Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia

In jos 
+71
kasapis2007
Czirjak Arpad
Katalin4653
allred
KOSTYK
92Dragos
lokomo69
Radu
cardinal
KQQ
Adirmvl
sp59
IR1822
vrugby
Sergiu rmn
AlexandruC
NicuS
Radu Tudor
bochety
Teodor
manuela
romaniaetc
ionutz85
mirceamilitaru
dave
alex1987
AndiCFR
Costin.H
get.
Razvan Tudor
dementhor
riciu
M.I.C.I.
DUAL
Capsuneanu
bostanescu gigel
brutusel
Vlad
Rarau
halmarius
kristi kkk
eu
Nk11
andreiutzu
alliens
Adrian78
Dr2005
traian
nenuandrei
COSTACHE MIHAIL
razvan - trenuri
rizelgeorgel2004
cstefan
IonutCFR2009
Luna
bostanesku gigel
ravers75
dan_dinca
alexmorph3us
AlexD
DPS
popovici
laur 133
cont dezactivat .
TVlad
Alex Avram
Vitosa
Kriszti219
Silver
ldh80
Nesebar
75 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 38 ... 67  Urmatorul
AutorMesaj
Vitosa

Numarul mesajelor : 9075
Reputatie : 14503
Data de inscriere : 08/01/2011

M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 10 Empty
MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 10 Icon_minitimeSam Apr 28, 2012 10:16 pm

Ai tu alta solutie? fa-le reclamatie la OPC! Un alt co-pasionat al forumului nostru s-a zbatut in zadar pentru linia 306, a avut si promisiuni si tot degeaba, n-a rezolvat nimic, ba chiar a ramas far trenuri in zona lui, asa ca...

Nu te obliga nimeni sa calatoresti cu trenul! nu-ti convine mergi la autocar, ajungi mai repede pe litoral.

Repet si aici la fel ca la alt topic : operatorul RC nu executa nimic de capul lui, totul vine de "sus", de acolo se impute pestele de la cap, apoi te intreb altceva : functioneaza ceva perfect in tara asta? apoi mai ai pretentii la cfr?

Si in vara asta va fi acelasi calvar ca in fiecare sezon spre litoral, intarzieri cu duiumul, stai sa vina iulie-august sa vezi limitari la 70 din cauza caniculei!
Sus In jos
AlexD
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat
AlexD

Numarul mesajelor : 3607
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 8690
Data de inscriere : 09/01/2011

MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 10 Icon_minitimeSam Apr 28, 2012 10:23 pm

Daca erau ambele fire functionale mai puteau sa 'jongleze' cu trenurile si nu existau atatea intarzieri, dar Marius are dreptate, cand vine ordinul de sus nu se discuta.
1 miliard de euro investiti degeaba, tot cardasiile politice fac legea. Imi pare rau ca m-am nascut prea tarziu.
Sus In jos
razvan - trenuri
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 3355
Varsta : 42
Localizare : Bucuresti, Romania
Reputatie : 8366
Data de inscriere : 26/05/2011

MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 10 Icon_minitimeSam Apr 28, 2012 10:29 pm

Marius 926 a scris:
ravers75 a scris:
Nu vreau sa supar pe nimeni dar nu pot sa ma abtin! SE STIE prea bine ca intazierile grosolane ( zilnice) de pe M800 nu sunt cauzate in principiu de furturi, ci de favorizarea crasa a operatorilor privati de marfa de catre cei care dirijeaza circulatia! Cum e posibil ca trenurile IR, IC sa ocoleasca marfarele care stationeaza pe liniile directe! Cum se explica ca in aceeasi zi si in aceeasi statie un tren ajunge la timp in timp ce altele intarzie 2 ore? Lucrari nu mai sunt decat in Ciulnita si Fetesti, iar magistrala 800 este impanzita de marfare care circula dupa bunul plac in dauna trenurilor de calatori care asteapta la incrucisari din cauza marfarelor grabite sa ajunga la timp, calatorii fiind obligati sa astepte sa treaca toate GFR -urile! Va previn ca zilele acestea( si nu este exclus si pe viitor) trenurile de calatori care circula pe Bucuresti - Constanta vor avea intarzieri de cel putin 60 de minute!
Prietene cei care dirijeaza circulatia primesc ordine de "sus", trenul cutare peste orice rang, asa ca operatorul RC nu face nimic de capul lui. De multe ori prin Ciulnita la ora cand trebuie sa soseasca vreun IR sau R constati cu stupoare ca trece un marfar GFR (Perisoru-Ciulnita-Dragos Voda deocamdata se circula pe un singur fir) dar ordinul...degeaba injuram mecanicii sau operatorii de trafic ei n-au nici o vina sunt simpli executanti de ordine.

Atunci cei de la GFR sa faca presiuni pentru modernizarea, electrificarea unor magistrale si chiar constructia unor noi caii ferate. Sa faca si ei ceva util.
Sus In jos
Silver
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 671
Reputatie : 6022
Data de inscriere : 25/04/2010

MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 10 Icon_minitimeSam Apr 28, 2012 10:31 pm

razvan - trenuri a scris:
Atunci cei de la GFR sa faca presiuni pentru modernizarea, electrificarea unor magistrale si chiar constructia unor noi caii ferate. Sa faca si ei ceva util.

Da, imediat a27
Sus In jos
AlexD
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat
AlexD

MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 10 Icon_minitimeSam Apr 28, 2012 10:35 pm

I se rupe GFRului de infrastructura...la cate locuri plane au facut locomotivele lor pe M1000 si M800 patinand pe loc.

Ultima editare efectuata de catre AlexD in Sam Apr 28, 2012 11:13 pm, editata de 3 ori
Sus In jos
ravers75

Numarul mesajelor : 427
Reputatie : 5521
Data de inscriere : 15/12/2010

MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 10 Icon_minitimeSam Apr 28, 2012 10:42 pm

Marius 926 a scris:
Ai tu alta solutie? fa-le reclamatie la OPC! Un alt co-pasionat al forumului nostru s-a zbatut in zadar pentru linia 306, a avut si promisiuni si tot degeaba, n-a rezolvat nimic, ba chiar a ramas far trenuri in zona lui, asa ca...

Nu te obliga nimeni sa calatoresti cu trenul! nu-ti convine mergi la autocar, ajungi mai repede pe litoral.

Repet si aici la fel ca la alt topic : operatorul RC nu executa nimic de capul lui, totul vine de "sus", de acolo se impute pestele de la cap, apoi te intreb altceva : functioneaza ceva perfect in tara asta? apoi mai ai pretentii la cfr?

Si in vara asta va fi acelasi calvar ca in fiecare sezon spre litoral, intarzieri cu duiumul, stai sa vina iulie-august sa vezi limitari la 70 din cauza caniculei!
Oricum chestia asta cu ordinele de sus e ca SPAGA : e la fel de VINOVAT si cel care da si cel care primeste, asa ca sa nu mai gasim scuze unora sau altora! In orice caz, e ultimul mesaj care-l dau pe aceasta tema si avertizez ca, atata timp cat va exista aceasta politica execrabila de a pune marfarele inaintea trenurilor de calatori, vor fi intazieri de zeci de minute iar trenurile vor face tot 4 ore pana la Constanta ca si in anii trecuti!
Sus In jos
alliens

Numarul mesajelor : 530
Reputatie : 5431
Data de inscriere : 27/06/2011

MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 10 Icon_minitimeDum Apr 29, 2012 1:28 am

AlexD a scris:
Daca erau ambele fire functionale mai puteau sa 'jongleze' cu trenurile si nu existau atatea intarzieri, dar Marius are dreptate, cand vine ordinul de sus nu se discuta.
1 miliard de euro investiti degeaba, tot cardasiile politice fac legea. Imi pare rau ca m-am nascut prea tarziu.

sunt perfect de acord, pe 28aprilie am facut drumul Bucuresti Constanta Bucuresti si sunt total dezamagit de rezultatul investitiei de 1 miliard de euro....
am plecat cu IR 12985, la 7:20, si nu am fost dezamagit (adica nu am ajuns fara intarziere, in conditiile in care oricum timpul mi se pare enorm pentru o singura oprire , pe o linie in care s-a investit 1 miliard de euro si ne minteau cu viteze de 160 km/h....

Iesirea din grafic a inceput devreme, la padurea din Branesti unde a circulat cu mult sub cei macar 140, apoi a urmat bataia de joc de la Sarulesti, unde cred ca s-a mers chiar cu mai putin de 20 km/h, tenul aproape statea, pe o distanta de cativa kilometrii.....Si ca sa nu isi strice renumele cei de la CFR, a urmat o oprire inexistenta in mers la Cilnita, unde a asteptat trecerea a doua trenuri din sens opus....Singurul tronson pe care s-a circulat satoisfacator a fost intre Ciulnita si Fetesti, unde cu siguranta s-a mers cu viteza apropiata de 140 km/h.....LA apropierea de fetesti , viteza a scazut din nou, intre Fetesti si Cernavoda s-a mers mai incet, iar intre Cernavoda si Constanta in mod sigur nu s-a mai atins 140 km/h .....In final, s-a ajuns cu o intarziere de cca 25 de minute (3 ore in loc de 2 ore 34 minute), un timp enorm , care se putea scoate lejer carpind vechea linie cu 100 milioane in loc sa se arunce pe fereastra 1 miliard......

La intoarcere situatia a fost ceva mai buna, am mers cu IR 1821, care nu a avut decat 10 minute intarziere, insa la un timp oficial de mers de 2 ore 55 minute, cu mai multe opriri insa, si cu aceleasi portiuni unde s-a mers exasperant de incet, recordul absolut fiind la Sarulesti, unde, noapte fiind, nu mai stiam daca stam sau mergem....

Concluzia mea personala e ca in acest sezon estival se va circula mai p***t ca anul trecut, daca nu se rezolva rapid restrictiile timpii scosi anul trecut vor fi un vis frumos, si nu cred ca se vor mai repeta pe aceasta linie pana la urmatoarea reabilitare Sad

Si remarca referitor la pasagerii, aproape toti erau fie studenti care beneficiau de reducere, fie pensionari (tot cu reducere), nu cred ca mai mult de 10% din cele doua vagoane (ocupate complet) prin care am mers erau persoane care sa plateasca bilet intreg ....din aceasta perspectiva, viitorul suna cam sumbru pentru CFR, daca nici pe o linie unde ar trebui sa bata fara probleme concurenta auto nu poatevface asta, ce pretentii sa mai fie pentru linii unde se circula cu 40-60 km/h?

Pe tot traseul la ducere nu am intalnit nici un tren de marfa in miscare, deci varianta cu prioritate pentru marfa cred ca e exclusa

Sus In jos
bostanesku gigel
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

Numarul mesajelor : 263
Reputatie : 5122
Data de inscriere : 09/08/2011

MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 10 Icon_minitimeDum Apr 29, 2012 9:21 am

intre Constanta-Fetesti se mai circula cu 140 doar intre Palas-Basarabi si Mircea Voda- Saligny,in rest a scazut la 120.Podurile de langa centrala nucleara sunt cu 50 iar intre Cernavoda-Fetesti iarasi cu 120.Inainte de "modernizare" faceam cam 55 minute Fetesti-Constanta cu opriri in Medgidia si Cernavoda (se circula pe podurile dunarene cu 80)acu faci 1 ora si 5minute.Pe drum am depasit marfare GFR stationate pe linie directa,alti timpi pierduti din cauza abatutelor cu 30.La vechiul pod Saligny am observat ca sunt sapaturi in jurul stalpilor si sa inceput timid peticirea cu grund caramiziu.Anul trecut sa circulat cu 140 la noul pod Sarulesti,anu asta nu prea
Sus In jos
Silver
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 671
Reputatie : 6022
Data de inscriere : 25/04/2010

MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 10 Icon_minitimeDum Apr 29, 2012 11:07 am

Pe podurile dunarene cu 80?! Sper ca ati tastat gresit ca nu cred ca s-a lucrat ceva intr-o saptamana Laughing
Sus In jos
ravers75

Numarul mesajelor : 427
Reputatie : 5521
Data de inscriere : 15/12/2010

MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 10 Icon_minitimeDum Apr 29, 2012 11:40 am

Italienii au linie de mare viteza de 360 km/h ( priviti ce scaune au in tren), iar noi bagam jeguri 21-76 pe IC si mergem cu 140 ( cu mult sub potentialul liniei 800). http://www.rtv.net/trenul-ferrari-a-fost-lansat-pe-caile-ferate-din-italia-galerie-foto_26528.html
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 10 Icon_minitimeDum Apr 29, 2012 12:19 pm

mai nou IR 1582 are zilnic numai 15 min intarziere, fata de 30-60-80 min cat avea pana de curand.
Sus In jos
AlexD
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat
AlexD

MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 10 Icon_minitimeDum Apr 29, 2012 12:29 pm

Tot intarziere se numeste, vrem banii inapoi a21
Sus In jos
bostanesku gigel
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

Numarul mesajelor : 263
Reputatie : 5122
Data de inscriere : 09/08/2011

MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 10 Icon_minitimeDum Apr 29, 2012 12:30 pm

nu am tastat gresit 80km/h.Atat era VS in anii 90 cand faceam cu IC fara oprire 2 ore si 10 minute Bucuresti-Constanta.Verifica in livrete si ai sa vezi ca pe podurile dunarene se circula cu 80 in anii 94-98.
Sus In jos
AlexD
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat
AlexD

MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 10 Icon_minitimeDum Apr 29, 2012 1:09 pm

Am si eu o intrebare, daca tot au atatea intarzieri trenurile pe M800 nu s-a dus nimeni sa-si ceara banii inapoi?
Si ne mai intrebam de ce CFRului i se rupe de calatori.
Sus In jos
andreiutzu

Numarul mesajelor : 168
Reputatie : 5118
Data de inscriere : 05/05/2011

MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 10 Icon_minitimeDum Apr 29, 2012 2:41 pm

pai din cate stiu eu cfr nu da banii inapoi pentru intarziere. au obtinut o derogare de la ue pana prin 2015 sau ceva de genul asta!
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 10 Icon_minitime

Sus In jos

M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia
Sus 
Pagina 10 din 67Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 38 ... 67  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia
» IR 1983 Bucuresti Nord - Constanta - Mangalia
» IR 1983/1984 Bucuresti Nord - Constanta- Mangalia

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: MAGISTRALELE DIN ROMANIA :: M 800-
Mergi direct la: