Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

INTREBARI SI RASPUNSURI

In jos 
+101
Mircea Condilescu
Ryan Anderson
tuborgtnp
Gaby005
Silver
nenuandrei
marius_catalin84
get.
Lena
iuli.hard
rizelgeorgel2004
ionutz85
rich1974
Luna
C.F.R.
razvan - trenuri
bostanesku gigel
myster2008
paulrapati
040EC100
dany90
andreiutzu
Balto
IonutCFR2009
traian
eurocristi
mariuskl
Mihay
laur 133
RwO
DUAL
Ionutz
popovici
AndiCFR
didinul
sorinucu
Cito
lovekomotive
TonyGFR
PrisecaruFlorin
romaniaetc
ATM
TVlad
AMX 97-0548-4
Boracik
060-EA078
brandiburu
Karl
kristi kkk
Andrei
Norbi
Mircea Hirjau
cont inactiv
Caravelle_Zg
Nk11
DPS
Amiralul
alinx3330
cristyadaX
FeroFan97
stefan_br
The Legend
AlexD
buldozer2
tudor_pavelescu
ultras
florinrazaila
vanchorusebulgaria
Cobra
Marius
ravers75
Razvan Tudor
alex03bv
redeme
mureseanu_976
@ndrey
COSTACHE MIHAIL
MariusM
cont dezactivat .
membru inactiv
bostanescu gigel
billy752-istu
Vlad
1nt3rp0l_106
SULZERUL 0733
riciu
VeV
raoul
mihaiuc
cristi CFR
pannonia express
Saruman
bogdan srl
Costin.H
ionutz72
Nesebar
Vitosa
Adrian78
Jhonyla
alexandruh
decward
105 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 26 ... 48, 49, 50 ... 57 ... 66  Urmatorul
AutorMesaj
traian

traian

Numarul mesajelor : 222
Varsta : 40
Localizare : Eforie Sud
Reputatie : 5137
Data de inscriere : 23/06/2011

INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 49 Empty
MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 49 Icon_minitimeJoi 08 Sept 2011, 20:53

karpaty a scris:
Sunt persoane care nu suporta sa zboare de exemplu eu nu mai calc in avion chiar daca fac cu trenul 20 de ore voi merge numai cu trenul si in plus din tren pot sa vad pe geam pe unde merg nu stau in aer sa nu vad nimic pe unde merg . Tot cu trenul merg si cei cu bilete Interrail , biletele extraordinare pentru a explora Europa , eu am mers cu Dacia din Bucuresti la Wien de 3 ori plus de 2 ori din Arad si cat o sa traiesc voi alege numai trenul . Normal ar fi sa existe legaturi feroviare intre toate tarile membre UE , ar fi bine sa ne oblige sa avem aceste legaturi intre capitalele UE indiferent de durata calatoriei .
Dar de ce nu suporti cu avionul, nu inteleg? Doar n-are purici! A, ca e mult mai scump decat cu trenul asta e altceva, dar e totodata si mai rapid! Eu inteleg ca esti pasionat de trenuri, dar de aici pana la a le sustine in panzele albe ca ele sunt cele mai bune e cale lunga! De ce sa bagi bani in buzunarele unei companii aflate pe pierdere, care nu-si respecta clientii si e tinuta de ani buni pe perfuzii, cu conditii de mizerie si timpi de parcurs asa cum ii stim cu totii?
Cine vrea sa ajunga in mai mult de 15 ore dintr-o parte in alta a tarii, cand cu avionul ajungi in maxim 2 ore in orice colt al Europei?
Adica nu suporti un drum cu avionul de 1 ora sau 2 ore, dar suporti un drum Constanta-Oradea sau Constanta-Baia Mare de 20 de ore cu trenul? Chiar nu te inteleg.
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22395
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 49 Icon_minitimeJoi 08 Sept 2011, 21:41

traian a scris:
karpaty a scris:
Sunt persoane care nu suporta sa zboare de exemplu eu nu mai calc in avion chiar daca fac cu trenul 20 de ore voi merge numai cu trenul si in plus din tren pot sa vad pe geam pe unde merg nu stau in aer sa nu vad nimic pe unde merg . Tot cu trenul merg si cei cu bilete Interrail , biletele extraordinare pentru a explora Europa , eu am mers cu Dacia din Bucuresti la Wien de 3 ori plus de 2 ori din Arad si cat o sa traiesc voi alege numai trenul . Normal ar fi sa existe legaturi feroviare intre toate tarile membre UE , ar fi bine sa ne oblige sa avem aceste legaturi intre capitalele UE indiferent de durata calatoriei .
Dar de ce nu suporti cu avionul, nu inteleg? Doar n-are purici! A, ca e mult mai scump decat cu trenul asta e altceva, dar e totodata si mai rapid! Eu inteleg ca esti pasionat de trenuri, dar de aici pana la a le sustine in panzele albe ca ele sunt cele mai bune e cale lunga! De ce sa bagi bani in buzunarele unei companii aflate pe pierdere, care nu-si respecta clientii si e tinuta de ani buni pe perfuzii, cu conditii de mizerie si timpi de parcurs asa cum ii stim cu totii?
Cine vrea sa ajunga in mai mult de 15 ore dintr-o parte in alta a tarii, cand cu avionul ajungi in maxim 2 ore in orice colt al Europei?
Adica nu suporti un drum cu avionul de 1 ora sau 2 ore, dar suporti un drum Constanta-Oradea sau Constanta-Baia Mare de 20 de ore cu trenul? Chiar nu te inteleg.

Da exact , pur si simplu nu suport avioanele , cu trenu pot merge si saptamani intregi la rand ca nu ma deranjeaza . Satu Mare - Mangalia am fost cu el de placere si acele 22 de ore de mers au zburat nici nu am simtit cand s-au scurs .

V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 3355
Varsta : 42
Localizare : Bucuresti, Romania
Reputatie : 8367
Data de inscriere : 26/05/2011

MesajSubiect: de ce merg cu trenul?   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 49 Icon_minitimeJoi 08 Sept 2011, 21:54

Calatoresc cu trenul de placere in primul rand (as avea si alte variante care sunt mai ieftine si mai rapide).

Singurul mijloc de transport cu care nu am calatorit a fost elicopterul.

Daca m-as duce pe vreo insula in Grecia, sudul Turciei, pe alte continente voi alege normal avionul care imi place.

Iubesc calatoriile cu trenul.

Dar cand voi merge mai departe de Viena voi alege avionul la dus si TRENUL LA INTORS.

Merg pe principiul ca trebuie sa ajung odihnit la destinatie sa pot vedea orasele si locurile pline de istorie din EUROPA si sa ma intorc cu trenul. Daca fac trasee prin tarile europene cel mai probabil merg cu trenul. Dar mai este o chestie.

DACA FAMILIA SI/SAU PRIETENI MERG CU UN ALT MIJLOC DE TRANSPORT MAI RAPID VOI MERGE CU EI (oricum singur sa calatoresc este plictisitor mai ales pentru multe zile) TREBUIE IMPARTASITE SI TRAITE SI CU ALTII EMOTIILE UNOR CALATORII FRUMOASE PRIN EUROPA (ca nu sunt cuc).

Asa imi place mie.

Laughing
Sus In jos
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

Numarul mesajelor : 18751
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 24329
Data de inscriere : 05/10/2010

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 49 Icon_minitimeJoi 08 Sept 2011, 21:57

maryus74 a scris:
karpaty a scris:
De ce a fost anulat trenul 5023 ?
NEXAM INCASARI, idem 8071/8072, 8074/8075, 8077/8078, 5021 pl sud-buzau si 5024 toata distanta

Si cei de la TFG si Regio care circula cu 4-5 calatori acolo cum este?

Sus In jos
Vitosa

Numarul mesajelor : 9075
Reputatie : 14504
Data de inscriere : 08/01/2011

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 49 Icon_minitimeJoi 08 Sept 2011, 22:09

Alea nu apartin de cfr calatori - ex regionala bucuresti, TFG si RegioTrans primesc subventie, d-aia isi permit 4-5 calatori/eventual doar nasul Very Happy
Sus In jos
kristi kkk
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 1697
Varsta : 45
Localizare : Alexandria
Reputatie : 7656
Data de inscriere : 25/08/2008

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 49 Icon_minitimeVin 09 Sept 2011, 01:01

adrian78hd a scris:
Da avionul e cel mai sigur mijloc de transport!!Kristi da si costul unui bilet pe AVE e pe masura la noi mai ramane o palida cocolare ca inca trenul e ieftin fata de avion si in acelasi timp scump fata de ce ofera timpi de mers si confort
Pretul la AVE e destul de apropiat cu cel al avionului. Nu mai stiu exact, s-a intamplat in 2006 su 2007. Pretul dus a fost pana in 100 euro.
Sus In jos
Vitosa

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 49 Icon_minitimeVin 09 Sept 2011, 20:39

Am o intrebare of-topic cfr : in videoclipul melodiei Prima noapte al Dj Project&Giulia apare un pod, este vorba de podul de la...??? ( Very Happy )
Sus In jos
cristyadaX

cristyadaX

Numarul mesajelor : 371
Varsta : 31
Reputatie : 5393
Data de inscriere : 20/03/2011

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 49 Icon_minitimeVin 09 Sept 2011, 21:17

maryus74 a scris:
Am o intrebare of-topic cfr : in videoclipul melodiei Prima noapte al Dj Project&Giulia apare un pod, este vorba de podul de la...??? ( Very Happy )
Nu cred ca e in Romania..
Sus In jos
Vitosa

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 49 Icon_minitimeVin 09 Sept 2011, 21:35

cristyadaX a scris:
maryus74 a scris:
Nu cred ca e in Romania..
Ba da, urmareste videoclipul cu atentie
Sus In jos
Cobra

Numarul mesajelor : 267
Reputatie : 5443
Data de inscriere : 28/09/2010

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 49 Icon_minitimeVin 09 Sept 2011, 21:39

Este vorba de podul de la Gradistea.
Sus In jos
Vitosa

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 49 Icon_minitimeSam 10 Sept 2011, 13:56

Studiind o discutie pe forumul Train-Sim.ro din anul...2007 vizavi de punctele de reper ale mecanicului fata de halte si P.O. lansez o intrebare grea ptr cei din tara usoara ptr cei din sud mai ales calatori pe M900 : ptr statia Zorile h ce puncte de reper are mecanicul? il ajuta mult pe timp de noapte dar mai ales pe timp de ceata. Atentie nu am preluat nimic de pe acel forum, inspiratia mi-a venit de la calatoriile mele in locomotiva pe aceasta sectie.

PS cu siguranta stie domnul bondarel care nu ne-a mai vizitat din 9 AUGUST Sad Very Happy
Sus In jos
ionutz85
V.I.P Member
V.I.P Member
ionutz85

Numarul mesajelor : 319
Varsta : 39
Localizare : Bucuresti/Suceava
Reputatie : 5903
Data de inscriere : 27/08/2009

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 49 Icon_minitimeLun 12 Sept 2011, 20:42

Salut!
Am nevoie de ceva informatii?
Vreau sa merg de la Suceava la Brasov prin Beclean pe Somes..Am ales o optiune:
A1837 Suceava 22:24-Beclean pe Somes 03:49
si r407 Beclean pe Somes 03:51- Brasov 10:07.
Acu intreb pe ce linii se gareaza trenurile sa trec din unul in altul si daca am timp?,conform infofer.ro as avea 3minute la dispozitie.
Sus In jos
redeme
V.I.P Member
V.I.P Member
redeme

Numarul mesajelor : 1081
Localizare : Iasi
Reputatie : 6120
Data de inscriere : 06/03/2011

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 49 Icon_minitimeLun 12 Sept 2011, 20:47

Păi sincer eu nu m-aș bizui... Aveam odată legătură de la 346 „Dacia” cu 1661 București Nord - Iași și deci 40 min teoretic între trenuri și totuși din cauza întârzierilor am pierdut legătura (l-am văzut cum trece înspre Iași un pic după Chitila)...
Sus In jos
bogdan srl

bogdan srl

Numarul mesajelor : 629
Varsta : 36
Localizare : Brasov
Reputatie : 6203
Data de inscriere : 16/11/2009

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 49 Icon_minitimeLun 12 Sept 2011, 21:05

Eu am mers anul trecut cu aceste trenuri, insa era diferenta de 40 minute.Acum nu am incercat ca e prea mica.De obicei acc. Iasi-Timisoara isi respecta timpii de mers, insa rapidul Corona l-am mai prins cu ceva intarzaieri la sosire in Beclean pe care le a recuperat pana la Brasov.
Sus In jos
pannonia express
V.I.P Member
V.I.P Member
pannonia express

Numarul mesajelor : 382
Varsta : 40
Localizare : Brasov
Reputatie : 5781
Data de inscriere : 25/02/2010

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 49 Icon_minitimeLun 12 Sept 2011, 21:42

ionutz85 a scris:
Salut!
Am nevoie de ceva informatii?
Vreau sa merg de la Suceava la Brasov prin Beclean pe Somes..Am ales o optiune:
A1837 Suceava 22:24-Beclean pe Somes 03:49
si r407 Beclean pe Somes 03:51- Brasov 10:07.
Acu intreb pe ce linii se gareaza trenurile sa trec din unul in altul si daca am timp?,conform infofer.ro as avea 3minute la dispozitie.

Motorul de vanzare onlinea biletelor CFR propune aceasta legatura, deci cel putin teoretic ea este realizabila. Daca vrei neaparat sa mergi asa, ar fi bine sa ai un singur bilet, astfel incat daca pierzi legatura, poti sa mergi cu alt tren mai departe (sau poate cine stie, R407 il va astepta pe A1837). Problema e insa ca daca pierzi legatura, trebuie sa astepti pana la ora 6 in Beclean, iar apoi schimbi 3 personale, si ajungi cu 6 ore mai tarziu in Brasov decat ti-ai propus.

Parerea mea e ca in aceste conditii, o schimbare de 3 minute este riscanta. Asadar, la ore simliare, propun mai degraba varianta prin Bucuresti Nord (sau eventual poti sa schimbi chiar in Ploiesti, dar trebuie sa mergi de la o gara la alta): R756 + A1745/A1931 (pret cu 13 lei mai ridicat), sau A1654 + R831 (pret similar), iar timpul de escala in Bucuresti Nord este confortabil.

Later edit: De fapt exista o solutie prin Ploiesti:

A 1654 Suceava 00:09 - Ploiesti Sud 06:39
P3423 Ploiesti Sud 06:50 - Ploiesti Vest 06:56
A1745 Ploiesti Vest 07:11 - Brasov 09:38

In plus, biletul este cu peste 30 de lei mai ieftin decat celelalte combinatii

Daca A 1654 intarzie si pierzi P3423, poti sa mergi cu autobuzul la gara Ploiesti Vest, si de acolo ai, in functie de intarziere, A 1931 (pl. 7:54), P3001 (pl. 8:00) sau R831 (pl. 9:29) spre Brasov
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI   INTREBARI SI RASPUNSURI - Pagina 49 Icon_minitime

Sus In jos

INTREBARI SI RASPUNSURI
Sus 
Pagina 49 din 66Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 26 ... 48, 49, 50 ... 57 ... 66  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Întrebări şi răspunsuri
» INTREBARI SI RASPUNSURI

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: INFORMATII GENERALE-
Mergi direct la: