Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Accidente si Incidente la CFR si in lume

In jos 
+143
rich1974
baiazid
user dezactivat...
Florin C
apmatei
Mushu
Razvan Tudor
41-0876-7
vatmanul
phnegativ
Sabik
kasapis2007
Spartan1948
Tomi13leu
Simply18
Warrior12
Raduku09
lifetec
cfr500
92Dragos
AndreiStefan
19jimmy84
icbgb
get.
Jhonyla
allred
bogdan.perejuc
Alex Avram
roseanu
Cont dezactivat
lapsanszkitamas
Re6/6
Goanga
Sergiu rmn
NicuS
lokomo69
Adirmvl
Radu Tudor
ldh80
Mihay
Rarau
membru exclus
nenuandrei
Silver
EuroNight
daniel_c
didinul
Andrey_tm
popovici
stefan_br
kristi kkk
Teodor
TVlad
cstefan
cnusi
cristi ar
DAS 2011
060642
razvan - trenuri
alinx3330
DPS
Mircea Hirjau
Luna
M.I.C.I.
calin941-2
ATM
Dr2005
v43v63
AndiCFR
Balto
sp59
bostanesku gigel
cristyadaX
mishu88
Polpot
cardinal
ravers75
brandiburu
DUAL
redeme
bogdan srl
AMX 97-0548-4
marius_catalin84
Vitosa
Cito
1nt3rp0l_106
AlexD
bostanescu gigel
frank81
puscasu
Nk11
cont dezactivat .
TonyGFR
@ndrey
Adrian78
Norbi
Cobra
cristi CFR
halmarius
Gabry Gabriel
AlexCta
jionutz
ANDU2100HP
SULZERUL 0733
The Legend
razwy
Codrut1985
cont inactiv
mureseanu_976
Toma Dorel
sm-sulzer
Bobses
Nesebar
Razvan
stegaru
Amiralul
ionutz72
didi
Hurricane
vrabieionut
membru inactiv
PrisecaruFlorin
Costin.H
MariusM
buldozer2
srazvi
stinky
mardaryroby
tudor_vl
lovekomotive
Caravelle_Zg
IonutCFR2009
Ionutz
mariuskl
cortexedge
Andrei
Vlad
alex.alexus.tm
COSTACHE MIHAIL
orestte
Lde 2100
myster2008
mtk
147 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 34 ... 65, 66, 67  Urmatorul
AutorMesaj
Bogdaniss

Bogdaniss

Numarul mesajelor : 15
Varsta : 48
Localizare : Sebes - Alba
Reputatie : 4354
Data de inscriere : 08/01/2013

Accidente si Incidente la CFR si in lume - Pagina 66 Empty
MesajSubiect: Re: Accidente si Incidente la CFR si in lume   Accidente si Incidente la CFR si in lume - Pagina 66 Icon_minitimeSam 27 Iul 2013, 15:12

Da fratilor!!!! Nici eu nu pot sa inteleg cum un mecanic de locomotiva (despre care compania RENFE sustine ca face acest traseu de un an) care a trecut pe acolo cel putin o data la trei zile pe un sens, intra cu viteza pe acea portiune!? M-am uitat un pic pe Google Earth la traseul caii ferate si acea curba are aproape 180 grade si inainte de intrarea in tunel cu aproximativ 3 km mai este o curba aproape la fel dar in celalalt sens! Acuma ce ma dispera cel mai mult este faptul ca "marii jurnalisti ai lumii" dau una si buna cu tampenia aia de pe facebook-ul omului ca are poza cu vitezometrul la 200 km/h! Asa si....?!?! trenurile alea cred ca au media intre doua statii de 200 km/h. Asa ca ar fi bine s-o mai lase moale cu treaba asta! Oricum este distractiva faza cu "mecanic de locomotiva vitezoman"!
Sus In jos
Vitosa

Numarul mesajelor : 9075
Reputatie : 14502
Data de inscriere : 08/01/2011

MesajSubiect: Re: Accidente si Incidente la CFR si in lume   Accidente si Incidente la CFR si in lume - Pagina 66 Icon_minitimeSam 27 Iul 2013, 15:37

Chestia cu facebook-ul eu cred ca este o facatura a altor "inteligenti" in cautare de senzational...
Sus In jos
sorin_ncs

sorin_ncs

Numarul mesajelor : 107
Reputatie : 4724
Data de inscriere : 11/04/2012

MesajSubiect: Re: Accidente si Incidente la CFR si in lume   Accidente si Incidente la CFR si in lume - Pagina 66 Icon_minitimeSam 27 Iul 2013, 16:12

halmarius a scris:

...
@sorin_ncs Dupa dumneata care ar fii definitia accidentului?

Accidentul este evenimentul (neplacut) care se petrece din diverse cauze, dar care nu includ producerea INTENTIONATA a acestuia. Cind am spus ca nu este accident, exact asta am vrut sa spun! Ca acel tren a fost deraiat intentionat!
Sus In jos
Vlad
Administrator
Administrator
Vlad

Numarul mesajelor : 7252
Varsta : 37
Localizare : Vatra Dornei
Reputatie : 13806
Data de inscriere : 08/04/2009

MesajSubiect: Re: Accidente si Incidente la CFR si in lume   Accidente si Incidente la CFR si in lume - Pagina 66 Icon_minitimeSam 27 Iul 2013, 16:34

Adică vrei să spui că mecanicu a vrut să deraieze trenul?
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20626
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25566
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Accidente si Incidente la CFR si in lume   Accidente si Incidente la CFR si in lume - Pagina 66 Icon_minitimeSam 27 Iul 2013, 16:52

Dragos a scris:
Dr2005 a scris:
Simply18 a scris:
Trenul ala merge si singur sa inteleg ? E ca o jucarie ? o setezi si ii dai drumu la drum si mecanicul nu face altceva decat sa stea pe scaun ? Daca da , spuneti-mi ca nu exista asa ceva si in Romania , desi , am auzit de o locomotiva "fantoma" , diesel parca era .
Da, există, la metrou. Mecanicul doar deschide/închide uşile şi în rest citeşte ziarul şi bea cafea.

Tizule, cred ca mai face totusi ceva: dupa inchiderea usilor, apasa butonul "Gata de drum" (sau "Gata de mers", nu stiu exact cum se numeste) :)Corect ?

Adică butoanele, că sunt 2, care trebuie apăsate simultan. Şi după aia trebuie să dea la pedala DSV-ului tot drumul.

Dacă e pe IVA, are un singur buton, care trebuie ţinut apăsat tot timpul (nu are pedală), eliberarea lui ducând la frânarea rapidă a trenului.

Bogdaniss

Bogdaniss

MesajSubiect: Re: Accidente si Incidente la CFR si in lume   Accidente si Incidente la CFR si in lume - Pagina 66 Icon_minitimeSam 27 Iul 2013, 19:07

Vlad vad ca esti mai vechi pe forum cu o multime de mesaje si banuiesc ca ai cunostinte vaste despre cai ferate! Am o intrebare: este posibil ca in urma a ceea ce sa intamplat la Santiago de Compostela calea ferata sa ramana intacta!? Adica la ce frecari si izbituri si alte cele ce s-au produs la deraierea trenului calea ferata sa ramana pe pozitie? Intreb asta deoarece pe orice fotografie m-am uitat nu am vazut nici o modificare a liniilor de cale ferata!
Sus In jos
Vlad
Administrator
Administrator
Vlad

MesajSubiect: Re: Accidente si Incidente la CFR si in lume   Accidente si Incidente la CFR si in lume - Pagina 66 Icon_minitimeSam 27 Iul 2013, 19:16

A avut şi linia de suferit. Chiar am văzut într-o fotografie şina smulsă din traversă.
După ce a deraiat, trenul a mai alunecat aşa pe o parte câţiva metri pe lângă linie, de aceea în locul în care s-a oprit linia era intactă.

E posibil ca şi firul al doilea sa fi avut de suferit că am văzut un vagon s-a oprit pe el.
Sus In jos
Bogdaniss

Bogdaniss

MesajSubiect: Re: Accidente si Incidente la CFR si in lume   Accidente si Incidente la CFR si in lume - Pagina 66 Icon_minitimeSam 27 Iul 2013, 19:39

Ok ..... inseamna ca nu m-am uitat eu atent! Oricum dupa umila mea parere ceva este FOARTE putred in toata treaba asta!!
Sus In jos
Bogdaniss

Bogdaniss

MesajSubiect: Re: Accidente si Incidente la CFR si in lume   Accidente si Incidente la CFR si in lume - Pagina 66 Icon_minitimeSam 27 Iul 2013, 19:48

Acum au mai zis de accident la Pro Tv si cica mecanicul refuza sa vorbeasca cu politia! Mai nou a aparut si ipoteza ca acesta vorbea la telefon in timpul accidentului si cica semnalul de avertizare pentru viteza prea mare l-a anuntat cu 4 km inainte. Vad ca nu mai zice nimeni nimic de cutia neagra. La nu stiu ce post tv unu zicea ca nu poate fi scoasa din locomotiva deoarece aceasta nu are tensiune!!! Ba da-o in colo!!! Chiar asa sa fie!!!??Suspect 
Sus In jos
Vlad
Administrator
Administrator
Vlad

MesajSubiect: Re: Accidente si Incidente la CFR si in lume   Accidente si Incidente la CFR si in lume - Pagina 66 Icon_minitimeLun 29 Iul 2013, 22:28

http://a1.ro/news/extern/elvetia-doua-trenuri-au-intrat-in-coliziune-mai-multe-persoane-ranite.html

Interesanta poza articolului...
Sus In jos
TVlad
V.I.P Member
V.I.P Member
TVlad

Numarul mesajelor : 2818
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 8413
Data de inscriere : 16/01/2010

MesajSubiect: Re: Accidente si Incidente la CFR si in lume   Accidente si Incidente la CFR si in lume - Pagina 66 Icon_minitimeLun 29 Iul 2013, 22:46

Hahahahaaa, ce distrusi! Din pacate publicul larg nu prea isi da seama ce e in neregula cu poza aia.
Sus In jos
Vlad
Administrator
Administrator
Vlad

MesajSubiect: Re: Accidente si Incidente la CFR si in lume   Accidente si Incidente la CFR si in lume - Pagina 66 Icon_minitimeLun 29 Iul 2013, 22:53

Poza e făcută la inelul de la Făurei în timpul testelor cu EA2 302, dacă nu mă înşel...
Sus In jos
Vitosa

Numarul mesajelor : 9075
Reputatie : 14502
Data de inscriere : 08/01/2011

MesajSubiect: Re: Accidente si Incidente la CFR si in lume   Accidente si Incidente la CFR si in lume - Pagina 66 Icon_minitimeLun 29 Iul 2013, 22:57

Nu te inseli deloc !

Daca tot ai amintit de EA2-302 in seara asta este la tractiunea lui IR1653.
Sus In jos
lapsanszkitamas
V.I.P Member
V.I.P Member
lapsanszkitamas

Numarul mesajelor : 1218
Varsta : 29
Localizare : Orasul trandafirilor
Reputatie : 5791
Data de inscriere : 21/07/2012

MesajSubiect: Re: Accidente si Incidente la CFR si in lume   Accidente si Incidente la CFR si in lume - Pagina 66 Icon_minitimeMar 30 Iul 2013, 12:19

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing  si totusi cea mai tare faza de genul acesteia era cand 1646 a lovit caruta, iar cei de la antena si irealitatea au difuzat materiale cu un automotor RGT (probabil de pe covasna-bretcu)

care-i treaba oameni buni? franta, america, spania, si acum elvetia, numai accidente feroviare. ce se intampla? al quaeda sau iluminati/societatea celor patru ordine si-au reluat activitatea? adica e vorba de niste tari care au sisteme de siguranta feroviara mai avansate decat, sa zicem, tarile africane sau sudamericane, si totusi, tragediile s-au intamplat
Sus In jos
sorin_ncs

sorin_ncs

Numarul mesajelor : 107
Reputatie : 4724
Data de inscriere : 11/04/2012

MesajSubiect: Re: Accidente si Incidente la CFR si in lume   Accidente si Incidente la CFR si in lume - Pagina 66 Icon_minitimeMar 30 Iul 2013, 14:39

TVlad a scris:

Hahahahaaa, ce distrusi! Din pacate publicul larg nu prea isi da seama ce e in neregula cu poza aia.

Si ce anume este in neregula cu poza aceea? Faptul ca trenul reprezentat in ea este romanesc? Nimeni nu a spus ca poza reprezinta efectiv trenul implicat in accident. Este o poza asa zis cu "titlu informativ". Hai sa vedem atunci si ce este in neregula cu poza aceasta:

http://www.gandul.info/stiri/cfr-calatori-vrea-sa-modernizeze-30-de-locomotive-cu-pana-la-100-milioane-lei-8708538

Nu este obligatoriu ca toata lumea sa fie "pasionata" de trenuri. Nu toti oamenii stiu sa deosebeasca o locomotiva romaneasca de un tren de mare viteza german ICE de exemplu, dupa cum am vazut ca exista si printre "pasionati" unii care nu stiu sa deosebeasca o locomotiva din R. Moldova de una americana sau locomotivele americane intre ele. Dar hai sa ridem de cei care nu sint ca noi...noi daca stim pe dinafara numerele de inmatriculare ale locomotivelor CFR-ului sintem cei mai tari...

Tot incerc sa va explic aici ca la sistemele acestea feroviare high-tech (nu e cazul in tara la noi) nu exista de fapt accidente...ci doar miini criminale, respectiv acel mecanic a vrut sa deraieze trenul/a fost platit sa o faca/sau a fost controlat mental sa o faca prin hipnoza/programe de control mental, etc. Dar voi sa nu luati in seama ca zic eu...sint doar un biet paranoic...presa nu minte niciodata, hai sa credem orbeste in ceea ce spune...
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Accidente si Incidente la CFR si in lume   Accidente si Incidente la CFR si in lume - Pagina 66 Icon_minitime

Sus In jos

Accidente si Incidente la CFR si in lume
Sus 
Pagina 66 din 67Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 34 ... 65, 66, 67  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Accidente si Incidente la CFR si in lume
» Accidente si Incidente in lume
» Accidente si Incidente CFR
» Accidente si Incidente INTERNATIONAL
» Cel mai lung tren din lume

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum