Este circulata foarte des pentru ca cei de la C.E.T. Govora au nevoie in permanenta de calcar. Acei mecanici sar cu foarte mult peste programul prevazut. Uneori unii intra in tura la 19 sau 19 : 30 si pleaca acasa a doua zi la 9. Este foarte solicitant, numai eu cat am stat in locomotiva 2 ore jumatate am luat o durere de spate, dar de ei ce sa mai zic ?
Luna
Numarul mesajelor : 3274 Reputatie : 8304 Data de inscriere : 18/03/2011
Sint 4 pe care se circula cu marfa Govora.Fieni,Valea Vaserului si parca era una la Uricani. Mai ar fi si Brad - Criscior,pe acolo mai cara cite ceva Georg Hocevar,Sovata si prin Mures unde mai circula trenuri turistice.
Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18760 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24340 Data de inscriere : 05/10/2010
Sint 4 pe care se circula cu marfa Govora.Fieni,Valea Vaserului si parca era una la Uricani. Mai ar fi si Brad - Criscior,pe acolo mai cara cite ceva Georg Hocevar,Sovata si prin Mures unde mai circula trenuri turistice.
Nu la Uricani ci la Petrila-Lonea
Amiralul
Numarul mesajelor : 845 Reputatie : 6528 Data de inscriere : 12/06/2009
Daca s-ar investi in aceasta linie s-ar si scoate. In primul rand ca s-ar mari viteza de circulatie pentru trenurile de marfa ce circula pe aceasta linie, iar in al doilea rand, ar putea face un tren turistic. Peisajele sunt pitoresti, vegetatia predomina in multe locuri, formand un " tunel " printre copaci si tufe, tot traseul parcurs de aceasta linie este de-a lungul raului Bistrita. Eu spun ca s-ar scoate. Daca s-ar amenaja statiile, s-ar schimba sinele, s-ar reabilita podetele chiar ar fi frumos.
riciu
Numarul mesajelor : 1376 Localizare : Bucuresti Reputatie : 6667 Data de inscriere : 27/06/2010
Am prins si eu un tren de pe aceasta linie asteptand la bariera de la Costesti in 25 iulie 2003
Teodor
Numarul mesajelor : 3305 Reputatie : 8446 Data de inscriere : 18/04/2011
Subiect: Re: Govora - Bistrita (linie ingusta) Mier 26 Dec 2012, 16:57
Doua poze de astazi.
Spre Govora.
Spre Babeni.
ana imfinity
Numarul mesajelor : 63 Varsta : 40 Localizare : Piatra Olt Reputatie : 4867 Data de inscriere : 15/10/2011
Subiect: Raspunsuri Vin 25 Ian 2013, 23:45
Imi cer scuze tuturor, filmul si pozele cu linia aceasta le-am sters eu in data de 20.01.2012, in semn de protest pentru inchiderea Megavideo si Megaupload. Atunci mi-am sters toate conturile de pe toate site-urile unde am putut face asta. Am lipsit un an de pe net si am fost de acord sa ma intorc doar odata cu redeschiderea Megaupload ca Mega.co.nz . Toate materialele pe care le-am postat cu liniile Babeni - Alunu - Carbunesti, Govora - Bistrita, Cimpulung - Argesel si Pitesti - Curtea de Arges nu mai exista.
Am primit mai multe mesaje de la iubitorii de trenuri, care imi cereau sa le dau imagini si sfaturi. Imi cer scuze ca nu am raspuns pina astazi, cind am avut confirmarea ca Mega functioneaza. Daca voi trece din nou pe acolo, voi fi foarte incintata sa fac un nou reportaj.
P.S. Pe viitor, toate materialele (fie imagini, fie filme) le voi dona forumului. :avag:
Jhonyla
Numarul mesajelor : 1458 Reputatie : 6559 Data de inscriere : 30/01/2011
Subiect: Re: Govora - Bistrita (linie ingusta) Dum 11 Oct 2015, 16:31
Adirmvl V.I.P Member
Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13107 Data de inscriere : 06/04/2012
Numarul mesajelor : 5 Reputatie : 4218 Data de inscriere : 15/05/2013
Subiect: Re: Govora - Bistrita (linie ingusta) Sam 14 Noi 2020, 21:29
Salut. Se mai circula pe aceasta linie? De pe sosea liniile par ruginite. As fi interesat sa parcurg linia cu railbike-ul meu, insa doar daca se poate face in siguranta. Vedeti in link despre ce e vorba. Multumesc.
Adirmvl V.I.P Member
Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13107 Data de inscriere : 06/04/2012
Subiect: Re: Govora - Bistrita (linie ingusta) Sam 14 Noi 2020, 22:02
Din ce stiu USG-ul nu s-a inteles cu CET-ul la pretul aburului. Iar daca USG-ul nu mai functioneaza e probabil ca nici trenuri sa nu mai fie pe linia asta.