Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Diverse

In jos 
+102
ciprian71
ets2oltromânia
teoiasi
CristyanC
laur 133
Luca tgv
alex.barac.5
cata
mariuscfrbucuresti
florin.lifticariu
apmatei
vatmanul
Katalyn
gabrielcr
TonyCFR
mielutu zburator
tcm
Kogayon
AndreiCFRbv
M.I.C.I.
Caspar
marianS
Dutzu
Goanga
nsw
daniel_c
razvan - trenuri
dan tm
cosmin br
adibaiacos2003
ldh.ro
alexpopa
DonVILLy
gtavicecity
Amiralul
Costin.B
ionutz72
baiazid
sytrus
KOSTYK
IonutChircu
mariushal
Cont.dezactivat
c o r v i n
Raduku09
riciu
nenuandrei
alex.alexus.tm
Simply18
allred
DPS
LanceR
@ndrey
92Dragos
19jimmy84
Lafont
lapsanszkitamas
Warrior12
Balto
kristi kkk
The Legend
cristi CFR
Teodor
Andrey_tm
Jhonyla
AndreiStefan
Radu Tudor
Costin.H
vanchorusebulgaria
NicuS
membru dezactivat ,
cstefan
sp59
Cont dezactivat
IonutCFR2009
FeroFan97
Hurricane
AndreiCFRBucuresti
Adirmvl
mureseanu_976
Nesebar
Spartan1948
ANDU2100HP
Adrian78
cortexedge
George
DUAL
AlexD
V3R
Shinkasen
spiderpc
Caravelle_Zg
COSTACHE MIHAIL
Dr2005
Luna
Rarau
TVlad
AndiCFR
Re6/6
cont inactiv
Vlad
Vitosa
106 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 53 ... 67  Urmatorul
AutorMesaj
Jhonyla

Jhonyla

Numarul mesajelor : 1458
Reputatie : 6556
Data de inscriere : 30/01/2011

Diverse - Pagina 39 Empty
MesajSubiect: Re: Diverse   Diverse - Pagina 39 Icon_minitimeMar 27 Mai 2014, 20:45

mai exista in tara tipul acela de tramvai ce era in Timisoara?
Sus In jos
DonVILLy

Numarul mesajelor : 121
Varsta : 37
Localizare : Tirgu-Mures
Reputatie : 5920
Data de inscriere : 24/01/2009

MesajSubiect: Re: Diverse   Diverse - Pagina 39 Icon_minitimeMier 28 Mai 2014, 18:37

Tramvaiele din Irlanda

Sus In jos
https://www.youtube.com/user/WorldWideTransport
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Diverse   Diverse - Pagina 39 Icon_minitimeMier 28 Mai 2014, 23:18

[quote="Jhonyla"]mai exista in tara tipul acela de tramvai ce era in Timisoara?[/quote

http://tramclub.org/index.php

cauta acolo tramvaiele Timis 2, cred ca de alea intrebi.
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Diverse   Diverse - Pagina 39 Icon_minitimeLun 02 Iun 2014, 11:59

Cine ma ajuta cu niste informati privind numarul total al kg admis la avion, fara a plati suplimentar. Stiu ca e o anumita limita de 10-15 kg poate chiar mai mult pentru care sa nu platesti, ce e peste se plateste suplimentar care preturi nu-s deloc mici.

Frima este Austrian Airlines, zborul OS 8174 cu escala la Viena pe ruta Bruxeles - Bucuresti.

Aveam o vecina ( nu mai pot lua legatura cu ea ) intra nu stiu unde pe net si afla absolut tot, era in genul lui Karpaty la trenuri, asa era ea la avioane.
Sus In jos
Adirmvl
V.I.P Member
V.I.P Member
Adirmvl

Numarul mesajelor : 8302
Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea
Reputatie : 13104
Data de inscriere : 06/04/2012

MesajSubiect: Re: Diverse   Diverse - Pagina 39 Icon_minitimeLun 02 Iun 2014, 12:20

La low cost auzisem de 15 kile.
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Diverse   Diverse - Pagina 39 Icon_minitimeLun 02 Iun 2014, 12:57

uite unde era detectivi lu peste, sa caute si la avioane. Vorba e ca acolo nu faci blatu cu pilotu sa duca un pachet.

Uite aici cit ai voie la Austrian.

http://www.austrian.com/Info/Flying/Baggage.aspx?sc_lang=ro&cc=RO
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Diverse   Diverse - Pagina 39 Icon_minitimeLun 02 Iun 2014, 13:14

eu nu fac blatul nici la IR. Daca am facut de 2 ori/an asta nu inseamna ca fac in fiecare saptamana, ce e mai rau ca atunci cand v-am zis ca ma razbun pe CFR facand blatul nu ati citit corect ce anume am zis in legatura cu blatul dar ati sarit ca arsi vreo cativa, in loc sa vedeti adevarul ii tot tineti in brate pe hoti care au distrus si vor distruge aceasta companie CFR.

Si legat de blat, sa ziceti mersi ca eu fata de alti am avut tupeul sa recunosc cand am facut blatul si de ce, in schimb alti, defapt multi alti o tin numai pentru ei, iar aici sunt vazuti bine ca sunt calatori "corecti"

La ora asta in Romania, la ce salari sunt si la ce tarife astornomice sunt la IR si IC nu ma intereseaza decat mersul cu R, cu bilet intreg, dus-intors sau Cartea VSD.

Mi-am facut cont pe cfr calatori pentru un bilet la IR 1582 + IR 1663 luat cu anticipatie 21 zile + fidelitate + onnline pentru mama, ca daca eram eu veneam Constanta-Ploiesti cu Regio. Si mai iau 4 bilete Costinesti-Ploiesti Sud la fel tot cu fidelitate + anticipatie + onnline la RE 2802 + IR 1667 unde tariful ar ajunge undeva la 36,85 lei fara reducerea onnline, cat o mai fi si aia, se mai scade ceva.

Si uite asa poti veni mai ieftin cu 50% cu schimbare in Bucuresti, decat cu IR cu tren direct prin Buzau.

La avioane o sa aflu eu ce si cum, dupa ce primesc detaliile de pe bilet, ca deocamdata nu m-a lamurit ce-am gasit pe net plus linkul tau, dan_tm.

Detectivi lui peste s-au inmultit in ultima perioada e bine ca alti pasionati au probleme prin gari cu pozatul din cauza la detectivi lui peste care pozeaza si musca de pe peron cu zoom maxim sa vada cate picioare are Wink

Am vorbit cu mecanici care au fost pozati cand isi faceau nevoile dupa locomotiva, frate nu poti poza asa ceva, ce sa faci cu nenorocita aia de poza ? ce vrei sa arati cu ea ? Cum sa nu te ia militia si angajati cfr din gari la 11 metri cand tu vi si il pozezi pe ala cand se pi.. unde  vrei so faca daca nu are unde, plus ca e interzis sa parasesti locomotiva, din cate stiu eu.

E bine sa prinzi un detectiv d-asta mai ales daca are sub 18 ani sa-i dai 2-3 suturi un ... altadata sa vedem mai pozeaza aiurea ? Eram intr-o zi cu catelul meu afara el a ramas in urma la vreo 20-25 metri si niste copii id***ti de vreo 11-12 ani incepeau sa-l enerveze, unul sa dea cu un bat in el, ce palme si suturi le-am tras ca au plecat mai tare ca TGV-ul. Si in gara la Bucuresti am prins unul care in loc sa pozeze trenuri ma poza pe mine cand faceam poza la o electrica. Apoi a plecat, bineinteles ca l-am prins si pana nu i-am sters poza si un avertisment verbal nu l-am lasat sa plece, era omul in lumea lui cu capul, dar nu inteleg la ce i trebuia poza cu mine ?

vorba unui prieten pasionat : "eu nu vreau sa ma cunoasca nimeni, vin pozez plec, ma plimb cu trenul nu ma intereseaza pe mine de alti pasionati, pe urma striga dupa mine, nu mai scap de ei, cu cat te cunosc mai putini cu atat mai bine"
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Diverse   Diverse - Pagina 39 Icon_minitimeLun 02 Iun 2014, 13:27

Man, ca sa mai polemizam un pic despre pozat.
Eu am pozat pe linia Tecuci -Faurei. garile ce altceva, ba chiar mecanicul m-a chemat in cabina, am vorbit cu el una alta.
Cind am coborit in Faurei era un politist care m-a luat la rost, m-a legitimat etc, cum ca de ce pozez de la Tecuci. Intelegi fondul problemei?

Am pozat o locomotiva GFR in Timisoara Nord, cu mecanicul in usa, vorbeam cu el, si a venuit un IDM sa plec ca e linia lui si nu am voie sa pozez.

Adica nu am cautat problemele ci altii au cautat sa imi faca. Nu neg insa ca e posibil ca altii sa creeze probleme.

Acuma din linkul lu peste.

greutatea permisa pentru tranportul gratuit este mentionata pe biletul de calatorie sau pe confirmarea rezervarii.

pentru bagaje ce depasesc greutatea de 32 kg si/sau dimensiunea totala a laturilor este mai mare de 158 cm (latime + inaltime + lugime) se aplica conditii de transport speciale. Exemple de astfel de bagaje: instrumente muzicale, echipamente sportive, si alte bagaje grele. Va rugam sa ne informati in avns despre transportul acestor bagaje la numarul de telefon   +43 (0)5 1766 1000 sau prin

Bagaje de mână - reguli şi restricţii

Bagajul de mână nu trebuie să aiba dimensiuni mai mari de 55x40x23 cm şi greutatea maximă de 8kg. Puteti verifica aceste dimensiuni folosind sablonul de bagaj standard disponibil in aeroport.  Orice bagaj care depaseste aceste limite trebuie inregistrat la check-in, ca bagaj de cala

Aici aveti informatii despre bagajele de mana:                                                          

pasagerii Economy Class: un singur bagaj, cu creutatea de pana la 8 kg

pasagerii Business Class: 2 piese de bagaj cu greutatea de pana la 8 kg fiecare

Un suport pentru haine, flexibil, cu dimensiunile maxime de 57x54x15cm este de asemenea considerat bagaj de mana. In plus fata de bagajul d-voastra, se poate transporta in cabina pasagerilor un alt bagaj personal cu dimensiunile maxime de 40x30x10cm (16x12x4in), de exemplu o poseta de dama sau o geanta de laptop.

Bagaje acceptate gratuit

biletul de călătorie Austrian Airlines acoperă atât transportul persoanelor cât şi transportul gratuit pentru anumite bagaje, în funcţie de data emiterii biletului, clasa de călătorie şi rută.

Limita de bagaj gratuit se calculează pe baza numărului de articole de bagaj - se reflectă printr-o greutate maximă sau printr-un număr de articole de bagaj (cu o greutate maximă/articol bagaj).

Bagaje accepte gratuit

Limita de bagaj gratuit difera in functie de data de emitere a biletului, clasa de calatorie si ruta. Limita de bagaj este calculata in baza numarului de piese si se regaseste in biletul dvs prin simbolul PC (piece) iar numarul maxim permis de piese de bagaj este : 1PC pentru 1 piesa, 2PC pentru 2 piese.

Daca accesezi bagaje de mina o sa gasesti acolo un tabel cu ce poti lua si ce nu

Urmatoarele articole se pot transporta gratuit pe cursele cu program de zbor normal:

Pasager               Economy Class        Business Class
adult si copil cu varsta mai mare de 2 ani 1 bagaj max 23 kg 2 bagaje max 32 kg fiecare

Cum ar veni, cred ca saitul Austrian Airlines e destul de clar cu ceea ce vrei tu.Ori poate doar cei 4 vad asta. Care sint de fapt cei patru? abere 
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Diverse   Diverse - Pagina 39 Icon_minitimeLun 02 Iun 2014, 13:32

tu chiar ti mortis sa afli care sunt cei 4 fantastici ? Nu esti, desi pot sa te schimb oricand Very Happy

2 din Ardeal si 2 din Moldova care sunt mai mult pe contrazis, un fel de politia forumului, cred ca peste 80% din postarile lor sunt numai la scandaluri etc...

In linkul ala zice ca mai multe detali poti afla numai daca ai nu stiu ce cifre ale biletului, in fine o las moarta, o sa sun direct la ei la companie la toate numerele de telefon, ca data trecuta am sunat la Tarom la vreo 10 numere pana a raspuns la unul din ele. Pui 100 de numere care nu sunt valabile sau care suna si nu-ti raspunde nimeni, ditamai compania de avioane. Rusine !
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Diverse   Diverse - Pagina 39 Icon_minitimeLun 02 Iun 2014, 13:36

Mai navigheaza si tu pe acolo

au formular de contact
http://www.austrian.com/Contact/All%20about%20your%20flight/All%20about%20your%20flight%20overview.aspx?cc=RO&sc_lang=ro
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Diverse   Diverse - Pagina 39 Icon_minitimeLun 02 Iun 2014, 13:42

da mersi, insa nu pot sa uit episodul din martie cu Tarom cand a trebuit sa sun la toate numerele gasite pe tot internetul legate de Tarom ba suna si nu raspundea nimeni, ba nu mai era valabil, ba trebuia sa suni 4-5 ore in cursul saptamani, intr-un final a raspuns la unul din zecile de numere o cucoana care m-a lamurit in privinta bagajului. Nici ce scrie pe net ( pe site-urile lor ) de multe ori nu se pupa cu realitatea.
Sus In jos
TVlad
V.I.P Member
V.I.P Member
TVlad

Numarul mesajelor : 2818
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 8414
Data de inscriere : 16/01/2010

MesajSubiect: Re: Diverse   Diverse - Pagina 39 Icon_minitimeDum 08 Iun 2014, 15:54

Ce parere aveti, cum au ajuns aceste sigilii aruncate de-a lungul liniei in statia Balotesti?

Diverse - Pagina 39 07062014849

Sa fi fost desfacute la Otopeni, lasate sa atirne si intimplator au cazut in Balotesti? Very Happy

Sau.....?

Ma intreb ce or face baietii veseli cu combustibilul de avion? Cred ca iti zboara pistoanele prin capota cu asa ceva.
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Diverse   Diverse - Pagina 39 Icon_minitimeDum 08 Iun 2014, 16:18

sunt sigili peste tot pe cf trebuie sa ai ochi sa le vezi. Ele sunt rupte la destinatie, ca pe traseu sunt pazite, iar la intoarcere cand cazanele is goale pica de pe ele, de sus, din zona domei, la o curba la o frana, poate si la vant.
Sus In jos
TVlad
V.I.P Member
V.I.P Member
TVlad

Numarul mesajelor : 2818
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 8414
Data de inscriere : 16/01/2010

MesajSubiect: Re: Diverse   Diverse - Pagina 39 Icon_minitimeDum 08 Iun 2014, 20:43

Aha, deci nu inseamna neaparat ca cineva a "absorbit" niste combustibil in statia Balotesti.
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Diverse   Diverse - Pagina 39 Icon_minitimeDum 08 Iun 2014, 21:42

normal ele trebuiesc stranse la depozite cand sunt rupte dar la cum se munceste la noi...
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Diverse   Diverse - Pagina 39 Icon_minitime

Sus In jos

Diverse
Sus 
Pagina 39 din 67Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 53 ... 67  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Diverse (Dan tm)
» Diverse
» Diverse
» Ce credeti,avem sanse sa devenim o tara normala?
» diverse ldh80

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: DIVERSE :: DISCUTII LIBERE-
Mergi direct la: