|
| Govora - Bistrita (linie ingusta) | |
|
+17Semafor riciu Adrian78 Amiralul M.I.C.I. Vlad Luna COSTACHE MIHAIL Polpot redeme IonutCFR2009 cortexedge MariusM dan ciprian nenuandrei Teodor ana imfinity 21 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
redeme V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1081 Localizare : Iasi Reputatie : 6122 Data de inscriere : 06/03/2011
| Subiect: Re: Govora - Bistrita (linie ingusta) Mar 29 Noi 2011, 21:33 | |
| Foarte frumos reportajul!Bravo!
P.S.: Ai întâlnit vreun marfar pe linie? Ai poze și cu vagoanele alea deraiate? |
| | | ana imfinity
Numarul mesajelor : 63 Varsta : 40 Localizare : Piatra Olt Reputatie : 4867 Data de inscriere : 15/10/2011
| Subiect: Material video Mier 30 Noi 2011, 16:50 | |
| Acesta este ultimul meu mesaj pentru linia ingusta. :TTT: Iata si filmuletul de care am promis: https://www.dailymotion.com/video/xmmjig_bistrita_travel Daca nu se vede, in curind va fi disponibila si un material pe megavideo sau trilulilu: http://www.megavideo.com/?v=9PSXLWYE (va fi vizibil in curind, dupa conversia fisierului) :z6: Raspuns la intrebarile voastre: 1. Dan tm: Nu stiu cine circula. Nu am vazut vreun nume, vreo reclama sau vreun tren. E drept, am circulat duminica, zi cind linia nu e folosita. Am vrut sa aflu ce firma circula pe acolo, dar nu am intilnit pe nimeni sa ma ajute. 2. cortexedge: Ai 50% dreptate si 50% nu. Eu sint fata, dar intotdeauna am postat si pe site-uri ale sotului meu, Daniel, asa cum si el posteaza pe ale mele, ceea ce uneori se intimpla si aici, pe forumtrenuri. De cele mai multe ori, insa, postam amindoi. Dar asta nu cred ca e important si nu cred ca va intereseaza pe voi. 3. cortexedge: De ce am scris iMfinity? Nu stiu gramatica? Stiu, dar are legatura cu ceva din filosofia nord-caucaziana, a carei adepti sintem amindoi, avind si ceva origini acolo. Nu vreau vreun moderator sa-mi faca probleme ca ma indepartez de calea ferata, asa ca inchei subiectul. 4. redeme: Nu am intilnit marfare, dar asta pentru ca era duminica. Poze cu vagoane deraiate poti gasi la link-urile pe care le-am postat mai sus (pag. 1) sau pe contul meu de pe photobucket sau pe materialul video. Multumesc Dan tm pentru informatii. Initial am crezut ca Govora - Bistrita este ultima linie ingusta folosita intens. Sigur e ultima din Oltenia. Nu am fost la Viseu din cauza distantei. Poate la Fieni voi ajunge. Ionutcfr2009 a adaugat un link exact cu ce mi-a lipsit mie, un tren in circulatie. Multumesc tuturor celor care au contribuit la aceasta rubrica. Si mai ales, felicitari lui Teodor, care imi va duce munca la sfirsit si ne va arata tuturor si ceea ce a ramas, intre km 7 si km 14 (intrucit primii 7km se vad din tren de pe linia 201). Bafta! :z6: Acum, linia Govora - Bistrita are statutul care trebuie sa-l aiba pe forum si pe care il merita. :avag: |
| | | Teodor
Numarul mesajelor : 3305 Reputatie : 8446 Data de inscriere : 18/04/2011
| Subiect: Re: Govora - Bistrita (linie ingusta) Dum 04 Dec 2011, 22:41 | |
| |
| | | Polpot
Numarul mesajelor : 67 Varsta : 48 Localizare : Arad Reputatie : 5040 Data de inscriere : 16/04/2011
| Subiect: Re: Govora - Bistrita (linie ingusta) Dum 04 Dec 2011, 22:46 | |
|
Felicitari, frumos material. |
| | | Teodor
| | | | nenuandrei V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1542 Varsta : 33 Localizare : Bucuresti Nord Reputatie : 6394 Data de inscriere : 16/09/2011
| Subiect: Re: Govora - Bistrita (linie ingusta) Dum 04 Dec 2011, 22:53 | |
| Oricum a iesit frumos reportajul mai ales poza in care a prins razele soarelui |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Govora - Bistrita (linie ingusta) Vin 23 Dec 2011, 09:58 | |
| Oare bariera pe care am pozat-o in 2007 din tren in PO Tatarani o fi pe linia ingusta? Atunci am crezut ca acolo e o linie industriala. |
| | | Teodor
| | | | Teodor
| Subiect: Re: Govora - Bistrita (linie ingusta) Dum 18 Mar 2012, 19:37 | |
| Inca cateva poze cu aceasta linie ingusta facute de mine astazi. La Babeni, vedere catre Govora. Vedere catre Babeni. Linia se indeparteaza de strada. Vedere catre Francesti. Pe o portiune de cca. 8 km, calea ferata se indeparteaza destul de mult de drum. Am putut observa printre case si copaci la departare o statie, cred, nu sunt sigur ce era. Oricum era in paragina. Nu o puteam poza, abia se putea observa cu ochiul liber. Pana la urma ne intalnim din nou cu aceasta linie. Pentru a ajunge la ea, trebuia sa trec un podet destul de instabil. Vedere catre Francesti. Vedere catre Bistrita. Aici a aparut cea mai interesanta parte a drumului. Dintr-o data, calea ferata s-a multat e pe partea stanga pe partea dreapta ( sensul de dus ). Cand sau cum a trecut, eu nu am vazut ? Tunel nu cred ca este, asa ca ma gandesc ca o fi fost vreun pod al soselei peste lnie. Aici ne intampina din nou aceasta linie, numai ca pe alta parte. Vedere catre Bistrita. O sonda. Pozele au fost facute mai pe sarite, deoarece linia trecea prin spatele caselor satenilor si nu putea fi observata. Ori daca nu erau case, erau multi copaci si vegetatia destul de deasa. Pana la urma, dupa ultima poza linia a facut o usuoara curba si a dat in trecerea la nivel cu drumul ce leaga Tg. Jiu de Ramnicu Valcea. Am pus o alta poza facut tot de mine la aceasta trecere la nivel, pentru ca cea facuta astazi nu se poate intelege din cauza intunericului. http://www.forumtrenuri.com/viewimage.forum?u=https://2img.net/r/ihimizer/img851/7628/img1910y.jpg Si cea facuta astazi. |
| | | Teodor
| Subiect: Re: Govora - Bistrita (linie ingusta) Mar 17 Iul 2012, 13:47 | |
| Dupa cum am promis, am facut si eu o calatorie pe aceasta linie. http://www.forumtrenuri.com/t1940p30-reportaje-feroviare-teodor |
| | | COSTACHE MIHAIL
Numarul mesajelor : 7990 Reputatie : 15508 Data de inscriere : 06/03/2009
| Subiect: Re: Govora - Bistrita (linie ingusta) Joi 16 Aug 2012, 21:25 | |
| |
| | | COSTACHE MIHAIL
| Subiect: Re: Govora - Bistrita (linie ingusta) Joi 30 Aug 2012, 13:54 | |
| |
| | | COSTACHE MIHAIL
| Subiect: Re: Govora - Bistrita (linie ingusta) Vin 31 Aug 2012, 22:30 | |
| |
| | | Luna
Numarul mesajelor : 3274 Reputatie : 8304 Data de inscriere : 18/03/2011
| Subiect: Re: Govora - Bistrita (linie ingusta) Vin 31 Aug 2012, 23:03 | |
| Dupa cat de bine arata linia zici ca inca ar fi folosita. |
| | | Vlad Administrator
Numarul mesajelor : 7252 Varsta : 37 Localizare : Vatra Dornei Reputatie : 13810 Data de inscriere : 08/04/2009
| Subiect: Re: Govora - Bistrita (linie ingusta) Vin 31 Aug 2012, 23:09 | |
| |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Govora - Bistrita (linie ingusta) | |
| |
| | | | Govora - Bistrita (linie ingusta) | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |