|
| Diverse | |
|
+102ciprian71 ets2oltromânia teoiasi CristyanC laur 133 Luca tgv alex.barac.5 cata mariuscfrbucuresti florin.lifticariu apmatei vatmanul Katalyn gabrielcr TonyCFR mielutu zburator tcm Kogayon AndreiCFRbv M.I.C.I. Caspar marianS Dutzu Goanga nsw daniel_c razvan - trenuri dan tm cosmin br adibaiacos2003 ldh.ro alexpopa DonVILLy gtavicecity Amiralul Costin.B ionutz72 baiazid sytrus KOSTYK IonutChircu mariushal Cont.dezactivat c o r v i n Raduku09 riciu nenuandrei alex.alexus.tm Simply18 allred DPS LanceR @ndrey 92Dragos 19jimmy84 Lafont lapsanszkitamas Warrior12 Balto kristi kkk The Legend cristi CFR Teodor Andrey_tm Jhonyla AndreiStefan Radu Tudor Costin.H vanchorusebulgaria NicuS membru dezactivat , cstefan sp59 Cont dezactivat IonutCFR2009 FeroFan97 Hurricane AndreiCFRBucuresti Adirmvl mureseanu_976 Nesebar Spartan1948 ANDU2100HP Adrian78 cortexedge George DUAL AlexD V3R Shinkasen spiderpc Caravelle_Zg COSTACHE MIHAIL Dr2005 Luna Rarau TVlad AndiCFR Re6/6 cont inactiv Vlad Vitosa 106 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Balto
Numarul mesajelor : 1620 Reputatie : 6775 Data de inscriere : 05/12/2010
| Subiect: Re: Diverse Vin 12 Iul 2013, 20:37 | |
| - dan tm a scris:
- As vrea sa intreb aici la ,,Diverse" de ce s-a inchis topicul CENAFER unde un user s-a laudat ca a condus locomotiva unui tren in parcurs cu scopul de a fura meserie sugerindu-mi totodata sa imi tin pliscul daca eu nu am avut aceasta sansa?
S-a inchis pentru ca eu am cerut asta, si pentru ca sunteti incapabili sa discutati ON-TOPIC. Data viitoare fie ganditi inainte sa scrieti fie va abtineti. |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Diverse Vin 12 Iul 2013, 20:48 | |
| Tinere bavarez, daca vrei sa fi mecanic de locomotiva nu inseamna ca trebuie sa sti doar sa injuri si sa -ti bagi scirbavnicul madular... Ma intreb daca esti in categoria acelora pe care Cocosila nu-i saluta. Mai citeste o data prima ta postare, tocmai tu ne-ai cerut sa comentam. comentariile erau on topic. Adica pe romaneste la subiect.
Nu mai circula trenuri pe 515 si nu sint mecanici care sa te lase sa conduci? vrei sa te faci mecanic? pai ce o sa faci daca o sa trebuiasca sa stai de paza? o sa vorbesti cu cineva si in contradictoriu. Chiar si la o cafea daca iesi cu cineva mai ai opinii contrare.
Si vezi ce mai spune kristi kkk, a rationa vine de la ratiune nu de la rață. |
| | | kristi kkk V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1697 Varsta : 45 Localizare : Alexandria Reputatie : 7658 Data de inscriere : 25/08/2008
| Subiect: Re: Diverse Vin 12 Iul 2013, 20:56 | |
| @DanTm:"Toleranţa este efectul pozitiv şi cordial de a înţelege credinţele, riturile şi obiceiurile altora fără a le împărtăşi sau accepta."-Joshua Liebman! |
| | | Balto
Numarul mesajelor : 1620 Reputatie : 6775 Data de inscriere : 05/12/2010
| Subiect: Re: Diverse Vin 12 Iul 2013, 21:30 | |
| - dan tm a scris:
- Tinere bavarez, daca vrei sa fi mecanic de locomotiva nu inseamna ca trebuie sa sti doar sa injuri si sa -ti bagi scirbavnicul madular...
De unde stii tu ca obisnuiesc sa injur? Te-am injurat ca sa vezi? - dan tm a scris:
- Ma intreb daca esti in categoria acelora pe care Cocosila nu-i saluta.
Cocosila cine e? Nu ma mai uit la desene de multi ani... - dan tm a scris:
- Mai citeste o data prima ta postare, tocmai tu ne-ai cerut sa comentam. comentariile erau on topic.
Da, despre copii cazuti in cap? Despre spagi? Despre pusti care termina liceul? Nu asta era subiectul, cred ca sari peste randuri cand citesti.. - dan tm a scris:
- Nu mai circula trenuri pe 515 si nu sint mecanici care sa te lase sa conduci?
De unde stii tu ca am condus trenuri pe 515? Sau hai sa aberam..ca doar e la moda. - dan tm a scris:
- Si vezi ce mai spune kristi kkk, a rationa vine de la ratiune nu de la rață.
Si care e legatura cu discutia despre CENAFER? Nu e forum de limba si literatura romana, sa dam citate si lectii din carti citite. => ESTI PARANOIC, eviti subiectul si vorbesti despre orice inafara de ce trebuie, nu putem sa ajungem la o intelegere. |
| | | kristi kkk V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1697 Varsta : 45 Localizare : Alexandria Reputatie : 7658 Data de inscriere : 25/08/2008
| Subiect: Re: Diverse Vin 12 Iul 2013, 21:35 | |
| Cocosila nu e din desene animate, e din "Morometii" si nu saluta pe oamenii simpli....Ai luat Bacul? |
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22397 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Diverse Mar 03 Sept 2013, 14:01 | |
| Un nou drum .
http://www.brasov.ro/articles/view/1299 |
| Subiect: Re: Diverse Mier 04 Sept 2013, 00:40 | |
| Din moment ce vor sa faca sosea pe acolo inseamna ca acum poti merge cu bicicleta da sau nu ?? ori e poteca de trebuie sa cari bicla in spate cateva zeci de minute bune ??? Pentru pariori e posibil asa ceva ?? E posibil ca o eroare a unei agenti sa fie atat de mare ?? screenshot Bine ca respectivul nu a pus decat vreo 100 astfel de bilete ca daca ar fi pus mai multe ar fi fost paguba mare pentru agentie, si mare pacat ca nu am stiut si noi ceilalti, am fi pus 2-3 bilete ne-am fi scos si noi cate o bicicleta noua... Si bine ca nu s-a sesizat agentia ca anula toate biletele si ii returna omului bani pariati inapoi. |
| | | Warrior12
Numarul mesajelor : 157 Reputatie : 4710 Data de inscriere : 03/06/2012
| Subiect: Re: Diverse Mier 04 Sept 2013, 08:45 | |
| Ce ar mai fi fost sa se termine meci de handbal 0 - 0 . Ce sti ? Si-a luat tipul banii ? Presupun ca acum trebuie sa dea cota-parte la cel care a descoperit eroarea in sistem... |
| Subiect: Re: Diverse Mier 04 Sept 2013, 20:54 | |
| Cica ar fi pus vreo 100 de bilete, i-a dat bani, eroarea celor de la Stanley din sistem, cine stie cum a fost, noua ne-a spus casierul de la agentia unde punem la pariuri, nu l-am crezut si ne-a aratat teancul de bilete. Ca sa nu bata la ochi omul a alergat pe la mai multe agenti si a pus cate 5-10 bilete. Daca batea la ochi si Stanley se sesiza anula toate meciurile cu cotele eronate si ii dadea inapoi bani pe care i-a pariat. |
| | | TVlad V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2818 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8417 Data de inscriere : 16/01/2010
| Subiect: Re: Diverse Mier 04 Sept 2013, 22:12 | |
| Hehehe, or fi gresit intentionat ca sa se duca vestea, poate mai joaca unii... Eu nu ii inteleg pe astia care pariaza domle, nu e clar ca mai mult pierzi? Si daca sa zicem ca la un moment dat cistigi, e mai rau, ca iti inchipui ca merge, te lacomesti si pierzi mai mult decit ai cistigat. |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20635 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25579 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Diverse Joi 05 Sept 2013, 09:17 | |
| Poţi să pui sume mari pe cote mici.... dar trebuie să îţi faci calculul câţi bani îţi ia statul ca impozit, că rişti să iei mai puţin decât bagi. _________________ :TTT:
|
| Subiect: Re: Diverse Joi 05 Sept 2013, 09:33 | |
| Sunt uni care traiesc numai din pariuri, am un vecin la 30 si ceva de ani nu are 1 an vechime in cartea de munca in schimb in fiecare week-end pariaza intre 2.000-3.000 lei, pierde cam odata pe luna in rest castiga sume intre 4.000-8.000 lei ca nu se arunca la cote mari. Ca sa nu-i opreasca 25% impozit peste 600 lei ca asa e legea, pune bilete cu sume mici limita de castig pana la 600-700 lei si il pune de mai multe ori, ca la xerox, il multiplica si face 30 bilete cu 10 lei aceleasi meciuri cu aceleasi cote castigurile sunt la fel si nu-i mai opreste impozit, pe cand daca punea un singur bilet cu 300 lei iar castigul sa fie sa zicem 3.400 lei pariorul va mai primi din cei 3.400 lei doar 2.700 lei ca 700 lei va fi oprit ca impozit pe castig 25%. Sunt alti care cunosc meciurile cu 2,10 lei a luat 2 bilete de 2X650 lei pariand pe 8 meciuri din Liga a 2-a a Romaniei, e drept pariorul e fotbalist chiar in Liga a 2-a Sunt multe exemple si pariurile sportive nu e la fel ca jocurile de noroc, alea da is pacatoase iti pot lua mintile sa bagi la aparate si bani pe care nu-i ai dar la pariuri sportive aici totul e de cum gandeste bibilica, un pic de noroc si urmarite meciurile. Eu sunt jucator ocazional, pun 2-3 bilete/luna cu 2,50 lei/biletul, castig bine, nu castig consider ca am baut 3 beri. Nu am mai castigat demult iar suma cea mai mare cu 2,50 a fost 220 lei, iar cea mai recenta 80 lei, dar sunt alti care castiga saptamanal 200-300 lei. Sau mai poti sa pui 8 bilete cu cate 6 meciuri sa le castigi pe toate si sa te scoata de pe toate biletele Steaua-Chelsea si uite asa pierzi ce n-ai castigat plus suma pe care ai investit-o. Acum le urmaresc pe Juventus, Petrolul ( un scor mare in Liga 1, ca pana acum are numai 0-0, 1-1 si 1-2 ) dar si alte echipe. |
| | | Jhonyla
Numarul mesajelor : 1458 Reputatie : 6559 Data de inscriere : 30/01/2011
| Subiect: Re: Diverse Dum 15 Sept 2013, 09:51 | |
| |
| | | Jhonyla
Numarul mesajelor : 1458 Reputatie : 6559 Data de inscriere : 30/01/2011
| Subiect: Re: Diverse Dum 15 Sept 2013, 09:53 | |
| |
| | | Teodor
Numarul mesajelor : 3305 Reputatie : 8446 Data de inscriere : 18/04/2011
| Subiect: Re: Diverse Dum 15 Sept 2013, 12:16 | |
| Pana la urma imi pare rau si de soferii respectivi, in primul clip soferul nu are absolut nicio vina, deoarece el voia sa plece de la semafor, si din senin ii sare un spalator d-ala in fata. El nu avea ce cauta in mijlocul drumului, dar parca vad ca tot se gaseste cineva sa spuna " pai de ce nu s-a uitat ? ", sa fim seriosi, vrei sa pleci linistit de la semafor, te mai astepti sa iti sara un tampit in cale ? Mai ales ca masina este inmatriculata pe judetul Olt, deci nu cred ca e Bucurestean ca sa spunem ca se putea astepta si era obisnuit cu copii d-aia.
Iar in al doilea clip, aici e discutabil, legislatia spune ca in momentul in care pietonul a pus piciorul pe trecere, soferii sunt obligati sa opreasca. Insa nici pietonii nu au voie sa treaca strada in fuga, tocmai de aceasta. Timpul de reactie al soferului a fost foarte mic, poate la fel ca in clipul precedent, dai pioritate, trec toti pietonii ce erau de trecut, vrei sa pleci si te trezesti cu altul sub masina. Desi din cate se poate observa pe videoclip distanta este alta, are si soferul o anumita vina, putea totusi sa il observa, il agata putin, dar se oprea imediat, ca nu avea viteza. Dupa parerea mea, in primul clip nu este vina soferului, il al doilea e ceva de genul 70 % copilul, restul soferul. Este cineva care ma poate lamuri cum procedeaza politia in acest caz ? Este si soferul tras la raspundere ? I se suspenda carnetul ? |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Diverse | |
| |
| | | | Diverse | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |