| M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia | |
|
+63ldh80 Razvan Cosmin5 halmarius kristi kkk Balto dan_dinca Razvan Tudor LanceR 060-EA078 buldozer2 didinul Stratan-Tttggvv Vlad Silver Scoop DAS 2011 cont inactiv alliens Nk11 adycfrbucuresti srazvi bostanescu gigel Dr2005 eu nokia2010 traian Marius AndiCFR brutusel iuli.hard redeme ravers75 Mihay nenuandrei COSTACHE MIHAIL RazvanCFR cont dezactivat . mishu88 mihaiuc ATM Teodor razvan - trenuri Alex Avram 040EC100 Luna TVlad Adrian78 tuborgtnp Costin.H Nesebar Vitosa cortexedge DPS sp59 alexmorph3us popovici IonutCFR2009 laur 133 DUAL AlexD Mircea Hirjau bostanesku gigel 67 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Alex Avram User Dezactivat
Numarul mesajelor : 2610 Varsta : 30 Localizare : FETESTI-langa gara unde se aud non-stop goarne+glasu rotilor de tren Reputatie : 8379 Data de inscriere : 20/06/2009
| Subiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia Lun 09 Apr 2012, 19:58 | |
| - Dr2005 a scris:
- Gardurile vor fi şi ele furate, deci degeaba se pun.
Am mai zis-o şi o să o mai spun: pe lângă hoţi, au o bună parte de vină şi judecătorii, care îi cercetează în libertate pentru că ,,nu prezintă pericol social" apoi ei se întorc şi dau cu jula (ca să folosesc limbajul lor, mâncaţ'aş) din nou la cabluri. Am inteles.......in cazul asta de nu o sa fie nebunie de 1 MAI la statia de taxare de la Fetesti sa vedeti voi! :shock: ca cu trenul daca se fac asemenea intarzieri se duce......lumea si merge cu bicicleta |
|
| |
laur 133
Numarul mesajelor : 415 Varsta : 39 Localizare : Craiova Reputatie : 5706 Data de inscriere : 01/06/2010
| Subiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia Lun 09 Apr 2012, 21:19 | |
| Nu cred ca vor fi intarzieri in vara pe M800.Pe M800 probleme sunt doar la Sarulesti si la Baneasa.Toate trenurile aici acumuleaza intarzieri. Totusi cred ca mai mult au de pierdut trenurile de marfa. Trenurile cu motorina sunt insotite pana la Fetesti de echipe inarmate, urmarite si de masini de interventii ale firmelor e paza,insa sunt restrictii de 5-20km/h si in curbe tot se urca pe trenuri fara a fi observati .Au fost trenuri care ajungeau la destinatie cu zeci de tone lipsa. Legea este deja f aspra pt hotii de fier de la calea ferata,insa degeaba.Ar introdusa o lege pt firmele colectoare de fier,ori sa se verifice foarte atent fiecare client. Am mai vb de furturile de pe M900.Aici pare ca politistii isi fac cat de cat treaba,astfel ca i-au prins pe hotii de cabluri dintre Racari-Cotofeni.De multe ori umbla in civil cu pistoale si binocluri pe linii. |
|
| |
nenuandrei V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1542 Varsta : 33 Localizare : Bucuresti Nord Reputatie : 6395 Data de inscriere : 16/09/2011
| Subiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia Lun 09 Apr 2012, 22:59 | |
| Aşa ar trebui să umble si pe M800 ca să nu se mai fure cablurile |
|
| |
cont dezactivat .
Numarul mesajelor : 3034 Reputatie : 8391 Data de inscriere : 03/09/2010
| Subiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia Mar 10 Apr 2012, 08:00 | |
| - laur 133 a scris:
- Nu cred ca vor fi intarzieri in vara pe M800.Pe M800 probleme sunt doar la Sarulesti si la Baneasa.Toate trenurile aici acumuleaza intarzieri. Totusi cred ca mai mult au de pierdut trenurile de marfa. Trenurile cu motorina sunt insotite pana la Fetesti de echipe inarmate, urmarite si de masini de interventii ale firmelor e paza,insa sunt restrictii de 5-20km/h si in curbe tot se urca pe trenuri fara a fi observati .Au fost trenuri care ajungeau la destinatie cu zeci de tone lipsa. Legea este deja f aspra pt hotii de fier de la calea ferata,insa degeaba.Ar introdusa o lege pt firmele colectoare de fier,ori sa se verifice foarte atent fiecare client.
Am mai vb de furturile de pe M900.Aici pare ca politistii isi fac cat de cat treaba,astfel ca i-au prins pe hotii de cabluri dintre Racari-Cotofeni.De multe ori umbla in civil cu pistoale si binocluri pe linii. Ai dreptate la Baneasa si la Sarulesti e cea mai mare problema . Chiar ma uitam la un tren de marfa . A venit pana la Lehliu bine , in Lehliu a stat 6 ore a mai stat 2 ore in Baneasa si o ora in Pajura . Dupa aceea in Craiova ca acolo trebuie sa stea . Bine pe cine intereseaza trenurile de marfa? Calatorii aia-s baza . Ajunga la destinatie fara saboti , fara cuple , fara marfa cat e scrisa in aratare .... |
|
| |
dan_dinca
Numarul mesajelor : 160 Varsta : 46 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5120 Data de inscriere : 02/05/2011
| Subiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia Mar 10 Apr 2012, 11:18 | |
| - bostanescu gigel a scris:
- eu am spus de multe ori,fenomenul tiganesc a scapat de sub control.Au sarit unii destepti sa ma certe ca sunt prea radical.Toleranta este cea mai mare slabiciune a unui popor-este un citat al unui domn care incepe cu litera H
Gigele, sa traiesti! Asta e si parerea mea. Ia sa impuste mortal vreo 10-20-30 de hotzomani de cabluri ai infrastructurii CF, sa vezi atunci cum nu se mai baga coloratzii la furat... Vinerea trecuta am plecat cu Regiotransul de 18.20 spre Fetesti, care a avut o intarziere de 35 de minute, din cauza lipsei semnalelor din zonele Baneasa, Mostistea, Sarulesti. Viteza luminii stinse fratzie. Las-o dreaq de treaba!!!!!! Poate or termina autostrada aia pacatoasa odata pt totdeauna pana la Constanta, ca sa depinda lumea din ce in ce mai putin de trenul ma-sii, care intarzie de fiecare data... DAR BANII TI-I IA CAT NU FACE. As injura mai mult, dar ma abtzin. |
|
| |
dan_dinca
Numarul mesajelor : 160 Varsta : 46 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5120 Data de inscriere : 02/05/2011
| Subiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia Mar 10 Apr 2012, 11:22 | |
| - nenuandrei a scris:
- Aşa ar trebui să umble si pe M800 ca să nu se mai fure cablurile
OOOOO ADEVARACIUNE. Trenuri din acestea ar fi bune pe viaductele Liniei 219 Valcele - Bujoreni (Rm Valcea). Hihihi. Frumos trenuletz |
|
| |
Numarul mesajelor : 2610 Varsta : 30 Localizare : FETESTI-langa gara unde se aud non-stop goarne+glasu rotilor de tren Reputatie : 8379 Data de inscriere : 20/06/2009
| Subiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia Mar 10 Apr 2012, 12:17 | |
| Am vazut intr-o zi in FETESTI la un marfar in plina zi incercau sa fure din el , OAMENI BUNI......eram prin zona unde sunt cele 5 locomotive consevate:2 Ec-uri , 1 SULZER SI 2 LDH-uri si nu se ocupau nimeni de ei!In prima faza am vrut sa ma duc la cea mai apropiata persoana pe care am vazut-o sa ii spun ca aia fura dar mi-era ca dau de BELEA!cu hotii..... :shock: asa ca i-am lasat in pace si m-am uitat la cel care era cu bastonul cum nu se ocupa de ei! |
|
| |
Silver V.I.P Member
Numarul mesajelor : 671 Reputatie : 6026 Data de inscriere : 25/04/2010
| Subiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia Mar 10 Apr 2012, 13:37 | |
| Se pare ca Medgidia vrea sa nu mai depinda de masinile Bucurestiului. Pe langa "portocalele" anterior mentionate, mai iau (de la alte depouri) un numar de 7 locomotive electrice. |
|
| |
AlexD Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 3607 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8694 Data de inscriere : 09/01/2011
| Subiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia Mar 10 Apr 2012, 13:45 | |
| Inseamna ca la conducerea depoului a ajuns cineva capabil care stie ce vrea. Si il duce mintea, daca reuseste sa faca rost de 7 electrice si 4 LDHuri modernizate... |
|
| |
Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18766 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24347 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia Mar 10 Apr 2012, 18:43 | |
| Un lucru pozitiv la trenul IR 1822 ii s-a ridicat viteza la 140km/h pe unele portiuni pe Bucuresti-Constanta!! |
|
| |
halmarius
Numarul mesajelor : 287 Varsta : 57 Localizare : Buc Reputatie : 5556 Data de inscriere : 28/06/2010
| Subiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia Mar 10 Apr 2012, 19:20 | |
| - AlexD a scris:
- Inseamna ca la conducerea depoului a ajuns cineva capabil care stie ce vrea. Si il duce mintea, daca reuseste sa faca rost de 7 electrice si 4 LDHuri modernizate...
Daca ceri dotari si ti se dau nu inseamna ca esti capabil, ci insemna ca ai pile la sefu! Asculta la mine o cugetare de om batran si cu ceva experienta Cu bani si resurse destule oricine e capabil, bun e ala care face mult cu resurse putine! |
|
| |
AlexD Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 3607 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8694 Data de inscriere : 09/01/2011
| Subiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia Mar 10 Apr 2012, 19:31 | |
| Nu contest, e si asta un adevar legat de pilosi. |
|
| |
| Subiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia Mar 10 Apr 2012, 20:56 | |
| - adrian78 a scris:
- Un lucru pozitiv la trenul IR 1822 ii s-a ridicat viteza la 140km/h pe unele portiuni pe Bucuresti-Constanta!!
S-a vazut azi, ca azi a avut vreo 20 de min intarziere ......fata de zilele precedende care intarzia cate 50-60min.... |
|
| |
bostanescu gigel Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 423 Varsta : 101 Localizare : Giulesti-Bucuresti Reputatie : 5466 Data de inscriere : 20/02/2011
| Subiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia Mar 10 Apr 2012, 21:08 | |
| Nu din cauza vitezei s-au redus intarzierile. Astazi s-a refacut semnalizarea la Baneasa si se circula normal cu VS. Dupa vreo 2 saptamani in sfarsit s-a reparat. |
|
| |
nenuandrei V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1542 Varsta : 33 Localizare : Bucuresti Nord Reputatie : 6395 Data de inscriere : 16/09/2011
| Subiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia Mar 10 Apr 2012, 21:14 | |
| Dar nu numai pe Bucuresti Constanta s-a reparat semnalizare si pe Bucuresti Brasov s-a reparat |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia | |
| |
|
| |
| M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia | |
|