Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)

In jos 
+111
catalinu'
stefan_br
mihaiuc
get.
Marius
razvan - trenuri
traian
Cosmin5
redeme
laur 133
cristyadaX
Nk11
jimmy
Teodor
ATM
nokia2010
Cobra
bostanescu gigel
Luna
DUAL
vilhelm
ravers75
IonutChircu
AlexD
romero69
riciu
Jhonyla
VeV
mstupariu
alinx3330
Vitosa
Razvan Tudor
decward
raoul
PrisecaruFlorin
ultras
nelu_cfr
spsdc7
RazvanCFR
iuli.hard
rares03
Adrian78
kaan
FeroFan97
SULZERUL 0733
cont dezactivat .
DooLs
Laur
jionutz
19jimmy84
The Legend
Shinkansen
sorinucu
Stefan
Mircea Hirjau
dan ciprian
pannonia express
rizelgeorgel2004
halmarius
knd
Cito
TVlad
Razvan
cont inactiv
AMX 97-0548-4
ionutz72
Traveller
Bobses
buldozer2
Costin.H
didi
Nesebar
Rosshhu
mi.tudor
Caravelle_Zg
membru inactiv
mtk
bogdan srl
marius_catalin84
vrabieionut
stegaru
IonutCFR2009
cortexedge
didinul
alex.alexus.tm
srazvi
Codrut1985
KQQ
tudor_vl
lovekomotive
zenox4500
stinky
Vlad
Ionutz
discoid21
Norbi
Hurricane
cristi ar
cristi CFR
orestte
Gongutza
robypedia
COSTACHE MIHAIL
MariusM
mureseanu_976
Lde 2100
mardaryroby
DonVILLy
tiberio
kristi kkk
myster2008
115 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5 ... 35 ... 67  Urmatorul
AutorMesaj
Vlad
Administrator
Administrator
Vlad

Numarul mesajelor : 7252
Varsta : 37
Localizare : Vatra Dornei
Reputatie : 13805
Data de inscriere : 08/04/2009

Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 4 Empty
MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 4 Icon_minitimeVin 17 Iul 2009, 20:36

Un alt lucru negativ mi se pare anularea perechii de accelerate 1931/1932 Iasi-Cluj si retur.

Daca de exemplu cineva vrea sa ajunga de la Vatra Dornei la Iasi trebuie sa mearga cu 1838, Timisoara-Iasi la 5 dimineata, daca nu urmatorul tren este 1834 Timisoara-Oradea-Iasi la ora 17 avand in vedere ca, mai nou, trenul accelerat 1858 Vatra Dornei Bai - Iasi, care era la ora 16, nu mai circula decat in week-end.
Sus In jos
stinky

stinky

Numarul mesajelor : 256
Varsta : 37
Localizare : Jimbolia,Timis
Reputatie : 5872
Data de inscriere : 25/08/2009

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 4 Icon_minitimeMier 26 Aug 2009, 23:52

un lucru care mi se pare negativ faptul k in caz de defectare a unei masini in parcurs,dupa revizie,meseriasii merg la scris si trebuie sa plateasca minutele de intarziere,iar saracilor de calatori care platesc totusi bilete nu li se cere macar scuze pt neplacerea de a astepta poate ore.....iar la intebarea asta totusi nici macar pe scara ierarhica n-am auzit o explicatie plaauzibila......
Sus In jos
zenox4500
V.I.P Member
V.I.P Member
zenox4500

Numarul mesajelor : 103
Varsta : 69
Localizare : Caransebeş
Reputatie : 5737
Data de inscriere : 01/08/2009

MesajSubiect: ( - ) la CFR   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 4 Icon_minitimeVin 28 Aug 2009, 17:40

Ca minusuri la CFR , permiteţi - mi o epigramă de-a unui confrate epigramist .

Conectat la tensiune,
Trenul ăsta-i o minune
Are mii de cai putere ,
Şi .....trei ore-ntârziere .
Sus In jos
lovekomotive
V.I.P Member
V.I.P Member
lovekomotive

Numarul mesajelor : 751
Varsta : 36
Localizare : Piatra Neamt
Reputatie : 6374
Data de inscriere : 20/08/2009

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 4 Icon_minitimeVin 28 Aug 2009, 18:17

Minusuri la CFR...offfff Doamne, daca m-as apuca sa scriu cate minusuri are, probabil nu as termina nici cand se schimba Mersul Trenurilor...Un minus "major" este lipsa investitiei in tot: infrastructura, personal, curatenie, arhitectura, etc. CFR-ul e o companie kamikaze, isi taie singura craca de sub picioare...si-a instruit personalul foarte bine - "dupa mine potopul" Nasii, mai ales cei de pe personale s-au invatat sa intinda mana precum cersetorii la pomene. Conducere...mda conducerea CFR-ului e precum conducerea tarii, avizi dupa bani multi sa-si intretina haremul de amante, parcul auto, si proprietatile imobiliare. Vina de fapt nu e a lor, e a noastra, noi stam si inghitim totul, tinem ciocu mic, ca ne este frica, nu cumva s-o punem rau, sau uneori traim cu vorba aia, specific mioritica...lasa ca si asa nu avem ce face. Se va schimba CFR-ul cand si noi ne vom schimba mentalitatea, cand vom invata sa cumparam bilet chiar daca mergem cu personalul o statie, sau sa cerem bilet in tren, sa nu mai aruncam gunoaiele ca meltenii din tren, cand vom invata sa nu ne mai comportam cu bunul public precum maimutele cu bananierul, cand nu o sa ne mai gandim sa bagam in buzunar, si cand nu o sa ne mai gandim doar la noi, atunci se va schimba si aceasta companie ingropata in.... de niste persoane ale caror gandire este la fel de primitiva ca a hienelor.
Sus In jos
COSTACHE MIHAIL

COSTACHE MIHAIL

Numarul mesajelor : 7990
Reputatie : 15503
Data de inscriere : 06/03/2009

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 4 Icon_minitimeSam 29 Aug 2009, 20:42

Un lucru negativ la CFR, de care am ramas tablou! S-au anulat trenurile 9331 si 9004, pe ruta Bucuresti Basarab-Rosiori-Craiova. si Craiova - Bucuresti Basarab. Cu 9331 plecam eu dimineata ca sa ma plimb. Avea 6 vagoane, pline cu calatori, nu inteleg de ce l-au scos! Ca sa forteze pe calatori ca sa circule cu acceleratul? Da, dar dimineata nu exista nici un accelerat spre Craiova! Sunt numai rapide! Ne toaca la bani! Primul accelerat este la ora 11:20, dar si acesta ocoleste prin Pitesti!!! Fara cuvinte am ramas! Sa ne mai intrebam de ce calatorii sunt nevoiti sa foloseasca cosciugele pe roti????
Sus In jos
cristi ar

Numarul mesajelor : 866
Varsta : 46
Localizare : Arad
Reputatie : 6553
Data de inscriere : 28/05/2009

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 4 Icon_minitimeLun 31 Aug 2009, 12:03

Pe 25 august am avut un drum pana la Ploiesti.Am mers cu IC 526.Deja de la Deva au inceput intarzierile (10 min).La teius a stat doar 10 min in loc de 23 si a plecat cu 10 min intarziere.Sunt multe portiuni cu restrictie pe parcurs, plus lucrarile de pe Predeal-Campina care merg greoi.La Ploiesti am ajuns cu 40 min intarziere.
La intoarcere am venit cu A1741 pana in Teius.Trenul a ajuns la fix in Ploiesti Vest si a fost destul de gol pana la Teius.De la Azuga a inceput nebunia. Aici am stat 20 de min.Pe drum alte trenuri intarziate.Din Brasov a plecat cu 25 min intarziere, iar pana la Medias multe portiuni cu restrictie.In Teius soseste cu 1 ora intarziere si nu mai prind A 1765 spre Arad. Am venit cu R370 care a avut doar doua vagoane cls 2 si alea aglomerate si cu o intarziere de 40 min ,oricum mai bine decat ziua urmatoare, cand rapidul a avut in Arad 160 min intarziere din cauza problemelor de la Brasov.
Sus In jos
tudor_vl
V.I.P Member
V.I.P Member
tudor_vl

Numarul mesajelor : 447
Varsta : 34
Localizare : Cluj-Napoca
Reputatie : 6291
Data de inscriere : 04/05/2009

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 4 Icon_minitimeLun 31 Aug 2009, 22:52

Mare greseala din partea CFR-ului a fost faptul ca a scos acum cativa ani acceleratul Cluj Napoca - Bucuresti Nord via Ramnicu Valcea. Candva era destul de rentabil, chiar daca era pe locul doi in topul celor mai lungi trasee dintre Cluj si Bucuresti, deoarece erau multi calatori care mergeau de la Cluj la Sibiu sau la Valcea. Dup-aia, dupa ce companiile de autocare au intrat in forta si au dominat traficul de calatori dintre Ramnicu Valcea si Cluj Napoca, CFR-ul nu a avut decat sa scoata acel tren Evil or Very Mad Anul trecut era vorba sa bage, incepand de anul acesta, un accelerat Cluj Napoca - Pitesti dar, bineinteles, au fost doar vorbe goale.

O alta greseala a fost ca, acum cativa ani, au scos rapidul sezonier Ramnicu Valcea - Mangalia, tot din cauza unei companii de autocare care face curse Ramnicu Valcea - Mangalia. Pai mie nu mi-ar conveni sa stau inghesuit intr-un autocar pentru a strabate aproape jumatate de tara. Sper din tot sufletul ca nu vor scoate si trenul Craiova - Brasov via Valcea, deoarece aceeasi companie care face Ramnicu Valcea - Mangalia face si curse Ramnicu Valcea - Brasov.

Si, sa nu uit, lucrul care imi displace cel mai mult este sa merg cu trenul si sa am parte in tren de cersetori si acei vanzatori de tot felul de acareturi. Am ramas masca atunci cand inclusiv la rapid am avut parte de cersetori. Lucrul cel mai nasol este ca, desi tu nu vrei sa le dai, ei tot o sa se intoarca la compartiment sa iti ceara ceva. Lor nu le zice nimic controlorul. El se ia de acei calatori care indraznesc sa scoata aparatul de fotografiat.
Sus In jos
http://www.infrastructura-cfr.myfreeforum.ro
KQQ

KQQ

Numarul mesajelor : 391
Reputatie : 6052
Data de inscriere : 21/06/2009

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 4 Icon_minitimeMar 01 Sept 2009, 00:53

În data de 26 august, "acceleratul cu locomotivă pasivă (parazită)" (Satu Mare-Bucureşti Nord via Jibou) a avut o oră întârziere la Cluj iar eu cu persoana pe care o conduceam - şi care e în vârstă - a trebuit să stăm timpul respectiv; la Braşov, a avut peste două ore întârziere; cel puţin, aşa suţine persoana pe care am condus-o (în realitate, am toate motivele să cred că au fost aproape 3, având în vedere spusele cunoştinţelor care au preluat-o). Cauza: la Răstoci, circuitul de ulei al locomotivei (DA 741??) s-a stricat şi a trebuit să vină alta să o substituie. Cum a reuşit să facă întârzierea de peste o oră şi jumătate? Prin mers încet şi staţionare la o staţie care, conform descrierii făcută de persoana pe care am condus-o, pare a fi Rotbav.

"Pasivitatea" de care zic am observat-o de mai multe ori în cazul trenului respectiv. Trenul este remorcat de către o locomotivă diesel de la Satu Mare până la Dej iar acolo, în loc să i se înlocuiască locomotiva diesel cu cea electrică, cea diesel este păstrată iar cea electrică - cea care remorchează trenul - este ataşată în faţa celei diesel. Cea diesel devine pasivă (o greutate de 117 tone în plus, dacă nu greşesc), dar nu ştiu dacă rulează cu motorul oprit sau acesta este în stare de funcţiune - la ralanti - pentru ca comenzile locomotivei electrice să poată fi transmise vagoanelor prin cea diesel. Prima dată când am văzut treaba asta, ştiu că detaşarea tandemului EA-GM fost efectuată de GM; de asemenea, în 2007, personalul Cluj-Sighet (în jurul orei 15) pleca cu EA+DA iar DA-ul avea motorul în fucţiune la Ralanti. În 26 august, DA-ul avea motorul oprit. La Cluj - unde are loc una din rebrusări - EA-ul cu care vine de la Dej + DA-ul / GM-ul se detaşează iar în capătul celălalt al trenului se pune o altă EA. Au fost cazuri în care perechea trenului de care zic pleca direct cu diesel din Cluj.

Un alt lucru negativ; în timp ce aşteptam "trenul cu locomotivă pasivă" soseşte IC-ul de Timişoara (un Desiro) neanunţat la megafoane Neutral
Sus In jos
COSTACHE MIHAIL

COSTACHE MIHAIL

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 4 Icon_minitimeMar 01 Sept 2009, 08:13

tudor_vl a scris:
am parte in tren de acei vanzatori de tot felul de acareturi.
Acei vanzatori de acareturi,de care spui tu, se duc si cumpara din Complexul en-gros Europa sau din Niro fele si fel. Cumpara pixuri, carnetele, coperti de buletin, etc, apoi se duc si le vand in trenuri. Este adevarat, multi sunt surdo-muti, insa altii doar imita aceste handicapuri. Eu unul , cand ii vad ca intra in compartiment, nici macar nu ii las sa puna acareturile pe bancheta compartimentului.
Sus In jos
COSTACHE MIHAIL

COSTACHE MIHAIL

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 4 Icon_minitimeDum 06 Sept 2009, 15:42

Incet, incet, Dimitroavele parasesc arena feroviara. Daca personalul 9478 Piatra Olt-Slatina-Potcoava avea in compunere cel putin un dimitrov, de cateva zile, acestea au fost inlocuite cu vagoane ale seriei 21-47!
Sus In jos
cristi CFR
Administrator
Administrator
cristi CFR

Numarul mesajelor : 3663
Varsta : 35
Localizare : Timişoara
Reputatie : 9704
Data de inscriere : 02/11/2008

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 4 Icon_minitimeDum 06 Sept 2009, 15:47

Legat de dimitroave, cineva din zona Caransebesului ne poate spune daca personalele Caransebes-Boutari mai au in compunere Dimitroave ?
Daca da ar fi bine sa ne adunam la o calatorie

Codrut1985
V.I.P Member
V.I.P Member
Codrut1985

Numarul mesajelor : 419
Varsta : 39
Localizare : Oradea
Reputatie : 6225
Data de inscriere : 21/05/2009

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 4 Icon_minitimeDum 06 Sept 2009, 16:01

Ma duc azi prin gara si am sa ma interesez...
Sus In jos
http://ghioane007.blogspot.com
Codrut1985
V.I.P Member
V.I.P Member
Codrut1985

Numarul mesajelor : 419
Varsta : 39
Localizare : Oradea
Reputatie : 6225
Data de inscriere : 21/05/2009

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 4 Icon_minitimeLun 07 Sept 2009, 18:28

Din cate stiu, la Caransebes mai exista un singur Dimitrov, si acela are geamul de la una dintre usi spart, plus ca nu s-a miscat din grupa tehnica de ceva vreme, deci slabe sanse sa circule...
Sus In jos
http://ghioane007.blogspot.com
cristi CFR
Administrator
Administrator
cristi CFR

Numarul mesajelor : 3663
Varsta : 35
Localizare : Timişoara
Reputatie : 9704
Data de inscriere : 02/11/2008

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 4 Icon_minitimeLun 07 Sept 2009, 19:23

Ce vagoane circula atunci ?

COSTACHE MIHAIL

COSTACHE MIHAIL

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 4 Icon_minitimeVin 18 Sept 2009, 11:05

S-au mai anulat trenuri si in alti ani, dar atat de multe ca anul acesta, cred ca in nici un an nu s-a intamlat.Se anulau doar cateva, si in rest cand aparea noul mers de tren. Anul acesta insa s-au scos 200 de trenuri in primavara, iar de atunci se tot anuleaza si se tot anuleaza la trenuri, ma intreb oare pana cand? Se pare ca actuala conducere nu a mai avut rabdare pana sa apara noul mers al trenurilor. Parca vad ca in iarna ,noua carte Mersul trenurilor de calatori , va fi de fapt o brosurica, o agenda de buzunar cu doar cateva foi in ea! La cate trenuri s-au anulat, nu vad ce ar mai putea scrie in carte! Iata o poza cu actualul ministru, bucuros, fericit si satisfacut de maretele si noile sale realizari de restructurare si reducere de personal, de trenuri si de tot ce inseamna transport feroviar si material rulant!!!
Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 4 P9150010
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)   Lucruri negative (-)  la CFR !!! (1) - Pagina 4 Icon_minitime

Sus In jos

Lucruri negative (-) la CFR !!! (1)
Sus 
Pagina 4 din 67Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5 ... 35 ... 67  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Lucruri pozitive (+) la CFR !!!
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)
» Lucruri negative la TFG si TFC
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (3)
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: DESPRE CFR :: PLUS(+) SI MINUS(-) LA CFR-
Mergi direct la: