|
| Lucrari de reabilitare pe M300 Sighisoara-Coslariu | |
|
+75bubu yeu1 cardinal marius664 alex.alexus.tm ets2oltromânia florrinel ciprian71 Vitosa Daniel Trifu DAS 2011 lifetec sp59 Vice30 Dionis ravers75 StefanD_ mircea.predoni Katalyn ldh.ro tzifrea Goanga lapsanszkitamas mielutu zburator TonyCFR vatmanul alinutz23 Sabik strainu dan tm impuls NicuS Silviu Sintea riciu Desiro256 Sorinus Razvan Tudor Vlad kristi kkk sorinucu Petre_IFTE cortexedge Balto cristi CFR laur 133 cristi ar AlexD Dr2005 alliens alex.barac.5 huiu_goe baiazid marcelbanu cont dezactivat . Andrey_tm rizelgeorgel2004 Katalin4653 Ionutz fugera Nesebar athosga Vale TVlad cfr500 Adirmvl roseanu alex1987 DUAL AlexandruC Cont dezactivat didinul popovici razvan - trenuri Adrian78 AndiCFR 79 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22393 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Lucrari de reabilitare pe M300 Sighisoara-Coslariu Mar 26 Iul 2016, 17:19 | |
| - baiazid a scris:
- mielutu zburator a scris:
- ) sigur termină, la ce ritm de melc au. poate în cel mai bun caz să vedem Blaj - Cistei în exploatare pe ambele fire.
Micasasa-Coslariu e la 95%, cum sa nu fie gata pana la sfarsitul anului, tu esti atent la ce se scrie pe-aici ? La ce sa fie atent? Trairi personale, vise si frustrari? 90% din ce se posteaza sunt doar asa ceva, deci nimic adevarat, o sa fie gata peste x ani, clar nu se va respecta termen. La cum merge treaba in Romania stie toata lumea, viteza melcului, incepem noi si termina stranepotii nostri. |
| | | baiazid Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 2232 Reputatie : 6736 Data de inscriere : 05/10/2012
| Subiect: Re: Lucrari de reabilitare pe M300 Sighisoara-Coslariu Mar 26 Iul 2016, 17:26 | |
| - AndiCFR a scris:
- baiazid a scris:
- Micasasa-Coslariu e la 95%, cum sa nu fie gata pana la sfarsitul anului, tu esti atent la ce se scrie pe-aici ?
Pe Campu Libertatii-Blaj abia daca se misca ceva, firul 2 inca e in lucru iar firul 1 e nemodernizat. In ritmul asta probabil va mai dura cel putin un an pana sa fie gata complet C. Libertatii-Blaj. Cum nu se misca ceva daca firul 2 este in lucru ? Si cum sa fie firul 1 modernizat daca se lucreaza sub trafic ? Stii cati km sunt intre Blaj si Campu Libertatii ? Iti spun eu, doar 2 (doi) km ! Si tu vrei sa spui ca in 4 luni nu sunt gata 2 km de cale ferata compusi dintr-un fir si putin ? Nu, tu nu spui ca in 4 luni este foarte posibil sa finalizezi, tu spui ca intr-un an... Mai baieti , va zic eu o treaba, daca tot spuneti ca va pricepeti, ritmul lucrarii pe unele sectiuni nu are nicio legatura cu o simpla vizualizare a situatiei, de multe ori firmele se concentreaza pe o lparte a lucrarii mai mult decat pe alta, din varii motive, si pe care pe noi, simplii privitori, n-ar trebui sa ne intereseze deloc... E timp destul 4 luni sa faci un fir simplu de 2 km, chiar si 10 dubli daca nu exista lucrari de arta complexe pe parcurs...
Ultima editare efectuata de catre baiazid in Mar 26 Iul 2016, 17:34, editata de 1 ori |
| Subiect: Re: Lucrari de reabilitare pe M300 Sighisoara-Coslariu Mar 26 Iul 2016, 17:28 | |
| - Kapпaтй a scris:
La ce sa fie atent? Trairi personale, vise si frustrari? 90% din ce se posteaza sunt doar asa ceva, deci nimic adevarat, o sa fie gata peste x ani, clar nu se va respecta termen. La cum merge treaba in Romania stie toata lumea, viteza melcului, incepem noi si termina stranepotii nostri. Ce iti mai place sa bagi strambe... Nu stiu sincer de ce s-a mai chinuit omul asta (Vice), sa faca adresa si sa si o mai puna aici pe forum, daca nici macar un administrator nu o poate intelege si nici citi... Va balacariti in mediocritate... |
| | | AndiCFR V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3683 Localizare : Braşov Reputatie : 8756 Data de inscriere : 10/06/2011
| Subiect: Re: Lucrari de reabilitare pe M300 Sighisoara-Coslariu Mar 26 Iul 2016, 17:46 | |
| Mai sunt si alte puncte unde inca e linia veche, cum ar fi iesirea din Micasasa fir 1, intrarea in Valea Lunga fir 1 + accesul la liniile 1-2 si sa nu uitam de marele racord de la Coslariu, unde nu exista nici terasament facut. In fine, abia astept sa ma dau cu 160 pe acest tronson la sfarsitul lui decembrie |
| Subiect: Re: Lucrari de reabilitare pe M300 Sighisoara-Coslariu Mar 26 Iul 2016, 17:52 | |
| - AndiCFR a scris:
- In fine, abia astept sa ma dau cu 160 pe acest tronson la sfarsitul lui decembrie
Asteapta cat vrei tu, insa receptia partiala, darea in exploatare a unei parti din linie nu inseamna neaparat circulatie cu 160km/h... Probele de viteza pentru 160km/h se fac dupa ce ERTMS/ETCS devine operational, si aia e o alta lucrare, care nu are treaba cu lucrarile la linie s.a.m.d.... Si atunci cand se fac probele astea de viteza, se fac pe intreaga lucrare Sighisoara-Coslariu, si nu pe sectiuni... |
| | | mielutu zburator
Numarul mesajelor : 3172 Varsta : 29 Reputatie : 6986 Data de inscriere : 07/09/2014
| Subiect: Re: Lucrari de reabilitare pe M300 Sighisoara-Coslariu Mar 26 Iul 2016, 22:56 | |
| Baiazid, a câta oară spun că eu relatez STRICT ce am văzut pe teren? Am adus dovezi foto, am adus dovezi documentare, am adus dovezi din MT, de unde vrei tu dar tot pe-a ta o ții. DIN TEREN, este clar că progresul pe Crăciunel - Coșlariu este simțitor și că există șanse să se deschidă ambele fire, unul eventual la cale liberă, la sfârșitul anului 2016. Mai mult nu. Pe Blaj - Coșlariu încă mai e de lucru, gara Blaj de exemplu e cam la 50% (vizualizează fotografiile). O dai iar cotită, că recepție parțială, că e gata dar de fapt nu e gata când noi, cei ce mergem în teren și nu stăm pe net să căutăm scuze constructorilor vedem clar că linia s-ar putea deschide în octombrie-noiembrie 2016 pe ambele fire pe Blaj - Coșlariu. |
| | | Vice30
Numarul mesajelor : 130 Reputatie : 3518 Data de inscriere : 16/08/2015
| Subiect: Re: Lucrari de reabilitare pe M300 Sighisoara-Coslariu Mar 26 Iul 2016, 23:05 | |
| Da, sunt multe de facut, mai au termen pana in Oct 2017, deci un an si cateva luni bune...sunt convins ca intr-un an reusesc sa deschida ceva tronsoane si ca speram cu totii, sa se faca si acel racord nou la Coslariu.
Fiind 3 firme diferite pe cele 3 tronsoane, ar fi logic ca ele sa se ajute intre ele si daca una din ele termina mai repede, sa vina cu utilaje si cu oameni in zonele unde lucrarile sunt in urma.
Asa cum spunea dl Director, care in scris ne-a dat asigurari ca se vor respecta termenele, sa fim optimisti, sa ne rugam pentru bravii nostrii muncitori care mai sunt prinsi de Mielutul Zburator ca mai stau, si sa deschidem o sampanie cand tot tronsonul este gata.
Propun ca sa ne intalnim si sa sarbatorim la modul serios, cu totii, noi cei care de-a lungul timpului am venit cu informatii, poze, filme si chiar documente importante.
Sanatate fratilor! |
| Subiect: Re: Lucrari de reabilitare pe M300 Sighisoara-Coslariu Mar 26 Iul 2016, 23:19 | |
| Mielutu Zburator, nu cred ca esti tu in masura sa ne povestesti noua ce inseamna un procent dintr-o lucrare, ce vezi tu in poze nu are legatura cu ce se poate face in patru luni pe o lucrare de cativa kilometri...
Iar faptul ca ai facut niste poze si ai fost pe teren, nu te face expert in lucrari, dimpotriva, mie personal mi se pare ca te faci de ras si ii atragi si pe altii in aceasta capcana,,,
A pus Vice un document pe pagina, scrie clar ca Micasasa-Coslariu este la 95%, deci urmeaza sa se finalizeze curand, si tu vii sa ne povestesti moartea caprioarei...
Sincer, nu stiu cine te crezi tu sa te bagi inseama si sa comentezi aiurea un document oficial, ce studii ai tu, ce calitate ai tu, ce pregatire ai, chiar stii tu cum se calculeaza procentual o lucrare de catre Ministerul Transporturilor ?
Eu cred ca nu, eu cred ca esti doar un Gigi Contra bazaitor si ai ceva personal cu modul in care incerc sa informez si sa scot forumul asta din starea de mediocritate in care l-a afundat genul tau de ,,personaje atot-stiutoare''... |
| Subiect: Re: Lucrari de reabilitare pe M300 Sighisoara-Coslariu Mar 26 Iul 2016, 23:23 | |
| - Vice30 a scris:
- Da, sunt multe de facut, mai au termen pana in Oct 2017, deci un an si cateva luni bune...sunt convins ca intr-un an reusesc sa deschida ceva tronsoane si ca speram cu totii, sa se faca si acel racord nou la Coslariu.
Fiind 3 firme diferite pe cele 3 tronsoane, ar fi logic ca ele sa se ajute intre ele si daca una din ele termina mai repede, sa vina cu utilaje si cu oameni in zonele unde lucrarile sunt in urma.
Asa cum spunea dl Director, care in scris ne-a dat asigurari ca se vor respecta termenele, sa fim optimisti, sa ne rugam pentru bravii nostrii muncitori care mai sunt prinsi de Mielutul Zburator ca mai stau, si sa deschidem o sampanie cand tot tronsonul este gata.
Propun ca sa ne intalnim si sa sarbatorim la modul serios, cu totii, noi cei care de-a lungul timpului am venit cu informatii, poze, filme si chiar documente importante.
Sanatate fratilor! Ala e termenul pentru toata lucrarea, asta daca e ala...Eu vorbesc strict de Micasasa-Coslariu, care in documentul prezentat de tine este la 95% Eu zic ca se finalizeaza Micasasa-Coslariu pana la sfarsitul anului, si se gasesc niste Gica Contra sa zica nu, ca stiu ei mai bine si ca au fost pe teren...Gica Constra de-alde astia, gen Mielutu Zburator, care le stie pe toate, mai putin faptul ca pana la sfarsitul anului nu are cum sa nu fie gata bucata in cauza... |
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22393 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Lucrari de reabilitare pe M300 Sighisoara-Coslariu Mar 26 Iul 2016, 23:39 | |
| Nu se acorda premii pentru postari zilnice cu zecile si contrazicerea cu toata lumea. |
| Subiect: Re: Lucrari de reabilitare pe M300 Sighisoara-Coslariu Mar 26 Iul 2016, 23:50 | |
| - Kapпaтй a scris:
- Nu se acorda premii pentru postari zilnice cu zecile si contrazicerea cu toata lumea.
Toata lumea aia despre care vorbesti tu inseamna vreo doi-trei pe care ii tii tu in brate, restul forumului care este reprezentativ, nici macar nu intervine... Pe cine pacalesti tu ca eu sunt cel care ma contrazic atunci cand in documentul pe care VIce l-a pus pe forum scrie clar Micasasa-Coslariu 95% ?Daca ai ceva personal cu mine, asta e altceva, dar nu incerca sa pacalesti lumea... Iar daca tu personal si inca vreo doi baieti de pe-aici va indoiti de capacitatea mea de a evalua in timp finalizarea unei lucrari, sa stii ca nu numai ca nu pun la suflet, dar nu dau nici o para chioara pe ce comentati voi. Sunt destui pe-aici pe forum care invata din postarile mele si considera postarile altora ilogice si agramate. |
| Subiect: Re: Lucrari de reabilitare pe M300 Sighisoara-Coslariu Mar 26 Iul 2016, 23:53 | |
| Eu nu pacalesc pe nimeni ca nu postez zilnic vise cum fac altii, cum ca va fi lapte si miere. Romania = praf si pulbere. |
| Subiect: Re: Lucrari de reabilitare pe M300 Sighisoara-Coslariu Mier 27 Iul 2016, 00:09 | |
| - Kapпaтй a scris:
- Eu nu pacalesc pe nimeni ca nu postez zilnic vise cum fac altii, cum ca va fi lapte si miere. Romania = praf si pulbere.
Deci e ceva personal, ca asta reiese din postarile tale... Eu nu postez vise, ci date tehnice concrete, foarte multe la care tu personal nu ai acces...Daca incep o discutie despre semnalizari cu tine, nu dureaza mai mult de 3 secunde si ma pierzi... Nu ma deranjeaza postarile tale la adresa mea, ele sunt destul de limitate si se rezuma la frustrari personale. Nu numai ca nu ma deranjeaza, dar ne amuza pe toti cei 4-5 care suntem in fata calculatorului si citim forumul... |
| Subiect: Re: Lucrari de reabilitare pe M300 Sighisoara-Coslariu Mier 27 Iul 2016, 00:23 | |
| Da chiar nu ma intereseaza datele tale la care ai tu acces si toate minciunile romanesti, nu mai cred pe nimeni si nimic, nu dau 2 bani pe promisiunile celor de aici.
Sti si tu o semnalizare si te crezi mare inginer?
Chiar nu ma intereseaza ce sti si ce nu sti, dar faptul ca ti in brate niste chestii cum ca vai ce mari realizari face Romania cu acest coridor IV, care de fapt ne obliga UE sa il facem, si pentru asta postezi zilnic niste chestii si incerci sa faci sa creada pe toata lumea ca asa ceva nici Germania nu a facut, deja ma lasa rece si chiar ma dezgusta. Efectiv ce facem noi e fix nimic pe langa cat trebuie sa se faca. Eu unu nu pot sa ma mandresc cu o lucrare care trebuia facuta in x timp si noi o facem in xx timp. |
| Subiect: Re: Lucrari de reabilitare pe M300 Sighisoara-Coslariu Mier 27 Iul 2016, 00:30 | |
| - Kapпaтй a scris:
- si pentru asta postezi zilnic niste chestii si incerci sa faci sa creada pe toata lumea ca asa ceva nici Germania nu a facut, deja ma lasa rece si chiar ma dezgusta.
Deci ai o problema personala cu mine si cu ce postez eu... Bine, cum o rezolvam, ca vad ca tu esti doar un administrator... Supuneti toti administratorii la vot, si daca voi nu mai vreti sa postez, nu mai postez, bine ? Altfel pot sa consider atitudinea ta de pana acum ca un atac personal , ca o provocare ordinara care vine culmea tocmai din partea unui administrator... Hai supuneti la vot, si daca voi considerati ca eu nu aduc infomatii pe forum si ca mint, eu plec... Hai, curaj administratorilor, intrati si spunti-va toti parerea ! Eu nu cred ca forumul asta sta doar in Mielutu Zburator, Katalyn si Karpaty ! De fapt eu in credinta mea naiva cred ca acest forum este urmarit de oameni, si nu dominat de unii membri ai lui... - Kapпaтй a scris:
Sti si tu o semnalizare si te crezi mare inginer?
Daca pui si tu o virgula chiar te crezi cult ? |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Lucrari de reabilitare pe M300 Sighisoara-Coslariu | |
| |
| | | | Lucrari de reabilitare pe M300 Sighisoara-Coslariu | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |