|
| M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia | |
|
+71kasapis2007 Czirjak Arpad Katalin4653 allred KOSTYK 92Dragos lokomo69 Radu cardinal KQQ Adirmvl sp59 IR1822 vrugby Sergiu rmn AlexandruC NicuS Radu Tudor bochety Teodor manuela romaniaetc ionutz85 mirceamilitaru dave alex1987 AndiCFR Costin.H get. Razvan Tudor dementhor riciu M.I.C.I. DUAL Capsuneanu bostanescu gigel brutusel Vlad Rarau halmarius kristi kkk eu Nk11 andreiutzu alliens Adrian78 Dr2005 traian nenuandrei COSTACHE MIHAIL razvan - trenuri rizelgeorgel2004 cstefan IonutCFR2009 Luna bostanesku gigel ravers75 dan_dinca alexmorph3us AlexD DPS popovici laur 133 cont dezactivat . TVlad Alex Avram Vitosa Kriszti219 Silver ldh80 Nesebar 75 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22397 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia Sam Apr 28, 2012 1:55 am | |
| Am mers la Mangalia cu 13031 , a plecat mai devreme din Bucuresti cu 2 minute , la podul Constanta a stat 15 minute ca era un marfar in fata si pana a fost bagat pe alta linie in Baneasa a durat ceva , pe drum in toate statiile pana in Sarulesti a ocolit marfarele care stationau pe directa cand pe dreapta cand pe stanga tot asa a mers , in Sarulesti a oprit , a mai oprit si in Dragos Voda , Ivesti , Ciulnita , iar in Mangalia am ajuns cu 45 minute intarziere . Trenul 8384 a fost format imediat din 3 vagoane ale lui 13031 (acesta avea 5) si a plecat catre Constanta la 8:45 , In Neptun a facut cruce cu 8383 care era facut din toata garnitura lui 1862 cu tot cu placutele aferente pe vagoane Iasi/Suceava-Constanta . 1822 a avut intarziere in Eforie Nord 75 minute iar la urma avea tasate 4 vagoane 21-76 (Bucuresti-Mangalia) . Revin cu poze in cateva zile . |
| | | Luna
Numarul mesajelor : 3274 Reputatie : 8304 Data de inscriere : 18/03/2011
| Subiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia Sam Apr 28, 2012 1:58 am | |
| Cam ce grad de ocupare a avut acest tren karpaty ? Seria vagoanelor o stii ?
Edit: Multumesc pentru serie, ai postat cateva secunde mai tarziu pe topicul cu compunerea trenurilor din Romania. |
| | | traian
Numarul mesajelor : 222 Varsta : 40 Localizare : Eforie Sud Reputatie : 5139 Data de inscriere : 23/06/2011
| Subiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia Sam Apr 28, 2012 8:13 am | |
| - Marius 926 a scris:
- E cu dus si intors aici, pai 8384 se formeaza din 8381, cum azi a circulat 13031 in locul lui 8381 si a mai avut si intarziere se explica totul. Dar spui ca si 8382 a circulat destul de intarziat si cu multe vag 20-49 in compunere...nu stiu ce sa zic
Eu nu am spus niciodata asa ceva, ca 8382 a intarziat, ci ca a venit la timp, exact cand trebuia sa vina, cu jumatate de ora inaintea lui 8384 si deci cu jumatate de ora inaintea anuntului sefei de gara cum ca 8384 are 45 de minute intarziere! Oricum, asta ar fi singura explicatie logica pentru intarziere, faptul ca 8382 a mers pana la capat la Mangalia si s-a intors inapoi in locul lui 8384, CFR nemaobosindu-se sa-l bage pe 8384 la ora la care trebuia, dovedind astfel ca nu da doi bani pe navetisti care trebuiau sa ajunga la munca sau scoala! Daca 1 mai ar fi cazut in weekend, le-as fi trecut cu vederea intarzierea asta, treaca-mearga, e weekend, e lume multa spre litoral etc., dar asa, in timpul saptamanii cand lumea inca merge la munca? Niste mizerabili! |
| | | ravers75
Numarul mesajelor : 427 Reputatie : 5524 Data de inscriere : 15/12/2010
| Subiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia Sam Apr 28, 2012 11:32 am | |
| - karpaty a scris:
- Am mers la Mangalia cu 13031 , a plecat mai devreme din Bucuresti cu 2 minute , la podul Constanta a stat 15 minute ca era un marfar in fata si pana a fost bagat pe alta linie in Baneasa a durat ceva , pe drum in toate statiile pana in Sarulesti a ocolit marfarele care stationau pe directa cand pe dreapta cand pe stanga tot asa a mers , in Sarulesti a oprit , a mai oprit si in Dragos Voda , Ivesti , Ciulnita , iar in Mangalia am ajuns cu 45 minute intarziere . Trenul 8384 a fost format imediat din 3 vagoane ale lui 13031 (acesta avea 5) si a plecat catre Constanta la 8:45 , In Neptun a facut cruce cu 8383 care era facut din toata garnitura lui 1862 cu tot cu placutele aferente pe vagoane Iasi/Suceava-Constanta . 1822 a avut intarziere in Eforie Nord 75 minute iar la urma avea tasate 4 vagoane 21-76 (Bucuresti-Mangalia) . Revin cu poze in cateva zile .
Absolut corect ceea ce spui! Deasemenea ieri 12985 a avut intarziere 70 minute in Constanta, pana in Ciulnita a intrat si a oprit pe abatute ca sa nu deranjeze marfarele, iar in Pajura a stat 20 min. RUSINE! |
| | | Silver V.I.P Member
Numarul mesajelor : 671 Reputatie : 6025 Data de inscriere : 25/04/2010
| Subiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia Sam Apr 28, 2012 11:56 am | |
| Poate la Pajura s-au furat iar cablurile..? |
| | | ravers75
| Subiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia Sam Apr 28, 2012 12:27 pm | |
| Nici nu mai conteaza ce s-a furat daca s-a furat! Sa faci 3 ore jumate pana la Constanta e ras de batjocura, o rusine! Sa nu uitam ca in lunile ianuarie si februarie marfarele n-au circulat din cauza zapezilor iar ruta alternativa Tandarei - Faurei - Buzau (care acum nu este folosita de marfare) era si ea inchisa!!! EVIDENT ca acuma trebuie sa recupereze si ei pierderile lasate de viscol si troiene! |
| Subiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia Sam Apr 28, 2012 12:31 pm | |
| Cum nu conteaza ce s-a furat daca s-a furat? M-am cam saturat sa vad prostimea (pe drept enervata de intarzieri), atunci cand intarzierile-s cauzate de furtul de cabluri, sa se ia de gat cu nasul sau mecanicul locomotivei. De parca ei ar fi de vina. Da' faceti, fratilor, plangere si lasati oamenii-n pace. Romanii-s niste plangaciosi si nici macar nu se plang cui trebuie! |
| | | ravers75
| Subiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia Sam Apr 28, 2012 1:21 pm | |
| - Silver a scris:
- Cum nu conteaza ce s-a furat daca s-a furat? M-am cam saturat sa vad prostimea (pe drept enervata de intarzieri), atunci cand intarzierile-s cauzate de furtul de cabluri, sa se ia de gat cu nasul sau mecanicul locomotivei. De parca ei ar fi de vina. Da' faceti, fratilor, plangere si lasati oamenii-n pace. Romanii-s niste plangaciosi si nici macar nu se plang cui trebuie!
Eu nu m-am plans, nu m-am luat de nas sau de mecanic! Eu am facut doar o constatare (zic eu obiectiva) a problemelor cu care se confrunta magistrala 800 in momentul de fata iar cine a circulat recent pe aceasta linie n-are nici un interes sa nu spuna lucrurilor pe nume! E doar o parere, nu e obligatoriu sa fiti de acord cu mine, cel mai bine e sa se vina cu argumente! |
| Subiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia Sam Apr 28, 2012 1:29 pm | |
| Nu ma refeream la tine. Ma refeream la c*etinii si snobii care iau nasii si mecanicii la injuraturi ca "mai incet nu puteau merge?". |
| | | Vitosa
Numarul mesajelor : 9075 Reputatie : 14506 Data de inscriere : 08/01/2011
| Subiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia Sam Apr 28, 2012 3:39 pm | |
| - traian a scris:
- Azi R8384 Mangalia-Constanta a fost anuntat in Eforie Sud ca avand 45 min. intarziere. Bineinteles ca nu l-am mai asteptat si am fugit repejor spre masina. Acuma, ma gandesc de ce naibii s aaiba intarziere atatea minute, ca doar alte trenuri la ora aia nu erau, oare sa fie in reparatie calea ferata pe undeva pe traseu Mangalia-Eforie? R8382 trecuse spre Mangalia cu jumatate de ora in urma, cu multe vagoane rosii 20-49, ma gandesc ca tot ala s-a si intors, de-aia nu l-au mai bagat pe cel obisnuit pe care trebuiau sa-l bage, respectiv automotorul.
Totusi, de-abia de maine circula trenurile directe pentru 1 mai. Chiar nu inteleg de ce a avut atata intarziere? Traiane citeste aici ce ai scris! Pai spre Mangalia, acum observ mai bine, nu are cum sa circule 8382, ai vrut sa scri 8383 dar ai pus 2 din greseala, si in urma discutiilor pe aceasta tema deduc enigma : din 13031 sosit in Mangalia intarziat s-a format 8384 (dupa aceasta mini-vacanta se formeaza din 8381), tot aici adaug turnusul garniturii din aceste zile 13031/8384/8385/13032. Din 1862-1 se formeaza 8383/8386/1861-2, de aia are 8383 multe vag seria 20-49. |
| | | bostanesku gigel Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 263 Reputatie : 5125 Data de inscriere : 09/08/2011
| Subiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia Sam Apr 28, 2012 8:57 pm | |
| e tragic ce se intampla pe M800.Am fost zilele astea la Constanta,am facut 3 ore si 40min!din Preasna pana in Sarulesti se merge cu 20km/h semafoare pe rosu-cabluri furate.La pod Mostistea e restrictie cu 30km/h,iar in zona unde a deraiat "Generalu"sunt gropi in sina pe o distanta de 100m,trenu vibreaza rau.De la iesirea din Constanta pana in Palas am facut 8minute!In statia Fetesti nu misca nimeni un pai,lucrarile stagneaza.In zona paduri Branesti trenul balanseaza,probabil sa tasat iarasi terasamentul.Este amuzant ca la km 10 zona Pipera este semnul 160/0 adica de acolo incepe zona 160km/h.....tare de tot prosteala asta.Anu asta drumu spre litoral o sa fie tragic.Inarmativa cu rabdare si tutun |
| | | alexmorph3us
Numarul mesajelor : 459 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5718 Data de inscriere : 13/07/2010
| Subiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia Sam Apr 28, 2012 9:00 pm | |
| Ce rabdare sa mai avem ca in tara asta totul merge rau. |
| | | Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18766 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24346 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia Sam Apr 28, 2012 9:36 pm | |
| - ravers75 a scris:
- Nu vreau sa supar pe nimeni dar nu pot sa ma abtin! SE STIE prea bine ca intazierile grosolane ( zilnice) de pe M800 nu sunt cauzate in principiu de furturi, ci de favorizarea crasa a operatorilor privati de marfa de catre cei care dirijeaza circulatia! Cum e posibil ca trenurile IR, IC sa ocoleasca marfarele care stationeaza pe liniile directe! Cum se explica ca in aceeasi zi si in aceeasi statie un tren ajunge la timp in timp ce altele intarzie 2 ore? Lucrari nu mai sunt decat in Ciulnita si Fetesti, iar magistrala 800 este impanzita de marfare care circula dupa bunul plac in dauna trenurilor de calatori care asteapta la incrucisari din cauza marfarelor grabite sa ajunga la timp, calatorii fiind obligati sa astepte sa treaca toate GFR -urile! Va previn ca zilele acestea( si nu este exclus si pe viitor) trenurile de calatori care circula pe Bucuresti - Constanta vor avea intarzieri de cel putin 60 de minute!
Sa imi spui si mie ce facem cu un tren de 732 de metri ca nu prea sunt statii unde sa il oprim!!Miercuri noaptea din Timisoara pana in Arad am oprit in toate statiile in abatuta la incrucisari cu trenuri de calatori si o CFR Marfa!!Sa nu mai zic de statii cu abateri de 10km/h ce e mai bine sa bagi o marfa de 500m in abatere cu 10km/h sau un tren de 3 vagoane de calatori.Pana la urma traficul de marfa privat duca in spate infrastructura |
| | | Vitosa
Numarul mesajelor : 9075 Reputatie : 14506 Data de inscriere : 08/01/2011
| Subiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia Sam Apr 28, 2012 9:49 pm | |
| - ravers75 a scris:
- Nu vreau sa supar pe nimeni dar nu pot sa ma abtin! SE STIE prea bine ca intazierile grosolane ( zilnice) de pe M800 nu sunt cauzate in principiu de furturi, ci de favorizarea crasa a operatorilor privati de marfa de catre cei care dirijeaza circulatia! Cum e posibil ca trenurile IR, IC sa ocoleasca marfarele care stationeaza pe liniile directe! Cum se explica ca in aceeasi zi si in aceeasi statie un tren ajunge la timp in timp ce altele intarzie 2 ore? Lucrari nu mai sunt decat in Ciulnita si Fetesti, iar magistrala 800 este impanzita de marfare care circula dupa bunul plac in dauna trenurilor de calatori care asteapta la incrucisari din cauza marfarelor grabite sa ajunga la timp, calatorii fiind obligati sa astepte sa treaca toate GFR -urile! Va previn ca zilele acestea( si nu este exclus si pe viitor) trenurile de calatori care circula pe Bucuresti - Constanta vor avea intarzieri de cel putin 60 de minute!
Prietene cei care dirijeaza circulatia primesc ordine de "sus", trenul cutare peste orice rang, asa ca operatorul RC nu face nimic de capul lui. De multe ori prin Ciulnita la ora cand trebuie sa soseasca vreun IR sau R constati cu stupoare ca trece un marfar GFR (Perisoru-Ciulnita-Dragos Voda deocamdata se circula pe un singur fir) dar ordinul...degeaba injuram mecanicii sau operatorii de trafic ei n-au nici o vina sunt simpli executanti de ordine. |
| | | ravers75
| Subiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia Sam Apr 28, 2012 10:05 pm | |
| Nu vorbim aici de ce anume ar fi mai bine, problema e ca trenurile de marfa NU au prioritate in fata trenurilor de calatori, indiferent de rang, exista si un regulament! Sa inteleg ca in unele cazuri operatorii RC nu respecta regulamentul, deci actioneaza dupa interese sau dupa bunul plac sau la ordinul celor de 'SUS'! Poate ar trebui sa actioneze in interesul celor de JOS, ca noi, care suportam intarzieri colosale din cauza unor interese meschine si josnice! Cred ca daca trenurile de calatori ar circula prin Urziceni Slobozia ar ajunge mai repede! |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia | |
| |
| | | | M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |