Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Intrebari si raspunsuri internationale

In jos 
+52
lapsanszkitamas
Sabik
Jhonyla
mishu
bochety
Hurricane
Spartan1948
redeme
Saruman
Vioooorel
kristi kkk
FeroFan97
spiderpc
Adirmvl
baiazid
KQQ
BL82
user dezactivat...
Luna
halmarius
daniel_c
COSTACHE MIHAIL
Costin.H
alex.alexus.tm
Re6/6
rich1974
Rarau
EuroNight
DUAL
alex1987
Warrior12
Silviu Sintea
mishu88
alliens
Razvan Tudor
M.I.C.I.
Adrian78
zorbas
Dr2005
nenuandrei
cristi CFR
Brogan Elena Margareta
Karl
lovekomotive
DAS 2011
pannonia express
AndiCFR
rizelgeorgel2004
razvan - trenuri
AlexD
Nesebar
ionutz85
56 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 10 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21  Urmatorul
AutorMesaj
rizelgeorgel2004
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 608
Reputatie : 6180
Data de inscriere : 23/10/2009

Intrebari si raspunsuri internationale - Pagina 17 Empty
MesajSubiect: Re: Intrebari si raspunsuri internationale   Intrebari si raspunsuri internationale - Pagina 17 Icon_minitimeLun Mai 06, 2013 3:54 pm

Stie cineva, va rog, despre trenul 12481 Salonta - Giurgiu? In ce perioada circula si daca poti lua bilet intern la clasa a 2-a la el?
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Intrebari si raspunsuri internationale   Intrebari si raspunsuri internationale - Pagina 17 Icon_minitimeMar Mai 07, 2013 11:40 am

Nu stiu exact perioada, dar am dat o verificare pe infofer si mi-a dat pretul biletului. Asadar iti poti cumpara bilet.
Sus In jos
mishu

Numarul mesajelor : 6
Reputatie : 5428
Data de inscriere : 20/01/2010

MesajSubiect: Re: Intrebari si raspunsuri internationale   Intrebari si raspunsuri internationale - Pagina 17 Icon_minitimeVin Mai 10, 2013 12:09 pm

rizelgeorgel2004 a scris:
Stie cineva, va rog, despre trenul 12481 Salonta - Giurgiu? In ce perioada circula si daca poti lua bilet intern la clasa a 2-a la el?

Trenul circula numai in ziua de 15/16 iunie 2013 si este o varianta prin Salonta a trenului 1481. Doua zile, intre 15 iunie ora 7.00 si 17 iunie ora 7,00 este inchisa circulatia intre Curtici si Lokoshaza pentru lucrari la linie. O parte dintre trenurile internationale sunt anulate, iar altele sunt deviate prin Salonta - Kotegyan.
Sus In jos
Warrior12

Numarul mesajelor : 157
Reputatie : 4707
Data de inscriere : 03/06/2012

MesajSubiect: Re: Intrebari si raspunsuri internationale   Intrebari si raspunsuri internationale - Pagina 17 Icon_minitimeSam Mai 11, 2013 8:34 pm

Am si eu o intrebare in legatura cu Interrail. Am observat ca in documentu de descriere al CFR Calatori exista un autobuz Oloron ( Franta) - Canfranc ( Spania) care intra in acest pass. Destinatia mea finala ( punct de intoarcere ) este Madrid. Pe ruta Canfranc - Madrid am observat ca de la Zaragoza se poate merge doar cu trenuri AVE care au numai clasa 1. Cum as putea sa folosesc pass-ul Interrail pe aceasta ruta ? Se poate face rezervare ? Daca da , cat ar costa ?

De asemenea, am vazut site-ul acesta raileurope.co.uk, in care spun ei ca as putea sa fac numai rezervari de loc , a incercat cineva ?
Sus In jos
bochety

Numarul mesajelor : 15
Reputatie : 4570
Data de inscriere : 04/06/2012

MesajSubiect: Re: Intrebari si raspunsuri internationale   Intrebari si raspunsuri internationale - Pagina 17 Icon_minitimeSam Mai 11, 2013 8:55 pm

Warrior12 a scris:
Am si eu o intrebare in legatura cu Interrail. Am observat ca in documentu de descriere al CFR Calatori exista un autobuz Oloron ( Franta) - Canfranc ( Spania) care intra in acest pass. Destinatia mea finala ( punct de intoarcere ) este Madrid. Pe ruta Canfranc - Madrid am observat ca de la Zaragoza se poate merge doar cu trenuri AVE care au numai clasa 1. Cum as putea sa folosesc pass-ul Interrail pe aceasta ruta ? Se poate face rezervare ? Daca da , cat ar costa ?

De asemenea, am vazut site-ul acesta raileurope.co.uk, in care spun ei ca as putea sa fac numai rezervari de loc , a incercat cineva ?
stiu sigur ca exista si unul sau doua trenuri regioexpress pe ruta Zaragoza-madrid
Sus In jos
Jhonyla

Jhonyla

Numarul mesajelor : 1458
Reputatie : 6556
Data de inscriere : 30/01/2011

MesajSubiect: Re: Intrebari si raspunsuri internationale   Intrebari si raspunsuri internationale - Pagina 17 Icon_minitimeVin Iun 07, 2013 10:24 am

daca vreau sa merg de exemplu timisoara - roma pot sa iau din Ro biletul pana acolo sau la Budapesta ma dau jos sa iau alt bilet?
multumesc de raspuns
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20626
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25567
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Intrebari si raspunsuri internationale   Intrebari si raspunsuri internationale - Pagina 17 Icon_minitimeVin Iun 07, 2013 10:39 am

Poţi să iei de la noi direct, dar s-ar putea să fie mai ieftin să iei bilet Bucureşti - Budapesta şi de acolo mai departe.

Jhonyla

Jhonyla

MesajSubiect: Re: Intrebari si raspunsuri internationale   Intrebari si raspunsuri internationale - Pagina 17 Icon_minitimeVin Iun 07, 2013 10:42 am

sunt alte oferte sau de ce este mai ieftin de acolo ?
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22394
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: Intrebari si raspunsuri internationale   Intrebari si raspunsuri internationale - Pagina 17 Icon_minitimeVin Iun 07, 2013 10:51 am

Jhonyla a scris:
sunt alte oferte sau de ce este mai ieftin de acolo ?

Aceeasi treaba si pentru Bucuresti-Berlin daca iei biletul de la CFR te duce la peste 200 de euro eu am luat Bucuresti-Budapesta 29 de euro si Budapesta-Berlin tot 29 de euro deci uite ce economie am facut (CFR nu stie sa atraga calatorii cu 1-2 vagoane directe si o oferta , lasa ca altii stiu) Mad . Stiu ca un bilet pe relatia Viena-Venezia este 29 de euro , posibil sa existe si pentru Roma o oferta , nu am cautat dar daca cauti pe site la OBB poate gasesti ceva , deci mai bine iei biletele asa pe bucati ca de la CFR te stoarce de bani . Si de pe site de la OBB poti lua biletele on-line .

Numarul mesajelor : 341
Localizare : Cluj Napoca
Reputatie : 4693
Data de inscriere : 24/12/2012

MesajSubiect: Re: Intrebari si raspunsuri internationale   Intrebari si raspunsuri internationale - Pagina 17 Icon_minitimeVin Iun 07, 2013 11:05 am

Dr2005 a scris:
Poţi să iei de la noi direct, dar s-ar putea să fie mai ieftin să iei bilet Bucureşti - Budapesta şi de acolo mai departe.

este si timisoara budapesta care e mult mai ieftin
Sus In jos
Jhonyla

Jhonyla

MesajSubiect: Re: Intrebari si raspunsuri internationale   Intrebari si raspunsuri internationale - Pagina 17 Icon_minitimeVin Iun 07, 2013 11:11 am

pe vremuri erau vagoane directe roma din tara?
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

MesajSubiect: Re: Intrebari si raspunsuri internationale   Intrebari si raspunsuri internationale - Pagina 17 Icon_minitimeVin Iun 07, 2013 11:35 am

Jhonyla a scris:
pe vremuri erau vagoane directe roma din tara?

Doar pana la Venezia am avut grupa directa , vagon clasa 2 cu 21-90 la care un bilet dus-intors prin oferta era 100 de euro Bucuresti-Venezia-Bucuresti si vagon dormit . Acum nu mai avem nimic , maine poimaine ramanem si noi izolati feroviar de alte tari , doar legaturile spre Budapesta ce ne mai salveaza si asta ca sunt unguri la noi in tara ca altfel nici alea nu ar fi prea multe . Vai steaua lui de CFR . Mad

Jhonyla

MesajSubiect: Re: Intrebari si raspunsuri internationale   Intrebari si raspunsuri internationale - Pagina 17 Icon_minitimeVin Iun 07, 2013 12:07 pm

parca si vagon de dormit aveam la venetia
stiu ca asteptam sa plec acasa cu trenul de Oradea in jur de ora 13
vedeam cum erau atasate la tren R Timisoara - Budapesta ce pleca pe la 11-11.30 nu mai stiu exact denumirea trenului parca era bega de sosit nu mai stiu cu ce veneau
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

MesajSubiect: Re: Intrebari si raspunsuri internationale   Intrebari si raspunsuri internationale - Pagina 17 Icon_minitimeVin Iun 07, 2013 12:12 pm

Pai asta am zis si eu , avea un vagon clasa 2 din 21-90 si un vagon de dormit . La inceput a circulat cu Bega apoi dupa ce a fost anulat Bega a circulat cu Mures , venea la Bucuresti prin Sibiu iar in ultimul timp a circulat cu IR 1821/1822 pe valea Jiului si in Arad se facea mutarea vagoanelor .

Jhonyla

MesajSubiect: Re: Intrebari si raspunsuri internationale   Intrebari si raspunsuri internationale - Pagina 17 Icon_minitimeVin Iun 07, 2013 12:18 pm

pacat
aveam si pana la munchen pana de curand tot cu un R de timisoara nu stiu daca nu cumva mergeau pana la berlin
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Intrebari si raspunsuri internationale   Intrebari si raspunsuri internationale - Pagina 17 Icon_minitime

Sus In jos

Intrebari si raspunsuri internationale
Sus 
Pagina 17 din 21Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 10 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» INTREBARI SI RASPUNSURI
» Întrebări şi răspunsuri
» Revista presei

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: DIVERSE :: INTERNATIONAL-
Mergi direct la: