Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia

In jos 
+71
kasapis2007
Czirjak Arpad
Katalin4653
allred
KOSTYK
92Dragos
lokomo69
Radu
cardinal
KQQ
Adirmvl
sp59
IR1822
vrugby
Sergiu rmn
AlexandruC
NicuS
Radu Tudor
bochety
Teodor
manuela
romaniaetc
ionutz85
mirceamilitaru
dave
alex1987
AndiCFR
Costin.H
get.
Razvan Tudor
dementhor
riciu
M.I.C.I.
DUAL
Capsuneanu
bostanescu gigel
brutusel
Vlad
Rarau
halmarius
kristi kkk
eu
Nk11
andreiutzu
alliens
Adrian78
Dr2005
traian
nenuandrei
COSTACHE MIHAIL
razvan - trenuri
rizelgeorgel2004
cstefan
IonutCFR2009
Luna
bostanesku gigel
ravers75
dan_dinca
alexmorph3us
AlexD
DPS
popovici
laur 133
cont dezactivat .
TVlad
Alex Avram
Vitosa
Kriszti219
Silver
ldh80
Nesebar
75 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 40 ... 67  Urmatorul
AutorMesaj
kristi kkk
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 1697
Varsta : 45
Localizare : Alexandria
Reputatie : 7658
Data de inscriere : 25/08/2008

M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 13 Empty
MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 13 Icon_minitimeJoi 03 Mai 2012, 09:39

eu a scris:
kristi kkk a scris:
Corect, Ravers. Dupa aia se cheltuiesc infinit mai multi bani pe petitii sa la trimitem ca sa se redeschida linia. Pana acum Eu facea apel ca sa se stranga lumea la semnat petitii pt. linia 306. Daca aia care calatoreau pe acolo faceau la fel ca el normal ca s-a inchis linia. Hai sa fim corecti si sa ajutam CFR prin simpla cumparare a biletelor, nu sa trantim o caramida de la temelia lui.

Prietene, daca tu accepti sa mergi pe o linie noua care a costat UN MILIARD DE EURO, intr-un tren in care nici macar aerul conditionat nu merge, nici geamurile nu se deschid, si pe deasupra mai are si intarziere 30min, doar de dragul pasiunii pentru trenuri , iti spun ca eu nu accept asta. Nu accept sa subventionez BUZUNARELE HOTILOR DIN CFR!!! Iti spun ca in INDIA, BANGLADESH, confortul este mai bun pentru ca de multe ori nu sunt geamuri si asa se ventileaza aerul din interior, ca viteza oricum este mai mare la ei.
Daca tu platesti 60lei, pentru conditiile astea,mult mai mult decat cu masina, inseamna ca esti cinstit cu domni precum NECOLAICIUC, MITREA, BASELU, si cei care nu se vad dar isi maresc averile pe spinarea ta.
Nicidecum nu contribui la confort, investitii si alte fantezii din astea, pentru ca doar SF au ramas pentru tara asta.
Daca vrei sa faci ceva bun, mergi cu privatii, si contribuie la daramarea CFR CALATORI si a sistemului acesta de tip clan. Doar privatii vor mai avea viitor, pentru a pune in valoare imensul patrimoniu lasat de CEAUSESCU.Bine, ce a mai ramas din acest patrimoniu, insa fara privati totul va fi istorie.......
Domnule, "prietene" nu pot sa ma adresez pt. simplul fapt ca nu suntem, eu nu am fost in India si Bangladesh dar am vazut reportaje si confortul era ceva mai jos decat in ramele TE. Eu stiu o treaba, vreau un serviciu platesc pt. el, in cazul de fata biletul la tren. Presupun ca ai masina si stii ca benzina sau motorina te costa mai mult de 60x2 pe distanta Constanta-Bucuresti. A, daca esti impreuna cu altcineva da, masina e mai ieftina decat biletul pt. ambele persoane.
In al-II-lea rand, Necolaiciuc, Mitrea, Baselu nu au fost necinstiti doar pt. faptul ca eu sau altul ne-am luat bilete.
In al-III-lea rand "imensul patrimoniu" lasat de Ceausescu nu era decat aprox. 25% lasat de el, este si pe acest forum o harta pe ani cand s-au construit caile ferate. Iar acel patrimoniu trebuie redimensionat odata cu economia actuala. Plangem de 20 de ani dupa uzine care nu exportau decat in CAER, presupun ca intelegi acronimul, odata cu incheierea acordului in 1989 multe produceau si ramaneau cu produsele, nu le mai cumpara nici d r a c u. La fel si caile ferate, intelegeti fratilor odata, nu sunt clienti platitori nu circula trenul. Instigarea asta pe care o vad la 2-3 persoane sa nu se mai cumpere bilete, dupa unii sa nu se cumpere la IR sau IC ma dezamageste, e rusinos sa ne mai numim si pasionati.
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 13 Icon_minitimeJoi 03 Mai 2012, 11:03

De fapt cred ca toata aceasta tevatura cu linia Slanic a avut alt scop.
S-a dorit cu ,,ardoare" reintroducerea trenurilor pentru a evita calatoria cu microbuzele. Dar nu pentru conditii ci pentru pret, pentru a nu mai cumpara bilet la dube ci pentru a calatori cu nasul.

Petitii, pasiuni, mesaje, cred ca topicul liniei are cele mai multe pagini de pe forum, totul pentru a calatori cu nasul si a evita biletul de duba.
Sus In jos
AlexD
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat
AlexD

Numarul mesajelor : 3607
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 8693
Data de inscriere : 09/01/2011

MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 13 Icon_minitimeJoi 03 Mai 2012, 11:37

dan tm a scris:
totul pentru a calatori cu nasul si a evita biletul de duba.

Foarte bine le-a facut ca au anulat trenurile. Trebuie educati intr-un fel. Iar daca nu ai bani stai acasa, eu asta fac.
Sus In jos
razvan - trenuri
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 3357
Varsta : 42
Localizare : Bucuresti, Romania
Reputatie : 8371
Data de inscriere : 26/05/2011

MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 13 Icon_minitimeVin 04 Mai 2012, 11:24

De ce CFR CALATORI nu au lasat si la acest sfarsit de saptamana mai multe trenuri intre Bucuresti (sudul tarii) si Constanta, Mangalia. Este vreme foarte frumoasa si vor fii multi oameni care vor merge pe litoral. Este o greseala mai ales ca sunt autocare foarte multe catre litoral.

Anul acesta este primul dupa finalizarea lucrarilor de modernizare a liniei si in plus anul trecut in luna mai nu au fost caldurile acestea. CFR CALATORI in loc sa castige cat mai multi calatori pe aceasta ruta, trimite catre alte mijloace de transport.

Sus In jos
COSTACHE MIHAIL

COSTACHE MIHAIL

Numarul mesajelor : 7990
Reputatie : 15508
Data de inscriere : 06/03/2009

MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 13 Icon_minitimeVin 04 Mai 2012, 11:27

De obicei pe aceasta magistrala, trenurile IR si IC care circula intre Bucuresti si Constanta in extrasezon au in compunere 3 vagoane. In perioada minivacantei de 1 mai (29 aprilie - 2 mai 2012) garniturile au avut de la 5 vagoane si cel mai mult 12 vagoane. Au fost insa si unele garnituri care au ramas tot cu 3 vagoane, cele care plecau dimineata din Constanta si se intorceau seara.

In perioada minivacantei am facut cateva poze in diferite zile unei garnituri care in jurul orei 18:30 trecea prin Dor Marunt indreptandu-se spre Bucuresti. Banuiesc ca ar fi vorba de IR1631 dar nu sunt prea sigur.
Daca am gresit, sa ma corectati.

Pe 30 aprilie avea in compunere 5 vagoane

M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 13 P1010039-3

Pe 1 mai avea 12 vagoane

M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 13 P1010041-3

Iar pe 2 mai avea 7 vagoane

Niste pusti aflati pe peron si-au pus mainile la urechi din cauza goarnei delfinului

M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 13 P1010055-2

Pe aceasta magistrala trenurile Regio care circula intre Bucuresti Obor si Fetesti au in compunere doar 2 si 3 vagoane. Iar in perioada minivacantei de 1 mai cand foarte multi bucuresteni au plecat la tara la rude, garniturile nu au fost suplimentate nici macar cu un vagon.

Iata compunerea trenului Regio 8018 pe 30 aprilie indreptanduse spre Bucuresti. Mereu are doua locomotive.

M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 13 P1010036-3

Iar seara pe 1 mai cand calatorii se intorceau de la tara la Bucuresti, prin Dor Marunt a trecut pe la ora 18;35 R8018 tot cu 2 vagoane. Mai erau si vagoane cu doar 6 locuri in compartiment. Trenul era full, multi calatori stateau pe hol pentru ca in compartimente nu mai era loc. In Dor Marunt Sat mai erau vreo 40 de persoane ce asteptau acest tren. Am urmarit momentul in care cu greu au incaput acei calatori in doar cele doua vagoane. Insa ma gandesc cu groaza la calatorii din Lehliu, Preasna, Sarulesti, statii unde urca in numar destul de mare calatori. Sunt sigur ca nu au incaput toti in tren, unii dintre ei ramanand jos.

M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 13 P1010042-2

Nici garniturile IR Bucuresti - Tulcea nu au fost suplimentate.

M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 13 P1010037-4

Ultima editare efectuata de catre COSTACHE MIHAIL in Vin 04 Mai 2012, 14:34, editata de 2 ori
Sus In jos
cstefan

cstefan

Numarul mesajelor : 273
Varsta : 38
Localizare : Stuttgart
Reputatie : 5052
Data de inscriere : 19/11/2011

MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 13 Icon_minitimeVin 04 Mai 2012, 11:57

Bataie de joc la adresa calatorilor.
Sus In jos
laur 133

Numarul mesajelor : 415
Varsta : 39
Localizare : Craiova
Reputatie : 5705
Data de inscriere : 01/06/2010

MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 13 Icon_minitimeVin 04 Mai 2012, 12:38

Pai daca calatorii merg fara bilet.In urma cu ceva ani s-a dat un ordin ,astfel ca daca pe peron era mai multe persoane ,IDM sa controleze daca calatorii de pe peron au bilet si sa nu dea drumul la tren pana nu au toti bilet.Ar trebui luate din nou astfel de masuri.
Eu personal decat sa merg cu nasul cateodata iau bilet pana la la statia anterioara celei la care cobor.Daca zice nasul ceva ii zic ca s-a vazut,iar daca mai cere bilet ma fac ca nu mi-am dat seama ca am trecut . Cea mai buna solutie pt o calatorie decenta cu trenul este ca toti calatorii sa invete sa-si ia bilet.Unii spun pe forum ca nu vor sa mai cumpere bilet in semn de protest fata de cei ce conduc CFR,insa din contra le fac un bine ,pt ca nasii dau mai sus din mita stransa.
Sus In jos
kristi kkk
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 1697
Varsta : 45
Localizare : Alexandria
Reputatie : 7658
Data de inscriere : 25/08/2008

MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 13 Icon_minitimeVin 04 Mai 2012, 17:52

razvan - trenuri a scris:
Este vreme foarte frumoasa si vor fii multi oameni care vor merge pe litoral.
Vor mai fi.
Sus In jos
eu
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 408
Reputatie : 5733
Data de inscriere : 05/05/2010

MesajSubiect: ????   M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 13 Icon_minitimeVin 04 Mai 2012, 19:42

Ca veni vorba de vagoane.....
In perioada cand ma intorceam in Bucuresti Duminica seara cu 3008 din Ploiesti sud, acest tren era uneori atat de plin incat nu te puteai urca in niciunul dintre cele 3 vagoane supraetajate. Dupa ce s-a modificat orarul si astepta Slanicul, si mai plin. Ma duc intr-o zi la Marketing, cercetare piata, si mers de tren si vorbesc cu oamenii de acolo cerandu-le sa mai adauge un vagon Duminica seara ca este genocid in 3008.
La care ei ce imi spun: pai daca lumea merge cu nasul si nu cumpara bilete , de aia are doar 3 vagoane.Si incep sa se vaite ca oricum nu au de unde sa mai aduca un vagon si ca trebuie sa caseze nu stiu cate sute. Insa le spun ca este folosit mai mult de studenti si pensionari tocmai pentru ca au reducere la bilete. Ei insista ca se merge cu nasul, si le cer sa se uite pe date sa vedem care este treaba.
Se uita o fufa pe un monitor si ce sa vezi: depasiri de capacitate la bilete vandute variind intre 15-35% in fiecare saptamana. atunci le zic, asa: pai nu suntem pro**i noi ca mai cumparam bilete si pe voi va doare in c.r de noi?Mergem precum animalele si platim si o groaza de bani degeaba. Voi habar nu aveti de nimic si stiti doar sa aduceti scuze la fiecare problema. Atunci s-a mai gasit un vagon si au suplimentat. Concluziile le trage fiecare dupa cat il duce capul......
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 13 Icon_minitimeVin 04 Mai 2012, 22:55

vagon care circula si azi, duminica 3008 cu 4 etajate si 3006 cu 5 etajate.

@COSTACHE MIHAIL - Trenul din prima poza cu 45-034 este IR 1631.

Sus In jos
bostanesku gigel
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

Numarul mesajelor : 263
Reputatie : 5125
Data de inscriere : 09/08/2011

MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 13 Icon_minitimeDum 06 Mai 2012, 18:17

o sa mergem cu 160 sau chiar 200 in zona Sarulesti-Lehliu dupa ce vin baietii astia inapoi
Sus In jos
Silver
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 671
Reputatie : 6025
Data de inscriere : 25/04/2010

MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 13 Icon_minitimeDum 06 Mai 2012, 18:18

Inainte de modernizare s-a mers cu 200 pe alocuri dar cu trenuri de proba Laughing
Sus In jos
popovici
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

Numarul mesajelor : 1098
Varsta : 49
Localizare : Austria - Germania - Romania
Reputatie : 6052
Data de inscriere : 10/05/2011

MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 13 Icon_minitimeDum 06 Mai 2012, 19:21

[quote="bostanesku gigel"]o sa mergem cu 160 sau chiar 200 in zona Sarulesti-Lehliu dupa ce vin baietii astia inapoi

In nici un caz , iar pentru dovedirea contrariului iti recomand o vizita la muzeul Auschwitz langa Cracovia , poti sa te duci chiar si cu trenul si crede-ma , te va marca pe viata ce vei vedea acolo.

Sus In jos
http://bostanescuosuge.com
bostanesku gigel
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

Numarul mesajelor : 263
Reputatie : 5125
Data de inscriere : 09/08/2011

MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 13 Icon_minitimeDum 06 Mai 2012, 20:22

daca era treaba dusa pana la final nu mai erau probleme in ziua de azi.Nu vreau sa comentez mai mult
Sus In jos
Rarau
V.I.P Member
V.I.P Member
Rarau

Numarul mesajelor : 742
Varsta : 44
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 5456
Data de inscriere : 23/01/2012

MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 13 Icon_minitimeSam 12 Mai 2012, 00:30

IR 1821

Mangalia - Bucuresti - Arad are intarziere de 100 minute No

trebuia sa ajunga la 23.15 in Bucuresti Nord si e 00.28 si nu a ajuns :4a:

Mangalia 18.35 , Constanta 20.05 cu stationare de 15 minute
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 13 Icon_minitime

Sus In jos

M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia
Sus 
Pagina 13 din 67Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 40 ... 67  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia
» IR 1983 Bucuresti Nord - Constanta - Mangalia
» IR 1983/1984 Bucuresti Nord - Constanta- Mangalia

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: MAGISTRALELE DIN ROMANIA :: M 800-
Mergi direct la: