| M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia | |
|
+71kasapis2007 Czirjak Arpad Katalin4653 allred KOSTYK 92Dragos lokomo69 Radu cardinal KQQ Adirmvl sp59 IR1822 vrugby Sergiu rmn AlexandruC NicuS Radu Tudor bochety Teodor manuela romaniaetc ionutz85 mirceamilitaru dave alex1987 AndiCFR Costin.H get. Razvan Tudor dementhor riciu M.I.C.I. DUAL Capsuneanu bostanescu gigel brutusel Vlad Rarau halmarius kristi kkk eu Nk11 andreiutzu alliens Adrian78 Dr2005 traian nenuandrei COSTACHE MIHAIL razvan - trenuri rizelgeorgel2004 cstefan IonutCFR2009 Luna bostanesku gigel ravers75 dan_dinca alexmorph3us AlexD DPS popovici laur 133 cont dezactivat . TVlad Alex Avram Vitosa Kriszti219 Silver ldh80 Nesebar 75 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22394 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia Mar 05 Iun 2012, 23:25 | |
| Ce transbordare auto ? pai asta inseamna sa faci din baneasa pana in nord o ora cam tot cat face si trenul intarziat unde mai pui ca CFR ar cheltuii si multi bani cu asa ceva , deci nu se va intampla in veci asa ceva . Cine merge cu trenu bine cine nu nu si cu asta basta nu vreti sa intelegeti deloc asta , NU intereseaza pe nimeni ca tu ai pierdut legatura , il iei pe urmatorul , nu iti convine situatia iti da banii pe parcursul ne efectuat , ca nu mai vi cu trenul data viitoare e alegerea fiecaruia . |
|
| |
popovici Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 1098 Varsta : 49 Localizare : Austria - Germania - Romania Reputatie : 6049 Data de inscriere : 10/05/2011
| Subiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia Mar 05 Iun 2012, 23:39 | |
| - karpaty a scris:
- NU intereseaza pe nimeni ca tu ai pierdut legatura , il iei pe urmatorul , nu iti convine situatia iti da banii pe parcursul ne efectuat , ca nu mai vi cu trenul data viitoare e alegerea fiecaruia .
Care urmatorul ? Fa intai program cadentat pe M800 care sa se coreleze cat de cat mai departe si dupa aia sa emiti pretentii si sa dai sfaturi... Ce usor ti-e sa tie sa vorbesti , auzi il iei pe urmatorul Si daca urmatorul e international si tu pierzi legaturi prin Europa si bani grei ca ti-ai rezervat deja ce mai faci ? |
|
| |
Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22394 Data de inscriere : 06/12/2009
| |
| |
Numarul mesajelor : 1098 Varsta : 49 Localizare : Austria - Germania - Romania Reputatie : 6049 Data de inscriere : 10/05/2011
| Subiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia Mar 05 Iun 2012, 23:44 | |
| - karpaty a scris:
Nu intereseaza pe nimeni ! ...intr-o tara de *a*at ... |
|
| |
Nesebar Administrator
| |
| |
rizelgeorgel2004 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 608 Reputatie : 6180 Data de inscriere : 23/10/2009
| Subiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia Mier 06 Iun 2012, 00:27 | |
| Situatia cu M800 este urmatoarea: Compania ce a executat lucrarile de reabilitare are obligatia ca timp de 2 ani sa asigure garantie pentru ea. Cum inca nu s-au implinit 2 ani, Cfr Infra si Cfr calatori asteapta cu miserupism ca ei sa rezolve problemele furturilor, atata timp cat cea care plateste este compania executanta. Din momentul in care mentenanta va intra in grija Cfr Infra, sa vezi atunci cum imediat ii vor interesa furturile si pierderile aferente. |
|
| |
Luna
Numarul mesajelor : 3274 Reputatie : 8301 Data de inscriere : 18/03/2011
| Subiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia Mier 06 Iun 2012, 00:40 | |
| - karpaty a scris:
Asta e tara , asta e populatia , astia ne sunt conducatorii . Cui nu i convine de mersul trenurilor e liber sa aleaga alt mijloc de transport , asta o zic si ei de la CFR , nu te obliga nimeni sa iei trenul , ei atat ofera atat este , vrei bine nu vrei iara bine . In plus pasionati feroviari sau pasionati de calatorii ca mine ce nu suferim masinile ca mine, ar trebui/trebuie sa ne multumim ca (inca) mai este. Adica ca inca mai sunt trenuri. Am aruncat o privire pe infofer pe relatia Bucuresti Nord - Mangalia punand o data de la sfarsitul lunii acesteia si aproape sa nu imi vina sa cred cat de putine trenuri urmeaza sa circule :O Inca mai sper defapt ca e o eroare tehnica de apar doar 4 trenuri pe zi, din care unu, adica cel regio circula doar in week-end. Sa nu mai zic de data de azi, cand totusi deja e inceput de sezon estival, si numarul trenurilor directe intre cea mai mare gara din tara si statiunile de pe litoral este doar unu. :O Intamplator ma pot insa considera si norocos ca acel tren trece si prin orasul meu inainte sa ajunga in Bucuresti si apoi la mare (1822). Oricum mersu asta de tren mai degraba seamana a sectie neinteroperabila, decat a magistrala in plin sezon. |
|
| |
Nesebar Administrator
| Subiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia Mier 06 Iun 2012, 00:50 | |
| Buc-Mangalia este si 1681 doar ca pe infofer nu figureaza ca legatura directa , acesta din Constanta circula ca RE 8805 |
|
| |
Luna
| Subiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia Mier 06 Iun 2012, 01:03 | |
| Numa bine te mai taxeaza odata asa, ca legatura indirecta, cu nr. de km de la zero, mai ales daca ai reducere de elev/student/tren plus. Sa nu mai zic ca publicul calator putin probabil sa isi dea seama ca e tren direct. Si oricum chiar si asa mi se pare mic numarul de trenuri disponibile, sa nu mai zic ca nu vad niciunu dupamasa/seara sau macar la pranz. Poate unii au ceva treaba dimineata in capitala sau servici si pleaca dupamasa la mare. |
|
| |
Nesebar Administrator
| Subiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia Mier 06 Iun 2012, 01:04 | |
| Pai asta este 1681 la 14 din Buc . |
|
| |
Luna
| Subiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia Mier 06 Iun 2012, 01:10 | |
| Greseala mea, pe accela nu l-am luat in calcul, oricum cred ca era mai potrivit cu o ora sau doua ore mai tarziu. Sa poata ajunge cine termina munca la 14-15 la el. Oricum bine ca exista si asa. |
|
| |
cont dezactivat .
Numarul mesajelor : 3034 Reputatie : 8387 Data de inscriere : 03/09/2010
| Subiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia Mier 06 Iun 2012, 06:30 | |
| Hai sa v-a mai linistesc umpic . Azi noapte toate trenurile de marfa care au circulat pe M 800 au circulat fara probleme. Deci , cred ca s-au rezolvat problemele .
|
|
| |
| Subiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia Mier 06 Iun 2012, 13:49 | |
| - rizelgeorgel2004 a scris:
- Situatia cu M800 este urmatoarea: Compania ce a executat lucrarile de reabilitare are obligatia ca timp de 2 ani sa asigure garantie pentru ea. Cum inca nu s-au implinit 2 ani, Cfr Infra si Cfr calatori asteapta cu miserupism ca ei sa rezolve problemele furturilor, atata timp cat cea care plateste este compania executanta. Din momentul in care mentenanta va intra in grija Cfr Infra, sa vezi atunci cum imediat ii vor interesa furturile si pierderile aferente.
Cum sa plateasca compania executanta furturile , asta este un nonsens ! Sa ne intelegem si sa nu facem totusi confuzie intre contractele de garantie incheiate cu Astaldi si Swietelsky si furturile cablurilor de semnalizare . Daca ti-ai cumparat un lcd si mai incolo te calca hotii asta nu inseamna ca cei de la magazin o sa-ti dea tie un al lcd pe motiv ca este in garantie... Contractele de garantie pe M800 au fost incheiate urmarind starea tehnica a componentelor de infrastructura si semnalizare si nu lipsa lor . In caz de furt cel care plateste componentele sustrase este gestionarul infrastructurii cailor ferate din Romania iar acesta nu este altul decat CFRInfrastructura , care la randul sau isi poate recupera prejudiciul daca se incrie ca parte vatamata in procesul in care sunt judecati cei vinovati de sustrageri , evident daca sunt prinsi. |
|
| |
brutusel
Numarul mesajelor : 302 Reputatie : 5199 Data de inscriere : 27/06/2011
| Subiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia Mier 06 Iun 2012, 18:40 | |
| chiar recent am mers cu ir 1681 (cred) intre constanta-medgidia. a plecat trenul la 17.30 din constanta si a ajuns fix timpuriu la ora 17.55 conform programul la medgidia.
concluzia mea e ca nu am ramas impresionat. primele kilometrii trenul mergea lent, in jur de 30 km/h. pe la palas poate mergea cu 50 si dupa centura constantei a inceput sa accelereze. nu cred ca am mers nicio data cu 140.
la poarte alba trenul a scazut viteza si nu cred ca aveam mai mult de 100 pe podul din poarta alba. apoi dupa pod iarasi a accelerat putin.
|
|
| |
| Subiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia Mier 06 Iun 2012, 19:01 | |
| - brutusel a scris:
- chiar recent am mers cu ir 1681 (cred) intre constanta-medgidia.
a plecat trenul la 17.30 din constanta si a ajuns fix timpuriu la ora 17.55 conform programul la medgidia.
concluzia mea e ca nu am ramas impresionat. nu cred ca am mers nicio data cu 140.
Anul trecut in vara faceam fix 20' pe ceas intre Constanta si Medgidia desi pe mers era trecut 23' , acum timpii sunt folositi pentru recuperarea intarzierilor dinspre Bucuresti si Constanta ca si pe alte tronsoane. Si totusi se circula cu 140 , altfel n-am mai avea trenuri care sa scoata doar 27' , adica cele cu 120 maxim. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia | |
| |
|
| |
| M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia | |
|