Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Lucrari de reabilitare pe M300 Sighisoara-Coslariu

In jos 
+75
bubu
yeu1
cardinal
marius664
alex.alexus.tm
ets2oltromânia
florrinel
ciprian71
Vitosa
Daniel Trifu
DAS 2011
lifetec
sp59
Vice30
Dionis
ravers75
StefanD_
mircea.predoni
Katalyn
ldh.ro
tzifrea
Goanga
lapsanszkitamas
mielutu zburator
TonyCFR
vatmanul
alinutz23
Sabik
strainu
dan tm
impuls
NicuS
Silviu Sintea
riciu
Desiro256
Sorinus
Razvan Tudor
Vlad
kristi kkk
sorinucu
Petre_IFTE
cortexedge
Balto
cristi CFR
laur 133
cristi ar
AlexD
Dr2005
alliens
alex.barac.5
huiu_goe
baiazid
marcelbanu
cont dezactivat .
Andrey_tm
rizelgeorgel2004
Katalin4653
Ionutz
fugera
Nesebar
athosga
Vale
TVlad
cfr500
Adirmvl
roseanu
alex1987
DUAL
AlexandruC
Cont dezactivat
didinul
popovici
razvan - trenuri
Adrian78
AndiCFR
79 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50  Urmatorul
AutorMesaj
AndiCFR
V.I.P Member
V.I.P Member
AndiCFR

Numarul mesajelor : 3683
Localizare : Braşov
Reputatie : 8756
Data de inscriere : 10/06/2011

Lucrari de reabilitare pe M300 Sighisoara-Coslariu - Pagina 36 Empty
MesajSubiect: Re: Lucrari de reabilitare pe M300 Sighisoara-Coslariu   Lucrari de reabilitare pe M300 Sighisoara-Coslariu - Pagina 36 Icon_minitimeMier 27 Iul 2016, 00:36

Probabil stadiile alea sunt calculate gresit daca in luna mai aveam asa:

"Execuţia lucrărilor de construcţii şi instalaţii – Secțiunea Coşlariu – Sighişoara. Lot 2 - Ațel - Micăsasa  constructor FCC CONSTRUCCION S.A. – ALPINE BAU GmbH – AZVI S.A. – S.C. STRACO GRUP S.R.L., denumită „Asocierea FCC ALPINE AZVI STRACO section Atel – Micasasa”, lider al asocierii fiind FCC CONSTRUCCION S.A. stadiul actual al lucrarilor 67%"

iar in documentul de mai sus acelasi tronson apare in luna iulie cu 57.89%, deci probabil nici acel 95% de pe Micasasa-Coslariu nu e corect.
Sus In jos
baiazid
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

Numarul mesajelor : 2232
Reputatie : 6736
Data de inscriere : 05/10/2012

MesajSubiect: Re: Lucrari de reabilitare pe M300 Sighisoara-Coslariu   Lucrari de reabilitare pe M300 Sighisoara-Coslariu - Pagina 36 Icon_minitimeMier 27 Iul 2016, 00:41

Nu e adevarat !

Aici http://www.cfr.ro/files/omti/central/a4fe.pdf#page=4&zoom=auto,-170,444 scrie clar Micasasa-Coslariu 92%, dar e raportarea din iunie...

Acum a ajuns la 95% , ca a trecut o luna, asa scrie si in adresa primita de Vice...

Sus In jos
AndiCFR
V.I.P Member
V.I.P Member
AndiCFR

Numarul mesajelor : 3683
Localizare : Braşov
Reputatie : 8756
Data de inscriere : 10/06/2011

MesajSubiect: Re: Lucrari de reabilitare pe M300 Sighisoara-Coslariu   Lucrari de reabilitare pe M300 Sighisoara-Coslariu - Pagina 36 Icon_minitimeMier 27 Iul 2016, 00:52

De fapt sunt stadiile de executie din 30.04.2016, scrie in coloana. Acele procente se actualizau la fiecare sfarsit de luna pentru luna anterioara, dar din mai nu s-a mai actualizat nimic..
Sus In jos
baiazid
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

MesajSubiect: Re: Lucrari de reabilitare pe M300 Sighisoara-Coslariu   Lucrari de reabilitare pe M300 Sighisoara-Coslariu - Pagina 36 Icon_minitimeMier 27 Iul 2016, 01:03

Nu . Scrie 06.06.2016 sus pe prima pagina, aia e data actualizarii !

E tanti aia plecata in concediu, cand vine apare si iulie-august..
Sus In jos
mielutu zburator

mielutu zburator

Numarul mesajelor : 3172
Varsta : 29
Reputatie : 6986
Data de inscriere : 07/09/2014

MesajSubiect: Re: Lucrari de reabilitare pe M300 Sighisoara-Coslariu   Lucrari de reabilitare pe M300 Sighisoara-Coslariu - Pagina 36 Icon_minitimeMier 27 Iul 2016, 01:40

baiazid a scris:
Mielutu Zburator, nu cred ca esti tu in masura sa ne povestesti noua ce inseamna un procent dintr-o lucrare, ce vezi tu in poze nu are legatura cu ce se poate face in patru luni pe o lucrare de cativa kilometri...
Iar faptul ca ai facut niste poze si ai fost pe teren, nu te face expert in lucrari, dimpotriva, mie personal mi se pare ca te faci de ras si ii atragi si pe altii in aceasta capcana,,,
A pus Vice un document pe pagina, scrie clar ca Micasasa-Coslariu este la 95%, deci urmeaza sa se finalizeze curand, si tu vii sa ne povestesti moartea caprioarei...

Boss, scrie alb pe negru și pe codul rutier că n-ai voie să depășești cu 25 de m înainte de trecerea pe pietoni Smile) Să fim serioși, cine ține covrigu-n mână și n-a făcut asta niciodată când nu erau oameni minte de-ngheață apele. Multe scriu ALB PE NEGRU dar în realitate altfel stă treaba Wink vezi tu, realitatea îi alta decât foile și hârtiile. Dacă-ți dau un document care arată că Făurei - Buzău e o linie în stare ok, mă crezi? Sau mergi pe teren și vezi traverse sparte, șine exfoliate, semnale care abia se văd de jeg și alte?
Eu am zis clar că pe Blaj - Coșlariu SIGUR se dă drumul, e aproape gata! Dacă-ți dă unu un document sau o schiță, că tot ești marele inginer al lui pește prăjit, și în schița aia ai un vagon strâmb, îl faci strâmb? Sau te uiți, vezi un model, gândești și ajungi la concluzii corecte? Și nu faci vagonu strâmb?
Tu nu vezi că ești singurul care se ceartă, Karpaty a văzut poze, documente, MT-uri, ordine și a văzut că am dreptate. Katalyn la fel. O lucrare de 100 de km deal/câmpie să fie gata în 5 ani? Dacă va fi? Uită-te la Drumul Taberei, metrou care trebuia să fie dat în folosință în nov 2015, amânat până în al treilea trimestru al anului 2017!, asta din surse aflate fix în inima metrorex:)
Crezi că dacă te porcăiești pe-aici cu mine, Karpaty sau Katalyn câștigi ceva? Cine să te ia în seamă când tu zici ceva, apoi amețești subiectul până ce uită și mama mare despre ce era vorba, dar tot tu pari să ai dreptate? Ai plecat de la o discuție, ai învârtit-o până ce ai ajuns unde doreai tu, și-apoi te dai mare expert deși eu ți-am adus dovezi, tot din documente (dacă faptul că am mers pe teren și-am stat 4 ore-n soare ca să vă aduc niște poze care dovedesc vorbele mele nu contează) și tot pe-a ta o ții.
Sus In jos
http://theliteratelamb.blogspot.ro/
baiazid
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

MesajSubiect: Re: Lucrari de reabilitare pe M300 Sighisoara-Coslariu   Lucrari de reabilitare pe M300 Sighisoara-Coslariu - Pagina 36 Icon_minitimeMier 27 Iul 2016, 10:30

Tu chiar vrei sa raspund la asa ceva...

Nevasta-mea e psiholog, a citit si a zis ca ai ceva tulburari de personalitate, adica pe romaneste vrei sa arati ca esti ceea ce nu nu poti sa fi niciodata..

Problema principala este a moderatorilor care te lasa sa jignesti si sa iti prezinti expuneri fara argumente...
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22393
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: Lucrari de reabilitare pe M300 Sighisoara-Coslariu   Lucrari de reabilitare pe M300 Sighisoara-Coslariu - Pagina 36 Icon_minitimeMier 27 Iul 2016, 10:33

baiazid a scris:
Tu chiar vrei sa raspund la asa ceva...

Nevasta-mea e psihoolog, a citit si a zis ca ai ceva tulburari de personalitate, adica pe romaneste vrei sa arati ca esti ceea ce nu nu poti sa fi niciodata..

Mai repede asta vrei sa pari tu. Postezi zi de zi 100 de mesaje in care ridici in slavi o amarata de lucrare si vrei ca toata lumea sa creada toate balivernele si tu sa pari omul care are acces la informatii si ca le stie pe toate. Neah, nu merge, nu tine vrajeala asta ieftina.

595423Lucrari de reabilitare pe M300 Sighisoara-Coslariu - Pagina 36 Bdeem_8496_aLucrari de reabilitare pe M300 Sighisoara-Coslariu - Pagina 36 Bdeem_8496_aLucrari de reabilitare pe M300 Sighisoara-Coslariu - Pagina 36 Bdeem_8496_a
Sus In jos
baiazid
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

MesajSubiect: Re: Lucrari de reabilitare pe M300 Sighisoara-Coslariu   Lucrari de reabilitare pe M300 Sighisoara-Coslariu - Pagina 36 Icon_minitimeMier 27 Iul 2016, 10:37

mielutu zburator a scris:
Karpaty a văzut poze, documente, MT-uri, ordine și a văzut că am dreptate. Katalyn la fel.

Ti-au dat dreptate unul care doarme in tren , si altul care doarme in gara...Oameni cu foarte multe lacune lingvistice si adepti, promotori, ai unui limbaj de cartier pe un forum public

Niciunul dintre ei nu este capabil sa citeasca , daramite sa inteleaga un document public, dar printr-un miracol neintels de absolut nimeni, unul este administrator si altul este lasat sa jigneasca peste masura de acelasi administrator...Ca si in cazul tau, dealtfel...

Deci pareri neavizate de genul celor promovate de tine, de Katalyn si de Karpaty nu pot fi luate in considerare de acele persoane care reusesc sa rationalizeze un adevar simplist si usor de recunoscut .

Sus In jos
baiazid
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

MesajSubiect: Re: Lucrari de reabilitare pe M300 Sighisoara-Coslariu   Lucrari de reabilitare pe M300 Sighisoara-Coslariu - Pagina 36 Icon_minitimeMier 27 Iul 2016, 10:41

Kapпaтй a scris:

Mai repede asta vrei sa pari tu. Postezi zi de zi 100 de mesaje in care ridici in slavi o amarata de lucrare si vrei ca toata lumea sa creada toate balivernele si tu sa pari omul care are acces la informatii si ca le stie pe toate. Neah, nu merge, nu tine vrajeala asta ieftina.

Cine ti-a dat tie puterea in mana, nu realizeaza cate deservicii face societatii din toate punctele de vedere, incepand de la uciderea si cotropirea limbii romane...In loc sa fie un promotor al culturii, forumul asta a devenit apanajul unor obsedati de propria personalitate, infasurati in mantii de administratori si moderatori, pe langa care mai cresc niste pufuleti...

Si tu ce postezi ? Ca in afara de compuneri si de cat de bine se doarme in treenuri nu te duce capul, ai limitele tale ,,feroviare'', dar deh, da-i biciul in mana cui crezi ?

Daca ma mai jignesti, s-ar putea sa nu mai lucrezi la firma aia de paza...

Ultima editare efectuata de catre baiazid in Mier 27 Iul 2016, 10:43, editata de 1 ori
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22393
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: Lucrari de reabilitare pe M300 Sighisoara-Coslariu   Lucrari de reabilitare pe M300 Sighisoara-Coslariu - Pagina 36 Icon_minitimeMier 27 Iul 2016, 10:42

Ia vezi ca ai treaba prin alte parti imediat, nu mai e mult si iei pauza definitiv, cat timp ai fost plecat de aici era liniste acum ai inceput sa intoxici iar cu postarile tale luate doar din trairi personale. Se vede ca nu ai o preocupare stabila, zilnic stai pe forum si postezi mesaje de indoctrinare, tu esti guru si le stie pe toate.

Si ca fapt divers neam de neamu meu nu a lucrat asa ceva ce debitezi tu, toti am lucrat in institutiile statului asa ca plimba ursu cu aberatiile tale.

595423Lucrari de reabilitare pe M300 Sighisoara-Coslariu - Pagina 36 Bdeem_8496_aLucrari de reabilitare pe M300 Sighisoara-Coslariu - Pagina 36 Bdeem_8496_aLucrari de reabilitare pe M300 Sighisoara-Coslariu - Pagina 36 Bdeem_8496_a
Sus In jos
baiazid
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

MesajSubiect: Re: Lucrari de reabilitare pe M300 Sighisoara-Coslariu   Lucrari de reabilitare pe M300 Sighisoara-Coslariu - Pagina 36 Icon_minitimeMier 27 Iul 2016, 10:46

Kapпaтй a scris:
Ia vezi ca ai treaba pe alte parti imediat, nu mai e mult si iei pauza definitiv, cat timp ai fost plecat de aici era liniste acum ai inceput sa intoxici iar cu postarile tale luate doar din trairi personale. Se vede ca nu ai o preocupare stabila, zilnic stai pe forum si postezi mesaje de indoctrinare, tu esti guru si le stie pe toate.

Raspunsul tau arata ca nu reusesti sa faci fata unui dialog, esti foarte limitat. Cat despre postarile mele, nu sunt adresate tie, lui Mielutu Zburator sau lui Katalyn, ci oamenilor care intra pe forum, ca ei vor sa invete si sa inteleaga, nu voi ...

Poate ai inteles gresit, dar forumul este public si se adreseaza publicului, nu voua celor cu probleme de personailtate
Sus In jos
baiazid
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

MesajSubiect: Re: Lucrari de reabilitare pe M300 Sighisoara-Coslariu   Lucrari de reabilitare pe M300 Sighisoara-Coslariu - Pagina 36 Icon_minitimeMier 27 Iul 2016, 10:48

Kapпaтй a scris:

Si ca fapt divers neam de neamu meu nu a lucrat asa ceva ce debitezi tu, toti am lucrat in institutiile statului asa ca plimba ursu cu aberatiile tale.

Asta e limbajul de moderator pe care il promovezi. Exista functia de paznic la institutiile statului, dupa cum te comporti si la cat arati ca poti te incadrezi bine acolo..
Sus In jos
Vice30

Numarul mesajelor : 130
Reputatie : 3518
Data de inscriere : 16/08/2015

MesajSubiect: Re: Lucrari de reabilitare pe M300 Sighisoara-Coslariu   Lucrari de reabilitare pe M300 Sighisoara-Coslariu - Pagina 36 Icon_minitimeMier 27 Iul 2016, 12:04

Observ ca sunt divergente intre procentele oficiale redacte de CFR S.A prin raspunsul trimis zilele trecute, si situatia actuala reala pe teren care pare sa contrazica cele spuse de oficialii CFR.

Nu putem sa ne certam si sa ne porcaim in halul asta aici doar pentru atat. Nefiind niciunul dintre noi ingineri, experti de specialitate in domeniul feroviar si in cel analitic, cum putem sa stim acele procente cum au fost calculate, prin/pe ce algoritm, ce parametrii s-au folosit cand faci un asa mare calcul de aproximare...?

Putem crede sau nu crede ca acele statistici sunt sau nu reale, insa ramanem la ideea de a crede sau de a nu crede. Eu nu am cum sa dovedesc Ministerului Transporturilor si nici CFR S.A. ca valorile afisate in documentul lor oficial sunt/nu sunt reale sau diferite fata de situatia in teren...

Si de ce si-ar permite sa redacteze un document oficial cu date false? Nu cred ca CFR S.A. face asa ceva dpdv juridic...tot ce putem face este sa le mai trimitem o sesizare si sa-i intrebam cum au calculat acele procente si cat de actualizate sunt cu situatia in teren...

Chiar daca diferentele sunt mici (nu cred ca sunt diferente mari intre acele procente si situatia reala pe teren) haideti sa le luam de bune si sa asteptam o data finalizarea lucrarilor. Nu asta e cel mai improtant?

Daca dorim sa contestam legal ritmul lucrarilor, de asemenea, trimiteti fratilor petitii la CFR cerandu-le justificari in scris cu privire la ritmul de melc pe acele tronsoane, dar faceti si voi sesizari la ei, nu doar eu sa le tot scriu...

In rest, haideti sa venim cu informatii practice si nu cu atatea certuri ca lumea se cam satura de chestiile acestea...
Sus In jos
mielutu zburator

mielutu zburator

Numarul mesajelor : 3172
Varsta : 29
Reputatie : 6986
Data de inscriere : 07/09/2014

MesajSubiect: Re: Lucrari de reabilitare pe M300 Sighisoara-Coslariu   Lucrari de reabilitare pe M300 Sighisoara-Coslariu - Pagina 36 Icon_minitimeMier 27 Iul 2016, 12:34

Lucrari de reabilitare pe M300 Sighisoara-Coslariu - Pagina 36 35am4uw
Lucrari de reabilitare pe M300 Sighisoara-Coslariu - Pagina 36 35mmiqq
Lucrari de reabilitare pe M300 Sighisoara-Coslariu - Pagina 36 24xquy9
Lucrari de reabilitare pe M300 Sighisoara-Coslariu - Pagina 36 2z80zus
Lucrari de reabilitare pe M300 Sighisoara-Coslariu - Pagina 36 2q1gmrk

Toate sunt făcute pe Micăsasa - Coșlariu. Se remarcă lipsa oricărui semnal (instalarea BLA și semnalelor costă și durează foarte mult e un procedeu tehnic dificil - să vedeți atunci întârzieri), cât și că în unele locuri cresc arbuști pe terasament, sau linia/elemente componente nici măcar nu au fost aduse pe teren, apăi să fie montate?
Mă scuzați, dar nu așa arată o lucrare gata 95%.
A, da, e plauzibil ca în noiembrie să se dea drumul pe 2 fire cu limitare de viteză.
Sus In jos
http://theliteratelamb.blogspot.ro/
kristi kkk
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 1697
Varsta : 45
Localizare : Alexandria
Reputatie : 7654
Data de inscriere : 25/08/2008

MesajSubiect: Re: Lucrari de reabilitare pe M300 Sighisoara-Coslariu   Lucrari de reabilitare pe M300 Sighisoara-Coslariu - Pagina 36 Icon_minitimeMier 27 Iul 2016, 17:10

Cât m-am abținut!!! Și bine am făcut! Dacă nevastă-sa e psiholog și ar vedea mulțimea de conturi gen Popovici/Roseanu/Baiazid/Solomon/etc. s-ar lua cu mâinile de cap, dr. Jekyll&Mr. Hyde e caz tratabil. Conducerea forumului strică, nu i-au zis nimic când lua în tărbacă ba pe unu' , ba pe altu' care nu halea spusele lui. Aș vrea să întâlnesc pe insu' ăsta în viața reală. E genu' ăla care în viața de zi cu zi o fură de la toți da' în spațiul virtual e zmardoi!
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Lucrari de reabilitare pe M300 Sighisoara-Coslariu   Lucrari de reabilitare pe M300 Sighisoara-Coslariu - Pagina 36 Icon_minitime

Sus In jos

Lucrari de reabilitare pe M300 Sighisoara-Coslariu
Sus 
Pagina 36 din 50Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Lucrari de reabilitare pe M300 Brasov - Sighisoara
» Lucrari de reabilitare pe M300 Brasov - Sighisoara
» Lucrari de reabilitare pe M200 Curtici - Coslariu
» Lucrari de reabilitare pe M200 Curtici - Coslariu
» Lucrări de reabilitare pe M300 Predeal - Brașov

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: INFRASTRUCTURA FEROVIARA :: LUCRARI LA C.F. DIN ROMANIA-
Mergi direct la: