|
| Lucrari de reabilitare pe M300 Sighisoara-Coslariu | |
|
+75bubu yeu1 cardinal marius664 alex.alexus.tm ets2oltromânia florrinel ciprian71 Vitosa Daniel Trifu DAS 2011 lifetec sp59 Vice30 Dionis ravers75 StefanD_ mircea.predoni Katalyn ldh.ro tzifrea Goanga lapsanszkitamas mielutu zburator TonyCFR vatmanul alinutz23 Sabik strainu dan tm impuls NicuS Silviu Sintea riciu Desiro256 Sorinus Razvan Tudor Vlad kristi kkk sorinucu Petre_IFTE cortexedge Balto cristi CFR laur 133 cristi ar AlexD Dr2005 alliens alex.barac.5 huiu_goe baiazid marcelbanu cont dezactivat . Andrey_tm rizelgeorgel2004 Katalin4653 Ionutz fugera Nesebar athosga Vale TVlad cfr500 Adirmvl roseanu alex1987 DUAL AlexandruC Cont dezactivat didinul popovici razvan - trenuri Adrian78 AndiCFR 79 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
AndiCFR V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3683 Localizare : Braşov Reputatie : 8756 Data de inscriere : 10/06/2011
| Subiect: Re: Lucrari de reabilitare pe M300 Sighisoara-Coslariu Mier 27 Iul 2016, 00:36 | |
| Probabil stadiile alea sunt calculate gresit daca in luna mai aveam asa:
"Execuţia lucrărilor de construcţii şi instalaţii – Secțiunea Coşlariu – Sighişoara. Lot 2 - Ațel - Micăsasa constructor FCC CONSTRUCCION S.A. – ALPINE BAU GmbH – AZVI S.A. – S.C. STRACO GRUP S.R.L., denumită „Asocierea FCC ALPINE AZVI STRACO section Atel – Micasasa”, lider al asocierii fiind FCC CONSTRUCCION S.A. stadiul actual al lucrarilor 67%"
iar in documentul de mai sus acelasi tronson apare in luna iulie cu 57.89%, deci probabil nici acel 95% de pe Micasasa-Coslariu nu e corect. |
| | | baiazid Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 2232 Reputatie : 6736 Data de inscriere : 05/10/2012
| Subiect: Re: Lucrari de reabilitare pe M300 Sighisoara-Coslariu Mier 27 Iul 2016, 00:41 | |
| Nu e adevarat !
Aici http://www.cfr.ro/files/omti/central/a4fe.pdf#page=4&zoom=auto,-170,444 scrie clar Micasasa-Coslariu 92%, dar e raportarea din iunie...
Acum a ajuns la 95% , ca a trecut o luna, asa scrie si in adresa primita de Vice...
|
| | | AndiCFR V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3683 Localizare : Braşov Reputatie : 8756 Data de inscriere : 10/06/2011
| Subiect: Re: Lucrari de reabilitare pe M300 Sighisoara-Coslariu Mier 27 Iul 2016, 00:52 | |
| De fapt sunt stadiile de executie din 30.04.2016, scrie in coloana. Acele procente se actualizau la fiecare sfarsit de luna pentru luna anterioara, dar din mai nu s-a mai actualizat nimic.. |
| Subiect: Re: Lucrari de reabilitare pe M300 Sighisoara-Coslariu Mier 27 Iul 2016, 01:03 | |
| Nu . Scrie 06.06.2016 sus pe prima pagina, aia e data actualizarii !
E tanti aia plecata in concediu, cand vine apare si iulie-august.. |
| | | mielutu zburator
Numarul mesajelor : 3172 Varsta : 29 Reputatie : 6986 Data de inscriere : 07/09/2014
| Subiect: Re: Lucrari de reabilitare pe M300 Sighisoara-Coslariu Mier 27 Iul 2016, 01:40 | |
| - baiazid a scris:
- Mielutu Zburator, nu cred ca esti tu in masura sa ne povestesti noua ce inseamna un procent dintr-o lucrare, ce vezi tu in poze nu are legatura cu ce se poate face in patru luni pe o lucrare de cativa kilometri...
Iar faptul ca ai facut niste poze si ai fost pe teren, nu te face expert in lucrari, dimpotriva, mie personal mi se pare ca te faci de ras si ii atragi si pe altii in aceasta capcana,,, A pus Vice un document pe pagina, scrie clar ca Micasasa-Coslariu este la 95%, deci urmeaza sa se finalizeze curand, si tu vii sa ne povestesti moartea caprioarei...
Boss, scrie alb pe negru și pe codul rutier că n-ai voie să depășești cu 25 de m înainte de trecerea pe pietoni ) Să fim serioși, cine ține covrigu-n mână și n-a făcut asta niciodată când nu erau oameni minte de-ngheață apele. Multe scriu ALB PE NEGRU dar în realitate altfel stă treaba vezi tu, realitatea îi alta decât foile și hârtiile. Dacă-ți dau un document care arată că Făurei - Buzău e o linie în stare ok, mă crezi? Sau mergi pe teren și vezi traverse sparte, șine exfoliate, semnale care abia se văd de jeg și alte? Eu am zis clar că pe Blaj - Coșlariu SIGUR se dă drumul, e aproape gata! Dacă-ți dă unu un document sau o schiță, că tot ești marele inginer al lui pește prăjit, și în schița aia ai un vagon strâmb, îl faci strâmb? Sau te uiți, vezi un model, gândești și ajungi la concluzii corecte? Și nu faci vagonu strâmb? Tu nu vezi că ești singurul care se ceartă, Karpaty a văzut poze, documente, MT-uri, ordine și a văzut că am dreptate. Katalyn la fel. O lucrare de 100 de km deal/câmpie să fie gata în 5 ani? Dacă va fi? Uită-te la Drumul Taberei, metrou care trebuia să fie dat în folosință în nov 2015, amânat până în al treilea trimestru al anului 2017!, asta din surse aflate fix în inima metrorex:) Crezi că dacă te porcăiești pe-aici cu mine, Karpaty sau Katalyn câștigi ceva? Cine să te ia în seamă când tu zici ceva, apoi amețești subiectul până ce uită și mama mare despre ce era vorba, dar tot tu pari să ai dreptate? Ai plecat de la o discuție, ai învârtit-o până ce ai ajuns unde doreai tu, și-apoi te dai mare expert deși eu ți-am adus dovezi, tot din documente (dacă faptul că am mers pe teren și-am stat 4 ore-n soare ca să vă aduc niște poze care dovedesc vorbele mele nu contează) și tot pe-a ta o ții. |
| Subiect: Re: Lucrari de reabilitare pe M300 Sighisoara-Coslariu Mier 27 Iul 2016, 10:30 | |
| Tu chiar vrei sa raspund la asa ceva...
Nevasta-mea e psiholog, a citit si a zis ca ai ceva tulburari de personalitate, adica pe romaneste vrei sa arati ca esti ceea ce nu nu poti sa fi niciodata..
Problema principala este a moderatorilor care te lasa sa jignesti si sa iti prezinti expuneri fara argumente... |
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22393 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Lucrari de reabilitare pe M300 Sighisoara-Coslariu Mier 27 Iul 2016, 10:33 | |
| - baiazid a scris:
- Tu chiar vrei sa raspund la asa ceva...
Nevasta-mea e psihoolog, a citit si a zis ca ai ceva tulburari de personalitate, adica pe romaneste vrei sa arati ca esti ceea ce nu nu poti sa fi niciodata.. Mai repede asta vrei sa pari tu. Postezi zi de zi 100 de mesaje in care ridici in slavi o amarata de lucrare si vrei ca toata lumea sa creada toate balivernele si tu sa pari omul care are acces la informatii si ca le stie pe toate. Neah, nu merge, nu tine vrajeala asta ieftina. |
| Subiect: Re: Lucrari de reabilitare pe M300 Sighisoara-Coslariu Mier 27 Iul 2016, 10:37 | |
| - mielutu zburator a scris:
- Karpaty a văzut poze, documente, MT-uri, ordine și a văzut că am dreptate. Katalyn la fel.
Ti-au dat dreptate unul care doarme in tren , si altul care doarme in gara...Oameni cu foarte multe lacune lingvistice si adepti, promotori, ai unui limbaj de cartier pe un forum public Niciunul dintre ei nu este capabil sa citeasca , daramite sa inteleaga un document public, dar printr-un miracol neintels de absolut nimeni, unul este administrator si altul este lasat sa jigneasca peste masura de acelasi administrator...Ca si in cazul tau, dealtfel... Deci pareri neavizate de genul celor promovate de tine, de Katalyn si de Karpaty nu pot fi luate in considerare de acele persoane care reusesc sa rationalizeze un adevar simplist si usor de recunoscut . |
| Subiect: Re: Lucrari de reabilitare pe M300 Sighisoara-Coslariu Mier 27 Iul 2016, 10:41 | |
| - Kapпaтй a scris:
Mai repede asta vrei sa pari tu. Postezi zi de zi 100 de mesaje in care ridici in slavi o amarata de lucrare si vrei ca toata lumea sa creada toate balivernele si tu sa pari omul care are acces la informatii si ca le stie pe toate. Neah, nu merge, nu tine vrajeala asta ieftina. Cine ti-a dat tie puterea in mana, nu realizeaza cate deservicii face societatii din toate punctele de vedere, incepand de la uciderea si cotropirea limbii romane...In loc sa fie un promotor al culturii, forumul asta a devenit apanajul unor obsedati de propria personalitate, infasurati in mantii de administratori si moderatori, pe langa care mai cresc niste pufuleti... Si tu ce postezi ? Ca in afara de compuneri si de cat de bine se doarme in treenuri nu te duce capul, ai limitele tale ,,feroviare'', dar deh, da-i biciul in mana cui crezi ? Daca ma mai jignesti, s-ar putea sa nu mai lucrezi la firma aia de paza...
Ultima editare efectuata de catre baiazid in Mier 27 Iul 2016, 10:43, editata de 1 ori |
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22393 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Lucrari de reabilitare pe M300 Sighisoara-Coslariu Mier 27 Iul 2016, 10:42 | |
| Ia vezi ca ai treaba prin alte parti imediat, nu mai e mult si iei pauza definitiv, cat timp ai fost plecat de aici era liniste acum ai inceput sa intoxici iar cu postarile tale luate doar din trairi personale. Se vede ca nu ai o preocupare stabila, zilnic stai pe forum si postezi mesaje de indoctrinare, tu esti guru si le stie pe toate.
Si ca fapt divers neam de neamu meu nu a lucrat asa ceva ce debitezi tu, toti am lucrat in institutiile statului asa ca plimba ursu cu aberatiile tale. |
| Subiect: Re: Lucrari de reabilitare pe M300 Sighisoara-Coslariu Mier 27 Iul 2016, 10:46 | |
| - Kapпaтй a scris:
- Ia vezi ca ai treaba pe alte parti imediat, nu mai e mult si iei pauza definitiv, cat timp ai fost plecat de aici era liniste acum ai inceput sa intoxici iar cu postarile tale luate doar din trairi personale. Se vede ca nu ai o preocupare stabila, zilnic stai pe forum si postezi mesaje de indoctrinare, tu esti guru si le stie pe toate.
Raspunsul tau arata ca nu reusesti sa faci fata unui dialog, esti foarte limitat. Cat despre postarile mele, nu sunt adresate tie, lui Mielutu Zburator sau lui Katalyn, ci oamenilor care intra pe forum, ca ei vor sa invete si sa inteleaga, nu voi ... Poate ai inteles gresit, dar forumul este public si se adreseaza publicului, nu voua celor cu probleme de personailtate |
| Subiect: Re: Lucrari de reabilitare pe M300 Sighisoara-Coslariu Mier 27 Iul 2016, 10:48 | |
| - Kapпaтй a scris:
Si ca fapt divers neam de neamu meu nu a lucrat asa ceva ce debitezi tu, toti am lucrat in institutiile statului asa ca plimba ursu cu aberatiile tale. Asta e limbajul de moderator pe care il promovezi. Exista functia de paznic la institutiile statului, dupa cum te comporti si la cat arati ca poti te incadrezi bine acolo.. |
| | | Vice30
Numarul mesajelor : 130 Reputatie : 3518 Data de inscriere : 16/08/2015
| Subiect: Re: Lucrari de reabilitare pe M300 Sighisoara-Coslariu Mier 27 Iul 2016, 12:04 | |
| Observ ca sunt divergente intre procentele oficiale redacte de CFR S.A prin raspunsul trimis zilele trecute, si situatia actuala reala pe teren care pare sa contrazica cele spuse de oficialii CFR.
Nu putem sa ne certam si sa ne porcaim in halul asta aici doar pentru atat. Nefiind niciunul dintre noi ingineri, experti de specialitate in domeniul feroviar si in cel analitic, cum putem sa stim acele procente cum au fost calculate, prin/pe ce algoritm, ce parametrii s-au folosit cand faci un asa mare calcul de aproximare...?
Putem crede sau nu crede ca acele statistici sunt sau nu reale, insa ramanem la ideea de a crede sau de a nu crede. Eu nu am cum sa dovedesc Ministerului Transporturilor si nici CFR S.A. ca valorile afisate in documentul lor oficial sunt/nu sunt reale sau diferite fata de situatia in teren...
Si de ce si-ar permite sa redacteze un document oficial cu date false? Nu cred ca CFR S.A. face asa ceva dpdv juridic...tot ce putem face este sa le mai trimitem o sesizare si sa-i intrebam cum au calculat acele procente si cat de actualizate sunt cu situatia in teren...
Chiar daca diferentele sunt mici (nu cred ca sunt diferente mari intre acele procente si situatia reala pe teren) haideti sa le luam de bune si sa asteptam o data finalizarea lucrarilor. Nu asta e cel mai improtant?
Daca dorim sa contestam legal ritmul lucrarilor, de asemenea, trimiteti fratilor petitii la CFR cerandu-le justificari in scris cu privire la ritmul de melc pe acele tronsoane, dar faceti si voi sesizari la ei, nu doar eu sa le tot scriu...
In rest, haideti sa venim cu informatii practice si nu cu atatea certuri ca lumea se cam satura de chestiile acestea... |
| | | mielutu zburator
Numarul mesajelor : 3172 Varsta : 29 Reputatie : 6986 Data de inscriere : 07/09/2014
| Subiect: Re: Lucrari de reabilitare pe M300 Sighisoara-Coslariu Mier 27 Iul 2016, 12:34 | |
| |
| | | kristi kkk V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1697 Varsta : 45 Localizare : Alexandria Reputatie : 7654 Data de inscriere : 25/08/2008
| Subiect: Re: Lucrari de reabilitare pe M300 Sighisoara-Coslariu Mier 27 Iul 2016, 17:10 | |
| Cât m-am abținut!!! Și bine am făcut! Dacă nevastă-sa e psiholog și ar vedea mulțimea de conturi gen Popovici/Roseanu/Baiazid/Solomon/etc. s-ar lua cu mâinile de cap, dr. Jekyll&Mr. Hyde e caz tratabil. Conducerea forumului strică, nu i-au zis nimic când lua în tărbacă ba pe unu' , ba pe altu' care nu halea spusele lui. Aș vrea să întâlnesc pe insu' ăsta în viața reală. E genu' ăla care în viața de zi cu zi o fură de la toți da' în spațiul virtual e zmardoi! |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Lucrari de reabilitare pe M300 Sighisoara-Coslariu | |
| |
| | | | Lucrari de reabilitare pe M300 Sighisoara-Coslariu | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |