|
| Automotoare clasa 78 Malaxa | |
|
+111Bogdan Razvan sp59 ets2oltromânia ciprian71 Nk11 Andrei Andras Vale Motreanu Sorin Lineus646 deconectat Katalyn decward tcm Luca tgv dan tm LanceR Petre_IFTE mielutu zburator florin.lifticariu 19jimmy84 Tomi13leu Parazitii ANDU2100HP Desiro256 claurarau DUAL stefan_br IonutCFR2009 Vitosa membru dezactivat , KOSTYK mishu88 Razvan Tudor Bobby_TM Alex Avram Rarau Sergiu rmn AndreiStefan discoid21 Balto sytrus Spartan1948 Radu.B Cont dezactivat Goanga kasapis2007 @ndrey Andrey_tm Shinkasen Adirmvl daniel_c bogdan srl Radu Tudor popovici cfr500 The Legend Kriszti219 AndiCFR Bogdan-Razvan cristi ar 060-EA078 M.I.C.I. Marius Iulian AlexCta Grigor Dr2005 nenuandrei Teodor cont inactiv 040EC100 rich1974 AlexD Luna mihaiuc Silver TVlad andreiutzu kristi kkk didinul Polpot ATM Marius Mircea Hirjau FeroFan97 mureseanu_976 Nesebar Razvan VladH cata Adrian78 Norbi Ionutz AMX 97-0548-4 PrisecaruFlorin didi vrabieionut srazvi Caravelle_Zg Andrei stegaru Malaxa-77 MariusM sm-sulzer zenox4500 DonVILLy Vlad Lde 2100 cristi CFR pisti91 COSTACHE MIHAIL myster2008 115 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
kasapis2007 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 607 Varsta : 29 Localizare : Cluj-Napoca/Dornesti Reputatie : 5876 Data de inscriere : 03/08/2010
| Subiect: Re: Automotoare clasa 78 Malaxa Mier 10 Oct 2012, 22:48 | |
| - @ndrey a scris:
- Radu Tudor a scris:
- Mai repede as circula in garnituri formate din 2 vagoane 21-47 decat in Malaxe!
>. S-ar putea sa fii un pic deplasat,nu compara material istoric cu pretentiile dumneata de pasionat de transhana montana cu 5 vagoane,cand aceste motoare au fost elita transportluui feroviar european..., eu personal nu va suport prostiile despre aceste motoare ca le doriti la fier vechi, nici tu nici kasapis ,goanga ,catalina 1991 sau mai stiu eu cine, sincer nu va mai suport aberatiile despre aceste automotoare,pe langa faptul ca sunteti in pom cu trasnportul feroviar mai si denigrati soarta acestui tip de transport,mai si faceti 50 de pagini despre eurogara Botosani,, fara remarici obiective,si va faceti de ras, terminati-o cu abertile cu peroane care au abataeri inadmsibile si a.s.m.d., sunteti voi din domeniu si nu stim noi de tot va dati cu asemenea tampeniii:? magistrala 5 ( nu alea care credeti voi... 501, 505 etc, alea sunt linii secundare nu submagistrale cum le spuneti unii dintre voi ) a intrat in proces de Rk , Crivoc-Mizil fir II, Sihlea - Rm. Sarat tot fir II. Eu nu le vreau la fier vechi , Doamne fereşte. Dar, aceste automotoare nu mai sunt compatibile pentru acest secol. Ele îşi au locul într-un muzeu. Sunt perfect de acord cu tine , când ai zis că au fost elita transportului feroviar european , dar acum mai bine de jumătate de secol.Trebuie să-ţi reamintesc că suntem în secolul XXI , eu cred că nu. Se pare că ne tratezi cu superioritate , mai ales pe ăştia de 16-17 ani. Crezi că toţi sunt proşti şi tu eşti singurul deştept. Trebuie să fi neapărat în domeniul transporturilor feroviare ca să fi pe acest forum , oare nu am citit eu bine regulamentul? Toţi care sunt pe acest forum învaţă , nu trebuie să fi as în domeniul feroviar ca să poţi scrie/posta pe acest forum şi nu cred că suntem în pom aşa cum afirmi tu. Personal nu ne cunoşti sau pe o parte din noi nu ne cunoşti , deci faci nişte afirmaţii în necunoştinţă de cauză şi habar nu ai ce capacităţi au unii. Eu zic să-ţi ţi părerile personale pentru tine , că nu mi-e greu să caut ceva din comentariile tale sau pozele postate de tine şi să zic nu ştiu ce , dar eu nu mă cobor la acest nivel. SUCCES!!! |
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22393 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Automotoare clasa 78 Malaxa Mier 10 Oct 2012, 23:56 | |
| Fara suparare , dar trebuie sa vedem adevarul , nu poti sa atragi calatori cu asemenea material rulant invechit , am spus si mai repet , in ziua de azi cand lumea are atatea oportunitati , are de unde alege , voi credeti ca , cu malaxa vine lumea la tren , acum pe bune , ca x si y este fan al vechiturilor asta nu inseamna ca trebuie sa si circule asa ceva zilnic pe caile ferate din tara , chiar nu vedeti ca strainii se mira ca in ziua de azi mai exista asa ceva in circulatie , sunt depasite de vreme si nu inteleg de ce trebuie sa tinem in brate un lucru care pe buna dreptate nu mai are ce cauta in viata de zi cu zi . In zilele noastre in alte tari se merge cu 160 ; 200 ; 250 ; 300 , au trenuri de ultima generatie , confort la care noi nici nu visam si cand ajungem in aceste tari prin aceste trenuri spunem ca mergem cu ozn-ul iar noi ce facem am ramas in urma , nu schimbam materialul rulant , bagam bani in modernizarea unor epave depasite cand cu acei bani de pe modernizare si cuc e mai luau de pe el daca le dadeau la fier vechi puteaus a cumpere ceva la mana 2 din Germania mult mai fiabil si mai bun , de exemplu un VT 628 , deci solutii ar fi dar noi pastram vechiturile si ne miram de ce fuge lumea de tren . Chiar as vrea sa vad pe cineva care le tot iubeste asa mult sa faca zilnic naveta cu asa ceva , dimineata spre munca sau servici sa te zgaltaie si sa cobori cu durere de cap si seara spre casa dupa o zi grea de munca , sa vedem atunci tot asa le tineti in brate . Se pot pastra cateva bucati ca exponate , ca motoare pentru lucru dar nu pentru trenurile zilnice .
Referitor la ce a spus un membru de 16 respectiv 17 ani , nu varsta conteaza , ei au spus un adevar si chiar eu i consider ca fiind viitorul tarii , trenurile nu sunt pentru 1-2-3 pasionati , trenurile sunt pentru intreaga populatie iar cu asa ceva clar nu se atrag calatorii , iar ei ca au varsta asta nu trebuie sa le inchidem gura , asta este o gandire proasta cum ca doar cei ce au o varsta mai inaintata stiu ce zic si cei ce sunt mai mici sa taca din gura , nu este corect , fiecare are o opinie si e liber sa o exprime indiferent ca sunt generatia facebook sau alte site-uri de socializare ca la urma urmei acel site este un site de socializare , fiecare generatie am avut cate ceva si tin minte ca si eu cand eram la 16-17-18 ani cei care erau mai mari imi spuneau ca sunt mic si nu stiu eu dar nu este asa si nu gandesc asa , cum in anumite functii tineretul nu are dreptul , sunt ocupate doar de cei cu o varsta mai inaintata , iara nu este normal , trebuie lasat tineretul sa se exprime . Deci se poate si fara cearta , fiecare are dreptul de a se exprima indiferent ca ne place sau nu . |
| | | COSTACHE MIHAIL
Numarul mesajelor : 7990 Reputatie : 15504 Data de inscriere : 06/03/2009
| Subiect: Re: Automotoare clasa 78 Malaxa Joi 11 Oct 2012, 01:36 | |
| |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20625 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25565 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Automotoare clasa 78 Malaxa Joi 11 Oct 2012, 02:18 | |
| |
| | | AlexD Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 3607 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8689 Data de inscriere : 09/01/2011
| Subiect: Re: Automotoare clasa 78 Malaxa Joi 11 Oct 2012, 09:09 | |
| Ce imi plac discutiile astea inutile mai ales ca din toti cei care 'stam' pe forumul asta nici macar unul din noi nu circula macar saptamanal cu 77 sau 78 macar ala ar fi indreptatit sa fie pro sau contra lor. Mie mi-ar fi placut un 77/78 sa faca Bucuresti Progresul-Vidra, macar se mentinea linia cat de cat folosita si sub observatie, banuiesc ca ar fi avut ceva calatori mai ales printre producatorii de legume din zona care in 77/78 ar fi avut destul loc sa ia fiecare cate 2-3 saci de legume proaspete pentru piata in Bucuresti. Iar pentru 10km nu se vaita nimeni, exact pentru genul asta de curse au fost facute . |
| | | kasapis2007 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 607 Varsta : 29 Localizare : Cluj-Napoca/Dornesti Reputatie : 5876 Data de inscriere : 03/08/2010
| Subiect: Re: Automotoare clasa 78 Malaxa Vin 12 Oct 2012, 16:00 | |
| - AlexD a scris:
- Ce imi plac discutiile astea inutile mai ales ca din toti cei care 'stam' pe forumul asta nici macar unul din noi nu circula macar saptamanal cu 77 sau 78 macar ala ar fi indreptatit sa fie pro sau contra lor.
Mie mi-ar fi placut un 77/78 sa faca Bucuresti Progresul-Vidra, macar se mentinea linia cat de cat folosita si sub observatie, banuiesc ca ar fi avut ceva calatori mai ales printre producatorii de legume din zona care in 77/78 ar fi avut destul loc sa ia fiecare cate 2-3 saci de legume proaspete pentru piata in Bucuresti. Iar pentru 10km nu se vaita nimeni, exact pentru genul asta de curse au fost facute . Crede-mă că am aproximativ 300km făcuţi cu Malaxa 77(între Suceava şi Dorneşti şi odată între Dorneşti şi Putna) , doar vara aceasta. Nu mai zic , când eram mic mă lua tata cu el la serviciu când ciurculau pe ruta Dorneşti-Vicşani. Atunci îmi plăceau la nebunie , acele scaune din lemn din interior, culoarea lor şi anume acel verde închis şi multe amintiri plăcute petrecute în Malaxa 77... dar toate aceste s-au întâmplat acum mai bine de 10 ani. |
| | | AndiCFR V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3683 Localizare : Braşov Reputatie : 8756 Data de inscriere : 10/06/2011
| Subiect: Re: Automotoare clasa 78 Malaxa Dum 21 Oct 2012, 10:51 | |
| Un Malaxa 78 la coada trenului R 5005 |
| | | Radu Tudor V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1098 Varsta : 28 Localizare : Targoviste Reputatie : 5796 Data de inscriere : 06/02/2012
| Subiect: Re: Automotoare clasa 78 Malaxa Dum 21 Oct 2012, 12:04 | |
| O raritate asa ceva prin Gara de Nord in ziua de azi :shock: . Puteai sa circuli cu el? |
Numarul mesajelor : 3683 Localizare : Braşov Reputatie : 8756 Data de inscriere : 10/06/2011
| Subiect: Re: Automotoare clasa 78 Malaxa Dum 21 Oct 2012, 13:11 | |
| Nu cred..nici nu pare a fi modernizat.. |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20625 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25565 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Automotoare clasa 78 Malaxa Dum 21 Oct 2012, 15:20 | |
| E modernizat, dacă nu cumva chiar proaspăt venit de la modernizare sau de la ceva revizie. _________________ :TTT:
|
| | | COSTACHE MIHAIL
Numarul mesajelor : 7990 Reputatie : 15504 Data de inscriere : 06/03/2009
| Subiect: Re: Automotoare clasa 78 Malaxa Dum 21 Oct 2012, 20:45 | |
| Ce nr avea? Ce ciudat! Nu l-am prins noi cei din Bucuresti si l-ai surprins tocmai tu!!! |
| | | AlexD Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 3607 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8689 Data de inscriere : 09/01/2011
| Subiect: Re: Automotoare clasa 78 Malaxa Dum 21 Oct 2012, 21:07 | |
| Off, ce as fi vrut sa vad si eu o scula d'asta pe viu... |
| | | cristi CFR Administrator
Numarul mesajelor : 3663 Varsta : 35 Localizare : Timişoara Reputatie : 9705 Data de inscriere : 02/11/2008
| Subiect: Re: Automotoare clasa 78 Malaxa Dum 21 Oct 2012, 21:20 | |
| Cred ca e 78-0762-1 de la depoul Tecuci, probabil a fost la Reloc in TG si s-a intors cu 9002+5005 la Marasesti. _________________ http://tren.transira.ro/Arhiva Trainspo https://www.youtube.com/user/cristiCFR
|
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Automotoare clasa 78 Malaxa Lun 22 Oct 2012, 10:39 | |
| Cuul, a fost aproape de casa. De Malaxa adica. |
| Subiect: Re: Automotoare clasa 78 Malaxa Lun 22 Oct 2012, 13:49 | |
| Da,762 e |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Automotoare clasa 78 Malaxa | |
| |
| | | | Automotoare clasa 78 Malaxa | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |