Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia

In jos 
+63
ldh80
Razvan
Cosmin5
halmarius
kristi kkk
Balto
dan_dinca
Razvan Tudor
LanceR
060-EA078
buldozer2
didinul
Stratan-Tttggvv
Vlad
Silver
Scoop
DAS 2011
cont inactiv
alliens
Nk11
adycfrbucuresti
srazvi
bostanescu gigel
Dr2005
eu
nokia2010
traian
Marius
AndiCFR
brutusel
iuli.hard
redeme
ravers75
Mihay
nenuandrei
COSTACHE MIHAIL
RazvanCFR
cont dezactivat .
mishu88
mihaiuc
ATM
Teodor
razvan - trenuri
Alex Avram
040EC100
Luna
TVlad
Adrian78
tuborgtnp
Costin.H
Nesebar
Vitosa
cortexedge
DPS
sp59
alexmorph3us
popovici
IonutCFR2009
laur 133
DUAL
AlexD
Mircea Hirjau
bostanesku gigel
67 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 32 ... 61, 62, 63 ... 67  Urmatorul
AutorMesaj
Alex Avram
User Dezactivat
User Dezactivat
Alex Avram

Numarul mesajelor : 2610
Varsta : 30
Localizare : FETESTI-langa gara unde se aud non-stop goarne+glasu rotilor de tren
Reputatie : 8379
Data de inscriere : 20/06/2009

M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 62 Empty
MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 62 Icon_minitimeLun 09 Apr 2012, 19:58

Dr2005 a scris:
Gardurile vor fi şi ele furate, deci degeaba se pun.
Am mai zis-o şi o să o mai spun: pe lângă hoţi, au o bună parte de vină şi judecătorii, care îi cercetează în libertate pentru că ,,nu prezintă pericol social" apoi ei se întorc şi dau cu jula (ca să folosesc limbajul lor, mâncaţ'aş) din nou la cabluri.
Am inteles.......in cazul asta de nu o sa fie nebunie de 1 MAI la statia de taxare de la Fetesti sa vedeti voi! :shock: ca cu trenul daca se fac asemenea intarzieri se duce......lumea si merge cu bicicleta Laughing
Sus In jos
laur 133

Numarul mesajelor : 415
Varsta : 39
Localizare : Craiova
Reputatie : 5706
Data de inscriere : 01/06/2010

MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 62 Icon_minitimeLun 09 Apr 2012, 21:19

Nu cred ca vor fi intarzieri in vara pe M800.Pe M800 probleme sunt doar la Sarulesti si la Baneasa.Toate trenurile aici acumuleaza intarzieri. Totusi cred ca mai mult au de pierdut trenurile de marfa. Trenurile cu motorina sunt insotite pana la Fetesti de echipe inarmate, urmarite si de masini de interventii ale firmelor e paza,insa sunt restrictii de 5-20km/h si in curbe tot se urca pe trenuri fara a fi observati .Au fost trenuri care ajungeau la destinatie cu zeci de tone lipsa. Legea este deja f aspra pt hotii de fier de la calea ferata,insa degeaba.Ar introdusa o lege pt firmele colectoare de fier,ori sa se verifice foarte atent fiecare client.
Am mai vb de furturile de pe M900.Aici pare ca politistii isi fac cat de cat treaba,astfel ca i-au prins pe hotii de cabluri dintre Racari-Cotofeni.De multe ori umbla in civil cu pistoale si binocluri pe linii.
Sus In jos
nenuandrei
V.I.P Member
V.I.P Member
nenuandrei

Numarul mesajelor : 1542
Varsta : 33
Localizare : Bucuresti Nord
Reputatie : 6395
Data de inscriere : 16/09/2011

MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 62 Icon_minitimeLun 09 Apr 2012, 22:59

Aşa ar trebui să umble si pe M800 ca să nu se mai fure cablurile
Sus In jos
https://www.youtube.com/user/nenuandrei1
cont dezactivat .

Numarul mesajelor : 3034
Reputatie : 8391
Data de inscriere : 03/09/2010

MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 62 Icon_minitimeMar 10 Apr 2012, 08:00

laur 133 a scris:
Nu cred ca vor fi intarzieri in vara pe M800.Pe M800 probleme sunt doar la Sarulesti si la Baneasa.Toate trenurile aici acumuleaza intarzieri. Totusi cred ca mai mult au de pierdut trenurile de marfa. Trenurile cu motorina sunt insotite pana la Fetesti de echipe inarmate, urmarite si de masini de interventii ale firmelor e paza,insa sunt restrictii de 5-20km/h si in curbe tot se urca pe trenuri fara a fi observati .Au fost trenuri care ajungeau la destinatie cu zeci de tone lipsa. Legea este deja f aspra pt hotii de fier de la calea ferata,insa degeaba.Ar introdusa o lege pt firmele colectoare de fier,ori sa se verifice foarte atent fiecare client.
Am mai vb de furturile de pe M900.Aici pare ca politistii isi fac cat de cat treaba,astfel ca i-au prins pe hotii de cabluri dintre Racari-Cotofeni.De multe ori umbla in civil cu pistoale si binocluri pe linii.
Ai dreptate la Baneasa si la Sarulesti e cea mai mare problema . Chiar ma uitam la un tren de marfa . A venit pana la Lehliu bine , in Lehliu a stat 6 ore a mai stat 2 ore in Baneasa si o ora in Pajura . Dupa aceea in Craiova ca acolo trebuie sa stea .
Bine pe cine intereseaza trenurile de marfa? Calatorii aia-s baza .
Ajunga la destinatie fara saboti , fara cuple , fara marfa cat e scrisa in aratare ....
Sus In jos
dan_dinca

dan_dinca

Numarul mesajelor : 160
Varsta : 46
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 5120
Data de inscriere : 02/05/2011

MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 62 Icon_minitimeMar 10 Apr 2012, 11:18

bostanescu gigel a scris:
eu am spus de multe ori,fenomenul tiganesc a scapat de sub control.Au sarit unii destepti sa ma certe ca sunt prea radical.Toleranta este cea mai mare slabiciune a unui popor-este un citat al unui domn care incepe cu litera H
Gigele, sa traiesti! Asta e si parerea mea. Ia sa impuste mortal vreo 10-20-30 de hotzomani de cabluri ai infrastructurii CF, sa vezi atunci cum nu se mai baga coloratzii la furat... Vinerea trecuta am plecat cu Regiotransul de 18.20 spre Fetesti, care a avut o intarziere de 35 de minute, din cauza lipsei semnalelor din zonele Baneasa, Mostistea, Sarulesti. Viteza luminii stinse fratzie. Las-o dreaq de treaba!!!!!! Poate or termina autostrada aia pacatoasa odata pt totdeauna pana la Constanta, ca sa depinda lumea din ce in ce mai putin de trenul ma-sii, care intarzie de fiecare data... DAR BANII TI-I IA CAT NU FACE. As injura mai mult, dar ma abtzin.
Sus In jos
dan_dinca

dan_dinca

Numarul mesajelor : 160
Varsta : 46
Reputatie : 5120
Data de inscriere : 02/05/2011

MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 62 Icon_minitimeMar 10 Apr 2012, 11:22

nenuandrei a scris:
Aşa ar trebui să umble si pe M800 ca să nu se mai fure cablurile
OOOOO ADEVARACIUNE. Trenuri din acestea ar fi bune pe viaductele Liniei 219 Valcele - Bujoreni (Rm Valcea). Hihihi. Frumos trenuletz Very Happy
Sus In jos
Alex Avram
User Dezactivat
User Dezactivat
Alex Avram

Localizare : FETESTI-langa gara unde se aud non-stop goarne+glasu rotilor de tren

MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 62 Icon_minitimeMar 10 Apr 2012, 12:17

Am vazut intr-o zi in FETESTI la un marfar in plina zi incercau sa fure din el , OAMENI BUNI......eram prin zona unde sunt cele 5 locomotive consevate:2 Ec-uri , 1 SULZER SI 2 LDH-uri si nu se ocupau nimeni de ei!In prima faza am vrut sa ma duc la cea mai apropiata persoana pe care am vazut-o sa ii spun ca aia fura dar mi-era ca dau de BELEA!cu hotii..... :shock: asa ca i-am lasat in pace si m-am uitat la cel care era cu bastonul cum nu se ocupa de ei! Twisted Evil
Sus In jos
Silver
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 671
Reputatie : 6026
Data de inscriere : 25/04/2010

MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 62 Icon_minitimeMar 10 Apr 2012, 13:37

Se pare ca Medgidia vrea sa nu mai depinda de masinile Bucurestiului. Pe langa "portocalele" anterior mentionate, mai iau (de la alte depouri) un numar de 7 locomotive electrice.
Sus In jos
AlexD
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat
AlexD

Numarul mesajelor : 3607
Reputatie : 8694
Data de inscriere : 09/01/2011

MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 62 Icon_minitimeMar 10 Apr 2012, 13:45

Inseamna ca la conducerea depoului a ajuns cineva capabil care stie ce vrea. Si il duce mintea, daca reuseste sa faca rost de 7 electrice si 4 LDHuri modernizate...
Sus In jos
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

Numarul mesajelor : 18766
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 24347
Data de inscriere : 05/10/2010

MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 62 Icon_minitimeMar 10 Apr 2012, 18:43

Un lucru pozitiv la trenul IR 1822 ii s-a ridicat viteza la 140km/h pe unele portiuni pe Bucuresti-Constanta!!
Sus In jos
halmarius

Numarul mesajelor : 287
Varsta : 57
Localizare : Buc
Reputatie : 5556
Data de inscriere : 28/06/2010

MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 62 Icon_minitimeMar 10 Apr 2012, 19:20

AlexD a scris:
Inseamna ca la conducerea depoului a ajuns cineva capabil care stie ce vrea. Si il duce mintea, daca reuseste sa faca rost de 7 electrice si 4 LDHuri modernizate...
Daca ceri dotari si ti se dau nu inseamna ca esti capabil, ci insemna ca ai pile la sefu!
Asculta la mine o cugetare de om batran si cu ceva experienta Cu bani si resurse destule oricine e capabil, bun e ala care face mult cu resurse putine!
Sus In jos
AlexD
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat
AlexD

Numarul mesajelor : 3607
Reputatie : 8694
Data de inscriere : 09/01/2011

MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 62 Icon_minitimeMar 10 Apr 2012, 19:31

Nu contest, e si asta un adevar legat de pilosi.
Sus In jos
Alex Avram
User Dezactivat
User Dezactivat
Alex Avram

MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 62 Icon_minitimeMar 10 Apr 2012, 20:56

adrian78 a scris:
Un lucru pozitiv la trenul IR 1822 ii s-a ridicat viteza la 140km/h pe unele portiuni pe Bucuresti-Constanta!!
S-a vazut azi, ca azi a avut vreo 20 de min intarziere Very Happy ......fata de zilele precedende care intarzia cate 50-60min....
Sus In jos
bostanescu gigel
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

Numarul mesajelor : 423
Varsta : 101
Localizare : Giulesti-Bucuresti
Reputatie : 5466
Data de inscriere : 20/02/2011

MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 62 Icon_minitimeMar 10 Apr 2012, 21:08

Nu din cauza vitezei s-au redus intarzierile. Astazi s-a refacut semnalizarea la Baneasa si se circula normal cu VS. Dupa vreo 2 saptamani in sfarsit s-a reparat.
Sus In jos
nenuandrei
V.I.P Member
V.I.P Member
nenuandrei

Numarul mesajelor : 1542
Varsta : 33
Localizare : Bucuresti Nord
Reputatie : 6395
Data de inscriere : 16/09/2011

MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 62 Icon_minitimeMar 10 Apr 2012, 21:14

Dar nu numai pe Bucuresti Constanta s-a reparat semnalizare si pe Bucuresti Brasov s-a reparat
Sus In jos
https://www.youtube.com/user/nenuandrei1
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 62 Icon_minitime

Sus In jos

M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia
Sus 
Pagina 62 din 67Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 32 ... 61, 62, 63 ... 67  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia
» IR 1985: Bucuresti Nord - Constanta - Mangalia

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: MAGISTRALELE DIN ROMANIA :: M 800-
Mergi direct la: