| Accidente si Incidente la CFR si in lume | |
|
+143rich1974 baiazid user dezactivat... Florin C apmatei Mushu Razvan Tudor 41-0876-7 vatmanul phnegativ Sabik kasapis2007 Spartan1948 Tomi13leu Simply18 Warrior12 Raduku09 lifetec cfr500 92Dragos AndreiStefan 19jimmy84 icbgb get. Jhonyla allred bogdan.perejuc Alex Avram roseanu Cont dezactivat lapsanszkitamas Re6/6 Goanga Sergiu rmn NicuS lokomo69 Adirmvl Radu Tudor ldh80 Mihay Rarau membru exclus nenuandrei Silver EuroNight daniel_c didinul Andrey_tm popovici stefan_br kristi kkk Teodor TVlad cstefan cnusi cristi ar DAS 2011 060642 razvan - trenuri alinx3330 DPS Mircea Hirjau Luna M.I.C.I. calin941-2 ATM Dr2005 v43v63 AndiCFR Balto sp59 bostanesku gigel cristyadaX mishu88 Polpot cardinal ravers75 brandiburu DUAL redeme bogdan srl AMX 97-0548-4 marius_catalin84 Vitosa Cito 1nt3rp0l_106 AlexD bostanescu gigel frank81 puscasu Nk11 cont dezactivat . TonyGFR @ndrey Adrian78 Norbi Cobra cristi CFR halmarius Gabry Gabriel AlexCta jionutz ANDU2100HP SULZERUL 0733 The Legend razwy Codrut1985 cont inactiv mureseanu_976 Toma Dorel sm-sulzer Bobses Nesebar Razvan stegaru Amiralul ionutz72 didi Hurricane vrabieionut membru inactiv PrisecaruFlorin Costin.H MariusM buldozer2 srazvi stinky mardaryroby tudor_vl lovekomotive Caravelle_Zg IonutCFR2009 Ionutz mariuskl cortexedge Andrei Vlad alex.alexus.tm COSTACHE MIHAIL orestte Lde 2100 myster2008 mtk 147 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Bogdaniss
Numarul mesajelor : 15 Varsta : 48 Localizare : Sebes - Alba Reputatie : 4354 Data de inscriere : 08/01/2013
| Subiect: Re: Accidente si Incidente la CFR si in lume Sam 27 Iul 2013, 15:12 | |
| Da fratilor!!!! Nici eu nu pot sa inteleg cum un mecanic de locomotiva (despre care compania RENFE sustine ca face acest traseu de un an) care a trecut pe acolo cel putin o data la trei zile pe un sens, intra cu viteza pe acea portiune!? M-am uitat un pic pe Google Earth la traseul caii ferate si acea curba are aproape 180 grade si inainte de intrarea in tunel cu aproximativ 3 km mai este o curba aproape la fel dar in celalalt sens! Acuma ce ma dispera cel mai mult este faptul ca "marii jurnalisti ai lumii" dau una si buna cu tampenia aia de pe facebook-ul omului ca are poza cu vitezometrul la 200 km/h! Asa si....?!?! trenurile alea cred ca au media intre doua statii de 200 km/h. Asa ca ar fi bine s-o mai lase moale cu treaba asta! Oricum este distractiva faza cu "mecanic de locomotiva vitezoman"! |
|
| |
Vitosa
Numarul mesajelor : 9075 Reputatie : 14502 Data de inscriere : 08/01/2011
| Subiect: Re: Accidente si Incidente la CFR si in lume Sam 27 Iul 2013, 15:37 | |
| Chestia cu facebook-ul eu cred ca este o facatura a altor "inteligenti" in cautare de senzational... |
|
| |
sorin_ncs
Numarul mesajelor : 107 Reputatie : 4724 Data de inscriere : 11/04/2012
| Subiect: Re: Accidente si Incidente la CFR si in lume Sam 27 Iul 2013, 16:12 | |
| - halmarius a scris:
... @sorin_ncs Dupa dumneata care ar fii definitia accidentului?
Accidentul este evenimentul (neplacut) care se petrece din diverse cauze, dar care nu includ producerea INTENTIONATA a acestuia. Cind am spus ca nu este accident, exact asta am vrut sa spun! Ca acel tren a fost deraiat intentionat! |
|
| |
Vlad Administrator
Numarul mesajelor : 7252 Varsta : 37 Localizare : Vatra Dornei Reputatie : 13806 Data de inscriere : 08/04/2009
| Subiect: Re: Accidente si Incidente la CFR si in lume Sam 27 Iul 2013, 16:34 | |
| Adică vrei să spui că mecanicu a vrut să deraieze trenul? |
|
| |
Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25566 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Accidente si Incidente la CFR si in lume Sam 27 Iul 2013, 16:52 | |
| - Dragos a scris:
- Dr2005 a scris:
- Simply18 a scris:
- Trenul ala merge si singur sa inteleg ? E ca o jucarie ? o setezi si ii dai drumu la drum si mecanicul nu face altceva decat sa stea pe scaun ? Daca da , spuneti-mi ca nu exista asa ceva si in Romania , desi , am auzit de o locomotiva "fantoma" , diesel parca era .
Da, există, la metrou. Mecanicul doar deschide/închide uşile şi în rest citeşte ziarul şi bea cafea. Tizule, cred ca mai face totusi ceva: dupa inchiderea usilor, apasa butonul "Gata de drum" (sau "Gata de mers", nu stiu exact cum se numeste) :)Corect ? Adică butoanele, că sunt 2, care trebuie apăsate simultan. Şi după aia trebuie să dea la pedala DSV-ului tot drumul. Dacă e pe IVA, are un singur buton, care trebuie ţinut apăsat tot timpul (nu are pedală), eliberarea lui ducând la frânarea rapidă a trenului. _________________ :TTT:
|
|
| |
Bogdaniss
Numarul mesajelor : 15 Varsta : 48 Localizare : Sebes - Alba Reputatie : 4354 Data de inscriere : 08/01/2013
| Subiect: Re: Accidente si Incidente la CFR si in lume Sam 27 Iul 2013, 19:07 | |
| Vlad vad ca esti mai vechi pe forum cu o multime de mesaje si banuiesc ca ai cunostinte vaste despre cai ferate! Am o intrebare: este posibil ca in urma a ceea ce sa intamplat la Santiago de Compostela calea ferata sa ramana intacta!? Adica la ce frecari si izbituri si alte cele ce s-au produs la deraierea trenului calea ferata sa ramana pe pozitie? Intreb asta deoarece pe orice fotografie m-am uitat nu am vazut nici o modificare a liniilor de cale ferata! |
|
| |
Vlad Administrator
Numarul mesajelor : 7252 Varsta : 37 Localizare : Vatra Dornei Reputatie : 13806 Data de inscriere : 08/04/2009
| Subiect: Re: Accidente si Incidente la CFR si in lume Sam 27 Iul 2013, 19:16 | |
| A avut şi linia de suferit. Chiar am văzut într-o fotografie şina smulsă din traversă. După ce a deraiat, trenul a mai alunecat aşa pe o parte câţiva metri pe lângă linie, de aceea în locul în care s-a oprit linia era intactă.
E posibil ca şi firul al doilea sa fi avut de suferit că am văzut un vagon s-a oprit pe el. |
|
| |
Bogdaniss
| Subiect: Re: Accidente si Incidente la CFR si in lume Sam 27 Iul 2013, 19:39 | |
| Ok ..... inseamna ca nu m-am uitat eu atent! Oricum dupa umila mea parere ceva este FOARTE putred in toata treaba asta!! |
|
| |
Bogdaniss
| Subiect: Re: Accidente si Incidente la CFR si in lume Sam 27 Iul 2013, 19:48 | |
| Acum au mai zis de accident la Pro Tv si cica mecanicul refuza sa vorbeasca cu politia! Mai nou a aparut si ipoteza ca acesta vorbea la telefon in timpul accidentului si cica semnalul de avertizare pentru viteza prea mare l-a anuntat cu 4 km inainte. Vad ca nu mai zice nimeni nimic de cutia neagra. La nu stiu ce post tv unu zicea ca nu poate fi scoasa din locomotiva deoarece aceasta nu are tensiune!!! Ba da-o in colo!!! Chiar asa sa fie!!!?? |
|
| |
Vlad Administrator
| Subiect: Re: Accidente si Incidente la CFR si in lume Lun 29 Iul 2013, 22:28 | |
| http://a1.ro/news/extern/elvetia-doua-trenuri-au-intrat-in-coliziune-mai-multe-persoane-ranite.html
Interesanta poza articolului... |
|
| |
TVlad V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2818 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8413 Data de inscriere : 16/01/2010
| Subiect: Re: Accidente si Incidente la CFR si in lume Lun 29 Iul 2013, 22:46 | |
| Hahahahaaa, ce distrusi! Din pacate publicul larg nu prea isi da seama ce e in neregula cu poza aia. |
|
| |
Vlad Administrator
| Subiect: Re: Accidente si Incidente la CFR si in lume Lun 29 Iul 2013, 22:53 | |
| Poza e făcută la inelul de la Făurei în timpul testelor cu EA2 302, dacă nu mă înşel... |
|
| |
Vitosa
Numarul mesajelor : 9075 Reputatie : 14502 Data de inscriere : 08/01/2011
| Subiect: Re: Accidente si Incidente la CFR si in lume Lun 29 Iul 2013, 22:57 | |
| Nu te inseli deloc !
Daca tot ai amintit de EA2-302 in seara asta este la tractiunea lui IR1653. |
|
| |
lapsanszkitamas V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1218 Varsta : 29 Localizare : Orasul trandafirilor Reputatie : 5791 Data de inscriere : 21/07/2012
| Subiect: Re: Accidente si Incidente la CFR si in lume Mar 30 Iul 2013, 12:19 | |
| |
|
| |
sorin_ncs
Numarul mesajelor : 107 Reputatie : 4724 Data de inscriere : 11/04/2012
| Subiect: Re: Accidente si Incidente la CFR si in lume Mar 30 Iul 2013, 14:39 | |
| - TVlad a scris:
Hahahahaaa, ce distrusi! Din pacate publicul larg nu prea isi da seama ce e in neregula cu poza aia.
Si ce anume este in neregula cu poza aceea? Faptul ca trenul reprezentat in ea este romanesc? Nimeni nu a spus ca poza reprezinta efectiv trenul implicat in accident. Este o poza asa zis cu "titlu informativ". Hai sa vedem atunci si ce este in neregula cu poza aceasta: http://www.gandul.info/stiri/cfr-calatori-vrea-sa-modernizeze-30-de-locomotive-cu-pana-la-100-milioane-lei-8708538 Nu este obligatoriu ca toata lumea sa fie "pasionata" de trenuri. Nu toti oamenii stiu sa deosebeasca o locomotiva romaneasca de un tren de mare viteza german ICE de exemplu, dupa cum am vazut ca exista si printre "pasionati" unii care nu stiu sa deosebeasca o locomotiva din R. Moldova de una americana sau locomotivele americane intre ele. Dar hai sa ridem de cei care nu sint ca noi...noi daca stim pe dinafara numerele de inmatriculare ale locomotivelor CFR-ului sintem cei mai tari... Tot incerc sa va explic aici ca la sistemele acestea feroviare high-tech (nu e cazul in tara la noi) nu exista de fapt accidente...ci doar miini criminale, respectiv acel mecanic a vrut sa deraieze trenul/a fost platit sa o faca/sau a fost controlat mental sa o faca prin hipnoza/programe de control mental, etc. Dar voi sa nu luati in seama ca zic eu...sint doar un biet paranoic...presa nu minte niciodata, hai sa credem orbeste in ceea ce spune... |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Accidente si Incidente la CFR si in lume | |
| |
|
| |
| Accidente si Incidente la CFR si in lume | |
|