Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Accidente si Incidente la CFR si in lume

In jos 
+143
rich1974
baiazid
user dezactivat...
Florin C
apmatei
Mushu
Razvan Tudor
41-0876-7
vatmanul
phnegativ
Sabik
kasapis2007
Spartan1948
Tomi13leu
Simply18
Warrior12
Raduku09
lifetec
cfr500
92Dragos
AndreiStefan
19jimmy84
icbgb
get.
Jhonyla
allred
bogdan.perejuc
Alex Avram
roseanu
Cont dezactivat
lapsanszkitamas
Re6/6
Goanga
Sergiu rmn
NicuS
lokomo69
Adirmvl
Radu Tudor
ldh80
Mihay
Rarau
membru exclus
nenuandrei
Silver
EuroNight
daniel_c
didinul
Andrey_tm
popovici
stefan_br
kristi kkk
Teodor
TVlad
cstefan
cnusi
cristi ar
DAS 2011
060642
razvan - trenuri
alinx3330
DPS
Mircea Hirjau
Luna
M.I.C.I.
calin941-2
ATM
Dr2005
v43v63
AndiCFR
Balto
sp59
bostanesku gigel
cristyadaX
mishu88
Polpot
cardinal
ravers75
brandiburu
DUAL
redeme
bogdan srl
AMX 97-0548-4
marius_catalin84
Vitosa
Cito
1nt3rp0l_106
AlexD
bostanescu gigel
frank81
puscasu
Nk11
cont dezactivat .
TonyGFR
@ndrey
Adrian78
Norbi
Cobra
cristi CFR
halmarius
Gabry Gabriel
AlexCta
jionutz
ANDU2100HP
SULZERUL 0733
The Legend
razwy
Codrut1985
cont inactiv
mureseanu_976
Toma Dorel
sm-sulzer
Bobses
Nesebar
Razvan
stegaru
Amiralul
ionutz72
didi
Hurricane
vrabieionut
membru inactiv
PrisecaruFlorin
Costin.H
MariusM
buldozer2
srazvi
stinky
mardaryroby
tudor_vl
lovekomotive
Caravelle_Zg
IonutCFR2009
Ionutz
mariuskl
cortexedge
Andrei
Vlad
alex.alexus.tm
COSTACHE MIHAIL
orestte
Lde 2100
myster2008
mtk
147 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 27 ... 51, 52, 53 ... 59 ... 67  Urmatorul
AutorMesaj
Re6/6

Re6/6

Numarul mesajelor : 493
Reputatie : 5527
Data de inscriere : 11/02/2011

Accidente si Incidente la CFR si in lume - Pagina 52 Empty
MesajSubiect: Re: Accidente si Incidente la CFR si in lume   Accidente si Incidente la CFR si in lume - Pagina 52 Icon_minitimeVin 18 Ian 2013, 13:28

AlexD a scris:
Nu se compara EC cu Traxx/Taurus, EC are 3400KW si tehnologie antica iar celalalte au 5400KW si toate tehnologiile noi posibile, daca am fi avut si noi un EC de 5000KW cu motoare asincrone ne puteam compara, altfel nu.
Dual are dreptate, o locomotiva seria 474 se cam usureaza pe orice Taurus/Traxx cand e vorba de trenuri grele si rampe de urcat.

mai este un factor important - aderenta care difera de la 4 la 6 osii , asa ca nu interveni numai de amorul conversatiei
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Accidente si Incidente la CFR si in lume   Accidente si Incidente la CFR si in lume - Pagina 52 Icon_minitimeVin 18 Ian 2013, 13:57

Alex Avram a scris:
Dr2005 a scris:
Teodor a scris:
[Mai sunt si alte tipuri de frana cu care este dotata locomotiva electrica ?
Locomotivele au şi frână electrică, dar nu cred că a stat mecanicul să învârtă invers de covrig. Şi mai au şi frână de mână, dar nu cred că avea rost să o încerce.
Mecanicul a fugit in sala masinii...mai intai l-a trimis pe mecanicul de ajutor si dupa aia a fugit si el.....

Care ajutor ca eu in afara de CFR Marfa nu am vazut 2 mecanici la calatori???

Stiu regula: fuga in sala masinilor.
Sus In jos
ionutz72
V.I.P Member
V.I.P Member
ionutz72

Numarul mesajelor : 1030
Varsta : 52
Localizare : Prin zona...
Reputatie : 6453
Data de inscriere : 30/03/2010

MesajSubiect: Re: Accidente si Incidente la CFR si in lume   Accidente si Incidente la CFR si in lume - Pagina 52 Icon_minitimeVin 18 Ian 2013, 14:05

Banuiesc ca mai circula mecanicii in regie.Decat sa stea in tren,sta pe masina.
Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

Numarul mesajelor : 7874
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 13277
Data de inscriere : 05/01/2011

MesajSubiect: Re: Accidente si Incidente la CFR si in lume   Accidente si Incidente la CFR si in lume - Pagina 52 Icon_minitimeVin 18 Ian 2013, 14:42

Pai da Re .. intr-adevar ala e secretul la marfa .. osii mai multe si contrar a ceea ce se vehiculeaza si nemtii folosesc CoCo la marfarele grele ... luati un pic YT in search si o sa vedeti .. Cat despre calatori nu stiu ,dar EC ul nu cred ca consuma mult la cati kw are ... Iar la ce trenuri avem noi EC uri pentru 3,4 vagoane pe Bucuresti-Brasov ar fi fost indicate .. scoteai profit maxim .. Dar am preferat sa le taiam,sa le vindem sau sa le tinem la rece si sa circula cu EA ,locomotiva care a fost proiectata clar pentru marfa si la calatori baga gauri in buget ...
Eu zic ca in Romania nu si-ar avea rostul un Taurus sau un Trax la calatori .. in primul rand ca nu avem trenuri .. atat de lungi,in al 2 rand daca ai cazul IC 531+346 trage de el fara probleme o masina de viteza 41-004 chiar a tras de el.. pe linie un pic umezita chiar ca ploase la Predeal cand am urcat eu cu el.
2.. O astfel de locomotiva cum e Taurusu e proiectata pentru marfare mai usoare si pentru cupluri de vagoane cu capacitate mare gen RJ .. Dar ca sa ai RJ iti trebe infrastructura,ceea ce la noi lipseste cu desavarsire , si de acolo si lipsa de calatori. Unde mai pun faptu ca romanu e snob + lipsa ofertelor din partea CFR,face ca romanu sa aleaga masina personala inainte trenului sau altui mijloc de transport.. Garantat si daca ar fi 13 lei litru de benzia,tot s-ar gasii din asita care nu si pot plati factura la telefonu mobil,dar ei merg cu masina la servici .. Cat despre Bucuresti,acolo e capitala SNOBIEI...

PS: ... si a mizeriei .. va zic de ar face aia de la SALUB o greva , intr-o zii Bucurestiu s-ar autoingropa in gunoi .. ar devenii orasul groapa de gunoi.90% arunca mizeria direct pe jos fara sa le pese de nimic..
PSS : karpaty tu esti exceptia de la regula =))... in ceea ce priveste transportul prin Bucuresti..
Sus In jos
Vitosa

Numarul mesajelor : 9075
Reputatie : 14503
Data de inscriere : 08/01/2011

MesajSubiect: Re: Accidente si Incidente la CFR si in lume   Accidente si Incidente la CFR si in lume - Pagina 52 Icon_minitimeVin 18 Ian 2013, 14:46

Dr2005 a scris:
Teodor a scris:
[Mai sunt si alte tipuri de frana cu care este dotata locomotiva electrica ?
Locomotivele au şi frână electrică, dar nu cred că a stat mecanicul să învârtă invers de covrig. Şi mai au şi frână de mână, dar nu cred că avea rost să o încerce.
Nu ca nu "avea rost sa o incerce" mai degraba nu avea timp (vizibilitate redusa) iar frana de mana nu poti s-o strangi mai ales la 100 km/h cat avea trenul in momentul impactului ca-ti da peste mana, iar covrigul cand actionezi o franare de urgenta instinctul e sa-l duci pe treapta 0 (zero), sti tu teorie dar cu practica...
Sus In jos
Sergiu rmn

Sergiu rmn

Numarul mesajelor : 487
Varsta : 38
Localizare : Arad
Reputatie : 5090
Data de inscriere : 25/04/2012

MesajSubiect: Re: Accidente si Incidente la CFR si in lume   Accidente si Incidente la CFR si in lume - Pagina 52 Icon_minitimeVin 18 Ian 2013, 15:12

DUAL a scris:
Pai da Re .. intr-adevar ala e secretul la marfa .. osii mai multe si contrar a ceea ce se vehiculeaza si nemtii folosesc CoCo la marfarele grele ... luati un pic YT in search si o sa vedeti .. Cat despre calatori nu stiu ,dar EC ul nu cred ca consuma mult la cati kw are ... Iar la ce trenuri avem noi EC uri pentru 3,4 vagoane pe Bucuresti-Brasov ar fi fost indicate .. scoteai profit maxim .. Dar am preferat sa le taiam,sa le vindem sau sa le tinem la rece si sa circula cu EA ,locomotiva care a fost proiectata clar pentru marfa si la calatori baga gauri in buget ...
Eu zic ca in Romania nu si-ar avea rostul un Taurus sau un Trax la calatori .. in primul rand ca nu avem trenuri .. atat de lungi,in al 2 rand daca ai cazul IC 531+346 trage de el fara probleme o masina de viteza 41-004 chiar a tras de el.. pe linie un pic umezita chiar ca ploase la Predeal cand am urcat eu cu el.
2.. O astfel de locomotiva cum e Taurusu e proiectata pentru marfare mai usoare si pentru cupluri de vagoane cu capacitate mare gen RJ .. Dar ca sa ai RJ iti trebe infrastructura,ceea ce la noi lipseste cu desavarsire , si de acolo si lipsa de calatori. Unde mai pun faptu ca romanu e snob + lipsa ofertelor din partea CFR,face ca romanu sa aleaga masina personala inainte trenului sau altui mijloc de transport.. Garantat si daca ar fi 13 lei litru de benzia,tot s-ar gasii din asita care nu si pot plati factura la telefonu mobil,dar ei merg cu masina la servici .. Cat despre Bucuresti,acolo e capitala SNOBIEI...

PS: ... si a mizeriei .. va zic de ar face aia de la SALUB o greva , intr-o zii Bucurestiu s-ar autoingropa in gunoi .. ar devenii orasul groapa de gunoi.90% arunca mizeria direct pe jos fara sa le pese de nimic..
PSS : karpaty tu esti exceptia de la regula =))... in ceea ce priveste transportul prin Bucuresti..
Din cate stiu eu pe regionalele Cluj si Brasov circula doar EA-uri, iti dai seama ce consum... EA+un vagon...
Sus In jos
Vlad
Administrator
Administrator
Vlad

Numarul mesajelor : 7252
Varsta : 37
Localizare : Vatra Dornei
Reputatie : 13807
Data de inscriere : 08/04/2009

MesajSubiect: Re: Accidente si Incidente la CFR si in lume   Accidente si Incidente la CFR si in lume - Pagina 52 Icon_minitimeVin 18 Ian 2013, 15:23

Pai daca nu au automotoare, rame sau macar EC-uri. Ce sa faca?
Sus In jos
Sergiu rmn

Sergiu rmn

Numarul mesajelor : 487
Varsta : 38
Localizare : Arad
Reputatie : 5090
Data de inscriere : 25/04/2012

MesajSubiect: Re: Accidente si Incidente la CFR si in lume   Accidente si Incidente la CFR si in lume - Pagina 52 Icon_minitimeVin 18 Ian 2013, 15:24

Dar nu au fost repartizate niciodata EC-uri sau rame pe regionalele astea?
Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

MesajSubiect: Re: Accidente si Incidente la CFR si in lume   Accidente si Incidente la CFR si in lume - Pagina 52 Icon_minitimeVin 18 Ian 2013, 15:24

Lasa ca Cluju are si rame electrice de la BV pe Teius-Cluj .. cat despre personalele lor cele mai sparte sunt 1 26-16+20-57(sau orice vagon standard,20-49/55,20-50 mai rar) .. In rest stau binisor,cu personale facute cu TE,26-16,cuplu de cate 2 Desiro, si nu putine la numar .. si nu le plimba goale
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20626
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25567
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Accidente si Incidente la CFR si in lume   Accidente si Incidente la CFR si in lume - Pagina 52 Icon_minitimeVin 18 Ian 2013, 16:51

DUAL a scris:
Cat despre Bucuresti,acolo e capitala SNOBIEI...

Ce-i aia ,,Salub"? Pe unde stau eu e o firmă numită S.C. Urban S.A. Rm. Vâlcea, punct de lucru Sector 6 şi e destul de curat pe jos, singurele probleme au fost între Crăciun şi Anul Nou, când nu au lucrat autogunoierele şi s-au făcut munţi de gunoi la tomberoane... dar doar acolo, nu peste stradă.

După înghesuiala din tramvaie şi metrou, dacă brusc nu s-ar mai găsi benzină în Bucureşti, am ajunge capitala bicicletelor şi mersului pe jos.

DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

MesajSubiect: Re: Accidente si Incidente la CFR si in lume   Accidente si Incidente la CFR si in lume - Pagina 52 Icon_minitimeVin 18 Ian 2013, 17:05

http://www.salub.ro/
Asta scrie pe tomberoanele din sectorul 5.In 2 e alta firma , in 3 alta si tot asa .. :d fiecare primar de sector cu clientela aferenta .. Mai e o firma Rosal parca .. in fine chiar nu mi imbib mintea cu firmele de gunoi Smile
Sus In jos
@ndrey
V.I.P Member
V.I.P Member
@ndrey

Numarul mesajelor : 902
Varsta : 37
Localizare : Iasi
Reputatie : 6453
Data de inscriere : 26/09/2009

MesajSubiect: Re: Accidente si Incidente la CFR si in lume   Accidente si Incidente la CFR si in lume - Pagina 52 Icon_minitimeVin 18 Ian 2013, 17:32

Teodor a scris:
Alex Avram a scris:
buldozer2 a scris:
CA tot zicea Karpaty sa inlocuim trenurile loc+ vagone cu automotoare moderne, nu vreau sa ma gandesc ce se intampla in cazu de fata daca era implicat un automotor desiro!
La automotoarele desiro ajungeau toti la spital(in cel mai rau caz)sau unii chiar decedau.... Sad
Din cate am auzit mecanicii de pe bobica 128 au fugit in sala masinii! Crying or Very sad altfel mureau acolo......

In instructie spune clar, mecanicul nu este obligat sa stea in post pana-n ultimul moment, daca acesta a facut toate procedurile pentru infranarea trenului, se poate refugia. O mica nelamurire, in acea situatie banuiesc ca mecanicul a actionat robinetul KD2 si FD1, nu ? Mai sunt si alte tipuri de frana cu care este dotata locomotiva electrica ?
In instructie nu spune clar , ci spune sa se ia toate masurie de oprire... .
N-avea sens sa actioneze si FD1 ,peste franarea rapida,care dupa ce se face ,KD2 se aduce in pozitie de franare ordinara (poz IV a robinetului ) , si a doua ,se interzice aceasta manevra pentru ca risca sa nu intre in actiune nici una asupra CF ai locomotivei.
Cat despre a strange frana de mana,sau a efectua franarea electrica,nici nu se pune problema in asemenea situatii,personal am avut asemenea situatii si nu e prea placut,pe langa faptul ca abia actionezi franarea rapida .
La Desiro cand se efectueaza franarea rapida stiu ca intra in functie toate sistemele de franare disponibile,pentru a se reduce drumul de franare cat ai mult posibil offtopic
Sus In jos
cfr500

Numarul mesajelor : 2600
Varsta : 24
Reputatie : 7372
Data de inscriere : 18/11/2011

MesajSubiect: Re: Accidente si Incidente la CFR si in lume   Accidente si Incidente la CFR si in lume - Pagina 52 Icon_minitimeVin 18 Ian 2013, 19:06

Alex Avram a scris:
buldozer2 a scris:
CA tot zicea Karpaty sa inlocuim trenurile loc+ vagone cu automotoare moderne, nu vreau sa ma gandesc ce se intampla in cazu de fata daca era implicat un automotor desiro!
La automotoarele desiro ajungeau toti la spital(in cel mai rau caz)sau unii chiar decedau.... Sad
Din cate am auzit mecanicii de pe bobica 128 au fugit in sala masinii! Crying or Very sad altfel mureau acolo......
De Malaxa 900 sau LVT nici nu mai discut. Deveneau avion.
Sus In jos
Rarau
V.I.P Member
V.I.P Member
Rarau

Numarul mesajelor : 742
Varsta : 44
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 5453
Data de inscriere : 23/01/2012

MesajSubiect: Re: Accidente si Incidente la CFR si in lume   Accidente si Incidente la CFR si in lume - Pagina 52 Icon_minitimeVin 18 Ian 2013, 21:20

ctln1991 a scris:
Alex Avram a scris:
buldozer2 a scris:
De Malaxa 900 sau LVT nici nu mai discut. Deveneau avion.

Dar de automotoarele Regiotrans/TFC ce ziceti?

Sunt peste Desiro la siguranta? sau sub?
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20626
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25567
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Accidente si Incidente la CFR si in lume   Accidente si Incidente la CFR si in lume - Pagina 52 Icon_minitimeVin 18 Ian 2013, 21:36

Automotoarele RT au lovit ceva camioane până acum, fără să fie victime în tren.

Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Accidente si Incidente la CFR si in lume   Accidente si Incidente la CFR si in lume - Pagina 52 Icon_minitime

Sus In jos

Accidente si Incidente la CFR si in lume
Sus 
Pagina 52 din 67Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 27 ... 51, 52, 53 ... 59 ... 67  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Accidente si Incidente la CFR si in lume
» Accidente si Incidente in lume
» Accidente si Incidente CFR
» Accidente si Incidente INTERNATIONAL
» Cel mai lung tren din lume

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: INFORMATII GENERALE-
Mergi direct la: