 39 ... 67  Urmatorul
AutorMesaj
Balto

Balto

Numarul mesajelor : 1620
Reputatie : 6775
Data de inscriere : 05/12/2010

Diverse - Pagina 11 Empty
MesajSubiect: Re: Diverse   Diverse - Pagina 11 Icon_minitimeVin 12 Iul 2013, 20:37

dan tm a scris:
As vrea sa intreb aici la ,,Diverse" de ce s-a inchis topicul CENAFER unde un user s-a laudat ca a condus locomotiva unui tren in parcurs cu scopul de a fura meserie sugerindu-mi totodata sa imi tin pliscul daca eu nu am avut aceasta sansa?

S-a inchis pentru ca eu am cerut asta, si pentru ca sunteti incapabili sa discutati ON-TOPIC. Data viitoare fie ganditi inainte sa scrieti fie va abtineti.
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Diverse   Diverse - Pagina 11 Icon_minitimeVin 12 Iul 2013, 20:48

Tinere bavarez, daca vrei sa fi mecanic de locomotiva nu inseamna ca trebuie sa sti doar sa injuri si sa -ti bagi scirbavnicul madular...
Ma intreb daca esti in categoria acelora pe care Cocosila nu-i saluta.
Mai citeste o data prima ta postare, tocmai tu ne-ai cerut sa comentam. comentariile erau on topic.
Adica pe romaneste la subiect.

Nu mai circula trenuri pe 515 si nu sint mecanici care sa te lase sa conduci? vrei sa te faci mecanic? pai ce o sa faci daca o sa trebuiasca sa stai de paza? o sa vorbesti cu cineva si in contradictoriu. Chiar si la o cafea daca iesi cu cineva mai ai opinii contrare.

Si vezi ce mai spune kristi kkk, a rationa vine de la ratiune nu de la rață.
Sus In jos
kristi kkk
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 1697
Varsta : 45
Localizare : Alexandria
Reputatie : 7658
Data de inscriere : 25/08/2008

MesajSubiect: Re: Diverse   Diverse - Pagina 11 Icon_minitimeVin 12 Iul 2013, 20:56

@DanTm:"Toleranţa este efectul pozitiv şi cordial de a înţelege credinţele, riturile şi obiceiurile altora fără a le împărtăşi sau accepta."-Joshua Liebman!
Sus In jos
Balto

Balto

Numarul mesajelor : 1620
Reputatie : 6775
Data de inscriere : 05/12/2010

MesajSubiect: Re: Diverse   Diverse - Pagina 11 Icon_minitimeVin 12 Iul 2013, 21:30

dan tm a scris:
Tinere bavarez, daca vrei sa fi mecanic de locomotiva nu inseamna ca trebuie sa sti doar sa injuri si sa -ti bagi scirbavnicul madular...
De unde stii tu ca obisnuiesc sa injur? Te-am injurat ca sa vezi?
dan tm a scris:
Ma intreb daca esti in categoria acelora pe care Cocosila nu-i saluta.
Cocosila cine e? Nu ma mai uit la desene de multi ani...
dan tm a scris:
Mai citeste o data prima ta postare, tocmai tu ne-ai cerut sa comentam. comentariile erau on topic.
Da, despre copii cazuti in cap? Despre spagi? Despre pusti care termina liceul? Nu asta era subiectul, cred ca sari peste randuri cand citesti..

dan tm a scris:
Nu mai circula trenuri pe 515 si nu sint mecanici care sa te lase sa conduci?
De unde stii tu ca am condus trenuri pe 515? Sau hai sa aberam..ca doar e la moda.
dan tm a scris:
Si vezi ce mai spune kristi kkk, a rationa vine de la ratiune nu de la rață.
Si care e legatura cu discutia despre CENAFER? Nu e forum de limba si literatura romana, sa dam citate si lectii din carti citite.

=> ESTI PARANOIC, eviti subiectul si vorbesti despre orice inafara de ce trebuie, nu putem sa ajungem la o intelegere.
Sus In jos
kristi kkk
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 1697
Varsta : 45
Localizare : Alexandria
Reputatie : 7658
Data de inscriere : 25/08/2008

MesajSubiect: Re: Diverse   Diverse - Pagina 11 Icon_minitimeVin 12 Iul 2013, 21:35

Cocosila nu e din desene animate, e din "Morometii" si nu saluta pe oamenii simpli....Ai luat Bacul?
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22397
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: Diverse   Diverse - Pagina 11 Icon_minitimeMar 03 Sept 2013, 14:01

Un nou drum .

http://www.brasov.ro/articles/view/1299

Vizitator

MesajSubiect: Re: Diverse   Diverse - Pagina 11 Icon_minitimeMier 04 Sept 2013, 00:40

Din moment ce vor sa faca sosea pe acolo inseamna ca acum poti merge cu bicicleta da sau nu ?? ori e poteca de trebuie sa cari bicla in spate cateva zeci de minute bune ???

Pentru pariori e posibil asa ceva ?? E posibil ca o eroare a unei agenti sa fie atat de mare ??

Diverse - Pagina 11 P9020357
screenshot

Bine ca respectivul nu a pus decat vreo 100 astfel de bilete ca daca ar fi pus mai multe ar fi fost paguba mare pentru agentie, si mare pacat ca nu am stiut si noi ceilalti, am fi pus 2-3 bilete ne-am fi scos si noi cate o bicicleta noua...

Si bine ca nu s-a sesizat agentia ca anula toate biletele si ii returna omului bani pariati inapoi.
Sus In jos
Warrior12

Numarul mesajelor : 157
Reputatie : 4710
Data de inscriere : 03/06/2012

MesajSubiect: Re: Diverse   Diverse - Pagina 11 Icon_minitimeMier 04 Sept 2013, 08:45

Ce ar mai fi fost sa se termine meci de handbal 0 - 0 Laughing Laughing Laughing .

Ce sti ? Si-a luat tipul banii ? Presupun ca acum trebuie sa dea cota-parte la cel care a descoperit eroarea in sistem...
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Diverse   Diverse - Pagina 11 Icon_minitimeMier 04 Sept 2013, 20:54

Cica ar fi pus vreo 100 de bilete, i-a dat bani, eroarea celor de la Stanley din sistem, cine stie cum a fost, noua ne-a spus casierul de la agentia unde punem la pariuri, nu l-am crezut si ne-a aratat teancul de bilete. Ca sa nu bata la ochi omul a alergat pe la mai multe agenti si a pus cate 5-10 bilete. Daca batea la ochi si Stanley se sesiza anula toate meciurile cu cotele eronate si ii dadea inapoi bani pe care i-a pariat.
Sus In jos
TVlad
V.I.P Member
V.I.P Member
TVlad

Numarul mesajelor : 2818
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 8417
Data de inscriere : 16/01/2010

MesajSubiect: Re: Diverse   Diverse - Pagina 11 Icon_minitimeMier 04 Sept 2013, 22:12

Hehehe, or fi gresit intentionat ca sa se duca vestea, poate mai joaca unii...Smile
Eu nu ii inteleg pe astia care pariaza domle, nu e clar ca mai mult pierzi? Si daca sa zicem ca la un moment dat cistigi, e mai rau, ca iti inchipui ca merge, te lacomesti si pierzi mai mult decit ai cistigat.
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20635
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25579
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Diverse   Diverse - Pagina 11 Icon_minitimeJoi 05 Sept 2013, 09:17

Poţi să pui sume mari pe cote mici.... dar trebuie să îţi faci calculul câţi bani îţi ia statul ca impozit, că rişti să iei mai puţin decât bagi.

Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Diverse   Diverse - Pagina 11 Icon_minitimeJoi 05 Sept 2013, 09:33

Sunt uni care traiesc numai din pariuri, am un vecin la 30 si ceva de ani nu are 1 an vechime in cartea de munca in schimb in fiecare week-end pariaza intre 2.000-3.000 lei, pierde cam odata pe luna in rest castiga sume intre 4.000-8.000 lei ca nu se arunca la cote mari.

Ca sa nu-i opreasca 25% impozit peste 600 lei ca asa e legea, pune bilete cu sume mici limita de castig pana la 600-700 lei si il pune de mai multe ori, ca la xerox, il multiplica si face 30 bilete cu 10 lei aceleasi meciuri cu aceleasi cote castigurile sunt la fel si nu-i mai opreste impozit, pe cand daca punea un singur bilet cu 300 lei iar castigul sa fie sa zicem 3.400 lei pariorul va mai primi din cei 3.400 lei doar 2.700 lei ca 700 lei va fi oprit ca impozit pe castig 25%.

Sunt alti care cunosc meciurile cu 2,10 lei a luat 2 bilete de 2X650 lei pariand pe 8 meciuri din Liga a 2-a a Romaniei, e drept pariorul e fotbalist chiar in Liga a 2-a Wink

Sunt multe exemple si pariurile sportive nu e la fel ca jocurile de noroc, alea da is pacatoase iti pot lua mintile sa bagi la aparate si bani pe care nu-i ai dar la pariuri sportive aici totul e de cum gandeste bibilica, un pic de noroc si urmarite meciurile.

Eu sunt jucator ocazional, pun 2-3 bilete/luna cu 2,50 lei/biletul, castig bine, nu castig consider ca am baut 3 beri. Nu am mai castigat demult iar suma cea mai mare cu 2,50 a fost 220 lei, iar cea mai recenta 80 lei, dar sunt alti care castiga saptamanal 200-300 lei.

Sau mai poti sa pui 8 bilete cu cate 6 meciuri sa le castigi pe toate si sa te scoata de pe toate biletele Steaua-Chelsea si uite asa pierzi ce n-ai castigat plus suma pe care ai investit-o.

Acum le urmaresc pe Juventus, Petrolul ( un scor mare in Liga 1, ca pana acum are numai 0-0, 1-1 si 1-2 ) dar si alte echipe.
Sus In jos
Jhonyla

Jhonyla

Numarul mesajelor : 1458
Reputatie : 6559
Data de inscriere : 30/01/2011

MesajSubiect: Re: Diverse   Diverse - Pagina 11 Icon_minitimeDum 15 Sept 2013, 09:51

Sus In jos
Jhonyla

Jhonyla

Numarul mesajelor : 1458
Reputatie : 6559
Data de inscriere : 30/01/2011

MesajSubiect: Re: Diverse   Diverse - Pagina 11 Icon_minitimeDum 15 Sept 2013, 09:53

Sus In jos
Teodor

Numarul mesajelor : 3305
Reputatie : 8446
Data de inscriere : 18/04/2011

MesajSubiect: Re: Diverse   Diverse - Pagina 11 Icon_minitimeDum 15 Sept 2013, 12:16

Pana la urma imi pare rau si de soferii respectivi, in primul clip soferul nu are absolut nicio vina, deoarece el voia sa plece de la semafor, si din senin ii sare un spalator d-ala in fata. El nu avea ce cauta in mijlocul drumului, dar parca vad ca tot se gaseste cineva sa spuna " pai de ce nu s-a uitat ? ", sa fim seriosi, vrei sa pleci linistit de la semafor, te mai astepti sa iti sara un tampit in cale ? Mai ales ca masina este inmatriculata pe judetul Olt, deci nu cred ca e Bucurestean ca sa spunem ca se putea astepta si era obisnuit cu copii d-aia.

Iar in al doilea clip, aici e discutabil, legislatia spune ca in momentul in care pietonul a pus piciorul pe trecere, soferii sunt obligati sa opreasca. Insa nici pietonii nu au voie sa treaca strada in fuga, tocmai de aceasta. Timpul de reactie al soferului a fost foarte mic, poate la fel ca in clipul precedent, dai pioritate, trec toti pietonii ce erau de trecut, vrei sa pleci si te trezesti cu altul sub masina. Desi din cate se poate observa pe videoclip distanta este alta, are si soferul o anumita vina, putea totusi sa il observa, il agata putin, dar se oprea imediat, ca nu avea viteza. Dupa parerea mea, in primul clip nu este vina soferului, il al doilea e ceva de genul 70 % copilul, restul soferul. Este cineva care ma poate lamuri cum procedeaza politia in acest caz ? Este si soferul tras la raspundere ? I se suspenda carnetul ?
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Diverse   Diverse - Pagina 11 Icon_minitime

Sus In jos

Diverse
Sus 
Pagina 11 din 67Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 39 ... 67  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Diverse (Dan tm)
» Diverse
» Diverse
» Ce credeti,avem sanse sa devenim o tara normala?
» diverse ldh80

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: DIVERSE :: DISCUTII LIBERE-
Mergi direct la: