Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Intrebari si raspunsuri internationale

In jos 
+52
lapsanszkitamas
Sabik
Jhonyla
mishu
bochety
Hurricane
Spartan1948
redeme
Saruman
Vioooorel
kristi kkk
FeroFan97
spiderpc
Adirmvl
baiazid
KQQ
BL82
user dezactivat...
Luna
halmarius
daniel_c
COSTACHE MIHAIL
Costin.H
alex.alexus.tm
Re6/6
rich1974
Rarau
EuroNight
DUAL
alex1987
Warrior12
Silviu Sintea
mishu88
alliens
Razvan Tudor
M.I.C.I.
Adrian78
zorbas
Dr2005
nenuandrei
cristi CFR
Brogan Elena Margareta
Karl
lovekomotive
DAS 2011
pannonia express
AndiCFR
rizelgeorgel2004
razvan - trenuri
AlexD
Nesebar
ionutz85
56 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15 ... 21  Urmatorul
AutorMesaj
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22394
Data de inscriere : 06/12/2009

Intrebari si raspunsuri internationale - Pagina 9 Empty
MesajSubiect: Re: Intrebari si raspunsuri internationale   Intrebari si raspunsuri internationale - Pagina 9 Icon_minitimeDum 05 Aug 2012, 17:50

rizelgeorgel2004 a scris:
Cineva a postat la capitolul liniei Calafat - Vidin faptul ca ruta Bucuresti - Belgrad a devenit istorie. Stie cineva din ce cauza se spune ca s-au anulat definitiv aceste trenuri?

Eu am intrebat in Timisoara motivul anularii acestor trenuri si raspunsul a fost ca CFR a avut nevoie de vagoane pentru sezoniere . In prezent exista 2 curse dus si 2 curse intors pe relatia Timisoara-Vrsac , din Vrsac pana la Belgrad exista legatura la ambele trenuri ce vin din Romania doar ca in Belgrad nu mai merge in gara mare si merge in Belgrad Dunav . Mersul trenurilor pe acea ruta : http://www.serbianrailways.com/index.php?st_location=home&st_version=active&structure_template_type=zoom&lang=en&image_id=34270&w=935&h=708

Tot pe site-ul http://www.serbianrailways.com/active/en/home/glavna_navigacija/putnicki_saobracaj/red_voznje.html am gasit undeva ca trenul Bucuresti-Belgrad-Bucuresti va circula de la mijlocul lunii septembrie .

V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 608
Reputatie : 6180
Data de inscriere : 23/10/2009

MesajSubiect: Re: Intrebari si raspunsuri internationale   Intrebari si raspunsuri internationale - Pagina 9 Icon_minitimeDum 05 Aug 2012, 18:23

Multumesc!
Sus In jos
alex.alexus.tm

alex.alexus.tm

Numarul mesajelor : 1311
Varsta : 34
Localizare : Doha - Qatar
Reputatie : 7106
Data de inscriere : 28/03/2009

MesajSubiect: Re: Intrebari si raspunsuri internationale   Intrebari si raspunsuri internationale - Pagina 9 Icon_minitimeLun 06 Aug 2012, 10:35

Asta cu necesitatea vagoanelor pentru sezoniere e o prostie. Vogoanele de pe IR 360/361 au ajuns undeva pe Regio cel mai probabil si oricum nu au facut mare lucru pentru ca trenul era format doar din 4 vagoane ( 3 vagoane clasa + 1 dormitor ) . Motivul adevarat, din cate stiu eu, este ca se lucreaza la linie la sarbi, dovada ca transbordarea in Vrsac ( la trenul de dimineata ) se asigura cu autocar ( probat si verificat de mine ) care merge pana in gara Centrala. La cel ce are plecare dupa-masa din Timisoara nu se asigura nici un fel de legatura spre Beograd in Vrsac. Trenurile Vrsac - Beograd Dunav de care zice karpaty nu au conexiune cu sagetile noastre.
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

MesajSubiect: Re: Intrebari si raspunsuri internationale   Intrebari si raspunsuri internationale - Pagina 9 Icon_minitimeLun 06 Aug 2012, 12:47

Probabil ei se refereau la vagoanele 22-96 (grupa Buc-Tm) ca au avut nevoie de ele pentru sezoniere , normal ca nu aveau nevoie de 20-50 si e clar ca au ajuns pe Regio alea ca nu sunt apte pentru un tren IR . Trenurile Vrsac-Beograd Dunav am spus de ele pentru ca asa figureaza pe site la ei , nu am fost special sa vad ce se intampla daca circula sau nu , dar daca tot sunt date acolo ma gandesc ca circula , asa e normal .

Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20626
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25567
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Intrebari si raspunsuri internationale   Intrebari si raspunsuri internationale - Pagina 9 Icon_minitimeLun 06 Aug 2012, 13:13

Circulă cu autobuze... probabil de aia a şi profitat CFR să anuleze internaţionalul, pentru că vagoanele ar fi mers cel mult până la Vrsac.

Warrior12

Numarul mesajelor : 157
Reputatie : 4707
Data de inscriere : 03/06/2012

MesajSubiect: Re: Intrebari si raspunsuri internationale   Intrebari si raspunsuri internationale - Pagina 9 Icon_minitimeMar 07 Aug 2012, 00:07

Salut. In seara asta cred ca am facut-o de oaie. Mi-am cumparat bilet penteu relatia munchen budapesta de pe siteul mav. Problema mea este ca nu aveam optiune de printat ticket acasa asa ca am mers mai departe si am efectuat plata. Acum pe pagina am un cod prin care il pot printa numai in Ungari ceea ce este implsibil. Alegand ca statie de plecare una din afara Ungariei am crezut ca automat imi va da sa printez biletul. Cum pot repara greseala?
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

MesajSubiect: Re: Intrebari si raspunsuri internationale   Intrebari si raspunsuri internationale - Pagina 9 Icon_minitimeMar 07 Aug 2012, 00:11

Warrior12 a scris:
Salut. In seara asta cred ca am facut-o de oaie. Mi-am cumparat bilet penteu relatia munchen budapesta de pe siteul mav. Problema mea este ca nu aveam optiune de printat ticket acasa asa ca am mers mai departe si am efectuat plata. Acum pe pagina am un cod prin care il pot printa numai in Ungari ceea ce este implsibil. Alegand ca statie de plecare una din afara Ungariei am crezut ca automat imi va da sa printez biletul. Cum pot repara greseala?

Eu nu stiu ce sa zic in situatia sta dar pe viitor alege sa cumperi de pe site DB acolo iti vine acasa biletul .

V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 608
Reputatie : 6180
Data de inscriere : 23/10/2009

MesajSubiect: Re: Intrebari si raspunsuri internationale   Intrebari si raspunsuri internationale - Pagina 9 Icon_minitimeMar 07 Aug 2012, 01:51

Scrie un mail la MAV, in functie de tipul biletului se poate returna cu 10 % comision. Tu unde esti acum? Eu azi merg in ungaria si ma intorc duminica, daca esti in Ro pot sa ti-l aduc eu in Oradea, daca esti in germania.....doar sa il tipareasca cineva in ungaria si sa-l trimita prin posta unde stai tu...alta varianta nu vad.
Sus In jos
Warrior12

Numarul mesajelor : 157
Reputatie : 4707
Data de inscriere : 03/06/2012

MesajSubiect: Re: Intrebari si raspunsuri internationale   Intrebari si raspunsuri internationale - Pagina 9 Icon_minitimeMar 07 Aug 2012, 10:31

Ar fii si asta o idee , dar nu prin posta pentru ca nu am o locatie stabila, am sa tot fiu pe drum si traseul Munich - Budapesta trebuie sa il fac vineri incepand la 7.27. Am platit pe bilet 49E si nu pot spune ca nu imi pare rau daca pierd banii dintr-o greseala copilareasca si faptul ca nu au si ei un mesaj prin care sa atentioneze persoane ca mine.

Spui sa fie printat in Ungaria. Exista vreo sansa ca si macanicul unui RJ sa ia biletul si sa il astept eu in Munich? Cum suna asta ?
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

MesajSubiect: Re: Intrebari si raspunsuri internationale   Intrebari si raspunsuri internationale - Pagina 9 Icon_minitimeMar 07 Aug 2012, 12:40

Eu stiu ca se schimba mecanicii la granita , pentru fiecare tara circula mecanicii repectivei tari chiar daca locomotiva e aceeasi .

V.I.P Member
V.I.P Member
pannonia express

Numarul mesajelor : 382
Varsta : 40
Localizare : Brasov
Reputatie : 5780
Data de inscriere : 25/02/2010

MesajSubiect: Re: Intrebari si raspunsuri internationale   Intrebari si raspunsuri internationale - Pagina 9 Icon_minitimeMar 07 Aug 2012, 14:07

München - Budapesta la 49 euro trebuie sa fie bilet promotional - deci teoretic nu se poate returna. Scrie un mail la informacio@mav-start.hu in limba engleza si explica situatia. In principiu raspund repede, si poate iti ofera ei o solutie.

Referitor la ce s-a intrebat mai sus, Budapesta - Viena luat de la MAV costa 13 euro doar dus, sau 25 euro dus-intors (RJ - bilete promotionale). La cealalta "extrema", pretul intreg, luat de la ÖBB costa 36.80 euro doar dus si e valabil la orice tren
Sus In jos
Costin.H

Costin.H

Numarul mesajelor : 654
Reputatie : 6158
Data de inscriere : 15/12/2009

MesajSubiect: Re: Intrebari si raspunsuri internationale   Intrebari si raspunsuri internationale - Pagina 9 Icon_minitimeMier 29 Aug 2012, 10:38

pana la urma cam cat ar ajunge un bilet Bucuresti - Budapesta la ICN472 la vagonul de dormit, cabina 2 locuri?
Fiindca stiu ca pt vagonul de dormit se plateste bilet de clasa 1.
Sus In jos
pannonia express
V.I.P Member
V.I.P Member
pannonia express

Numarul mesajelor : 382
Varsta : 40
Localizare : Brasov
Reputatie : 5780
Data de inscriere : 25/02/2010

MesajSubiect: Re: Intrebari si raspunsuri internationale   Intrebari si raspunsuri internationale - Pagina 9 Icon_minitimeMier 29 Aug 2012, 20:34

Pe rutele internationale se poate calatori si cu bilet clasa a 2-a la vagonul de dormit. Biletul Bucuresti - Budapesta costa 43 de euro dus (73 dus-intors) la care se adauga pentru fiecare drum:
- 28 de euro pentru suplimentul la cabina T3 (cu 3 paturi)
- 42 de euro la "double"
- 60 de euro la "double deluxe" - cabina are toaleta si dus

La T3 mai exista si oferta "Fortuna": 59 euro bilet + supliment (data fixa, nerambursabil)

Doar la single trebuie bilet clasa 1 (vreo 65 euro) + 98 euro suplimentul

http://www.cfrcalatori.ro/download/3521
http://www.cfrcalatori.ro/download/3512
Sus In jos
Costin.H

Costin.H

Numarul mesajelor : 654
Reputatie : 6158
Data de inscriere : 15/12/2009

MesajSubiect: Re: Intrebari si raspunsuri internationale   Intrebari si raspunsuri internationale - Pagina 9 Icon_minitimeMier 29 Aug 2012, 22:01

mersi de informare. Nu stiam ca biletul la vagonul de dormit se calculeaza cu bilet de clasa a doua Smile
Sus In jos
COSTACHE MIHAIL

COSTACHE MIHAIL

Numarul mesajelor : 7990
Reputatie : 15505
Data de inscriere : 06/03/2009

MesajSubiect: Re: Intrebari si raspunsuri internationale   Intrebari si raspunsuri internationale - Pagina 9 Icon_minitimeDum 02 Sept 2012, 19:44

Am si eu o intrebare: Locomotivele NoHab care circula in Kosovo, au fost aduse de la unguri dupa razboi?
Sau sunt aduse mai demult?
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Intrebari si raspunsuri internationale   Intrebari si raspunsuri internationale - Pagina 9 Icon_minitime

Sus In jos

Intrebari si raspunsuri internationale
Sus 
Pagina 9 din 21Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15 ... 21  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» INTREBARI SI RASPUNSURI
» Întrebări şi răspunsuri
» Revista presei

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: DIVERSE :: INTERNATIONAL-
Mergi direct la: